lostdmd Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Οι 3 μου οθόνες χωρίς navigation και notification bar πλέον, αν και την δεύτερη λογικά θα την ξαναβάλω γιατί βολεύει πολύ... Μπορείς να μοιραστείς το wallpaper?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μπορείς να μοιραστείς το wallpaper?:OΚαι τα εικονίδια ; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Re mod System.UI με νέα εικονιδια και αλλαγή fonts(ttf) στην lockscreen!!!!!! Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Μπορείς να μοιραστείς το wallpaper?:O Το τρίτο είναι το δικό μου...τα 2 πρώτα είναι παρόμοια και πανέμορφα εξίσου... Και τα εικονίδια ; τα εικονίδια θα τα βρεις εδώ: http://icondatabase.net/icons/black-bear-blanc/smalllighticons και έχει πάρα πολλά φοβερά πακέτα αυτή η ιστοσελίδα...καλό κάψιμο:lol::p:lol: Edited September 19, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Buzz launcher, όπως και τα widget. Σε όποιον αρέσει μπορεί να το κατεβάσει από το buzz. Το ανέβασα πριν λίγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Έχεις το link από Mycolorscreen;; Οριστε http://mycolorscreen.com/2013/09/13/simple-view-3/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Το τρίτο είναι το δικό μου...τα 2 πρώτα είναι παρόμοια και πανέμορφα εξίσου... Σε ευχαριστώ πολύ, είναι πανέμορφα! (και απολύτως ταιριαστά στην εποχή:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ, είναι πανέμορφα! (και απολύτως ταιριαστά στην εποχή:p) Παρακαλώ...Γενικά έχω ένα κόλλημα το wallpaper μου να συμβαδίζει με την εποχή...γι αυτό.κάτσε να δεις μόλις μπορεί ο χειμώνας, κάθε μέρα άλλο θα ανεβάζω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Aπιστευτα μεγαλη ποικιλια απο weather icons,frames,widjet. Γραφει οτι ειναι μονο για uccw,αλλα μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε εξισου και με τον zooper. http://farbenspektakel.wordpress.com/2012/09/26/uccw-sammlung-download-305-different-uccw-skins/ Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Με zooper πως μπορούν.να χρησιμοποιηθούν; Αφού έχουν άλλη κατάληξη αρχειου Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Με zooper πως μπορούν.να χρησιμοποιηθούν; Αφού έχουν άλλη κατάληξη αρχειου Μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ως εικονα,και να τα επεξεργαστεις με οποιο πραγραμμα θελεις. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έψαχνα πόση ώρα να βρω τι θα βάλω για widget.. Δεν μου άρεσε κανένα.. Τελικά αυτό κάθισε ωραία.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Έψαχνα πόση ώρα να βρω τι θα βάλω για widget.. Δεν μου άρεσε κανένα.. Τελικά αυτό κάθισε ωραία.. :p Ε...την πρώτη ταταπετσαρία την έχουμε... βάλε και εσύ τη δεύτερη.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ορίστε.. http://wallbase.cc/wallpaper/1554416 ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Και η δικη μου εδω και μερικές ημέρες. Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Απλή με πλήρες τα πάντα όλα widget :) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αρκετα αχρωμη :O http://imageshack.us/a/img716/318/1w0i.th.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μια μαμισια κι εγώ από sense Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Η νέα απλή δικιά μου με επεξεργασμένο wallpaper,zooper αριστερά,crystal hd icons κάτω και Nova Prime με grid 10x6 χωρίς dock : http://rapidhdd.com/thumbnail/644807Screenshot_2013-09-22-13-53-26.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μια μαμισια κι εγώ από sense Δώσε με τη εικόνα φίλος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Και μια διαστημική χε χε χε Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Και μια διαστημική χε χε χε Συνονοματε από που το wallpaper ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Να και η δική μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δώσε με τη εικόνα φίλος Voila from wallbase Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Συνονοματε από που το wallpaper ; Ειναι το μαμίσιο του next launcher όταν τον βάζεις σε λειτουργία 3d, έκανα πατέντα για να στο δώσω Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts