Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτοιμες και οι τρεις homescreens .

Nova launcher /media utilities /popup widget .

https://mega.co.nz/#!nd0H3AhB!MZueBrAnbkfpOQk0hZt2BkDxTRNjs8ElOS8cxrHmFf0

Ένα μικρο βίντεο με το θέμα

http://i1366.photobucket.com/albums/r771/m7ixalis/SmartPhone-Screens-presentation-Mock-up_zpsu1vbemcv.png

Μιχαλη απλα ΘΕΟΣ.Ευχαριστουμε για τις υψηλης αισθητικης δημιουργιες σου.

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μία πρώτη απόπειρα με το νέο theming παίχτη του Android klwp! Ήδη έχω αποχαιρετήσει το Zooper..

Μία ιδέα πχ. για τις δυνατότητες του μπορείτε να δείτε και το θέμα αυτό, σκεφτείτε το Zooper αλλά το κάθε αντικείμενο είτε σχήμα, είτε κείμενο, είτε εικόνα κλπ. να μπορεί να αποκτήσει χαρακτηριστικά όπως κίνηση, μόνιμο animation και άλλα.

Βίντεο εδώ για τις υπόλοιπες οθόνες

Μία πρώτη απόπειρα με το νέο theming παίχτη του Android klwp! Ήδη έχω αποχαιρετήσει το Zooper..

Μία ιδέα πχ. για τις δυνατότητες του μπορείτε να δείτε και το θέμα αυτό, σκεφτείτε το Zooper αλλά το κάθε αντικείμενο είτε σχήμα, είτε κείμενο, είτε εικόνα κλπ. να μπορεί να αποκτήσει χαρακτηριστικά όπως κίνηση, μόνιμο animation και άλλα.

Βίντεο εδώ για τις υπόλοιπες οθόνες

Δεν κάνεις ένα export του theme σου να το πάρουμε και εμείς;; :)

Για gestures ποιο app χρησιμοποιείς;

Και μια σημερινή και απλή από μένα....

Με Themer launcher Και όνομα θέματος val.

[ATTACH]59972[/ATTACH]

Η θερμοκρασία στην στατους μπαρ με την θερμοκρασία πάνω στο ρολόι διαφέρουν γιατί παίρνουν πληροφορίες από διαφορετικα sites.

Edited by lek88

Και μια σημερινή και απλή από μένα....

Με Themer launcher Και όνομα θέματος val.

[ATTACH]59972[/ATTACH]

Η θερμοκρασία στην στατους μπαρ με την θερμοκρασία πάνω στο ρολόι διαφέρουν γιατί παίρνουν πληροφορίες από διαφορετικα sites.

Πάντως από σήμα σκίζεις εκεί που είσαι :p

Πάντως από σήμα σκίζεις εκεί που είσαι :p

Κοίτα τι πρόσεξε! Χαχαχαχαχα καλό!!! :D Φουλ!!!!! Δεν έχω παράπονο καθόλου! Δεν σταματάω να μιλάω στο τηλέφωνο όλη μέρα!!!! Σκουλαρίκι το έχω κάνει άστα......

Τι 3g,4g,4g+ Και βλακειες?

No signal....η κορυφή στην επικοινωνία!!!!!!!

Μπορώ και μιλάω απεριόριστα καλώντας στο 100, και στο 166 λέγοντας τους τα νέα μου χωρίς το παραμικρό προβλημα!!!!!

Edited by lek88

Δεν κάνεις ένα export του theme σου να το πάρουμε και εμείς;; :)

Για gestures ποιο app χρησιμοποιείς;

Δεν είναι δικό μου βασικά κι εγώ από κάπου το τσίμπησα και απλά για να το μάθω λίγο του άλλαξα (και συνεχίζω να του αλλάζω!)τα φώτα..

Το ανέβασα εδώ.

Για gestures το LMT.

Το γραφικό καιρού ποιο είναι

Aix Weather Widget, σου δείχνει τον καιρό για τις επόμενες 24 ώρες και είναι απίστευτα χρήσιμο και πολύ αξιόπιστο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Aix Weather Widget, σου δείχνει τον καιρό για τις επόμενες 24 ώρες και είναι απίστευτα χρήσιμο και πολύ αξιόπιστο.

Θα το τσεκάρω σε ευχαριστώ... Γενικά όμως δεν βρήκα κάποιο το οποίο θα είναι ακριβές στην πρόβλεψη έστω ημέρας...

Mια πολυ απλη απο εμενα, απλα μου αρεσε πολυ η φωτο και με 1 widget με το zooper και στοκ ρολοι (xperia z1compact)

http://s2.postimg.org/lpmy27q45/Screenshot_2015_04_26_21_46_01.jpg

Θα το τσεκάρω σε ευχαριστώ... Γενικά όμως δεν βρήκα κάποιο το οποίο θα είναι ακριβές στην πρόβλεψη έστω ημέρας...

Δοκίμασέ το και θα διπιστώσεις ότι είναι πολύ πολύ ακριβές! :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

10 χαρακτήρες

[ATTACH]60098[/ATTACH]

Λοιπον, είπα να το τακτοποιησω λίγο το μεσημερι γιατί ήταν χαλιά επειδή βαριομουνα να το φτιαξω.

Όλα τα εικονίδια του dock είναι φάκελοι ενώ τα apps που υπάρχουν μέσα δεν υπαρχουν στο drawer , τα έχω κρύψει (είναι σαν να έχεις δυο ρολόγια, ενα πανω δεξια και ενα στην μέση απο widget ή κάτι άλλο )

Πρωτο εικονίδιο τηλέφωνο με tap ανοίγει και έχει μέσα τηλέφωνο, επαφές και hangouts ενω με swype up ανοίγει το τηλεφωνο.

Δεύτερο έχει τα παντα απο google εκτος καμερας και chrome δεν ήξερα τι να βάλω και έβαλα το συγκεκριμένο εικονίδιο . Με tap ανοίγει και έχει μέσα playstore, g+, gmail,μετάφραση, ημερολόγιο κτλ . Δεν έχω βάλει κάτι με swype up .

Τρίτο με κάμερες και συλλογές. Tap ανοίγει με google camera, λ κάμερα, quickpic και photos ενω με swype up ανοίγει L camera.

Τέταρτο ανοίγουν οι υπόλοιπες εφαρμογές ενω με swype up ανοίγει το app του καιρού.

Πέμπτο, μουσική με εικονίδιο απο το icon pack που έχω. Με tap ανοίγει και έχει μέσα soundcloud, shazam, musixmatch. Με swype up ανοίγει το shazam.

Έκτο οι browsers με εικονιδιο του όπερα. Tap ανοίγει ο opera ενω με swype up ανοίγει ο φάκελος και έχει μέσα όπερα και chrome beta.Το έβαλα έτσι γιατί δεν πολύ χρησιμοποιώ chrome.

Έβδομο και τελευταίο social , με swype up ανοίγει το vk , ενω με ταπ ανοίγει και έχει μέσα ταπατοκ και τουιτερ.

Να πω οτι οι φάκελοι δεν φτιαχτεικαν εκεί που βρίσκονται. Τους δημιούργησα μέσα στο app drawer και μετα τους έβαλα στην homescreen και έπειτα τους εξαφάνισα απο το app drawer. Εφτιαξα και αλλους δυο αλλά έμειναν στο app drawer.

Το κερδος ειναι οτι οταν βαζεις μια νεα εφαρμογη στο κινητό, μπορεις ευκολα να την βαλεις στον φακελο που εχεις κανει στο app drawer. Kαι φυσικα ενημερωνεται αυτοματα και ο φακελος που εχουμε εξω, στην homescreen.

Είναι όλα στην πένα , χωρίς να χάνεις χώρο στην homescreen , με φακέλους και κατηγοριοποιήση ακόμα και στο app drawer.

Βρήκα και μια φωτό σε 1080*1920 και......

Τέλος! Κι άλλο θες? :p:p

[ATTACH]60141[/ATTACH]

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!