Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

κατεβασα το Nova Launcher και DCikonZ icon pack αλλα τετοιες πανεμορφες εικονες ουτε στην φαντασια μου,κατ αρχας θελω την εικονα του 5200 vasilisx360 να την φτιαξω στο κινητο μου samsung duos s7562 καμια βοηθεια?ευχαριστω

ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ

samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD

κατεβασα το Nova Launcher και DCikonZ icon pack αλλα τετοιες πανεμορφες εικονες ουτε στην φαντασια μου,κατ αρχας θελω την εικονα του 5200 vasilisx360 να την φτιαξω στο κινητο μου samsung duos s7562 καμια βοηθεια?ευχαριστω

Κατέβασε την από εδώ :)

Καλημερα ευχαριστω πως την προσαρμοζω στο κινητο?θελω να φτιαξω στο κινητο μου κατι παρομοιο και μετα λιγες μερες στο tablet ,αν θες μου δινεις οδηγιες να πειραματιστω,ευχαριστω ξανα Edited by manassis

samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD

tpal ωραιο και ξεκουραστο στο ματι, αλλα οι δυο καιροι εχουν μια σημαντικη διαφωνια μεταξυ τους.:p

και η δικη μου lockscreen και homescreen.

[ATTACH]36704[/ATTACH][ATTACH]36705[/ATTACH]

Καινούργια home!!!
Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Ποιος Launcher ειναι ? Και ποιο θεμα ?

Νova launcher.Το θεμα ειναι φτιαγμενο με zooper και uccw.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

tpal ωραιο και ξεκουραστο στο ματι, αλλα οι δυο καιροι εχουν μια σημαντικη διαφωνια μεταξυ τους.:p

Ευχαριστω.Το ξερω παρολο που εχω βαλει προεπιλογη στο dashclock την εφαρμογη,ωστε να δειχνει το ιδιο

Θοδωρής

κατεβασα το Nova Launcher και DCikonZ icon pack για το samsung duos s7562 υπαρχει κανενας τυφλοσουρτης στα Ελληνικα ωστε και εμεις οι ασχετοι να φτιαξουμε lockscreen και homescreen.?ευχαριστω καλο Σ/Κ

κατεβασα το Nova Launcher και DCikonZ icon pack για το samsung duos s7562 υπαρχει κανενας τυφλοσουρτης στα Ελληνικα ωστε και εμεις οι ασχετοι να φτιαξουμε lockscreen και homescreen.?ευχαριστω καλο Σ/Κ

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, όλες οι προσπάθειες εδώ είναι ερασιτεχνικές και συνδυάζουν διάφορα πράγματα. Εφόσον είσαι αρχάριος, προτείνω να ξεκινήσεις με Buzz launcher που είναι πολύ εύκολος και προσιτός στην προσαρμογή. Οι δικές μου lockscreen και τρεις homescreen είναι αυτές και επειδή τις έχω φτάσει στην τελειότητα (!) θα μείνω καιρό με αυτές:

[ATTACH]36715[/ATTACH]

[ATTACH]36716[/ATTACH]

[ATTACH]36717[/ATTACH]

[ATTACH]36718[/ATTACH]

εγω το ειπα γιατι βρηκα αυτο(http://webcazine.com/4522/my-users-guide-for-nova-launcher-prime/ )στ Αγγλικα παρα πολυ καλο μηπως καποιος ειχε κανει κατι αντιστοιχο στ Ελληνικα ωστε να βοηθηθουν οι ασχετοι οπως εγω

[ATTACH]36725[/ATTACH]

Την έχω καιρό και μ' αρέσει... :cool:

Πολύ ωραία πράγματι. Ο καιρός ποιος είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://img.tapatalk.com/d/13/10/20/ejy2uga9.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/10/20/6asa3y4a.jpgΝα και η δικιά μου

icons πανέμορφα. Ποια ειναι?

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!