xxSAKISxx Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Θα το κάνω εγώ, αν δεν σε πειράζει :D[ATTACH]30123[/ATTACH] Δεν με χαλάει καθόλου το κόκκινο χαχα. Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Θα το κάνω εγώ, αν δεν σε πειράζει :D[ATTACH]30123[/ATTACH] Τέτοια wallpaper πρέπει να μπαίνουν αυτόματα χωρίς αίτηση. :D Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Τέτοια wallpaper πρέπει να μπαίνουν αυτόματα χωρίς αίτηση. :D Σωστός... :D Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πολυ ωραια φιλος!! Τα icons που χρησιμοποιεις ποια ειναι? Τα icons είναι τα Simple Metro Mirrored από εδώ Για το wallpaper όντως ήταν μεγάλο λάθος η παράληψη δημοσίευσής του και δεν θα επαναληφθεί. :p :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Wallpaper : Ένωσα δυο φωτό στο Photoshop για να αποκτήσει λίμνη το κάστρο μου:) Καιρός : HD Widget ( το 2Χ1 για να μη κρύβει την εικόνα) Ιcons: Crystal HD ( διάφανα για να μην κρύβουν την εικόνα) Ρολόι-Ημ/νία/Σκληρός: Ζοοper http://s3.postimage.org/o7ezdh45r/2013_02_15_19_35_42.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μιας και δεν έχω κάποιo ιδιαίτερο layout στην homescreen (μόνο widgets του sense), είπα να μοιραστώ ένα wallpaper που βρήκα πριν από καιρό και παραμένει το αγαπημένο μου :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μιας και δεν έχω κάποιo ιδιαίτερο layout στην homescreen (μόνο widgets του sense), είπα να μοιραστώ ένα wallpaper που βρήκα πριν από καιρό και παραμένει το αγαπημένο μου :) Πολύ καλό το είχα στο xperia x1. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Hd widget UCCW Planet pack live wallpaper Next lancher 3D+Glow theme Τωρα ψαχνω καποιο weathet widget(μονο καιρο) για να αλλαξω το υπαρχον προτασεις δεκτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δεν με χαλάει καθόλου το κόκκινο χαχα. Ευχαριστώ φίλε. Παρακαλώ φίλε :thumbup: Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Plz delete Edited February 16, 2013 by three_brothers1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Hd widgets στην home screen και dash clock στην lock screen Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Nova launcher prime 1η εικόνα: Beautiful widgets,power toggles 2η εικόνα: e weather hd, eortologio 3η εικόνα: εικονίδια glass theme nova [ATTACH]30200[/ATTACH] [ATTACH]30201[/ATTACH] [ATTACH]30202[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Ακόμα ενα wallpaper μιας κ τα υπόλοιπα παραμένουν ως είχαν :p Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic. Έχει ξεκινήσει το τηλ και ζουμάρει πολύ τη ταπετσαρία που του βάζω. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic. Έχει ξεκινήσει το τηλ και ζουμάρει πολύ τη ταπετσαρία που του βάζω. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δυο πράγματα μπορώ να σκεφτώ. Πρώτον, τσεκαρε εαν επιλεγεις όλη την εικόνα ως φόντο και δεύτερον, μήπως έχεις μια μόνο οθόνη σαν homescreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν ξέρω τι έφταιγε. Έσβησα και ξαναεβαλα κάποιες εφαρμογές για wallpapers και έφτιαξε...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και η δική μου Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Και η δική μου Πρέβεζα? Naruto? :happy: Το νου σου... ! Λευκαδίτης είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κι εγώ με την σειρά μου Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Κι εγώ με την σειρά μου Πολυ καλο!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Πρέβεζα? Naruto? :happy: Το νου σου... ! Λευκαδίτης είμαι.. Θα κοιτάζω πίσω μου πλέον όταν βγαίνω από το σπίτι :-) Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Λίγο minimal.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Black and White. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Agent 47 nova prime Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Agent 47 nova prime Liiiiiiiiiiiiikkkkkkkeeeeeeeeee!!!!!!!! Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts