p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Αυτή είναι και η ομορφιά, στη minimal αισθητική! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλημέρα στην παρέα! Oneplus 7 Pro Is Rocket FastΈλα ρε φιλαράκι ! Καιρό είχες να φανείς! Για ρίξε μας λεπτομέρειες! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 παιδια λετε λεπτομερειες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Nova launcher και Klwp Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Καλησπέρες! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Κάτι λιτό μετά τις υπερπαραγωγες με την βοήθεια των Δημήτρη Γιώργου Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Κλασικά πράγματα...klwp και Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Κλασικά πράγματα...klwp και Nova launcher. Πάρα πολύ καλή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Κλασικά πράγματα...klwp και Nova launcher. Τρομερό!!!!! Υπάρχει κάπου το συγκεκριμένο wall σε φουλ ανάλυση?? Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Κλασικά πράγματα...klwp και Nova launcher. φανταστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Καλημέρα σε όλους Edited April 22, 2020 by karamazof53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Καλημέρα σε όλους Καλημέρα, πολύ όμορφη! Nova να φανταστώ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Καλημέρα, πολύ όμορφη! Nova να φανταστώ; Καλημέρα! πάντα nova! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Επειδή αγαπάω το ρετρό. Klwp και νοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Επειδή αγαπάω το ρετρό. Klwp και νοβα. Απίστευτο!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!! 10 / 10 Φο-βε-ρός!!! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Μπράβο Garcia. Πως γίνεται αυτό; αναμνήσεις.. Πως το έφτιαξες; απο οτι είδα στα νούμερα έχεις βάλει εφαρμογές . Πως το έστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εντάξει Garcia, έπαθα πλάκα... :blink: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Επειδή αγαπάω το ρετρό. Klwp και νοβα. Θεϊκό ρε φίλε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σημερινη Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Άλλο ένα που εφτιαξα σε Klwp στο στιλ του προηγούμενου ποστ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 καλο ! ανεβασε τα κιολας αν θες Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Απίστευτο κι αυτό! Μπορείς να κάνεις κι ένα Ericsson T28; :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μάλλον μόνο Nokia κάνει! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Έχω στο pc κάποια Sony Ericsson αλλά έχει καεί τροφοδοτικό και δεν μπορώ να πάρω τα αρχεία. Και κάνω ότι μου περνάει από το μυαλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts