NickName98 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Next launcher lite άκρως καλοκαιρινό :-) Μ' αρέσει όπως έκατσαν τα εικονίδια στο περβάζι. Πραγματικά ταίριαξαν. Για δες λίγο πως θα είναι αν βάλεις χρώμα στον ήλιο. Ίσως να γίνει ακόμα πιο καλοκαιρινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Next launcher lite άκρως καλοκαιρινό :-) Μ' αρέσει όπως έκατσαν τα εικονίδια στο περβάζι. το πιο επικ wallpaper ever !! share it with us :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και η homescreen με νεο ρολογακι με καιρο Λεπτομερειες για το νεο ρολογακι καιρου:D Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MattN Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Είπα ν' αλλάξω κι εγώ... Edited August 25, 2013 by MattN μικρό update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Και η δικια μου lockscreen τπτ το ιδιαιτερο μπροστα σε αλλα αριστουργηματα αλλων φιλων του φορουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Επιστροφή μετά από πολύ καιρό σε stock lockscreen. Η homescreen μένει όπως ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Lockscreen-homescreen και quicksettings Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Νew homescreen.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Νew homescreen.. :) Πες μου οτι ακους μεταλ? Κορυφη depressive black meta xd! Ωραιος φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Νew homescreen.. :) Εικονίδια και γραμματοσειρά στην ημέρα, αν έχεις την καλοσύνη...Πολύ όμορφη πάντως η home screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Πες μου οτι ακους μεταλ? Κορυφη depressive black meta xd! Ωραιος φιλε Mπα... Με τέτοια υπογραφή; :lol: Ευχαριστώ.. :) Εικονίδια και γραμματοσειρά στην ημέρα, αν έχεις την καλοσύνη...Πολύ όμορφη πάντως η home screen Ευχαριστώ.. ;) Εικονίδια εδώ: http://icondatabase.net/icons/black-bear-blanc/dark-buttons-2 Σου στέλνω και τη γραμματοσειρά.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) Mπα... Με τέτοια υπογραφή; :lol: Ευχαριστώ.. :) Ευχαριστώ.. ;) Εικονίδια εδώ: http://icondatabase.net/icons/black-bear-blanc/dark-buttons-2 Σου στέλνω και τη γραμματοσειρά.. Οι 3 αρχικές οθόνες μου με τη βοήθεια του halo, τον οποίο και ευχαριστώ πολύ... edit: Λέτε άμα έβαζα χρωματιστά εικονίδια να ήταν πιο ωραίες; Edited August 26, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Νέα home screen με Nova Motif icons Uccw clock elegant Ποιος μπορεί να μου στείλει την ελληνική γραμματοσειρά για το ρόλοι? Κ πως την αλλαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Τι λέτε καλύτερα ή χειρότερα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Mπα... Με τέτοια υπογραφή; :lol: Ευχαριστώ.. :) Ευχαριστώ.. ;) Εικονίδια εδώ: http://icondatabase.net/icons/black-bear-blanc/dark-buttons-2 Σου στέλνω και τη γραμματοσειρά.. Θέλω και εγώ τη γραμματοσειρά αν γίνεται! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Τι λέτε καλύτερα ή χειρότερα;;; Χειρότερα χωρίς όμως να είναι άσχημα, σίγουρα πάντως προτιμώ τα πρώτα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Χειρότερα χωρίς όμως να είναι άσχημα, σίγουρα πάντως προτιμώ τα πρώτα.. :) Ναι τελικά κι εγώ στα πρώτα κατέληξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Και εγώ θα ήθελα τη γραμματοσειρα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Στην παρακάτω φώτο που βρήκα που μπορώ να βρω τα dock icons (phone dialer, gmail inbox, text messages κλπ) ξέρει κανείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Στην παρακάτω φώτο που βρήκα που μπορώ να βρω τα dock icons (phone dialer, gmail inbox, text messages κλπ) ξέρει κανείς;;; Πάρε τα από εδώ https://www.dropbox.com/sh/t1h1c1o82wxptg2/GjTfJm-E-p Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μιχάλη σε ευχαριστώ. Ξέρεις που μπορώ να βρω και τα υπόλοιπα με την συγκεκριμένη γραμματοσειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μιχάλη σε ευχαριστώ. Ξέρεις που μπορώ να βρω και τα υπόλοιπα με την συγκεκριμένη γραμματοσειρά; Δυστυχώς όχι ,και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα σαν αυτά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Καλημέρα!! :D Απλά και λιτά όπως πάντα.. Αυτό το ρολόι μας έχει κάψει όλους μου φαίνεται.. :lol: Πολυ ωραιο Απο που το κατεβαζω το ρολογακι αυτο ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πρέπει να έχεις το UCCW.. Μετά ή το φτιάχνεις μόνος σου μέσα από τον επεξεργαστή του προγράμματος, ή το κατεβάζεις από εδώ έτοιμο:https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.pooley.elegante Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πολυ ωραιο Απο που το κατεβαζω το ρολογακι αυτο ? Μου έστειλε ένας φίλος το λινκ για το ρολόι που να μπορώ να βάλω τη γραμματοσειρα αλλά δεν δουλεύει. Μπορεί κάποιος να το βάλει; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts