lazkovac Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Nova Prime Min icons Custom KWGT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Edited December 28, 2017 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Κατι απλο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονια σε όλους με υγεία να έχουμε όλοι. Aν σου είναι εύκολο το wallpaper και το apk από την navbar να τα κάνω και εγώ έτσι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Πρωτη μου αποπειρα με KWGT μετα απο χρονια χρησης zooper και καποια widgets που βρηκα γι αυτο στο playstore. Πολυ απλη και ψαχτηκα λιγο με γραμματοσειρες και εφε αυτών. Edited January 2, 2018 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλησπέρα και καλή χρονια σε όλους με υγεία να έχουμε όλοι. Aν σου είναι εύκολο το wallpaper και το apk από την navbar να τα κάνω και εγώ έτσι ευχαριστώ Wallpaper https://mega.nz/#!qF81zCCR!ebjCwr16oywMd4s5Jftd5uNmPEeWiorTq92CpN3E9EE Το nav ειναι το stock του oneplus 5t Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Πρωτη μου αποπειρα με KWGT μετα απο χρονια χρησης zooper και καποια widgets που βρηκα γι αυτο στο playstore. Πολυ απλη και ψαχτηκα λιγο με γραμματοσειρες και εφε αυτών. Πολύ ωραία. Μινιμαλιστική και ατμοσφαιρική:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Πολύ ωραία. Μινιμαλιστική και ατμοσφαιρική:)Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Για καποιο λογο ανεβηκε πιο σκοτεινη απο οτι κανονικα ειναι. Βαζω και μια παρομοια που εφτιαξα για το Oukitel μου Edited January 2, 2018 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 New year new home screen Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 επειδή απλά συμβαίνουν...... μου άρεσε το πρασινάκι..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 επειδή απλά συμβαίνουν...... μου άρεσε το πρασινάκι..... Ωραίο το πρασινάκι, το Icon Pack ποιό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ωραίο το πρασινάκι, το Icon Pack ποιό είναι;Είμαι με nova launcher. τα εικονίδια λέγονται Type51 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 New home screen :) Colors s9 black icons Nova launcher prime 12x8 grid Today weather with zooper widget pro Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Πάμε μια ακόμη με ολοκαίνουρια icons Rustic Dynasty Ορίστε και το wallpaper https://postimg.org/image/8ioithl79/ Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Πάμε μια ακόμη με ολοκαίνουρια icons Rustic Dynasty Ορίστε και το wallpaper https://postimg.org/image/8ioithl79/ Don't mess with mi note 3 Περάσαν τα Χριστούγεννα, μην τα ξαναλιγουρεύεσαι :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 για το καληνύχτα..... ή και το καλημέρα !!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Παιδιά καλημέρα Έχω ένα τηλέφωνο Xiaomi με δύο καρτες Θέλω με το zooper να βάλω να δείχνει τα ονοματα και των δύο καρτών sim. Ομως οτι και να γράψω δείχνει και στα δύο μόνο το όνομα της μιας κάρτας. Ξέρετε τι εντολή πρέπει να δώσω?? Επίσης το zooper κολλάει και δεν ανανεώνεται. Με επανεκκίνηση ανανεώνεται αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 για το καληνύχτα..... ή και το καλημέρα !!!!!!!!!!!! Πολύ καλή. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Mi note 3 new home screen Clock=self made zooper widget clock Weather =today weather Icons=colors s9 black Launcher=Nova launcher prime 12x8 grid May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Mi note 3 new home screen Clock=self made zooper widget clock Weather =today weather Icons=colors s9 black Launcher=Nova launcher prime 12x8 grid May the mi note 3 force be with you. Και το wallpaper αν είναι εύκολο. Πανέμορφο setup Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Και το wallpaper αν είναι εύκολο. Πανέμορφο setup Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ φίλε μου. Ορίστε :) https://postimg.org/image/k3fdvsen9/ May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ορίστε :) https://postimg.org/image/k3fdvsen9/ May the mi note 3 force be with you.Φίλη... Χι χι Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Φίλη... Χι χι Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛοιπόν ευχαριστώ και πάλι φίλη μου!! :) May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Πολύ καλή. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαίρομαι που σου άρεσε.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλημέρα σε όλους.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts