GMF80 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Σημερινη Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Από ότι βλέπω έχεις Samsung, τα δύο εικονίδια δεξιά του μικροφώνου στο Google search δε τα έχω. Τι ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Ειναι το google go search bar... Οχι το στοκ. Αναζηρηση εικονας και το μενου της εφαρμογης ειναι. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Α μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Επιστροφή σε amoled friendly Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Επιστροφή σε amoled friendly Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια δώσε καμία πληροφορία ντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Για δώσε καμία πληροφορία ντεΤο wallpaper είναι live (το οποίο προφανώς δε μπορώ να το δείξω εδώ) είναι από την εφαρμογή live drops Και Icon pack και widget είναι απο την εφαρμογή linebit . Και φυσικά σε συνδυασμό με kwgt και nova launcher Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Νέο widget με συντομεύσεις για εφαρμογές και νέα εικονίδια Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Οοοοοοολα αυτα τα θεματα που βλέπω ειναι μονο για nova launcher ??? Εμεις οι παλιομοδιτες τπτ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Αν θες να αλλάζεις εικονίδια και διάταξη πρέπει να βάλεις άλλο launcher όπως nova κλπ Τα widgets μπαίνουν παντού Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Νέο widget με συντομεύσεις για εφαρμογές και νέα εικονίδια Το wall please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Το wall please Ορίστε Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Αν θες να αλλάζεις εικονίδια και διάταξη πρέπει να βάλεις άλλο launcher όπως nova κλπ Τα widgets μπαίνουν παντού Πιο είναι το winget του kwgt φίλε μου..... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Πιο είναι το winget του kwgt φίλε μου..... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω φτιάξει εγώ. Αν θες στείλε μου με pm το emeil σου Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 (edited) Σε ευχαριστώ adi32 ! Edited October 6, 2020 by mixalhs^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazaki Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Ξέρω ότι δεν είναι το σωστό θέμα αλλά επειδή είναι το βασικό συστατικό εδώ μέσα, ο Klwp έχει βγει σε προσφορά στο 1,00 ευρώ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Στόλισα και εγώ !καλό μήνα! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Στόλισα και εγώ !καλό μήνα! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ ωραία!! Το widget ποιο είναι...? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Πολύ ωραία!! Το widget ποιο είναι...?Είναι από το watermelon kwgt το νούμερο 113! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Nova launcher και Klwp Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 (edited) Nova launcher με Blawb εικονιδια.... Sent from my S20 FE 5G Edited December 10, 2020 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 lines white icons (free αυτές τις μέρες).... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Τα κλασικά. Klwp Pro και Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Τα κλασικά. Klwp Pro και Nova launcher. Υπάρχει στο play store αυτό το theme? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Πολύ ωραίο συγχαρητήρια Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts