m7ixalis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 One ui και σπο εμένα, Samsung launcher και widgets. Sent from my SM-G996B using Tapatalk 4 1 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 One ui και σπο εμένα, Samsung launcher και widgets. Sent from my SM-G996B using Tapatalkεικονίδια ποια είναι; και πως ανεβάζετε τόσο ωραία την φώτο του κινητού με την οθόνη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 41 minutes ago, m7ixalis said: One ui και σπο εμένα, Samsung launcher και widgets. Sent from my SM-G996B using Tapatalk Φίλε, η αρχική οθόνη είναι τέλεια, πιο τέλεια δεν θα μπορούσε να γίνει! Άιστη επιλογή χρωμάτων, εικονιδίων, εκπληκτικό στήσιμο! Ταιριάζουμε απόλυτα! Samsung launcher ε; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 εικονίδια ποια είναι; και πως ανεβάζετε τόσο ωραία την φώτο του κινητού με την οθόνη; Εικονίδια είναι τα Gruvy περασμένα με theme park. Η παρουσίαση γίνεται με hishoot2i , ψάξε το υπάρχει και ομάδα στο telegram. Sent from my SM-G996B using Tapatalk 2 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Πολύ καλό setup με τον Samsung launcher. Δεν τον πολυχρησιμποποιώ γιατί δε με βολεύει η διάρθρωση του App drawer και των φακέλων.... Εδώ ο Nova κάνει πολύ καλύτερη δουλειά (προσωπική εκτίμηση....) Jono εικονίδια..... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Εικονίδια είναι τα Gruvy περασμένα με theme park. Η παρουσίαση γίνεται με hishoot2i , ψάξε το υπάρχει και ομάδα στο telegram. Sent from my SM-G996B using Tapatalkδεν μου βρίσκει τα gruvy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 δεν μου βρίσκει τα gruvy! Τα είχα βρει εκτός play store. Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 One ui και σπο εμένα, Samsung launcher και widgets. Sent from my SM-G996B using TapatalkΩχ ωχ ωχ μπήκες δυναμικά βλέπω, πανέμορφη!Widgets καιρού & calendar, background;Θα σε κοπιάρω!Sent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 20 minutes ago, Sofos_5 said: Ωχ ωχ ωχ μπήκες δυναμικά βλέπω, πανέμορφη! Widgets καιρού & calendar, background; Θα σε κοπιάρω! Sent from my SM-S916B using Tapatalk Φίλε μου ολα ειναι απο τα stock widgets της samsung πλέον εχω πολυ λιγες εφαρμογές στην συσκευή μου ,μόνο αυτές που πραγματικά χρειάζομαι ,wallpaper ανεβάζω σε λίγο . Ωχ ωχ ωχ μπήκες δυναμικά βλέπω, πανέμορφη!Widgets καιρού & calendar, background;Θα σε κοπιάρω!Sent from my SM-S916B using TapatalkWall Sent from my SM-G996B using Tapatalk 3 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Πόσα χρόνια έχω να ποσταρω εδώ!!!Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Poco M4 Pro 5g Poco launcher (stock) Θέμα από την Xiaomi 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Απο το αγαπημενο Tapet το wallpaper. Προσθηκη κειμενου με snapseed. Εξαφανισμενα ολα με nova launcher και εμφανιση μπαρας ειδοποιησεων με swipe down και συρταρι εφαρμογων με swipe up. Ολα με χειρονομιες εννοειται. Πιο minimal πεθαινεις απλα γουστα ειναι αυτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 KWGT, Shortcut maker για τα διάφανα εικονίδια στο dock + Gruvy Icon Pack.Sent from my SM-S916B using Tapatalk 2 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Φίλε μου όλα ωραία αλλά όταν λες διάφανα εικονίδια στο dock είναι εντελώς διάφανα; τότε πως χρησιμοποιούνται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Nova Launcher, KWGT Pro Widgets, Lines Icon Pack 3 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Φίλε μου όλα ωραία αλλά όταν λες διάφανα εικονίδια στο dock είναι εντελώς διάφανα; τότε πως χρησιμοποιούνται;Τα τρία εικονίδια πάνω από τη dock μπάρα είναι φάκελοι. Στη dock bar ξέρω μόνο εγώ που είναι τα εικονίδια και ποιες εφαρμογές είναι, ίσως ακούγεται λίγο χαζό αλλά δουλεύει (παράδειγμα)!Sent from my SM-S916B using Tapatalk 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Ενδιαφέρον είναι πάντως Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Φίλε μου όλα ωραία αλλά όταν λες διάφανα εικονίδια στο dock είναι εντελώς διάφανα; τότε πως χρησιμοποιούνται;Εγώ το έχω σχεδόν 10 χρόνια έτσι!!Όχι στο dock αλλά σε άλλα σημεία.Απλά που και που τα εμφανίζω έτσι για την αλλαγή!! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Το ίδιο στυλ με διαφορετικό wall και icons Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 Rigoletto εικονίδια. (free αυτές τις ημέρες...) 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Ξεκινά η νέα εβδομάδα με "hybrid_icons" 4 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Και τέλειο wallpaper! 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 7 minutes ago, thabull said: Ξεκινά η νέα εβδομάδα με "hybrid_icons" Το wallpaper πουουου μπορούμε να το βρούμε??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 5 ώρες πριν, alex61 said: Το wallpaper πουουου μπορούμε να το βρούμε??? Εδώ.... https://postimg.cc/dDn0ySBz 2 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Εδώ.... https://postimg.cc/dDn0ySBz Τέλειο ευχαριστούμε. Εάν έχεις κάποιο άλλο παρόμοιο ανεβάσετο.My S21 FE is Awesome!!! 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts