coulis Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μια παραγγελία... Ενα nokia 8210 παρακαλώ (το οποιο εχω στο συρτάρι και το χαζευω που κ που :-)) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Μια παραγγελία... Ενα nokia 8210 παρακαλώ (το οποιο εχω στο συρτάρι και το χαζευω που κ που :-)) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Άλλη μία εξαιρετική συσκευή! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Άλλο ένα που εφτιαξα σε Klwp στο στιλ του προηγούμενου ποστ μου. Πες μας όμως χονδρικά πως τα κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Πες μας όμως χονδρικά πως τα κάνεις Μα στο έχει πεί ήδη... Άλλο ένα που εφτιαξα σε Klwp στο στιλ του προηγούμενου ποστ μου. Στήνεις klwp, βρίσκεις το κινητο που θες (γενικά κάνεις εικόνα στο μυαλό σου το θέμα πάνω στο οποίο θα παίξεις) και μετά θέλει επεξεργασία γραφικών, κουμπιών, επιλογή fonts και κάμποσος κώδικας ώστε να έχεις αυτά τα αποτελέσματα... Εγώ δουλεύω 1,5 μήνα το HD2 μου και ακόμα κάνω αλλαγές γιατί είμαι τελειομανής... Γενικά, μεράκι και υπομονή θέλει (και πολλά saves) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Το icon pack ποιό είναι ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Το icon pack ποιό είναι ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης, με την Φαίη έγινε κάτι σοβαρό; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 (edited) Το icon pack ποιό είναι ; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι το ένα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rainystudio.mogoniconpack Και το άλλο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natewren.linesfree Με τη φαιη δεν διάβασα τι έγινε Edited April 26, 2020 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Απλά πράγματά Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Όμορφα εικονίδια. Ποια είναι; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Απλά πράγματά Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με Nova ή Lawnchair? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Τα κλασικά.. Klwp και Νοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Nova με Azulox εικονίδια και xWidget ρολόι-καιρός Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Για σήμερα.... BlexUI εικονίδια, xWidget ρολόι και καιρός Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Καλημέρα παιδιά!! Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Καλημέρα στην παρέα! Oneplus 7 Pro Is Rocket FastΠολύ καλή! Έχεις το wall σε φουλ ανάλυση ;;; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Τα κλασικά.. Klwp και Νοβα. Φανταστικό! Μπορούμε να το κατεβάσουμε από κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Klwp Pro και Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Klwp Pro και Nova launcher. ουαου :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Τελευταίο θέμα μου σε Klwp. Θέλει ακόμα λίγο δουλειά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ωραία είναι. Σου έχουνε πει τόσοι να τα δώσεις για download αλλά τους αγνοείς μάλλον γιατί φοβάσαι μη στα κλέψουν Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ωραία είναι. Σου έχουνε πει τόσοι να τα δώσεις για download αλλά τους αγνοείς μάλλον γιατί φοβάσαι μη στα κλέψουνΝαι φοβάμαι να μην μου τα κλέψουν.. Κατά τα άλλα πολλά από αυτά τα βάζω τελευταία στο μάρκετ... Απλά δεν κάνω διαφήμιση εδώ.. Και όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι όλη την ώρα δίνω κωδικούς για free download για τα θέματα μου όπως και κάποια τα δίνω σε drive και τα κατεβάζουν.. Αλλά είπαμε φοβάμαι μην μου τα κλέψουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Ο Garcia είναι πολύ εντάξει παιδί που βοηθάει παραπάνω από ότι κάνει ο μέσος όρος χρηστών. Λογικό όμως είναι να μη θέλει να αυτό διαφημίσει την δουλειά του στο market. Εδω είναι τα θέματα του κι είναι όλα για kwlp pro και nova launcher. Όμως εγώ δεν έχω ιδέα να σας πω πως μπαίνουν κι ο Γιώργος αποκλείεται να μπει σε αυτή την διαδικασία. Edited May 6, 2020 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ο Garcia είναι πολύ εντάξει παιδί που βοηθάει παραπάνω από ότι κάνει ο μέσος όρος χρηστών. Λογικό όμως είναι να μη θέλει να αυτό διαφημίσει την δουλειά του στο market. Εδω είναι τα θέματα του κι είναι όλα για kwlp pro και nova launcher. Όμως εγώ δεν έχω ιδέα να σας πω πως μπαίνουν κι ο Γιώργος αποκλείεται να μπει σε αυτή την διαδικασία. https://play.google.com/store/apps/details?id=motherboardklwp.kustom.packΚαλύτερα σβήσε το λινκ γιατί λογικά είναι κατά των κανόνων και δεν θέλω κιόλας. Έτσι και αλλιώς εδώ είναι για να ποσταρει ο καθένας την homescreen του... Και όχι να την δίνει.. Ας με βρουν να παίρνουν κωδικό όσα παιδιά θέλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Παίδες ο Γιώργος έναν ζήτησα τρεις κωδικούς μου έδωσε. Μην λέμε ότι να είναι.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Μάγκες ευχαριστώ για την υποστήριξή! Περάστε από το γραφείο για αυτά που σας έταξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts