MaXAiRO Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Δε φταίει το ότι δε χωράει η ημέρα. Απλά όλα τα ελληνικά τονισμένα γράμματα δεν φαίνονται. Η μόνη λύση να το γυρίσουμε στα αγγλικά από τις ρυθμίσεις του UCCW. Επίσης, σχετικά με τη γραμματοσειρά ακόμα δεν μπορώ να βρω που υπάρχει η επιλογή για αλλαγή της. Εχω φτιάξει φάκελο fonts και στην sd και στον φάκελο του UCCW και δε μου βγάζει καμιά επιλογή για αλλαγή γραμματοσειράς. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Τα ελληνικά γράμματα δεν φαίνονται με τις default γραμματοσειρές.. Εάν περάσετε άλλη ελληνική, εμφανίζονται κανονικά.. Για να αλλάξεις τις γραμματοσειρές, επιλέγεις απο το μενού του UCCW το στοιχείο που θες να αλλάξεις (πχ. την ημέρα της εβδομάδας) και μετά σου βγάζει κάποια Controls.. Eκεί αν πας σε κάποιο από αυτά, σου βγάζει την επιλογή για γραμματοσειρά.. Που άμα τις έχεις περάσει στην sd σε φάκελο fonts, θα στις βγάζει αυτόματα.. ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Για να αλλάξεις τις γραμματοσειρές, επιλέγεις απο το μενού του UCCW το στοιχείο που θες να αλλάξεις (πχ. την ημέρα της εβδομάδας) και μετά σου βγάζει κάποια Controls.. Eκεί αν πας σε κάποιο από αυτά, σου βγάζει την επιλογή για γραμματοσειρά.. Που άμα τις έχεις περάσει στην sd σε φάκελο fonts, θα στις βγάζει αυτόματα.. ;) Ευχαριστώ. Αυτά τα controls μάλλον τα βγάζει αν έχεις φτιάξει εσύ κάποιο widget ή αν έχεις περάσει κάποιο uzip γιατί στα apk από play store μου βγάζει μόνο Controls #1. Αυτο άραγε είναι περιορισμός του UCCW λόγω apk ή περιορισμός του κάθε developer των skins ο οποίος δε θέλει αυτοί που τα κατεβάζουν να τα τροποποιούν περισσότερο; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Για ποιο λόγο δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς δεν το ξέρω.. Πάντως, όντως σε αυτά από το play store δεν μπορείς να επέμβεις.. Στα υπόλοιπα ναι.. ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34960&d=1376454571 Το παραπάνω widget ρολογιού είναι φτιαγμένο μεταξύ άλλων και με το uccw. Παρόλα αυτά όσο και αν προσπάθησα με το uccw δεν μπόρεσα να κάνω την καμπύλη στην σκιά όπως την βλέπετε στην εικόνα . Γνωρίζει κάποιος με πιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτή η σκιά που δίνει την αίσθηση σε όλο το widget πως κάνει καμπύλη; Τελικά τζάμπα πεδευομουν. Απο Photoshop ήταν Edited August 16, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 @ telmusic στο συννημενο zip εχω τα αρχεία .png ,τους αριθμούς δηλαδή απο 0-9 και την εικόνα με την σκια που εβαλα στο θεμα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Αυτο το zip φίλε μου είναι για να το φλασαρω και να έχω την status bar που δείχνεις η είναι μόνο τα png files ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αυτο το zip φίλε μου είναι για να το φλασαρω και να έχω την status bar που δείχνεις η είναι μόνο τα png files ; ειναι μονο τα png files. Εχεις miui rom v5 ? Γιατι η lockscreen μου παιζει μονο σε miui rom (ειναι .mtz file, δηλαδη miui v5 theme) .Αν εχεις MIUI ROM πες μου να σου ανεβασω καπου την lockscreen που εφτιαξα και να σου στειλω το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-08-18-12-27-03_zpse175b7cb.png Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν έχω miui. Τελικά τα κατάφερα και το έκανα με το zooper και μπόρεσα μάλιστα να βάλω τα εικονίδια της status bar στο widget Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Nova Minimal ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Homescreen and lockscreen :cool: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Nova Minimal ui Θέλω wallpaper. :) Επίσης αυτά τα 4 εικονίδια που είναι μαζί, είναι φάκελος; πώς τον έκανες διαφανο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Θέλω wallpaper. :) Επίσης αυτά τα 4 εικονίδια που είναι μαζί, είναι φάκελος; πώς τον έκανες διαφανο; Προεπισκοπηση φακέλου - πλέγμα Φόντο - κανένα. Ολα αυτα μεσα στις ρυθμίσεις του nova :rolleyes: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει πως αλλάζουμε γραμματοσειρά στο ρολόι του uccw elegance;Όταν το βάζω μου κόβει μερικά γράμματα και έχει την κλασική γραμματοσειρά. Έχω κατεβάσει διάφορες γραμματοσειρές σε φάκελο fonts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Προεπισκοπηση φακέλου - πλέγμα Φόντο - κανένα. Ολα αυτα μεσα στις ρυθμίσεις του nova :rolleyes: Και το wallpaper αν δεν σου είναι κόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 @nickname98, δεν έχω το wallpaper :( Εδώ η νέα homescreen μου :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 @dimitrissa ποια συσκευη εχεις? Πολυ ωραιο το εχεις φτιαξει! Τα εικονιδια ειναι απο καποιο συγκεκριμενο icon pack? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 @dimitrissa ποια συσκευη εχεις? Πολυ ωραιο το εχεις φτιαξει! Τα εικονιδια ειναι απο καποιο συγκεκριμενο icon pack? Σ ευχαριστώ. Το xperia Z έχω. Τα εικονίδια λεγονται MG elegance και υπάρχουν δωρεάν στο play store. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Αν είναι εύκολο μου δίνετε τα λινκ (δωρεάν και όχι) του UCCW..? Τον ψάχνω στο play αλλά δεν τον βρίσκω μες τα εκατοντάδες θέματα.. εδιτ σορυ νομιζα πως ήμουν στο θέμα με τους launchers Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Nova prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Nova prime Απιθανη! Αυτα τα minimal μ'αρεσουν τελικα..! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Απιθανη! Αυτα τα minimal μ'αρεσουν τελικα..! :p Ευχαριστώ Μάκη, κι εμένα το ίδιο.:D Να μην ξεχάσω ότι το ρολόι είναι επεξεργασία του elegante από τον Sofos_5, κι εγώ απλά άλλαξα τα χρώματα. Edited August 20, 2013 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Νέα......... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αυτή είναι η τελική. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-08-20-21-47-54_zpsb00ec9fd.png http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-08-20-21-51-50_zps087771d0.png Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλήξω . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Νέα......... Αψογος! για δώσε λεπτομέρειες.. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts