argiris3 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Yπάρχει περίπτωση να βρούμε το wallpaper της φώτο? http://cdn2.mos.techradar.futurecdn.net//art/mobile_phones/Motorola/Droid%20Mini/P7230261-580-90.JPG Live wallpaper πρέπει να είναι τσέκαρε το στο πλαυστορε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Μηπως ξερετε live wallpapers που συμβαδιζουν με τον κυκλο της ημερας? Δηλαδη να ξημεροβραδιαζει αναλογα την ωρα. Εχω το day and night live wallpaper το οποιο ειναι πολυ απλο μεν αλλα μου αρεσει πολυ αυτη η εναλλαγη. Ειχα κατεβαζει και ενα παρομοιο που λεγοταν true weather lwp και αλλαζε και ο καιρος μεσα σε αυτο,αλλα μου κανε κολληματακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Έχει βγει ένα με τον iron man. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Yπάρχει περίπτωση να βρούμε το wallpaper της φώτο? http://cdn2.mos.techradar.futurecdn.net//art/mobile_phones/Motorola/Droid%20Mini/P7230261-580-90.JPG Μηπως ειναι αυτο με περικοπη...?? Γιατι μου μοιαζει λιγο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Μηπως ειναι αυτο με περικοπη...?? Γιατι μου μοιαζει λιγο...... Ευχαριστώ. Μια χαρά είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Μιας και είδα το superman χτες και με έπιασε νοσταλγία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 3 απλές, όμορφες και πάνω από όλα λειτουργικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Μιας και είδα το superman χτες και με έπιασε νοσταλγία. Ωραίος ο superman. Δώσε το wallpaper αν μπορείς ;-) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ωραίος ο superman. Δώσε το wallpaper αν μπορείς ;-) Έτοιμος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Μου αρεσε πολυ και ειναι live wallpaper αλλα πως θα μπλοκαρω μερικες διαφημισεις δεν ξερω http://s18.postimg.org/v2k0tewh1/Screenshot_2013_07_26_21_00_10.jpghttp://s16.postimg.org/rdcd6lfa9/Screenshot_2013_07_26_21_02_51.jpghttp://s22.postimg.org/75pn5wk31/Screenshot_2013_07_26_21_03_47.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έκανα κάποιες αλλαγές...τι λέτε;; Καλύτερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Minimal με buzz launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έτοιμος..... Ευχαριστώ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Έκανα κάποιες αλλαγές...τι λέτε;; Καλύτερα;; Not bad at all.. Αλλα προτιμω τα κλασσικα εικονιδια κ οχι text based.. :P Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Not bad at all.. Αλλα προτιμω τα κλασσικα εικονιδια κ οχι text based.. :P Πφφφ...τι ήθελα και ανακάλυψα το minimalistic text...Έχω καεί όλο το απόγευμα...Τέλος πάντων, μάλλον θα το αφήσω έτσι προς το παρόν Edit: Τελικά κατέληξα στο δεύτερο screenshot που επισυνάπτω... Νομίζω πως είναι αρκετά καλύτερη και minimal η homescreen έτσι... Edited July 27, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Άλλαξα λιγάκι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Πφφφ...τι ήθελα και ανακάλυψα το minimalistic text...Έχω καεί όλο το απόγευμα...Τέλος πάντων, μάλλον θα το αφήσω έτσι προς το παρόν Edit: Τελικά κατέληξα στο δεύτερο screenshot που επισυνάπτω... Νομίζω πως είναι αρκετά καλύτερη και minimal η homescreen έτσι... Όντως πολύ ωραία. Το ρολόι ποιο είναι; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Όντως πολύ ωραία. Το ρολόι ποιο είναι; Το ρολόι είναι αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.pooley.elegante απλά για να το βάλεις πρέπει να χεις εγκαταστήσει αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=in.vineetsirohi.customwidget... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Άλλαξα λιγάκι Μαρεσει πολύ το εικονιδιο δεξιά, πανω απο το dock. Υποθέτω πως είναι του app drawer. Από ποιο icon pack είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μαρεσει πολύ το εικονιδιο δεξιά, πανω απο το dock. Υποθέτω πως είναι του app drawer. Από ποιο icon pack είναι; Ναι είναι απο το click ui Το εικονίδιο είναι και καλά σαν αυτο για να μπαίνεις στις εφαρμογές Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Ναι είναι απο το click ui Το εικονίδιο είναι και καλά σαν αυτο για να μπαίνεις στις εφαρμογές Το click ui το έχω και δεν το είχα δει τόσο καιρό. Αν είναι στραβός ο άνθρωπος... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το click ui το έχω και δεν το είχα δει τόσο καιρό. Αν είναι στραβός ο άνθρωπος... :P Ε μααα! Είναι το μοναδικό πακέτο που εχει μείνει τοσο πολύ στο τηλέφωνο μου. Πολυ όμορφο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Νέα οθόνη, κατά το νέο ρεύμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Νέα οθόνη, κατά το νέο ρεύμα. Μαρεσει πολύ. Νομίζω όμως έπρεπε να το κάνεις λίγο πιο ελαφρύ και να πας το wallpaper από πάνω να φαίνεται. Για παράδειγμα, το battery δεν νομίζω πως σου χρειάζεται τόσο. Αν είναι εύκολο δώσε λίγες πληροφορίες για τα widgets. Να φανταστώ είναι skins του uccw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Μαρεσει πολύ. Νομίζω όμως έπρεπε να το κάνεις λίγο πιο ελαφρύ και να πας το wallpaper από πάνω να φαίνεται. Για παράδειγμα, το battery δεν νομίζω πως σου χρειάζεται τόσο. Αν είναι εύκολο δώσε λίγες πληροφορίες για τα widgets. Να φανταστώ είναι skins του uccw. Βασικά έβαλα το wallpaper εκεί γιατί έτσι με βόλευε το ύψος που βρίσκεται το εικονίδιο που βρίσκεται το τηλέφωνο, είναι στην ευθεία του αντίχειρα για καλύτερη πρόσβαση. Τα widgets είναι όλα του buzz launcher. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts