Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να δώσεις το wallpaper?

Ναι φυσικά.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ροοτ ειμαι παντα.το προβλημα μου ειναι οτι δυσκολα βρισκω γραμματοσειρα που να υποστηριζει τα ελληνικα

:confused: Ναι ε; εγω αυτό χρησιμοποιώ και υποστηρίζει ελληνικά. Εκτός από κάτι περίεργες (μιλάμε για το 5% επι του συνόλου).

Για ποιό τηλέφωνο μιλάμε;

:confused: Ναι ε; εγω αυτό χρησιμοποιώ και υποστηρίζει ελληνικά. Εκτός από κάτι περίεργες (μιλάμε για το 5% επι του συνόλου).

Καλημέρα παιδιά και εγώ το ίδιο θέμα με έσας είχα.. Αν θέλετε κατέβαστε ROM tool box και Επιλέξτε γραμματοσειρά Ubuntu. Πολύ όμορφη όμορφη και διακριτική . έχει απόλυτη συμβατότητα με τα ελληνικά. Την έχω δοκιμάσει σε arc s και nexus 4..

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά και εγώ το ίδιο θέμα με έσας είχα.. Αν θέλετε κατέβαστε ROM tool box και Επιλέξτε γραμματοσειρά Ubuntu. Πολύ όμορφη όμορφη και διακριτική . έχει απόλυτη συμβατότητα με τα ελληνικά. Την έχω δοκιμάσει σε arc s και nexus 4..

Πολύ καλή πρόταση, σ' ευχαριστώ

Η ΠΙΟ όμορφη, αυτή έχω κι εγω τώρα...

Συστήνω και την Mg Modata, εξίσου στυλάτη, αλλά σαν την ubuntu δεν έχει ;)

(off topic τέλος) :D

Mιας και μόλις έβαλα τον GO LAUNCHER και μου άρεσε πολύ γιατί είναι smooth κι έχει ωραία εικονιδιάκια, έτσι είπα να μοιραστώ την απλή μεν αλλά εύχρηστη για μένα αρχική οθόνη. Δεν είναι βέβαια σαν τις δικές σας υπερπαραγωγές αλλά δεν πειράζει! (έχω κι ένα widgetάκι για τον καιρό σε άλλη οθόνη) Παρεπιπτόντως το screensaver που κάνω είναι πολύ πιο θαμπό από αυτό που βλέπω εγώ. Λόγω της οθόνης του s2 ε?

http://s8.postimg.org/bofdke6w5/s2wallpapb.jpg

Edited by camerakias

Ορίστε και η δικιά μου

Φίλε το widget του καιρού που έβαλες το 'χω κι εγώ ( "4χ1 GO Weather EX Forecast" έτσι?) αλλά σε μένα δεν μπορεί να αλλάξει το background του που είναι ανοιχτό γκρι! Σε σένα παρατηρώ ότι είναι διάφανο! Από πού ρυθμίζεται αυτό? Ευχαριστώ!

Edited by camerakias

Φίλε το widget του καιρού που έβαλες το 'χω κι εγώ ( "4χ1 GO Weather EX Forecast" έτσι?) αλλά σε μένα δεν μπορεί να αλλάξει το background του που είναι ανοιχτό γκρι! Σε σένα παρατηρώ ότι είναι διάφανο! Από πού ρυθμίζεται αυτό? Ευχαριστώ!

Beautiful widgets 4χ1 weather νομίζω έχει ο φίλος.

Edited by leftis69

Beautiful widgets 4χ1 weather νομίζω έχει ο φίλος.

Ευχαριστώ, αλλά δεν μ'αρέσει που αυτή η εφαρμογή θέλει gps locations ανοιχτά κλπ. Τα άλλα που έχω δεν το χρειάζονται...

σε εμενα παντοσ οχι απλα δεν ειδα γραμματοσειρες αλλα μου εβγαλε και προβλημα. εγκατέστησα 2-3 μου ζητησε ρεμπουτ και μετα τελος κολουσε στο μπουτ λογκο

Ευχαριστώ, αλλά δεν μ'αρέσει που αυτή η εφαρμογή θέλει gps locations ανοιχτά κλπ. Τα άλλα που έχω δεν το χρειάζονται...

Το beautifull widgets δεν ζητάει να έχεις ανοικτό gps. Το χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και είμαι σίγουρος γι αυτό που σου λέω.

σε εμενα παντοσ οχι απλα δεν ειδα γραμματοσειρες αλλα μου εβγαλε και προβλημα. εγκατέστησα 2-3 μου ζητησε ρεμπουτ και μετα τελος κολουσε στο μπουτ λογκο

:confused: Τρέχεις font installer... (άστο το rom toolbox) βάζεις την ubuntu & σου ζητάει restart, το κάνεις...

Μετά πες εδωμεσα τι έγινε... τι συσκευή τηλ/νου έχεις δεν είπες...

Το beautifull widgets δεν ζητάει να έχεις ανοικτό gps. Το χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και είμαι σίγουρος γι αυτό που σου λέω.

Δεν είπα ανοικτό gps. Κάπου μου έβγαλε ότι πρέπει να αφήσω το google να εντοπίσει locations κλπ. και δεν με άφηνε απλά να βάλω athens, attiki πχ για να προχωρήσω, όπως τα άλλα.

Δεν είπα ανοικτό gps. Κάπου μου έβγαλε ότι πρέπει να αφήσω το google να εντοπίσει locations κλπ. και δεν με άφηνε απλά να βάλω athens, attiki πχ για να προχωρήσω, όπως τα άλλα.

Μπορείς να βάλεις μόνος σου locations είτε να αφήσεις το auto-location να βρίσκει μόνο του το location με gps κλπ

Font installer Σωρό οι γραμματοσειρές.

Μην πεις μόνο "δεν είμαι root". Να γίνεις...

Πολλοί αναφέρουν ότι τους μπρικαρει το τηλέφωνο με την εφαρμογή αυτή. Ισχύει?

Καινούργια.Μου αρέσει απλα χάνομαι λίγο με τα εικονίδια

Ποια είναι τα icons?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Πολλοί αναφέρουν ότι τους μπρικαρει το τηλέφωνο με την εφαρμογή αυτή. Ισχύει?

Είναι κάποιες γραμματοσειρές που αν τις περάσεις μέσω του Font installer και κάνεις reboot, έχεις infinite bootloop. Και ο μόνος τρόπος για να φτιάξει είναι να φλασάρεις μέσω recovery menu άλλη γραμματοσειρά που ξέρεις σίγουρα ότι λειτουργεί στη συσκευή σου. Το έπαθα πριν καμιά βδομάδα που δοκίμασα καμιά 20αριά γραμματοσειρές.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

http://icondatabase.net/ Εγώ βρίσκω από εδώ ότι θέλω.. Το είχε προτείνει κάποιος από εδώ.. :)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Η Ubuntu που προτείνετε να υποθέσω ότι δεν έχει θέμα έτσι;

Εγώ κανένα απολύτως θέμα με την Ubuntu και το font installer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.font.installer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qcnVtbXkuZm9udC5pbnN0YWxsZXIiXQ..

O μόνος λόγος που θα αγόραζα πότε τηλέφωνο σε άσπρο χρώμα ειναι γιατι μπορείς να φτιάξεις όμορφες homescreen .:lol:

http://img211.imageshack.us/img211/2356/sandwhitenewhd11wallpap.jpg

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!