Diamandis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αυτο που μ αρεσει σε αυτο το τοπικ, ειναι οτι παιρνουμε συνεχως καινουργιες ιδεες! Στην προκειμενη περιπτωση εφαρμοσα το "κολπο" που ειπε ενας χρηστης νωριτερα, με το simi clock και την επικαλυψη πανω απο αλλα widget για να χρησιμοποιησω την γραμμη. Ετσι βγηκε αυτο που προσωπικα με αρεσε πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη homescreen εχω χρησιμοποιησει! http://img838.imageshack.us/img838/8505/diaxx.jpg Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) Αυτο που μ αρεσει σε αυτο το τοπικ, ειναι οτι παιρνουμε συνεχως καινουργιες ιδεες! Στην προκειμενη περιπτωση εφαρμοσα το "κολπο" που ειπε ενας χρηστης νωριτερα, με το simi clock και την επικαλυψη πανω απο αλλα widget για να χρησιμοποιησω την γραμμη. Ετσι βγηκε αυτο που προσωπικα με αρεσε πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη homescreen εχω χρησιμοποιησει! http://img838.imageshack.us/img838/8505/diaxx.jpg πολυ καλη μπραβο!:) Μπορεις να ανεβασεις το wallpaper η να δωσεις καποιο link? Eπισης πιο θεμα εχεις και εχει αλλαξει η status bar? Toυ dark dog μαλλον ετσι? Edited January 3, 2011 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 πολυ καλη μπραβο!:) Μπορεις να ανεβασεις το wallpaper η να δωσεις καποιο link? Eπισης πιο θεμα εχεις και εχει αλλαξει η status bar? Merci! To iridium carbon theme του Dark_Dog! To wallpaper το βρηκα χθες. Χρησιμοποιησα την εφαρμογη Backgrounds απο το μαρκετ. Πηγα στα πιο συχνα, και ηταν στην 3 ή 4η σελιδα (δεν το εχω σε λινκ ή κατεβασμενο:() Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegate7 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αυτο που μ αρεσει σε αυτο το τοπικ, ειναι οτι παιρνουμε συνεχως καινουργιες ιδεες! Στην προκειμενη περιπτωση εφαρμοσα το "κολπο" που ειπε ενας χρηστης νωριτερα, με το simi clock και την επικαλυψη πανω απο αλλα widget για να χρησιμοποιησω την γραμμη. Ετσι βγηκε αυτο που προσωπικα με αρεσε πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη homescreen εχω χρησιμοποιησει! http://img838.imageshack.us/img838/8505/diaxx.jpg πως λέγεται το widget που έχεις για το wifi ,bluetooth..... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 http://img838.imageshack.us/img838/8505/diaxx.jpg Μπορεις να αναφερεις ολα τα widget-ακια που χρησιμοποιησες , για να βγει αυτο το ομορφο αποτελεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 πως λέγεται το widget που έχεις για το wifi ,bluetooth..... ? Μπορεις να αναφερεις ολα τα widget-ακια που χρησιμοποιησες , για να βγει αυτο το ομορφο αποτελεσμα? H οθονη μου ειναι 4 γραμμων και 5 στηλων. Απο πανω προς τα κατω. SimiClock απο το Μαρκετ. Με ημερομηνια και weather. Μεγεθος Date 20. Left Width 80. Μεγεθος Text 60. Background Clear. Αυτο πιανει τις 2 πρωτες γραμμες Αριστερα στην τριτη γραμμη το Circle Battery Widget. Δεξια στην τριτη γραμμη το wifi και το 3g απο το extended controls με 100% transparency, χωρις dividers και χωρις indicators Στην τελευταια γραμμη, extended controls με τις ιδιες ρυθμισεις και περιλαμβανει, bluetooth, gps, φωτεινοτητα, flight mode, χρονος ληξης οθονης, φακος και reboot. Αφου εγιναν ολα αυτα, εκανα resize το simiclock και το τραβηξα αλλη μια γραμμη προς τα κατω για να με χωρισει την μπαταρια με τα wifi-3g Background οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ. Oλα αυτα σε Launcher Pro Plus, με φοντο dockbar glass και ασπρομαυρα εικονιδια απο το ιντερνετ Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 αυτα τα ομορφα μπορουμε να τα βαλουμε και με μαμα (unroot) launcher? υ.γ : πολυ ομορφη,λειτουργικη και Minimal screen!! Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 αυτα τα ομορφα μπορουμε να τα βαλουμε και με μαμα (unroot) launcher? υ.γ : πολυ ομορφη,λειτουργικη και Minimal screen!! Το μονο το οποιο χρειαζεται ρουτ, ειναι το reboot. ολα τα αλλα γινονται και χωρις. Αλλα την επικαλυψη εικονιδιων, μαλλον δεν την κανουν οι μαμα launcher. Ολα αυτα για SE X10 Mini Pro...δεν ξερω τι γινεται στα HTC... Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) http://img715.imageshack.us/img715/1694/snap20110103233009.png Νεος στο κοσμο του android, προσπαθησα να κανω λιγο ποιο ομορφη την αρχικη μου οθονη... Edited January 3, 2011 by stalek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Νεος στο κοσμο του android, προσπαθησα να κανω λιγο ποιο ομορφη την αρχικη μου οθονη... Tα κατάφερες με το παραπάνω! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 εγω εχω τη δωρεαν και την κανει πολυ καλα τη δουλεια της. :) αν δε σου το βγαζει καθολου στο μαρκετ πες μου να το ανεβασω. δεν την ανεβάεις γιατι δεν την βρήσκω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 http://img715.imageshack.us/img715/1694/snap20110103233009.png Νεος στο κοσμο του android, προσπαθησα να κανω λιγο ποιο ομορφη την αρχικη μου οθονη... Τα εικονίδια πού θα τα βρούμε? Που θα μπορούσα να βρω κάποιο s/n για το mini info widget? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 http://img232.imageshack.us/img232/5909/sc20110105024603.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πως μπορω να βαλω ποσοστο στην μπαταρια; (Δεν εχω launher pro κτλ). Υπαρχει προγραμμα; Να φανταστω θα θελει ροοτ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πως μπορω να βαλω ποσοστο στην μπαταρια; (Δεν εχω launher pro κτλ). Υπαρχει προγραμμα; Να φανταστω θα θελει ροοτ; Στην default μπαταρία δεν γνωρίζω, αλλά απο κει και πέρα... battstatt battery minder circle battery battery indicator ktl ktl δεν θελουν root τα συγκεκριμένα Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μιας και έχει αναφερθεί πολλές φορές... Με τον ADWLauncher EX (paid app) πως γίνεται να τοποθετήσεις το ένα widget πάνω από το άλλο; Προσπάθησα αλλά δεν μπορώ... Μπόρεσα να το κάνω με Launcher Pro Plus αλλά είναι πολύ "βαρύς" για το X8 μου (Unrooted) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μιας και έχει αναφερθεί πολλές φορές... Με τον ADWLauncher EX (paid app) πως γίνεται να τοποθετήσεις το ένα widget πάνω από το άλλο; Προσπάθησα αλλά δεν μπορώ... Μπόρεσα να το κάνω με Launcher Pro Plus αλλά είναι πολύ "βαρύς" για το X8 μου (Unrooted) Αν δεν κάνεις πλάκα... πες τα βήματα πως το έκανες με τον LP :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Τα εικονίδια πού θα τα βρούμε? Μισο λεπτο , τα ανεβαζω... Που θα μπορούσα να βρω κάποιο s/n για το mini info widget? Τι εννοεις? EDIT : The Droid Collectionuploaded by stalek :D Edited January 5, 2011 by stalek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Αν δεν κάνεις πλάκα... πες τα βήματα πως το έκανες με τον LP :lol: Με τον ίδιο τρόπο που είπε ο nikoskat σε κάποιο ποστ παραπάνω, δηλαδή resize το ένα widget πάνω από το άλλο, όμως resize widget σε αφήνει να κάνεις το Launcher Pro Plus που είναι paid app :ninja: (2.99 $ http://www.launcherpro.com/2010/07/19/introducing-the-new-launcherpro-plus/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Μισο λεπτο , τα ανεβαζω... Τι εννοεις? EDIT : The Droid Collectionuploaded by stalek :D Εννοώ για να πάρουμε τις πλήρεις δυνατότητες του Mini info. Αυτο που κατεβάζουμε απ'το market και ειναι free δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του... Επίσης πως έβαλες τα συγκεκριμένα εικονίδια στην μπάρα που είναι το μενου? Edited January 5, 2011 by validus Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εννοώ για να πάρουμε τις πλήρεις δυνατότητες του Mini info. Αυτο που κατεβάζουμε απ'το market και ειναι free δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του... Καποιος εχει pm.... :cool: !! Για να εγκαταστησετε τα εικονιδια που εβαλα πιο πανω , αρκει να κατεβασετε την εφαρμογη desktop visualizeR απο το market... Εκει θα κανετε τις συντομευσεις και θα επιλεξετε ενα απο τα icons που θελετε !.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Να κι η δικη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ποιο εορτολογιο ειναι αυτο???? Ωραια οθονη btw..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ποιο εορτολογιο ειναι αυτο???? Ωραια οθονη btw..!!! smooth calendar απο το market και μετα πατα εδω και μετα κατω δεξια το +/Θα κανεις συγχρονισμο με τον google λογαριασμο σου και θα στον εμφανισει στο widget.Το εχουν κανει πολλα παιδια. Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) smooth calendar απο το market και μετα πατα εδω και μετα κατω δεξια το +/Θα κανεις συγχρονισμο με τον google λογαριασμο σου και θα στον εμφανισει στο widget.Το εχουν κανει πολλα παιδια. Σε ευχαριστω! Προσπάθησα να περάσω και εγώ το εορτολόγιο στο gmail αλλά ενώ κάνω sync Callendar ( δεν θελω να συγχρονισω το υπολοιπο gmail γτ δεν τις θελω τις επαφες απο εκει) δεν μου παιρνει το εορτολόγιο παρά μόνο τις αργίες!!! Οτι κ αν εκανα δεν τα κατάφερα. Οι ρυθμισεις στο ημερολογιο ειναι αυτες που φαινονται στην εικονα! FIXED!! Edited January 6, 2011 by validus FIXED Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts