lek88 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Βρε συ χωρίς τα εικονίδια :p Edit : τώρα είδα το Edit στο σχόλιο. Σ ευχαριστώ :D Edited November 23, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Το ημερολόγιο με τις γιορτές ποιο είναι;;; Δεν είναι ένα, είναι δύο διαφορετικά: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.eortologio&hl=el και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.josegd.monthcalwidget&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 http://i67.tinypic.com/2drmzn.jpg Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Για σήμερα........ Kaorin εικονίδια, zooper widget..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Aragon icons. Wallpaper ένα μιξ από διάφορα που εκανα μονη μου, και live rain effect που το ομορφαίνει πολυ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 New home Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Johnny ξέρεις.... Τα κλασικά... Wallpaper please :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλημέρα. Ετοιμη. :) https://postimg.org/image/6pbkq6xrr/ Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 κάνα καλό χριστουγεννιάτικο παίζει παίδες ? ... γιαααα φτιάξτε μας please ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Νέα Δημιουργία...ως την επόμενη... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Άλλο ένα παλιό θέμα από iphone που το έφτιαξα σε Klwp :cool: Τα στρογγυλά icons με το border ποιά είναι; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Τα στρογγυλά icons με το border ποιά είναι;Αν δεν κάνω λάθος είναι τα roundruffled icons them. Είναι κια δικό μου αγαπημένο.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Αν δεν κάνω λάθος είναι τα roundruffled icons them. Είναι κια δικό μου αγαπημένο.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι αυτά, το border τους είναι πιο σκούρο, και γενικά είναι πιο smooth απο τα roundruffled ... ευχαριστώ πάντως Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Η original homescren ειναι απο τον @Alessio Bellentani https://plus.google.com/u/0/+AlessioBellentani ,εγω απλα δοκιμάζω τα δυο πρώτα hishoot template που έφτιαξα για το OnePlus 5T [/img] Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Να και ένα γιορτινό από μένα :p Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 3, 2017 by andreas1992 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ένα θέμα χριστουγεννιάτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Κι ενα απλο απο μενα Χριστουγεννιατικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Κι ενα απλο απο μενα Χριστουγεννιατικο Τα εικονίδια πραγματικά με ξεπερνάνε!. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Τα εικονίδια πραγματικά με ξεπερνάνε!. Ποιο Icon Pack είναι αυτό ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ποιο Icon Pack είναι αυτό ? Baubles απο google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Baubles απο google play. Και με ποιο Launcher δουλεύουν....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Και με ποιο Launcher δουλεύουν....? Nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Στο πνεύμα των ημερών... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλές γιορτές σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Και μια από μένα με το Nexus 5x Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts