Alex_tz Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/28/cbb7f37dc2a9c109640814d615cfb332.jpg Με την CM το Capacitive δε δουλεύει; Ευχαρίστως, για φουλ ανάλυση κατέβασέ το από εδώ: https://www.dropbox.com/s/s0ogp80722k7ri9/8677680402_9380cf33b1_o.jpg?dl=0 ;) Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Η τωρινή μου, Dodol launcher, εικονίδια Kxnt glasklart. Το φεγγάρι είναι widget που δείχνει τις φάσεις του σε πραγματικό χρόνο :D Edited September 1, 2014 by fishfemale Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Η τωρινή μου, Dodol launcher, εικονίδια Kxnt glasklart. Το φεγγάρι είναι widget που δείχνει τις φάσεις του σε πραγματικό χρόνο :D Το widget είναι απλά τέλειο, το ονοματάκι του; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Έβαλα ξανά nova prime μετά από καιρό. Τα εικονίδια είναι τα refocus και το widget είναι το today calendar widgets. Απλά πράγματα. Το wall είναι από τα εικονίδια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ποια εικονίδια έχεις? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Το widget είναι απλά τέλειο, το ονοματάκι του; :p Παράλειψή μου, phases of the moon free! :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ποια εικονίδια έχεις? Αν λες για εμένα είναι τα refocus Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Nexus7TiltedLeftcopy_zpsbae7ad81.png Edited September 2, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πολύ ωραίο δείχνει! Με τι το έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ευχαριστώ ,με zooper widget . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ευχαριστώ ,με zooper widget . Παρα πολυ ωραια Μιχαλη.Τετοιο στυλακι homescreen μου αρεσουν απιστευτα,αν υπαρχει και το αναλογο γουστο απο τους δημιουργους,η συσκευη εκτοξευεται. Μπραβο και παλι,πολυ καλη:) Ασε τους αλλους να κανουν καρικατουρες,και επειδη παιρνουν μερικα like,να νομιζουν οτι φτιαχνουν και ωραιες homescreen:lol::lol::lol: Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosg Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μιχάλη είναι πολύ ωραίο. Μόνο το ''9'' δίπλα στο ''Σεπτεμβρίου'' με μπέρδεψε κάπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ευχαριστώ ,με zooper widget . Σε ευχαριστώ πολύ m7ixalis για την απάντηση σου. Και αυτό που είδα η οποιοδήποτε άλλο κάνεις μπορείς κάπως να το κάνεις και save/share η πρέπει ο κάθε χρήστης να το δημιουργήσει απο την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Και τα δυο γίνονται ,τα συγκεκριμένα υπάρχουν εδώ https://www.dropbox.com/s/gfvrasrvx2o2do2/Gray%20v.2.zip?dl=0 και με λίγη επεξεργασία μπορείς να τα φτιαξεις όπως θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/Nexus7TiltedLeftcopy_zpsbae7ad81.png Μιχάλη αυτη η home screen θα πει γούστο,τίποτε άλλο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ευχαρίστω παναγιωτη . :) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μας φάγανε τα φίδια [ATTACH]49324[/ATTACH] Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 [ATTACH]49333[/ATTACH] Live Weather screen widget Leathergrey icon pack & theme System widgets (ram/temperature /storage). Nova launcher. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Γεια σας παιδια! Ιδου η homescreen που εχω. HomepackBuzz Buzz Launcher Flux Theme Flazing Icon Pack XWidget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 [ATTACH]49373[/ATTACH]σε note 3 white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Wallpaper full από κάπου? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 [ATTACH]49373[/ATTACH]σε note 3 white Justin Maller! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) [ATTACH]49261[/ATTACH] έχει πιστεύω ωραία αντίθεση Μπορείς να μου πεις πως λέγεται το Widget Edited September 4, 2014 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 για καποιους που μπορει τωρα να ασχολουνται, να ξερετε οτι τα περισσοτερα widgets μπορειτε να τα πετυχετε και με το zooper, γενικα κανει παπαδες θα ελεγα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts