stispan1 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Λογικά θα κάνει , εδώ κάνουν τα θέματα του go για τον nova που είναι αρκετά παλαιότερος και η αρχική του σχεδίαση δεν ήταν για 4 και πάνω. Το έκανα εγκατάσταση το θέμα αλλα δεν βρίσκω που αποθηκεύει τα εικονίδια...Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν θέμα αλλά να τραβήξω τα εικονίδια για άλλη χρήση... Edited March 9, 2013 by stispan1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οι δικές μου. Κλειδωνιά - μέσα, αριστερά - δεξιά :) οσο πιο λιτό γίνεται... [ATTACH]30749[/ATTACH] [ATTACH]30750[/ATTACH] [ATTACH]30751[/ATTACH] [ATTACH]30752[/ATTACH] ZTE Blade 4.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Το έκανα εγκατάσταση το θέμα αλλα δεν βρίσκω που αποθηκεύει τα εικονίδια...Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν θέμα αλλά να τραβήξω τα εικονίδια για άλλη χρήση... Aυτό παραμένει αναπάντητο ερώτημα και για μένα : Που στο καλό αποθηκεύονται τα εικονίδια των θεμάτων έστω και σε συμπιεσμένο αρχείο? Διαφέρει αναλόγως του launcher ή για όλα τα android υπάρχει συγκεκριμένη θέση? Το ρωτάω γιατί θέλω να μπω μέσα στο αρχείο,να του αφαιρέσω εικονίδια και να το ξαναβάλω πίσω στο κινητό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Aυτό παραμένει αναπάντητο ερώτημα και για μένα : Που στο καλό αποθηκεύονται τα εικονίδια των θεμάτων έστω και σε συμπιεσμένο αρχείο? Διαφέρει αναλόγως του launcher ή για όλα τα android υπάρχει συγκεκριμένη θέση? Το ρωτάω γιατί θέλω να μπω μέσα στο αρχείο,να του αφαιρέσω εικονίδια και να το ξαναβάλω πίσω στο κινητό.:) Γιατί δε βρίσκεις το apk να το ανοιξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οι δικές μου. Κλειδωνιά - μέσα, αριστερά - δεξιά :) οσο πιο λιτό γίνεται... [ATTACH]30749[/ATTACH] [ATTACH]30750[/ATTACH] [ATTACH]30751[/ATTACH] [ATTACH]30752[/ATTACH] ZTE Blade 4.2.1 Η μπαταρία στη 4η εικόνα πια εφαρμογή είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οι δικές μου. Κλειδωνιά - μέσα, αριστερά - δεξιά :) οσο πιο λιτό γίνεται... [ATTACH]30749[/ATTACH] [ATTACH]30750[/ATTACH] [ATTACH]30751[/ATTACH] [ATTACH]30752[/ATTACH] ZTE Blade 4.2.1 To calendar ποιο ειναι? ΤΗΧ!! Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Η μπαταρία στη 4η εικόνα πια εφαρμογή είναι; Πρέπει να είναι το BatteryLife https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.batterylife. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ...και το ημερολόγιο είναι από go calendar widget (go lancher ex) με θέμα "transparency". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλημέρα σας!! Μια απλή αρχική και από εμένα. Minimalistic text Screen off FX Μαμά Sony launcher Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) [ATTACH]30775[/ATTACH][ATTACH]30771[/ATTACH] [ATTACH]30772[/ATTACH]Επιστροφή στα βασικά.Περνάω minimal περίοδο...:lol: Edited March 10, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodlouc Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Τυπικές Asus Padfone 2! Παράθεση prodlouc (Qtec, prophet, touch pro, touch pro2, cruise, acer :(, N97 , HD, HD mini, incredible, sensation, s2 Padfone 2!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Απο galaxy nexus... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Τυπικές Asus Padfone 2! Μπορείς να δώσεις wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ορίστε μία κι από εμένα.. Απλή αλλά μ' αρέσει.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 http://img132.imageshack.us/img132/2115/samsunggalaxynote2.png Είναι εύκολο να ποστάρεις τα wallpaper; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Είναι εύκολο να ποστάρεις τα wallpaper; Ευχαριστώ! Πάρε τα από εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πάρε τα από εδω Να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δεν ξέρω τι με έχω πάθει τώρα τελευταία και όλο με την homescreen ασχολούμαι :p http://img832.imageshack.us/img832/5896/cyancolouredshape.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δεν ξέρω τι με έχω πάθει τώρα τελευταία και όλο με την homescreen ασχολούμαι :p http://img832.imageshack.us/img832/5896/cyancolouredshape.png Θελω το wallpaper να το κάνω και εγώ έτσι . Λογικά τα εικονίδια είναι τα holo blue. Το widget ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Θελω το wallpaper να το κάνω και εγώ έτσι . Λογικά τα εικονίδια είναι τα holo blue. Το widget ;; Το widget είναι θέμα για το uccw . Και τα δυο είναι εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Το widget είναι θέμα για το uccw . Και τα δυο είναι εδω Ευχαριστώ ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγώ την είδα λίγο "κακία" σήμερα..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ρε παιδιά πως γίνεται σε Jelly bean να αλλάξουμε τα εικονίδια των συντομευσεων στη κατάσταση κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ρε παιδιά πως γίνεται σε Jelly bean να αλλάξουμε τα εικονίδια των συντομευσεων στη κατάσταση κλειδώματος; Είναι ορισμένες custom ROMs που το υποστηρίζουν. Σε stock δεν ξέρω αν γίνεται. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Είναι ορισμένες custom ROMs που το υποστηρίζουν. Σε stock δεν ξέρω αν γίνεται. Γίνεται: Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδ. - Επιλογές οθ. κλειδ. - Συντομεύσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts