aroutis Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 και έτσι θα πορευτώ μέρι τα χριστούγεννα τουλάχιστον......... wall δικό μου, zooper widget PA με μικρή δική ου επέμβαση, εικονίδια Rock icon pack Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους Θύμισε μου το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να δείχνει το κινητό Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Θύμισε μου το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να δείχνει το κινητό Sent from my SM-G955F using TapatalkΕγώ χρησιμοποιώ το screener και το appwrap. Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλές Γιορτές σε όλον τον κόσμο!! Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Θύμισε μου το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να δείχνει το κινητό Sent from my SM-G955F using Tapatalk Perfect Screenshot Ultra (PSS*U). δεν έχει όμως το S7 και βολεύομαι με το S6.... για την απλή screenshot χρησιμοποιώ το ίδιο το κινητό..... Edited December 22, 2017 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Μια και είμαστε σε Χριστουγεννιάτικο mood. Καλές γιορτές με υγεία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να μου δώσεις την φωτο? Σε ευχαριστώ ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited December 22, 2017 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Και κάτι από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Με live rain effect . Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Και κάτι από μένα Πολύ κάρβουνο :) για δώσε wallpaper και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Πολύ κάρβουνο :) για δώσε wallpaper και τις υπόλοιπες λεπτομέρειεςΛοιπόν έχουμε και λέμε! Nova launcher prime με greed 8x6! Τα εικονίδια είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natewren.flightlite Και το wallpaper είναι από ZEDGE https://ibb.co/nugnZm Επίσης χρησιμοποιώ σήμερα και αυτό το wallpaper. Οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες. Edited December 22, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πολύ όμορφες οθόνες παιδιά. Εγώ θέλοντας πάντα ένα καθαρό professional look που να αναδεικνύει παράλληλα την amoled οθόνη, έφτιαξα το παρακάτω από συνδυασμό 2 wallpapers. Στο μπλε gradient έθεσα 16bits channel αντί για 8 ώστε να μη δημιουργούνται οι γνωστές γραμμές των gradients. Από τον κοινωνικό μου περίγυρο έχω πάρει πρώτη φορά τόσα πολλά θετικά σχόλια και χάρηκα για αυτό. Click για full size : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πολύ όμορφες οθόνες παιδιά. Εγώ θέλοντας πάντα ένα καθαρό professional look που να αναδεικνύει παράλληλα την amoled οθόνη, έφτιαξα το παρακάτω από συνδυασμό 2 wallpapers. Στο μπλε gradient έθεσα 16bits channel αντί για 8 ώστε να μη δημιουργούνται οι γνωστές γραμμές των gradients. Από τον κοινωνικό μου περίγυρο έχω πάρει πρώτη φορά τόσα πολλά θετικά σχόλια και χάρηκα για αυτό. Click για full size : Ολα o.k. αλλά βάλε και μόνη της την photo.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ολα o.k. αλλά βάλε και μόνη της την photo.....;) https://ibb.co/kqEBUm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 https://ibb.co/kqEBUm :)Τελειο!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Τελειο!!! Eυχαριστώ φίλε μου. Αν το χρησιμοποιήσεις, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις καθαρά λευκά ή μπλε μαύρα εικονίδια (με τίποτα πολύχρωμα) και τα widgets σου να είναι διάφανα πίσω ώστε να μην κρύβουν το μπλε gradient. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Πολύ όμορφες οθόνες παιδιά. Εγώ θέλοντας πάντα ένα καθαρό professional look που να αναδεικνύει παράλληλα την amoled οθόνη, έφτιαξα το παρακάτω από συνδυασμό 2 wallpapers. Στο μπλε gradient έθεσα 16bits channel αντί για 8 ώστε να μη δημιουργούνται οι γνωστές γραμμές των gradients. Από τον κοινωνικό μου περίγυρο έχω πάρει πρώτη φορά τόσα πολλά θετικά σχόλια και χάρηκα για αυτό. Click για full size : Καλημέρα και χρόνια πολλά. Φίλε μου πως κατάφερες να έχεις αυτές τις λέξεις αντί για εικονίδια? Φανταστικός συνδυασμός με το background που χρησιμοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 https://www.reddit.com/r/Amoledbackgrounds/top/?sort=top&t=all Δειτε και εδω για amoled backgrounds. Προσωπικα εχω 1 χρονο με αυτο με τα τρενα (7ο νομιζω στη λιστα) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Φίλε μου πως κατάφερες να έχεις αυτές τις λέξεις αντί για εικονίδια? Φανταστικός συνδυασμός με το background που χρησιμοποιείς Χρόνια πολλά φίλε μου. Τα εικονίδια τα έχω φτιάξει εγώ και μέσω Nova launcher έχω αντικαταστήσει τα default. Είναι διάφανα 128Χ128 png με 52pt γραμματοσειρά όπου γράφω κάθε φορά τη λέξη που θέλω. Aν έχεις photoshop μπορείς να τα φτιάξεις πάρα πολύ εύκολα ( σου δίνω το psd αν θες, γράφεις όποια λέξη θες μέσα, το αποθηκεύεις ως png και μέσω nova αντικαθιστάς το ανάλογο εικονίδιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Πολύ όμορφες οθόνες παιδιά. Εγώ θέλοντας πάντα ένα καθαρό professional look που να αναδεικνύει παράλληλα την amoled οθόνη, έφτιαξα το παρακάτω από συνδυασμό 2 wallpapers. Στο μπλε gradient έθεσα 16bits channel αντί για 8 ώστε να μη δημιουργούνται οι γνωστές γραμμές των gradients. Από τον κοινωνικό μου περίγυρο έχω πάρει πρώτη φορά τόσα πολλά θετικά σχόλια και χάρηκα για αυτό. Click για full size : Ωραια δουλεια ,πιστευω αν δεν ηταν τοσο φωτεινο καθετα στην μεση θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ωραια δουλεια ,πιστευω αν δεν ηταν τοσο φωτεινο καθετα στην μεση θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα Ευχαριστώ φίλε μου. Στη μέση είναι έτσι για να δημιουργεί την αίσθηση της ακτίνας φωτός. :) Δεν ξέρω αν το βλέπεις σε amoled ή lcd οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Σε amoled το βλέπω, όπως και να έχει έγινε πολύ καλή δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Χρόνια πολλά φίλε μου. Τα εικονίδια τα έχω φτιάξει εγώ και μέσω Nova launcher έχω αντικαταστήσει τα default. Είναι διάφανα 128Χ128 png με 52pt γραμματοσειρά όπου γράφω κάθε φορά τη λέξη που θέλω. Aν έχεις photoshop μπορείς να τα φτιάξεις πάρα πολύ εύκολα ( σου δίνω το psd αν θες, γράφεις όποια λέξη θες μέσα, το αποθηκεύεις ως png και μέσω nova αντικαθιστάς το ανάλογο εικονίδιο). Εάν σου είναι εύκολο στείλε μου φίλε σε πμ να ασχοληθώ και εγώ σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 https://www.reddit.com/r/Amoledbackgrounds/top/?sort=top&t=all Δειτε και εδω για amoled backgrounds. Προσωπικα εχω 1 χρονο με αυτο με τα τρενα (7ο νομιζω στη λιστα) Απίστευτο sub - ευχαριστώ! :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Φίλε μου πως κατάφερες να έχεις αυτές τις λέξεις αντί για εικονίδια? Φανταστικός συνδυασμός με το background που χρησιμοποιείς να ξέρεις πάντως υπάρχει και η εφαρμογή TextIconCreater Icon Pack που ου κάνει παρόμοια δουλειά χωρίς να μπλεχτείς με photoshop.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Εάν σου είναι εύκολο στείλε μου φίλε σε πμ να ασχοληθώ και εγώ σε ευχαριστώ πολύ Βάζω εδώ το link να κατεβάσεις το psd (πολύ μικρό αρχείο). https://we.tl/7paeducLjc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Καλημερες. Σας ευχαριστώ παιδια και τους δυο. Θα προσπαθησω σημερα να βρω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts