Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε φταίει το ότι δε χωράει η ημέρα. Απλά όλα τα ελληνικά τονισμένα γράμματα δεν φαίνονται. Η μόνη λύση να το γυρίσουμε στα αγγλικά από τις ρυθμίσεις του UCCW. Επίσης, σχετικά με τη γραμματοσειρά ακόμα δεν μπορώ να βρω που υπάρχει η επιλογή για αλλαγή της. Εχω φτιάξει φάκελο fonts και στην sd και στον φάκελο του UCCW και δε μου βγάζει καμιά επιλογή για αλλαγή γραμματοσειράς.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τα ελληνικά γράμματα δεν φαίνονται με τις default γραμματοσειρές.. Εάν περάσετε άλλη ελληνική, εμφανίζονται κανονικά..

Για να αλλάξεις τις γραμματοσειρές, επιλέγεις απο το μενού του UCCW το στοιχείο που θες να αλλάξεις (πχ. την ημέρα της εβδομάδας) και μετά σου βγάζει κάποια Controls.. Eκεί αν πας σε κάποιο από αυτά, σου βγάζει την επιλογή για γραμματοσειρά.. Που άμα τις έχεις περάσει στην sd σε φάκελο fonts, θα στις βγάζει αυτόματα.. ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Για να αλλάξεις τις γραμματοσειρές, επιλέγεις απο το μενού του UCCW το στοιχείο που θες να αλλάξεις (πχ. την ημέρα της εβδομάδας) και μετά σου βγάζει κάποια Controls.. Eκεί αν πας σε κάποιο από αυτά, σου βγάζει την επιλογή για γραμματοσειρά.. Που άμα τις έχεις περάσει στην sd σε φάκελο fonts, θα στις βγάζει αυτόματα.. ;)

Ευχαριστώ. Αυτά τα controls μάλλον τα βγάζει αν έχεις φτιάξει εσύ κάποιο widget ή αν έχεις περάσει κάποιο uzip γιατί στα apk από play store μου βγάζει μόνο Controls #1. Αυτο άραγε είναι περιορισμός του UCCW λόγω apk ή περιορισμός του κάθε developer των skins ο οποίος δε θέλει αυτοί που τα κατεβάζουν να τα τροποποιούν περισσότερο;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Για ποιο λόγο δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς δεν το ξέρω.. Πάντως, όντως σε αυτά από το play store δεν μπορείς να επέμβεις.. Στα υπόλοιπα ναι.. ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34960&d=1376454571

Το παραπάνω widget ρολογιού είναι φτιαγμένο μεταξύ άλλων και με το uccw.

Παρόλα αυτά όσο και αν προσπάθησα με το uccw δεν μπόρεσα να κάνω την καμπύλη στην σκιά όπως την βλέπετε στην εικόνα .

Γνωρίζει κάποιος με πιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτή η σκιά που δίνει την αίσθηση σε όλο το widget πως κάνει καμπύλη;

Τελικά τζάμπα πεδευομουν.

Απο Photoshop ήταν

Edited by telmusic

@ telmusic στο συννημενο zip εχω τα αρχεία .png ,τους αριθμούς δηλαδή απο 0-9 και την εικόνα με την σκια που εβαλα στο θεμα μου

Αυτο το zip φίλε μου είναι για να το φλασαρω και να έχω την status bar που δείχνεις η είναι μόνο τα png files ;

ειναι μονο τα png files.

Εχεις miui rom v5 ? Γιατι η lockscreen μου παιζει μονο σε miui rom (ειναι .mtz file, δηλαδη miui v5 theme) .Αν εχεις MIUI ROM πες μου να σου ανεβασω καπου την lockscreen που εφτιαξα και να σου στειλω το link

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-08-18-12-27-03_zpse175b7cb.png

Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν έχω miui.

Τελικά τα κατάφερα και το έκανα με το zooper και μπόρεσα μάλιστα να βάλω τα εικονίδια της status bar στο widget

Nova

Minimal ui

Θέλω wallpaper. :)

Επίσης αυτά τα 4 εικονίδια που είναι μαζί, είναι φάκελος; πώς τον έκανες διαφανο;

Θέλω wallpaper. :)

Επίσης αυτά τα 4 εικονίδια που είναι μαζί, είναι φάκελος; πώς τον έκανες διαφανο;

Προεπισκοπηση φακέλου - πλέγμα

Φόντο - κανένα.

Ολα αυτα μεσα στις ρυθμίσεις του nova :rolleyes:

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μπορεί κάποιος να μου πει πως αλλάζουμε γραμματοσειρά στο ρολόι του uccw elegance;Όταν το βάζω μου κόβει μερικά γράμματα και έχει την κλασική γραμματοσειρά. Έχω κατεβάσει διάφορες γραμματοσειρές σε φάκελο fonts.

Προεπισκοπηση φακέλου - πλέγμα

Φόντο - κανένα.

Ολα αυτα μεσα στις ρυθμίσεις του nova :rolleyes:

Και το wallpaper αν δεν σου είναι κόπος.

@dimitrissa ποια συσκευη εχεις? Πολυ ωραιο το εχεις φτιαξει! Τα εικονιδια ειναι απο καποιο συγκεκριμενο icon pack?

Σ ευχαριστώ. Το xperia Z έχω. Τα εικονίδια λεγονται MG elegance και υπάρχουν δωρεάν στο play store.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αν είναι εύκολο μου δίνετε τα λινκ (δωρεάν και όχι) του UCCW..?

Τον ψάχνω στο play αλλά δεν τον βρίσκω μες τα εκατοντάδες θέματα..

εδιτ

σορυ νομιζα πως ήμουν στο θέμα με τους launchers

Παντασουζα

Απιθανη! Αυτα τα minimal μ'αρεσουν τελικα..! :p

Ευχαριστώ Μάκη, κι εμένα το ίδιο.:D

Να μην ξεχάσω ότι το ρολόι είναι επεξεργασία του elegante από τον Sofos_5, κι εγώ απλά άλλαξα τα χρώματα.

Edited by stefan_city

Αυτή είναι η τελική.

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-08-20-21-47-54_zpsb00ec9fd.png

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-08-20-21-51-50_zps087771d0.png

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλήξω .

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!