steliost Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Τα εικονίδια τα ανέβασε ένα παιδί εδώ.. 8bit λέγονται. Και το wall http://i.imgur.com/OFRrQVa.jpg Αν και το άλλαξα πάλι :p [ATTACH]47979[/ATTACH] Πολύ όμορφα και τα δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ανέβασε αν μπορείς τη φώτο με το φεγγάρι... :) http://i.imgur.com/VN4SKXW.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ότι χρειάζομαι βρίσκεται εδώ. Αρκετά από τα εικονίδια είναι φάκελοι με αρκετές εφαρμογές! :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 8-bit και τα μυαλά στα 80's! 6x5 διάταξη στον Apex, απόκρυψη του Dock, Simply 8-bit icon pack και Accuweather Widget! http://i1060.photobucket.com/albums/t459/plankie69/Screenshot_2014-07-27-21-30-05_zpsrb9vievq.png Τί είναι τα bit στην οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σε ευχαριστω, να σε ρωτησω στο windget με τον καιρο πως στο καλο εμφανισες την Πετρουπολη? εμενα εχει αραξει στο new york :P edit: εφτιαξε μονο του μπορώ να έχω τo wallpaper ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Τί είναι τα bit στην οθόνη; Δεν έχουν σχέση με την οθόνη... ;) http://en.m.wikipedia.org/wiki/8-bit Πιο πολύ προσπάθησα να πετύχω περιβάλλον 8-bit games, όπως PacMan και Tetris... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλημερα, μια γρηγορη απο εμενα παιδια http://i1282.photobucket.com/albums/a523/pafimal/431808E959D6_HTCOneM8_0_PORTRAIT_zps357c40a3.png Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλημερα, μια γρηγορη απο εμενα παιδια http://i1282.photobucket.com/albums/a523/pafimal/431808E959D6_HTCOneM8_0_PORTRAIT_zps357c40a3.png πολύ όμορφη...τα εικονίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 πολύ όμορφη...τα εικονίδια; Βλασση δεν υπαρχουν χαχα,ειναι μερος του wall που ειναι φτιαγμενο με το Corel,sorry φιλος:) Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Βλασση δεν υπαρχουν χαχα,ειναι μερος του wall που ειναι φτιαγμενο με το Corel,sorry φιλος:) κατάλαβα....Ήταν πολύ όμορφα για να ναι αληθινά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 [ATTACH]48128[/ATTACH] Chronus flex, boolicons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Και η τωρινή μου, με dodol launcher :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημέρα σε όλους...είπα να βάλω και ένα απλό wall μια φορά κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παιζει κανας καιρος για να προσθεσω στο zooper αυτο ? Νομιζω οτι αυτος που εχει απο το yahoo δε μας τα λεει καλα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημερα, μια γρηγορη απο εμενα παιδια Μαυρη μαυριλα πλακωσε.Οχι αλλο καρβουνο,τσουζουν τα ματια μου ωρε:D Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλημέρα σε όλους...είπα να βάλω και ένα απλό wall μια φορά κι εγώ... Πολυ ωραία Βλάση μπράβο. Μονο που ξερεις την κοιτάω τόση ώρα και δεν μπορώ να βρω που ακριβως εχεις κρύψει το skoda :p:p:p:p:p:p:p(πάντα φιλικά) Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πολυ ωραία Βλάση μπράβο. Μονο που ξερεις την κοιτάω τόση ώρα και δεν μπορώ να βρω που ακριβως εχεις κρύψει το skoda :p(πάντα φιλικά) :p:p:p:p το πάντα φιλικά δεν χρειαζόταν ρε Σάκη...το skoda βγαίνει μόνο το χειμώνα ρε συ...το καλοκαίρι δεν είναι τουρμπόκαιρος:D:D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 το skoda βγαίνει μόνο το χειμώνα ρε συ...το καλοκαίρι δεν είναι τουρμπόκαιρος:D:D:p Τελειως οφφ τοπικ αλλα το περι καλοκαιριου και τουρμπο δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ φιλικο για τα σκοντα... Επειδη απ οτι καταλαβα εχεις σκοντα, οπως κι εγω, γι' αυτο το λεω ))))))))))))))))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Και η τωρινή μου, με dodol launcher :) Εξαιρετική! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 adi32 λατρεύω τα wallpaper σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 πως τραβαω μια σκριν σοτ να ανεβασω και γω? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ανάλογα. Υπάρχουν εφαρμογές, μπορείς με quick settings tile μέσω gravity box ή ανάλογα με την συσκευή με κάποιο συνδυασμό της μορφής volume up και power. Πάντως επειδή είδα το wallpaper του adi32 πριν να το νέο μου homescreen, παίζοντας για πρώτη φορά με zooper. [ATTACH]48170[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ανάλογα. Υπάρχουν εφαρμογές, μπορείς με quick settings tile μέσω gravity box ή ανάλογα με την συσκευή με κάποιο συνδυασμό της μορφής volume up και power. Πάντως επειδή είδα το wallpaper του adi32 πριν να το νέο μου homescreen, παίζοντας για πρώτη φορά με zooper. [ATTACH]48170[/ATTACH] Ποια εικονίδια χρησιμοποιείς brocashelm? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Stock UI icon pack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 adi32 λατρεύω τα wallpaper σου Να σαι καλα συναλφιστι :respect: Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts