artemios Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Να σας προτεινω κι'εγω ενα πολυ εξυπνο παιχνιδι 3d που θα σας αρεσει στην αρχη, αλλα....θα σας ταλαιπωρησει μετα απο καποιες πιστες (αυτο ειναι και το νοημα ενος παιχνιδιου αλλωστε). ονομαζεται amtalee. Μετακινεις μια 3d κολονα με το δαχτυλο σου, με σκοπο να την τοποθετησεις σε μια τρυπα για να βγαλεις την πιστα. στην αρχη ειναι ευκολο αλλα μετα απο καποιες πιστες δυσκολευει και γινεται πιο ωραιο. Το παιχνιδι δεν ειναι δωρεαν αλλα αξιζει για οποιον ενδιαφερεται. ενα βιντεο για να το δειτε ειναι εδω : η εφαρμογη ειναι αυτη : http://www.appbrain.com/app/amtalee/com.frosteam.amtalee υπαρχει και στο market σαν amtalee lite και ειναι Δωρεαν για οποιον θελει να την δοκιμασει. εδω ειναι η δωρεαν εκδοση : http://www.appbrain.com/app/amtalee-lite/com.frosteam.amtalee.lite φοβερο παιχνιδι με πολυ ωραια μουσικη επενδιση και βλεπω να με ταλεπωρει Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 παιδια εχω το galaxy s και θελω να βαλω το fifa 2010.Αλλα παντα μου κολλαει στο 5% οταν παει να το κατεβασει.Ξερεις κανεις γιαιτ γινεται αυτο?Επισης το Need for speed ενω παιζει μια χαρα στην δευτερη πιστα κλεινει κ βγαζει ενα error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 παιδια εχω το galaxy s και θελω να βαλω το fifa 2010.Αλλα παντα μου κολλαει στο 5% οταν παει να το κατεβασει.Ξερεις κανεις γιαιτ γινεται αυτο?Επισης το Need for speed ενω παιζει μια χαρα στην δευτερη πιστα κλεινει κ βγαζει ενα error... το need for speed κρασαρει στην 2 πιστα του σικαγο,προσπαθησε να πηδηξεις την 2 και πηγαινε στην 3,τρωει κι εκει μεχρι το τελος του σικαγο κατι κοληματα αλλα οταν πας στην πιστα του λονδινου και μετα δεν υπαρχει κανενα προβλημα (ειμαι 3 πιστα τοκυο τωρα)..φοβερο παιχνιδι!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εχει κανείς δοκιμάσει το gangstar miami vindication? σε εμένα πάντως lagαρει έχουν αναφέρει και άλλοι το lagαρισμα. Στο desire HD κανενα κολλημα και φοβερο παιχνιδι. το προτεινω! πολυ vice city το ολο στυλ του παιχνιδιου. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Δοκιμαστε και το sniper vs sniper εχει και online. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Κongregate arcade για 300+ flash games! Τα παιχνίδια παίζουν στο browser, δεν εγκαθίστανται στη συσκευή. Για όσους έχουν αναβαθμίσει σε froyo (ή gbread) βεβαίως βεβαίως!!! Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Βγηκε το PES2011 επιτελους και στο Android. Πολυ καλυτερο gameplay και πιο ρεαλιστικο απο RealFootball και FIFA. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisim Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 μπορειτε να μου πειτε μερικα καλα παιχνιδια που υπαρχουν στο market store επι πληρωμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 μπορειτε να μου πειτε μερικα καλα παιχνιδια που υπαρχουν στο market store επι πληρωμης? tank hero winds of steel air hockey advanced Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Βγηκε το PES2011 επιτελους και στο Android. Πολυ καλυτερο gameplay και πιο ρεαλιστικο απο RealFootball και FIFA. Πραγματικα το ΡΕ2011 δεν παιζεται οτι κορυφαιο υπαρχει αυτη την στιγμη κατευαστε το ολοι Sent from my GT-I9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Εγω κανα παιχνιδάκι για κινητά χαμηλών δυνατοτήτων όμως? Για wildfire και Galaxy 3. γιατι ότι δοκίμαζα που να παίζει σε αυτά, ήταν μούφα. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Mπορείς να κοιτάξεις εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 gun bros try it out Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 παιδια καποιο link για το Assassins Creed:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 παιδια καποιο link για το Assassins Creed:) Με 2 ευρώ δικό σου. Δεν είναι πολλά. https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.GloftASCR Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εχει δοκιμάσει κάνεις το game dev story? να μας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Κongregate arcade για 300+ flash games! Τα παιχνίδια παίζουν στο browser, δεν εγκαθίστανται στη συσκευή. Για όσους έχουν αναβαθμίσει σε froyo (ή gbread) βεβαίως βεβαίως!!! + εχουν armv7 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδιά, είχα το scummvm και μπόλικα παιχνιδάκια της Lucas arts, αλλά μετά την αναβάθμιση σε 2.1 του λειτουργικού δεν δουλεύει. Ξέρει κανείς αν προχώρησε το θέμα από τον developer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δοκιμάστε το Link it και το aGibblets Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_vtec Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 HTC desire + Gran turismo 2 :p:cool: Παράθεση HTC DESIRE ANDROID : 2.3.7 ROM: MildWild CM-5.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Πραγματικα το ΡΕ2011 δεν παιζεται οτι κορυφαιο υπαρχει αυτη την στιγμη κατευαστε το ολοι Sent from my GT-I9000 οντως φοβερο ειναι το χω λιωσει :lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 οντως φοβερο ειναι το χω λιωσει :lol: Το pes11 σας παιζει σε full screen ? εμενα σε galaxy s δεν παιζει σε ολοκληρη την οθονη. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Το pes11 σας παιζει σε full screen ? εμενα σε galaxy s δεν παιζει σε ολοκληρη την οθονη. tony ναι παιζει φουλ σε μενα που το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Το pes11 σας παιζει σε full screen ? εμενα σε galaxy s δεν παιζει σε ολοκληρη την οθονη. Σβήσε και ξανακατέβασε τα δεδομένα από sdcard/android/data. ;-) Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masterbil Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 υπάρχει κανένα παιχνίδι βρες τις διαφορες για galaxy s ή γενικα για android; Παράθεση oloi imaste kaloi mexri na apodixti to antitheto :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts