ypnofora Δημ. August 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 CE OS 5.2.23090 (BUILT 23090.5.3.0) Processor PXA310 624MHz windows Professional 6.5 αν και πρεπει μετα το νεο φορτωμα αν θυμαμαι ελεγε οτι ειναι το 6.5.5 γιατι τωρα δεν μου παιζει το Skype ενω πριν με το 6.5 επαιζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Και 6.5.5 να είναι, στο device information πάλι windows mobile 6.5 θα γράφει. Για να καταλάβεις τη διαφορά, στα WM6.5 το start είναι στην πάνω μπάρα αριστερά, στα 6.5.5 βρίσκεται στην κάτω μπάρα αριστερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. August 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 οπως το ειπαμε 6.5.5 το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το java κατεβασα το javafx κ προσπαθησα να τρεχω την εφαρμοφη της uefa που κατεβαινει σε jad πλην ομως παλι τιποτα ξερει κανεις κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Στα windows δοκίμασα μια σιμ της βοντα και σταμάτησε το no service.Εγώ το πήρα ως dual os.Στο android όμως δε παλεύεται η κατάσταση.Μόνο αν βάλεις σκέτο αντροιντ 2.1 λειτουργεί κάπως καλύτερα.Και είναι λογικό αφού στη σελίδα http://www.solonomi.com/rom που δίνουν τις ρομ, για το σκέτο αντροιντ 2.1 ευχαριστούν κάποιο μέλος από το xda!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. September 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλησπερα Προσπαθω να συχρονισω το κινητο με ενα netbook πλην ομως δεν μπορει να διαβασει το κινητο επειδη δεν μπορω να τρεξω το cd στο netbook ξερει κανεις να με βοηθησει πως να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αυτά που έχει το cd δεν μπορείς να τα κατεβάσεις από το internet? Μια λύση είναι να κάνεις ένα αρχείο iso το cd και με ένα φλασάκι να το περάσεις στο netbook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. September 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τελικα τα καταφερα αλλα μολις διαπιστωσα οτι δεν μπορω να το συγχρονησω διοτι το netbook μου δε εχει outlook Γνωριζει κανεις καποια αλλη διαδικασια η πως λυνεται το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να βάλεις το Outlook της σουίτας Microsoft Office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosf1234 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Γεια σε όλους Είμαι νέο μέλος Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το τηλ 1. Υποστηρίζει Ελληνικά? Αν όχι τι μπορω να κάνω εκτός από το να ξαναγράψω τις επαφες μου με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish) και να γράφω greeklish στα sms? 2.Αν φορτόσω το IGO8 η το Destinator θα δουλεύουν ή χρειάζεται κάτι άλλο? 3. Τα ανωτέρω δουλεύουν μονο σε Win? Να το πάρω απο το site Solonomi? Σου στέλνει και rom εστω English? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts