dimitrissa Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Ελα φίλε;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Wallpaper; σε φουλ ανάλυση!! :D Εδώ είσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Μια μέρα άντεξα... Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Η τωρινή μου lockscreen :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 παιδια που μπορω να βρω την ωρα με την ημερομηνια σε Ελληνικη γραμματοσειρα; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Δεν υπάρχει ποιο άσχημο πράγμα από το να μην θες να μοιραστείς την homescreen που έχεις κάνει ,τι εννοώ με αυτο .Υπάρχει ενα παιδί στο mycolorscreen που έφτιαξε μια όμορφη homescreen αλλά δεν θέλει να δώσει τα αρχεία σε κανέναν ,και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί :confused: Προσπάθησα και έφτιαξα κάτι παρόμοιο ,όποιος θέλει μου λέει και ανεβάζω τα αρχεία( psd και uccw) http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/nexus-5-mockup_zps0c0ba25e.png Edited November 19, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Να και μία από εμένα.. Ν4 με KitKat και GEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δεν υπάρχει ποιο άσχημο πράγμα από το να μην θες να μοιραστείς την homescreen που έχεις κάνει ,τι εννοώ με αυτο .Υπάρχει ενα παιδί στο mycolorscreen που έφτιαξε μια όμορφη homescreen αλλά δεν θέλει να δώσει τα αρχεία σε κανέναν ,και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί :confused: Προσπάθησα και έφτιαξα κάτι παρόμοιο ,όποιος θέλει μου λέει και ανεβάζω τα αρχεία( psd και uccw) Tο πιο ωραίο το διάβασα πριν λίγες μέρες στο devianART. Ανεβάζει ένα παιδί μια ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά και τον ρωτάει κάποιος, αν μπορεί να μοιραστεί τα icons. Και ο δημιουργός απαντά "όχι". Ετσι όπως το λέω!! "no"! Xωρίς καμμία απολύτως δικαιολογία. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/2013-11-19204235_zps7423b409.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 rss reader είναι αυτό στο κάτω μέρος; Αν ναι για πες πως το έκανες φίλε chris_pro. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 rss reader είναι αυτό στο κάτω μέρος; Αν ναι για πες πως το έκανες φίλε chris_pro. Ευχαριστώ. Λοιπόν, επειδή τωρα το βρήκα και εγώ, μπορεις να βαλεις widjet πανω σε wdjet. Το rss είναι πάνω σε zooper. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Απλή όπως πάντα και ξεκούραστη για τα μάτια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelord Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 μετα απο αρκετο διαβασμα και πειραματισμο κατεληξα σ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 μετα απο αρκετο διαβασμα και πειραματισμο κατεληξα σ αυτο μπορεις να στειλεις το wallpaper? ευχαριστω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 μετα απο αρκετο διαβασμα και πειραματισμο κατεληξα σ αυτο Τα εικονιδια facebook κλπ που τα βρισκουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Τα εικονιδια facebook κλπ που τα βρισκουμε ? καποιο icon pack χρησιμοποιησε λογικα η την desktop visualizer εφαρμογη με την οποια μπορεις να βαλεις διαφορετικη εικονα στην εφαρμογη οταν την βαζεις στη homescreen edit: δες εδω http://droidpirate.com/category/android-theming/icon-packs/ Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 μετα απο αρκετο διαβασμα και πειραματισμο κατεληξα σ αυτο Πάρα πολύ ωραίο! Πες μας πληροφορίες για τα γκρίζα εικονίδια στο κάτω μέρος :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Επίσης πολύ κρύο εκεί πάνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Πάρα πολύ ωραίο! Πες μας πληροφορίες για τα γκρίζα εικονίδια στο κάτω μέρος :) Και ποιο ειναι το widget του καιρου να μας πει . . . :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Πως μπορώ να δω ποιο Launcher έχει το τηλ...??? για να αλλάξω τα icon..! http://s6.postimg.org/a7h6eh1rh/Screenshot_2013_11_20_10_06_43.jpg Edited November 20, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καποιο icon pack χρησιμοποιησε λογικα η την desktop visualizer εφαρμογη με την οποια μπορεις να βαλεις διαφορετικη εικονα στην εφαρμογη οταν την βαζεις στη homescreen edit: δες εδω http://droidpirate.com/category/android-theming/icon-packs/ Η μπορει να ειναι καποιο θεμα του uccw. Αναμενουμε να μας πει ποιο ειναι τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/2013-11-19204235_zps7423b409.png Ποιό rss widget χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Δεν υπάρχει ποιο άσχημο πράγμα από το να μην θες να μοιραστείς την homescreen που έχεις κάνει ,τι εννοώ με αυτο .Υπάρχει ενα παιδί στο mycolorscreen που έφτιαξε μια όμορφη homescreen αλλά δεν θέλει να δώσει τα αρχεία σε κανέναν ,και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί :confused: Προσπάθησα και έφτιαξα κάτι παρόμοιο ,όποιος θέλει μου λέει και ανεβάζω τα αρχεία( psd και uccw) Mιχαλη ειναι πανεμορφη,για κανε τον κοπο να το ανεβασεις εαν θελεις Καλημερα να και μια δικια μου http://i1282.photobucket.com/albums/a523/pafimal/Wall1_zps848064ee.png Edited November 20, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ποιό rss widget χρησιμοποιείς? Αυτο.https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.rssWidget Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Mιχαλη ειναι πανεμορφη,για κανε τον κοπο να το ανεβασεις εαν θελεις Συμφωνω απολυτα!!!!! Και το wallpaper...please... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts