thabull Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Συνολικά πολύ ωραίο! Αν μπορείς ανέβασε το wallpaper https://postimg.cc/image/jy8ikav9r/ Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Kαλημερα σας. Εφτιαξα μια πολυ απλη με zooper και nova. Θα την βελτιωσω με αλλα εικονιδια και γραμμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Δεν υπάρχει... Ίσως ότι καλύτερο έχω δει εδώ μέσα!!!!! μια μαυρη οθονη ?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 (edited) μια μαυρη οθονη ?:D Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Απλότητα όπως έγραψε κι ο Alex. Edited April 25, 2018 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Απλότητα όπως έγραψε κι ο Alex. Χαχα, σε ευχαριστώ πολύ. Για την ιστορία είμαι η Άλεξ... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Oι οθόνες μου με χρήση nova launcher prime, zooper widgets και typo εικονίδια : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Oι οθόνες μου με χρήση nova launcher prime, zooper widgets και typo εικονίδια : Πολύ ωραία. Έχεις το wallpaper σε full screen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια εξαιρετικά wallpaper που έχω στο αρχείο μου ελπίζω να ομορφυνω τις οθόνες των κινητών σας https://mega.nz/#F!BFBySLxY!MseIZBvA1yHg4iZwekaV_A Ειναι ένας φάκελος από mega τον κάνετε download έχει μέσα 101 wallpapers ένα και ένα. Δεν έβαλα key οπότε το κατεβάζετε ελεύθερα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Πολύ ωραία. Έχεις το wallpaper σε full screen?? Ευχαριστώ. Ναι : https://ibb.co/gNCNic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 photo hosting Grey Huawei Mate 10 Pro Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για σήμερα. Prince Abid (PA) zooper, Flat dark εικονίδια.... ThaBull SM-G930F Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Το εσωτερικο του S8 σε "ακτινογραφια" Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια εξαιρετικά wallpaper που έχω στο αρχείο μου ελπίζω να ομορφυνω τις οθόνες των κινητών σας https://mega.nz/#F!BFBySLxY!MseIZBvA1yHg4iZwekaV_A Ειναι ένας φάκελος από mega τον κάνετε download έχει μέσα 101 wallpapers ένα και ένα. Δεν έβαλα key οπότε το κατεβάζετε ελεύθερα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ δυνατά τα περισσότερα!:clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Nova launcher prime , εικονίδια Arc. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Nova launcher prime , εικονίδια Arc. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ όμορφη, η ταπετσαρία από που είναι; με ποιο πρόγραμμα την κατέβασες; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Πολύ όμορφη, η ταπετσαρία από που είναι; με ποιο πρόγραμμα την κατέβασες; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι μίξη δύο και τις ένωσα εγώ . Έκανα το blur στην μισή οθόνη μόνο και παίζει και ένα live wallpaper που λέγεται rainpaper. Αν σου αρέσει Την ανεβάζω εδώ. Ελπίζω να σου κάνει Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Είναι μίξη δύο και τις ένωσα εγώ . Έκανα το blur στην μισή οθόνη μόνο και παίζει και ένα live wallpaper που λέγεται rainpaper. Αν σου αρέσει Την ανεβάζω εδώ. Ελπίζω να σου κάνει Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίσαι κορυφή, σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Είσαι κορυφή, σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤίποτα. Χάρηκα που σου άρεσε. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Πολύ ωραία δουλειά, επίσης όμορφα τα εικονίδια looneygirl. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Πολύ ωραία δουλειά, επίσης όμορφα τα εικονίδια looneygirl.Ευχαριστώ πάρα πολύ. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Για σήμερα... Wonder icon pack (σε προσφορά), PA Zooper widget... ThaBull SM-G930F Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Wallpaper δικό μου, ortus εικονίδια, ρολόι & καιρός xwidgets.... ThaBull SM-G930F Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Και μια καινούρια. Μαύρισε η ψυχή μου με την μαυρίλα. Χαχαχαχα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Alex θέλω το wallpaper σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Alex θέλω το wallpaper σου!!!Εδώ είσαι :P https://postimg.cc/image/lizxliwrb/ Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts