Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σοβαρα?!?!?!? ε όχι ρε γμτ.. αν ειναι δυνατόν! και γιατί συνέβει αυτό?

μου το είχε κάνει και παλιότερα στην ίδια εφαρμογή και σε 2 άλλες, επίσης μεγάλες εφαρμογές. δε με ενόχλησε τότε, άλλαξα rom (official, όχι coocking) και ούτως ή άλλως θα τα έστεινα όλα από την αρχή. Τώρα όμως έχει μήνες που λειτουργεί με την ίδια rom σταθερά χωρίς προβλήματα. Μου το παρουσίασε και τώρα και τότε, μετά από μια επανεκκίνηση της συσκευής, απλά εμφανίστηκε έτσι.

Αν η κάρτα είναι η ίδια με αυτή που είχες και σου δημιούργησε πρόβλημα στο sgii, τότε κάπου εκεί είναι το θέμα 95% (στη κάρτα).

Της έχεις κάνει πότε format?

Κάνε ένα backup στο pc τα αρχεία που έχεις μέσα και κάνε της ένα format της κακομοίρας.

Πέρασε τα αρχεία πάλι μέσα μετά και δοκίμασε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

σοβαρα?!?!?!? ε όχι ρε γμτ.. αν ειναι δυνατόν! και γιατί συνέβει αυτό?

μου το είχε κάνει και παλιότερα στην ίδια εφαρμογή και σε 2 άλλες, επίσης μεγάλες εφαρμογές. δε με ενόχλησε τότε, άλλαξα rom (official, όχι coocking) και ούτως ή άλλως θα τα έστεινα όλα από την αρχή. Τώρα όμως έχει μήνες που λειτουργεί με την ίδια rom σταθερά χωρίς προβλήματα. Μου το παρουσίασε και τώρα και τότε, μετά από μια επανεκκίνηση της συσκευής, απλά εμφανίστηκε έτσι.

δοκιμασε να κανεις αποσυνδεση την sd και στα καπακια συνδεση

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δοκίμασα unmount και mount την κάρτα. εννοείται reboot :D στο task manager το βλέπει αλλά δεν περιέχει κάτι. είναι πάλι το ίδιο γκρί εικονίδιο αχνό εικονίδιο με την sd card. δοκίμασα να το κάνω move to phone αλλά μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε η εφαρμογή. ούτε φάκελο του βρήκα. :/

πως βλέπω τι κάρτα έχω? απλά 32 γίγα ξέρω ότι είναι, δε θυμάμαι κάτι άλλο. το ίδιο γράφει και πάνω αυτή

Βγήκε μία παραλλαγή του isouvlaki και στο anroid και λέγεται Greek Canteen.... https://play.google.com/store/apps/details?id=dv.kantinagr.dvyzual&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImR2LmthbnRpbmFnci5kdnl6dWFsIl0

Πολύ γέλιο...:lol::lol:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

μου το ξαναέκανε πάλι σε μια εφαρμογή αυτή την φορα, σε μια Fake Call εφαρμογή. χμ.. λέτε να έχω κανένα πρόβλημα με την κάρτα αυτή και στο τέλος να χάσω δεδομένα?

Μέσα σε όλα τσεκαρε και την sd σου μήπως είναι βλαμμενη !είναι δυνατόν παίρνοντας backup την κάρτα να σταματήσει να την διαβάζει σε κάποιο συγκεκριμένο αρχείο που έχει καταστεί unreadable , μου έχει συμβεί και είναι πολύ άσχημο .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

πως την τσεκάρω? δλδ τι να κάνω?

η sd είναι μια 32άρα την οποία την αγόρασα πακέτο μαζί με την συσκευή και θυμάμαι ότι ήταν αρκετά ακριβή γιατί ήταν, ντεμέκ, πολύ γρήγορο, μεγάλο class, κάτι τέτοιο. μήπως τελικά όταν λένε πολύ γρήγορη εννοούνε ότι γρήγορα χαλάει? :D :D :P

Εγώ τις υψηλού class τις έχω για υποδεέστερες στην αντοχή ,ιδέα μου τουλάχιστον . Πάντως σε εμένα έγινε στην γρήγορη Kingston το πρόβλημα ,και όχι στην αργή Toshiba , γιαυτό και μου την άλλαξαν τελικά . Όπως σου είπα ξαφνικά κάποια εφαρμογή δεν λειτουργούσε ,και αν το αρχείο ήταν κάποιο data.img τότε δεν μπουταρε το αντίστοιχο build . Μετά προσπαθώντας να πάρω backup την κάρτα κόλλαγε στο πρώτο χτυπημένο αρχείο με συνέπεια να μην ολοκληρώνει backup και να βάζω - βγάζω κάρτα μέχρι να απομονώσω τα προβληματικά αρχεία που ήταν μη ανακτήσιμα για να κάνω format και ξαναπαρουσιαστεί αργότερα το ίδιο πρόβλημα . Ίσως είναι σπάνιο φαινόμενο πάντως είναι μια δική μου εμπειρία μη ολοκληρωτικής κατάρρευσης μιας κάρτας . Πάρε backup - format - paste .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Τελευταία δοκίμαζα "μπασκετάκια". Τύπου "βολές" δηλαδή γιατί τα nba κλπ τα απεχθάνομαι :p

Αυτό που πραγματικά θεωρώ καλύτερο στην κατηγορία αυτή, είναι το slam dunk (η paid version)!

Πραγματικά τρομερό time killer! (το έχω λιώσει :p)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά πολύ καλό είναι το ceramic destroyer. Πολύ εθιστικό.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ναι παρά πολύ ωραία γραφικά και εθιστικό gameplay, αλλά πάντα νευριάζω όταν μένει ένα μικρό κομματάκι στο πουθενά και δεν μπορώ να το σπάσω -.-

Phone: HTC Sensation XE

ROM: Charmeleon 5.1

Recovery: 4EXT

Kernel:Bricked @1.78

MODS:

ξερεις κανεις κανενα παιχνιδι για την κορη μου που ειναι 5,5 χρονων?

να το βαλω στο κινητο να παιζει για να μπορω να πιω κανα καφε?χεχε ;)

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ξερεις κανεις κανενα παιχνιδι για την κορη μου που ειναι 5,5 χρονων?

να το βαλω στο κινητο να παιζει για να μπορω να πιω κανα καφε?χεχε ;)

Δες το sprikle kids

Ενώ έχω αγορασμένο κανονικά τα where is my water και την ιστορία του κρανκυ , μετά από αλλαγή ρομ όποτε θέλει μου το εμφανίζει αγορασμένο και οπότε θέλει όχι. Ακόμη και με επαναφορά από το titanium έχει την ίδια συμπεριφορά. Γιατί γίνεται αυτό, έχω βαρεθεί να παίζω τα ίδια και τα ίδια.

Edit: με εκκαθάριση δεδομένων φαίνεται κανονικά αγορασμένο,αλλά τι γίνεται με την επαναφορά του backup;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Edited by cb600f

Δες το sprikle kids

Ενώ έχω αγορασμένο κανονικά τα where is my water και την ιστορία του κρανκυ , μετά από αλλαγή ρομ όποτε θέλει μου το εμφανίζει αγορασμένο και οπότε θέλει όχι. Ακόμη και με επαναφορά από το titanium έχει την ίδια συμπεριφορά. Γιατί γίνεται αυτό, έχω βαρεθεί να παίζω τα ίδια και τα ίδια.

Edit: με εκκαθάριση δεδομένων φαίνεται κανονικά αγορασμένο,αλλά τι γίνεται με την επαναφορά του backup;

μηπως εννοεις Sprinkle Junior η Kids Scene It!

γιατι το sprikle kids δεν το βρισκω

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

μηπως εννοεις Sprinkle Junior η Kids Scene It!

γιατι το sprikle kids δεν το βρισκω

Ναι το πρώτο, συγγνώμη.

Επίσης και tangram έχει μερικά στο play, αρέσουν πολύ στον εξάχρονο γιο μου.

Του αρέσει πολύ και το where is my water, αλλά όπως και στο tangram , όταν ζορίσουν τα πράγματα , δίνει σε μένα το τηλέφωνο να περάσω το επίπεδο :)

Edited by cb600f

Τελευταία δοκίμαζα "μπασκετάκια". Τύπου "βολές" δηλαδή γιατί τα nba κλπ τα απεχθάνομαι :p

Αυτό που πραγματικά θεωρώ καλύτερο στην κατηγορία αυτή, είναι το slam dunk (η paid version)!

Πραγματικά τρομερό time killer! (το έχω λιώσει :p)

παιζω το basketball shot:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

καλα ειναι αυτα τα μπασκετακια αλλα σαν το nba jam δεν ειναι κανενα...το εχω λιωσει στο s2

http://www.youtube.com/watch?v=Jv18zibTmtU&feature=related

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επιτέλους βγήκε το Fifa 12!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa12_row

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ρε παιδια θελω ενα tower defense φαση παιχνιδι, αλλα να ειναι λιγο χαρουμενο..πως να σας το πω..ειχε ενας φιλος μου στο iPhone ενα πολυ αστειο..εδω οσα εχω δει ειναι κατι διαστημικα και κατι τετοια εχετε κατι υπ'οψη; επισης κι ενα αλλο με γριφους στο iPhone λεγοταν "the heist" ξερετε μηπως κατι παρομοιο; ευχαριστω :-D :-P

Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο ούτε για το Desire S ούτε για το Asus transformer...:(

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Πιο πάνω έχει δύο διαφορετικά λινκ για το ίδιο παιχνίδι. Το πρώτο αναφέρει πως δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου ενώ το δεύτερο με αφήνει να το αγοράσω.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια