antrenik Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρες, φαίνεται πως (σύντομα) το xposed framework θα τρέχει και στο Lollipop πλέον :) Αντε να δούμε γιατί μόλις την φρέσκο πέρασα Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 παιδεις εχω το note 3 προσφατα ειχα μια καστομ ρομ και ειχε μεσα μια γραμματοσειρα apple mint λεγεται.επεστρεψα σε οφισιαλ μιας και ηρθε η λολλιποπ δεν εχω ομως τη γραμματοσειρα..μηπως θα μπορουσε καποιος να μου την ανεβασει αν την εχει Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Στο Widget Locker γίνεται να απενεργοποιήσουμε τα software buttons ώστε να μην ξεκλειδώνει και από αυτά (πχ με το home button)?? Ένα άλλο πρόβλημα με το WL είναι με το wallpaper που δεν δέχεται άλλο εκτός από αυτό της homescreen... Είδα και σε άλλα φόρουμς του εξωτερικού ότι έχει θέμα... Edited February 21, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Υπάρχει εφαρμογή/τρόπος για non-root συσκευή ώστε να καθορίσω custom notification sounds ξεχωριστά σε κάθε εφαρμογή?? Δεν μιλάω για αυτές που έχουν επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις τους αλλά για αυτές που δεν έχουν :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Υπάρχει εφαρμογή/τρόπος για non-root συσκευή ώστε να καθορίσω custom notification sounds ξεχωριστά σε κάθε εφαρμογή?? Δεν μιλάω για αυτές που έχουν επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις τους αλλά για αυτές που δεν έχουν :) Άλεξ έχω ακούσει για το megasound, χωρίς ωστόσο να το έχω δοκιμάσει ή να έχω άποψη επ'αυτού ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Βασίλη thnx, λέει ότι κάνει αυτό που ψάχνω αλλά ένα θεματάκι είναι ότι τρώει πολύ RAM για αυτά που κάνει... Θα το τεστάρω αυτές τις μέρες να δω :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Χρησιμοποιώ το material glass σε cyanogen 12.1. Αναβαθμίστηκε σε νέα έκδοση με υποστήριξη layers. Τι στο καλο ειναι αυτά καθώς δεν έχω βρει καμία πληροφορία ούτε αλλαγή στην εμφάνισή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Το meterial glass που αναφέρεις δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ,αλλά τα layers είναι είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να αλλάξει την εμφάνιση της συσκευης σου όσο αφορά το theming ,κάτι σαν to cm theme engine που έχουν οι περισσότερες roms . http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/official-layers-bitsyko-apps-rro-t3012172 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Ερώτηση για zooper widget pro. Κατέβασα ένα zip με ενα widget για καιρό από το Google plus. Που πρέπει να το αποθηκευσω για να το δείτε zooper? Κάνω αποσυμπίεση? Διόρθωση. Κατέβασα εικονίδια για καιρό μονο...... Edited October 9, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ακουω προτασεις για vintage θεματακι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Για όσους έχουν δυσκολία να φτάνουν το πάνω μέρος της οθόνης... Ενσωματωμένο από την έκδοση 4.3 http://www.xda-developers.com/enable-one-handed-mode-using-a-script/ Και με tasker μπαίνει σε συντόμευση για εύκολη πρόσβαση και επαναφορά. :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα κατά την κλήση σαν φόντο αντί να έχει πράσινα να γίνουν άλλο. Επίσης και στα μηνύματα θα το ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εξαρτάται απο την συσκευή σου ,υπάρχουν διαφορα themes που μπορείς να βάλεις οπως και καποιες εφαρμογές στο play store που θα αντικαταστησουν τις default και προσφέρουν αρκετή παραμετροποιηση . Παράδειγμα : για dialer δες τον exdialer και sms το go sms ή textra κ.τ.λ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Στον dialer δεν έχω πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να πατήσω κλήση όταν πραγματοποιείται η κλήση εκεί που βγαίνει η φώτο της επαφής αν δεν έχω επαφή είναι πράσινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskor Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλησπέρα και καλή Ανάσταση. Κατα λάθος διέγραψα το widget του ρολογιού για την lockscreen. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? LG G2, KitKat, Rooted Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα και καλή Ανάσταση. Κατα λάθος διέγραψα το widget του ρολογιού για την lockscreen. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? LG G2, KitKat, Rooted Ευχαριστώ! Aν εννοείς διαγραφή από τη lockscreen, το βρίσκεις στα γραφικά στοιχεία. Αν τώρα εννοείς διαγραφή από το σύστημα (γράφεις ότι είσαι ρουτ), δυστυχώς το έχασες. Για να το βάλεις πάλι θα πρέπει να το βρείς από κάπου αλλού και να το ξαναπεράσεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Μία συλλογή με ωραία wallpapers https://m.imgur.com/a/gk4GM Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημερα παιδια,ειδα οτι πλεον κανενας launcher δεν υποστηριζει διαφανη google seartch bar οπως παλιοτερα. Μπορουμε καπως να το κανουμε χειροκινητα? αυτη τη στιγμη εχω kitkat και ειναι οκ αλλα αν βαλω lollipop ή mm θα ειναι ασπρη και δεν μου αρεσει τοσο... Ισως να υπαρχει και καποια εφαρμογη που να τροποποιει την searchbar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημερα παιδια,ειδα οτι πλεον κανενας launcher δεν υποστηριζει διαφανη google seartch bar οπως παλιοτερα. Μπορουμε καπως να το κανουμε χειροκινητα? αυτη τη στιγμη εχω kitkat και ειναι οκ αλλα αν βαλω lollipop ή mm θα ειναι ασπρη και δεν μου αρεσει τοσο... Ισως να υπαρχει και καποια εφαρμογη που να τροποποιει την searchbar... Δεν ξερω αν κατάλαβα καλά. Ο Nova σε Lollipop σε αφήνει να διαλέξεις πως θέλεις τη γραμμή αναζήτησης. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπερα κανενα πακετο ελληνικων γραμματοσειρων δοκιμασμενο υπαρχει? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 θέλω ασπρομαυρα icon packs για τον nova. υπάρχει κάτι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπερα κανενα πακετο ελληνικων γραμματοσειρων δοκιμασμενο υπαρχει? Είσαι ρουτ; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 θέλω ασπρομαυρα icon packs για τον nova. υπάρχει κάτι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εχω αυτά. Πολύ μουράτα και μου αρέσουν...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εχω αυτά. Πολύ μουράτα και μου αρέσουν...:rolleyes: Πολύ ωραία!! Να είσαι καλά! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Είσαι ρουτ; Ναι. και εβαλα το ifont αλλα δεν ειχε ,δυο τρεις με το ζορι αν βοηθαει αυτο. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts