halo Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 new :) ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ!!!! :clap::clap::up: Μπορείς να μας δώσεις λεπτομέρειες για το πως την έφτιαξες; :) Τα εικονίδια ποια είναι; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 new :) http://imageshack.us/a/img534/7591/3lfp.jpg Το ημερολόγιο ποιο είναι παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) :) :) Nova launcher prime - εικονίδια click ui - aqua mail - Simple RSS Widget - zooper widget - ημερολόγιο digical Edited December 2, 2013 by Vasilisx360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Να μπαίνουμε σιγά σιγά σε κλίμα Χριστουγέννων :dance: http://oi41.tinypic.com/b6x9xl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπερα.Δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για το προβλημα που αντιμετωπιζω με τον Apex launcher.Ολα τα wallpaper που προσπαθω να περασω τα εμφανιζει τεραστια,ενω πολλες φορες δεν τα περναει.Δεν ξερω τι εχει πειραχθει στα settings και δεν μπορω να το επαναφερω.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπερα.Δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για το προβλημα που αντιμετωπιζω με τον Apex launcher.Ολα τα wallpaper που προσπαθω να περασω τα εμφανιζει τεραστια,ενω πολλες φορες δεν τα περναει.Δεν ξερω τι εχει πειραχθει στα settings και δεν μπορω να το επαναφερω.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ρυθμίσεις Apex>ρυθμίσεις αρχικής οθόνης>Λειτουργία ταπετσαρίας>Πολλαπλές οθόνες(όχι scrolling). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ρυθμίσεις Apex>ρυθμίσεις αρχικής οθόνης>Λειτουργία ταπετσαρίας>Πολλαπλές οθόνες(όχι scrolling). Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση αλλα δεν εφτιαξε.Το προβλημα υπαρχει ακομη. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο live wallpaper Christmas HD Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καταπληκτικό! Αλλά ξέρετε πως μπορώ να το έχω μόνιμα στο τζάκι και να μην έχει το δέντρο και το άλλο το γράμμα; δηλαδή για μια μόνο οθόνη. Δεν θέλω να scrollαρει... Επίσης με ποια εικονίδια λέτε να το συνδυάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μα αληθεύει ότι τα live wallpapers καινέ pixels? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μα αληθεύει ότι τα live wallpapers καινέ pixels? Που το ειδες αυτο; Οχι οτι τα χρησιμοποιω κιολας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μια και ο λογος για wallpapers ποια ειναι η βελτιστη αναλυση ωστε σε οθονη 1270χ720 να μην χρειαζεται trim η εικονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μια και ο λογος για wallpapers ποια ειναι η βελτιστη αναλυση ωστε σε οθονη 1270χ720 να μην χρειαζεται trim η εικονα? Αυτή 1440x1280 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Χωρις να παιζει ρολο ποσες οθονες σκρολλαρουμε? (Στον GO EX εχω 7 αρχικες οθονες ενω αν θυμαμαι καλα το 4.2 defeult εχει 4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Καταπληκτικό! Αλλά ξέρετε πως μπορώ να το έχω μόνιμα στο τζάκι και να μην έχει το δέντρο και το άλλο το γράμμα; δηλαδή για μια μόνο οθόνη. Δεν θέλω να scrollαρει... Επίσης με ποια εικονίδια λέτε να το συνδυάσω; Εντάξει βρήκα απάντηση στα ερωτήματά μου ;-) Το αποτέλεσμα.... Μια άκρως αγαπισιαρικη homescreen. Ειδικά φτιαγμένη για να την δει ένα άτομο :-P Edited December 4, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εντάξει βρήκα απάντηση στα ερωτήματά μου ;-) Το αποτέλεσμα.... Μια άκρως αγαπισιαρικη homescreen. Ειδικά φτιαγμένη για να την δει ένα άτομο :-P Όντως πολύ καλή. Για πες πως το έκανες γιατι με ενδιαφέρει κι εμένα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Όντως πολύ καλή. Για πες πως το έκανες γιατι με ενδιαφέρει κι εμένα. Christmas HD για το live wallpaper Circons red icon pack για εικονίδια Jb clock+ για το ρολόι που γίνεται από τις ρυθμίσεις κόκκινο και ότι άλλο βλέπετε είναι από τις ρυθμίσεις του live wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Christmas HD για το live wallpaper Circons red icon pack για εικονίδια Jb clock+ για το ρολόι που γίνεται από τις ρυθμίσεις κόκκινο και ότι άλλο βλέπετε είναι από τις ρυθμίσεις του live wallpaper. Εννοώ πως εκανες το christmas hd να ειναι μονο σε μια σελιδα δηλαδη στο τζακι. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μερικες παραμετροποιησεις για οποιον χρησιμοποιει το zooper. Δεν ξερω αν δουλευουν ολες,2-3 που εβαλα ηταν ο.κ Hide when new sms [bo]0$(#SUSMS#/1)>0?100$[/bo] Move when music plays [ox]$#TMU_ISPLAYING#=1?90:400$[/ox] Music track [tr=20][tu]#TMU_TRACK#[/tu][/tr] Moving gif like animation when music plays with large image [ox]$[#TMU_ISPLAYING#=1&&(#Dss#%2)=0]?199:-185$[/ox] Moving image dot, following music track progress [ox]$21+(#TMU_TRACK_PERC#*1.21)$[/ox] Sunrise Sunset #ARHH:mm# #ASHH:mm# Actual time for sun in progress bar #DHHmm# Transparent when music is paused $#TMU_ISPLAYING#=0?[c]00303030[/c]$ Visible when Music plays $#TMU_ISPLAYING#=1?[bo]0[/bo]$ Coverart. Hidden when music is paused $#TMU_COVERART#$ [bo]$#TMU_ISPLAYING#=1?100:0$[/bo] Move when music is playing [ox]$#TMU_ISPLAYING#=0?-149:-125$[/ox] Show connected data type [tu]net:$#NWSTATE#=2?WIFI $ $#NCSTATE#=4? #NCCONNS#$[/tu] Same with WIFI ssid [tu]net:$#NWSTATE#=2?WIFI $[tr=12]#NWIFI#[/tr]$#NCSTATE#=4? #NCCONNS#$[/tu] Hide WIFI icon if WIFI is not connected [bo]$(#NWSTATE#)=0:?0:100$[/bo] Show cell info, Hide when WIFI on [tu]#NCCONN#[/tu] + [c]$#NWSTATE#=2?00FFFFFF:ffcb2f2f$[/c] Show cellular icon if connected and roaming [bo]$(#NCSTATE#)=4:?100:0$[/bo] Music track length bar Battery bar: #TMU_TRACK_PERC# Music track length time #TMU_PLAYTIME# #TMU_TRACK_LENGTH# Next Calendar date and time [tu]#C0SEEEE HH:mm#[/tu] Change images on times [bo]$#DH#>04&DH#<10?100:0$[/bo] Time til sunset $#DHmm#>#ASHmm#?Sun is down:#ASRHH':'Rmm#$ Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) .......... Τέλειο!! Το ρολόι ποιο είναι; Και μήπως μπορείς να μας δώσεις και το wallpaper; Ορίστε και η δικιά μου.. Δανείστηκα την έμπνευση ενός προηγούμενου post που μου άρεσε... :) Με zooper το αριστερό, με UCCW τα δύο στοιχεία δεξιά.. Edited December 5, 2013 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Εννοώ πως εκανες το christmas hd να ειναι μονο σε μια σελιδα δηλαδη στο τζακι. (το εχω στα αγγλικα οποτε δεν ξερω πως θα το ελεγε στα ελληνικα, αν εχει μεταφραστει) εγω που εχω μονο μια homescreen πηγα στο camera and screen panning και επελεξα homescreen panning. τωρα, αν εχεις παραπανω απο μια homescreen δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ας βάλω και έγώ την δικιά μου screen.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ας βάλω και έγώ την δικιά μου screen.:) Zopo zp980 + kit kat powered + icon pack;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τέλειο!! Το ρολόι ποιο είναι; Και μήπως μπορείς να μας δώσεις και το wallpaper; Ορίστε και η δικιά μου.. Δανείστηκα την έμπνευση ενός προηγούμενου post που μου άρεσε... :) Με zooper το αριστερό, με UCCW τα δύο στοιχεία δεξιά.. ωραιος wallpaper please τα μαυρα μπλε ειναι τα αγαπημενα μου Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts