geokostas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδια επειδη με τα παραπανω προγραμματα που αναφερονται, δεν εχω καταφερει να φτιαξω μια οθονη κλειδωματος, ξερετε κανενα πιο ευκολο, απλα θελω να βαλω και την υπολοιπομενη μπαταρια στην οθονη αν γινεται. Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τα κατάφερα επιτέλους και εκανα διαφανές την status bar και τα softkeys http://img.tapatalk.com/d/13/06/04/e2egeruq.jpg Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Και ποιό widget είναι αυτό; Απαιτείται root; Οχι οχι,με το Widgetsoid εκανα αυτο το αορατο το οποιο οταν χτυπας επανω ρυθμισα να κλειδωνει την οθονη. Τα αλλα δυο πανω και κατωγ ειναι με το Zooper pro το οποιο και παλι δεν θελει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τα κατάφερα επιτέλους και εκανα διαφανές την status bar και τα softkeys http://img.tapatalk.com/d/13/06/04/e2egeruq.jpg Και πως έκανες διαφανές την status bar και τα softkeys .....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Homescreen http://i44.tinypic.com/2yxiu1j.png Lockscreen http://i41.tinypic.com/j9915x.png Ποιος lock widget ειναι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Homescreen Lockscreen πολυ αερατη και καλοκαιρινη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ποιος lock widget ειναι αυτο?? Είναι της Cyanogen.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Και πως έκανες διαφανές την status bar και τα softkeys .....??? ParanoidAndroid. Μια λέξη τα λέει όλα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Οι διάφοροι launcher έχουν ρυθμίσεις χειρονομίας, εγώ έχω κατεβάσει το screen of και το επιλέγω ως app με διπλό tap στην οθόνη και κλειδώνει η οθόνη Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 LOCK SCREEN APP στο Playstore και καθαρισατε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Οι διάφοροι launcher έχουν ρυθμίσεις χειρονομίας, εγώ έχω κατεβάσει το screen of και το επιλέγω ως app με διπλό tap στην οθόνη και κλειδώνει η οθόνη Μπορείς να το εξηγήσεις πιο λεπτομερώς σε παρακαλώ γιατί ψάχνω κάτι αντίστοιχο αλλά δεν κατάλαβα πως το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μπορείς να το εξηγήσεις πιο λεπτομερώς σε παρακαλώ γιατί ψάχνω κάτι αντίστοιχο αλλά δεν κατάλαβα πως το κάνεις. Φίλε μου έχω κατεβάσει έναν launcher, επίσης έχω κατεβάσει και ένα app το screen off, το δεύτερο το βάζεις και σαν απλό widget στην οθόνη και πατώντας το κλειδώνει, αλλά άμα δεν θες έτσι και το θες μέσω χειρονομίας, πας στις ρυθμίσεις του launcher και π.χ επιλέγεις σου λέει αν θέλεις με μια χειρονομία να ανοίγει ένα οποιοδήποτε app, έτσι επιλέγεις το screen off παράδειγμα όταν χτυπάς την οθόνη 2 φορές με το δάχτυλο και να κλειδώνει. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, αλλά εδώ είμαστε ότι θες :) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Συμφωνω απλα μερικες apps δεν κλειδωνουν την οθονη μολις κανεις χειρονομια και σε πανε στο μενου τους. Η εφαρμογη με το ονομα Screen Off με ενα μπλε κουμπι on/off που εχει,δουλευει καλα μαζι με τον Nova Launcher για τετοια χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Mία μικρή βοήθεια αν ξέρει κάποιος ρε παιδιά! Έχω βάλει στο gs2 τον NOVA LAUNCHER. Όλα καλά κλπ, αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πώς κάτω από τα βασικά εικονίδια του dock (τηλέφωνο, επαφές, μηνύματα, ιντερνετ, εφαρμογές) θα φαίνεται και το ταμπελάκι τους! Εχω τικάρει να φαίνονται τα ταμπελάκια, φαίνονται σ'όλα τ'άλλα εικονίδια αλλά εκεί είναι σαν να μην χωράνε! Αν τα σύρω προς τα πάνω φαίνονται! Ό,τι και να βάλω στα margins που έχει στο nova settings τίποτα δεν γίνεται! Αλλάζω το μέγεθος των icons τίποτα! :confused:Επισυνάπτω φωτός από το πώς θα το ΄θελα και πώς είναι! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Mία μικρή βοήθεια αν ξέρει κάποιος ρε παιδιά! Έχω βάλει στο gs2 τον NOVA LAUNCHER. Όλα καλά κλπ, αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πώς κάτω από τα βασικά εικονίδια του dock (τηλέφωνο, επαφές, μηνύματα, ιντερνετ, εφαρμογές) θα φαίνεται και το ταμπελάκι τους! Εχω τικάρει να φαίνονται τα ταμπελάκια, φαίνονται σ'όλα τ'άλλα εικονίδια αλλά εκεί είναι σαν να μην χωράνε! Αν τα σύρω προς τα πάνω φαίνονται! Ό,τι και να βάλω στα margins που έχει στο nova settings τίποτα δεν γίνεται! Αλλάζω το μέγεθος των icons τίποτα! :confused:Επισυνάπτω φωτός από το πώς θα το ΄θελα και πώς είναι! Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχει επιλογή ο Nova για εμφάνιση τού ονόματος των εφαρμογών στο dock. Εδώ Θα δεις πως το έχει ζητήσει κάποιος στο site του Launcher και αν θα πάρει πολλές ψήφους από άτομα που επίσης θέλουν αυτή τη δυνατότητα, τότε οι υπεύθυνοι θα την ενσωματώσουν στο επόμενο update της εφαρμογής. Δυστυχώς όπως βλέπεις, δεν έχει πολλούς ψήφους.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Δεν έχει επιλογή ο Nova για εμφάνιση τού ονόματος των εφαρμογών στο dock. Εδώ Θα δεις πως το έχει ζητήσει κάποιος στο site του Launcher και αν θα πάρει πολλές ψήφους από άτομα που επίσης θέλουν αυτή τη δυνατότητα, τότε οι υπεύθυνοι θα την ενσωματώσουν στο επόμενο update της εφαρμογής. Δυστυχώς όπως βλέπεις, δεν έχει πολλούς ψήφους.. A μάλιστα! Τον ψήφισα! Ευχαριστώ! Bασικά έχει κι εδώ αίτημα κι έχει αρκετές ψήφους: http://feedback.novalauncher.com/forums/145180-nova-feature-requests/suggestions/2836997-add-an-option-to-increase-dock-height-and-show-ico Edited June 5, 2013 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Ψηφισα κι εγω,επειδη ειναι ο μονος λογος που δεν χρησιμοποιω το dock. Eκανα μερικες αλλαγες,εβαλα εικονιδια της εφαρμογης jelly dream και την πολυ βολικη λειτουργια small apps (εκτος απο το διπλο tap-tap στο εικονιδιο της αρχικης οθονης) απο τον Nova Launcher (ενεργειες nova->προσφατες εφαρμογες),το οποιο γεμισα με οτι διαθεσιμο small app βρηκα στο Google Play. http://s23.postimg.org/3qv0djl7b/Screenshot_2013_06_05_16_52_02.jpg Edited June 5, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ψηφισα κι εγω,επειδη ειναι ο μονος λογος που δεν χρησιμοποιω το dock. Eκανα μερικες αλλαγες,εβαλα εικονιδια της εφαρμογης jelly dream και την πολυ βολικη λειτουργια small apps (εκτος απο το διπλο tap-tap στο εικονιδιο της αρχικης οθονης) απο τον Nova Launcher (ενεργειες nova->προσφατες εφαρμογες),το οποιο γεμισα με οτι διαθεσιμο small app βρηκα στο Google Play. http://s23.postimg.org/3qv0djl7b/Screenshot_2013_06_05_16_52_02.jpg TΟ σήμα της wind πώς το 'χωσες εκεί?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 TΟ σήμα της wind πώς το 'χωσες εκεί?! Zooper Widget ισως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Παιδια επειδη με τα παραπανω προγραμματα που αναφερονται, δεν εχω καταφερει να φτιαξω μια οθονη κλειδωματος, ξερετε κανενα πιο ευκολο, απλα θελω να βαλω και την υπολοιπομενη μπαταρια στην οθονη αν γινεται. Ευχαριστω. Mια καλή εφαρμογούλα που λέει ωρα, ημερομηνία, καιρό, και υπόλοιπο μπαταρίας είναι αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Zooper Widget ισως. Σωστα αλλα με την pro εκδοση!!! Οπως και τα υπολοιπα κειμενα πανω κατω. Δοκιμασε την απλη free πρωτα. Η εφαρμογη μετα απο εγκατασταση της jb και μετα απο καθε reboot της συσκευης δεν φορτωνε τα widgets.Eστειλα μνμ στον δημιουργο της και μου στειλε την εφαρμογη εκτος google play και την επανεγκατεστησα. Ολα καλα.Καποιο bug του Google play ανεφερε και οσως το δουνε και αλλοι χρηστες να συμβαινει. Σημειωτεον για τον φιλο που ψαχνει,το zooper εχει και εικονιδιο καιρου και μπαταριας και μαλιστα πολυ ομορφα. Edited June 5, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Zooper Widget ισως. Ευχαριστώ! Μήπως ξέρεις και το wallpaper? Καποιο απο xperia ειναι απλά δεν το βρίσκω σ'αυτό το χρωματισμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ευχαριστώ! Μήπως ξέρεις και το wallpaper? Καποιο απο xperia ειναι απλά δεν το βρίσκω σ'αυτό το χρωματισμό! Στο ανεβαζω σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ευχαριστώ! Μήπως ξέρεις και το wallpaper? Καποιο απο xperia ειναι απλά δεν το βρίσκω σ'αυτό το χρωματισμό! Επειδή είμαι από το κινητό, γράψε xperia z wallpaper στο Google, και λογικά θα το βρεις. Με πρόλαβε και θα το ανεβάσει κιόλας ο r31134, ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) http://s24.postimg.org/x5qregr35/Abstract_86.jpg Aκομα και για επιφανεια εργασιας στο laptop γραφει ωραια αυτη η εικονα πιστευω. Edited June 5, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts