Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπως χύμα,αλλά αν σε βολεύει έτσι τότε πάσο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κάπως χύμα,αλλά αν σε βολεύει έτσι τότε πάσο

ναι θελω να εχω προσβαση σε αυτα που χρησιμοποιω πολυ απευθειας...εχω και αλλες εφαρμογες τις οποιες δεν τις εχω στην homescreen..οσες δεν πολτχρησιμοποιω τις εχω φακελωμενες..οπως εφαρμογες απο τραπεζες,παιχνιδια και τις υπολοιπες της google...

:thanks:

ναι θελω να εχω προσβαση σε αυτα που χρησιμοποιω πολυ απευθειας...εχω και αλλες εφαρμογες τις οποιες δεν τις εχω στην homescreen..οσες δεν πολτχρησιμοποιω τις εχω φακελωμενες..οπως εφαρμογες απο τραπεζες,παιχνιδια και τις υπολοιπες της google...

Και εγώ έτσι είμαι :)

Εδώ είναι η δική μου home screen, στο nexus s με 4.1,ως launcher τον stock, οι ειδοποιήσεις στην μπάρα είναι από την εφαρμογή για τον καιρό eWeather HD, όπως κ τα widget, όπου βέβαια έχει πολλές επιλογές, τα υπόλοιπα είναι γνωστά, νομίζω μια απλή κ εξυπηρετική home screen :-) [ATTACH]27239[/ATTACH][ATTACH]27238[/ATTACH]
sent from my Nexus 4

http://imageshack.us/a/img802/7700/screenshot2012093019364.png http://imageshack.us/a/img692/5494/screenshot2012093019343.png

Xperia S με Official 6.1.A.2.45 Firmware Routαρισμένο.Με AOSP LockScreen και Icons.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Και μία δική μου nova launcher. Τα θέλω άμεσα διαθέσιμά στην αρχική οθόνη τα εικονίδια των εφαρμογών.

Αφού σε βολεύει αυτό το χύμα στο κύμα δεν μας πέφτει λόγος.

Προσωπικά το βρίσκω αντιαισθητικό

Και μία δική μου nova launcher. Τα θέλω άμεσα διαθέσιμά στην αρχική οθόνη τα εικονίδια των εφαρμογών.

γιατρε το aris app μ αρεσει χαχα

ζαλίστηκα μόνο και μόνο που την είδα την Home Screen!

ζαλίστηκα μόνο και μόνο που την είδα την Home Screen!
εδω ειναι για να δειχνουμε τις homescreens και αν καποιος θελει να προτεινει κατι,οκ.αλλα το να κρινετε συνεχεια οθονες που δεν σας γ ουσταρουν τοτε κατι δεν παει καλα,οκ?

@panosfx ευχαριστω θα το κοιταξω

@xsaviola Εχε χαρη που εχω το καραισκακη απεναντι και σας ακουω !LOL!

Συμφωνώ ότι η κριτική δεν ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, αλλά νομίζω κι εσύ αντέδρασες λίγο περισσότερο από όσο αναμενόταν :)

Ας προσπεράσουμε τα παραπάνω επιστρέφοντας στο πολύ σχετικό:

Μονίμως βρίσκομαι σε μια ισορροπία μεταξύ του να πετάξω όλες τις συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές μου σε αρχικές οθόνες ή να κάνω πιο όμορφα (αλλά αναποτελεσματικά από πλευράς χώρου) την ίδια δουλειά με widgets. Επίσης δεν θέλω πάνω από 3 αρχικές οθόνες (για να μη χρειάζεται πολύ scrolling μεταξύ τους...

Δυστυχώς όσο περνάει ο χρόνος, η ισορροπία γέρνει στο να προσθέτω εφαρμογές και όχι widgets για οικονομία χώρου, χρόνου και ενέργειας. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όπως και καποιοι δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με το αισθητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης οθόνης... αλλά η αλήθεια είναι ότι για αυτόν που τη χρησιμοποιεί δουλεύει - μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο :)

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω σύντομα και το δικό μου, για να μη μένω στη θεωρία.

Μην το αγοραζεις τοτε :-)

:thanks:

Ωραίος. Το ημερολόγιο ποιο είναι;

Scotty, beam us up.

Ωραίος. Το ημερολόγιο ποιο είναι;

Αντε να ακουσουμε και κανενα καλο λογο :D

το touch calendar ειναι

τις γιορτες,απεργιες κλπ τις εχω κανει add απο εδω. κατω δεξια εχει ενα + google calendar και διαλεγεις ποια θελεις

http://www.apergia.gr/index.php

Edited by ilka71

εδω ειναι για να δειχνουμε τις homescreens και αν καποιος θελει να προτεινει κατι,οκ.αλλα το να κρινετε συνεχεια οθονες που δεν σας γ ουσταρουν τοτε κατι δεν παει καλα,οκ?

@panosfx ευχαριστω θα το κοιταξω

@xsaviola Εχε χαρη που εχω το καραισκακη απεναντι και σας ακουω !LOL!

ακριβώς...

Κι επειδή υπάρχει ελευθερία λόγου κάνουμε και προσωπική κριτική σύμφωνα με τα προσωπικά μας γούστα κι όχι σύμφωνα με τον χρήστη.γι αυτό άλλωστε συνήθως λέω ότι άμα αρέσει στον στον χρήστη του όλα καλά,από κει και πέρα δεν γίνεται να μην γράφουμε την γνώμη μας.εκτός κι αν υπάρχει περιορισμός τύπου ράιχ οπού απαγορεύει την γνώμη...:D

Μην το αγοραζεις τοτε :-)

Δεν το χα σκοπό ακόμα κι αν με πλήρωναν:p

να και οι δικες μου... απλές όπως μου αρέσουν , χεχε

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

να και οι δικες μου... απλές όπως μου αρέσουν , χεχε

Πολυ ωραιες, το ρολοι με τον καιρο στην 4η φωτο για θυμησε μας ποιο ειναι...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!