tsiftsism Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Μπορείς να δώσεις το wallpaper? Ναι φυσικά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 ροοτ ειμαι παντα.το προβλημα μου ειναι οτι δυσκολα βρισκω γραμματοσειρα που να υποστηριζει τα ελληνικα :confused: Ναι ε; εγω αυτό χρησιμοποιώ και υποστηρίζει ελληνικά. Εκτός από κάτι περίεργες (μιλάμε για το 5% επι του συνόλου). Για ποιό τηλέφωνο μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 :confused: Ναι ε; εγω αυτό χρησιμοποιώ και υποστηρίζει ελληνικά. Εκτός από κάτι περίεργες (μιλάμε για το 5% επι του συνόλου). Για ποιό τηλέφωνο μιλάμε; Καλημέρα παιδιά και εγώ το ίδιο θέμα με έσας είχα.. Αν θέλετε κατέβαστε ROM tool box και Επιλέξτε γραμματοσειρά Ubuntu. Πολύ όμορφη όμορφη και διακριτική . έχει απόλυτη συμβατότητα με τα ελληνικά. Την έχω δοκιμάσει σε arc s και nexus 4.. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα παιδιά και εγώ το ίδιο θέμα με έσας είχα.. Αν θέλετε κατέβαστε ROM tool box και Επιλέξτε γραμματοσειρά Ubuntu. Πολύ όμορφη όμορφη και διακριτική . έχει απόλυτη συμβατότητα με τα ελληνικά. Την έχω δοκιμάσει σε arc s και nexus 4.. Πολύ καλή πρόταση, σ' ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Καινούργια.Μου αρέσει απλα χάνομαι λίγο με τα εικονίδια Edited May 23, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα παιδιά και εγώ το ίδιο θέμα με έσας είχα.. Αν θέλετε κατέβαστε ROM tool box και Επιλέξτε γραμματοσειρά Ubuntu. Πολύ όμορφη όμορφη και διακριτική . έχει απόλυτη συμβατότητα με τα ελληνικά. Την έχω δοκιμάσει σε arc s και nexus 4.. Η ΠΙΟ όμορφη, αυτή έχω κι εγω τώρα... Συστήνω και την Mg Modata, εξίσου στυλάτη, αλλά σαν την ubuntu δεν έχει ;) (off topic τέλος) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 CM10.1 σε HTC Desire, smart launcher pro, τελείως μίνιμαλ καταστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 TSF Shell, 1Weather, και το ρολόι του Μιχαλη.:p [ATTACH]32725[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Mιας και μόλις έβαλα τον GO LAUNCHER και μου άρεσε πολύ γιατί είναι smooth κι έχει ωραία εικονιδιάκια, έτσι είπα να μοιραστώ την απλή μεν αλλά εύχρηστη για μένα αρχική οθόνη. Δεν είναι βέβαια σαν τις δικές σας υπερπαραγωγές αλλά δεν πειράζει! (έχω κι ένα widgetάκι για τον καιρό σε άλλη οθόνη) Παρεπιπτόντως το screensaver που κάνω είναι πολύ πιο θαμπό από αυτό που βλέπω εγώ. Λόγω της οθόνης του s2 ε? http://s8.postimg.org/bofdke6w5/s2wallpapb.jpg Edited May 24, 2013 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Ορίστε και η δικιά μου Φίλε το widget του καιρού που έβαλες το 'χω κι εγώ ( "4χ1 GO Weather EX Forecast" έτσι?) αλλά σε μένα δεν μπορεί να αλλάξει το background του που είναι ανοιχτό γκρι! Σε σένα παρατηρώ ότι είναι διάφανο! Από πού ρυθμίζεται αυτό? Ευχαριστώ! Edited May 24, 2013 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Φίλε το widget του καιρού που έβαλες το 'χω κι εγώ ( "4χ1 GO Weather EX Forecast" έτσι?) αλλά σε μένα δεν μπορεί να αλλάξει το background του που είναι ανοιχτό γκρι! Σε σένα παρατηρώ ότι είναι διάφανο! Από πού ρυθμίζεται αυτό? Ευχαριστώ! Beautiful widgets 4χ1 weather νομίζω έχει ο φίλος. Edited May 24, 2013 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Beautiful widgets 4χ1 weather νομίζω έχει ο φίλος. Ευχαριστώ, αλλά δεν μ'αρέσει που αυτή η εφαρμογή θέλει gps locations ανοιχτά κλπ. Τα άλλα που έχω δεν το χρειάζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 :confused: Ναι ε; εγω αυτό χρησιμοποιώ και υποστηρίζει ελληνικά. Εκτός από κάτι περίεργες (μιλάμε για το 5% επι του συνόλου). Για ποιό τηλέφωνο μιλάμε; σε εμενα παντοσ οχι απλα δεν ειδα γραμματοσειρες αλλα μου εβγαλε και προβλημα. εγκατέστησα 2-3 μου ζητησε ρεμπουτ και μετα τελος κολουσε στο μπουτ λογκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ευχαριστώ, αλλά δεν μ'αρέσει που αυτή η εφαρμογή θέλει gps locations ανοιχτά κλπ. Τα άλλα που έχω δεν το χρειάζονται... Το beautifull widgets δεν ζητάει να έχεις ανοικτό gps. Το χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και είμαι σίγουρος γι αυτό που σου λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 σε εμενα παντοσ οχι απλα δεν ειδα γραμματοσειρες αλλα μου εβγαλε και προβλημα. εγκατέστησα 2-3 μου ζητησε ρεμπουτ και μετα τελος κολουσε στο μπουτ λογκο :confused: Τρέχεις font installer... (άστο το rom toolbox) βάζεις την ubuntu & σου ζητάει restart, το κάνεις... Μετά πες εδωμεσα τι έγινε... τι συσκευή τηλ/νου έχεις δεν είπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Το beautifull widgets δεν ζητάει να έχεις ανοικτό gps. Το χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και είμαι σίγουρος γι αυτό που σου λέω. Δεν είπα ανοικτό gps. Κάπου μου έβγαλε ότι πρέπει να αφήσω το google να εντοπίσει locations κλπ. και δεν με άφηνε απλά να βάλω athens, attiki πχ για να προχωρήσω, όπως τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δεν είπα ανοικτό gps. Κάπου μου έβγαλε ότι πρέπει να αφήσω το google να εντοπίσει locations κλπ. και δεν με άφηνε απλά να βάλω athens, attiki πχ για να προχωρήσω, όπως τα άλλα. Μπορείς να βάλεις μόνος σου locations είτε να αφήσεις το auto-location να βρίσκει μόνο του το location με gps κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Font installer Σωρό οι γραμματοσειρές. Μην πεις μόνο "δεν είμαι root". Να γίνεις... Πολλοί αναφέρουν ότι τους μπρικαρει το τηλέφωνο με την εφαρμογή αυτή. Ισχύει? Καινούργια.Μου αρέσει απλα χάνομαι λίγο με τα εικονίδια Ποια είναι τα icons? Edited May 25, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πολλοί αναφέρουν ότι τους μπρικαρει το τηλέφωνο με την εφαρμογή αυτή. Ισχύει? Είναι κάποιες γραμματοσειρές που αν τις περάσεις μέσω του Font installer και κάνεις reboot, έχεις infinite bootloop. Και ο μόνος τρόπος για να φτιάξει είναι να φλασάρεις μέσω recovery menu άλλη γραμματοσειρά που ξέρεις σίγουρα ότι λειτουργεί στη συσκευή σου. Το έπαθα πριν καμιά βδομάδα που δοκίμασα καμιά 20αριά γραμματοσειρές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Η Ubuntu που προτείνετε να υποθέσω ότι δεν έχει θέμα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδία έχετε να προτείνετε κανένα site με ωραία εικονίδια;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 http://icondatabase.net/ Εγώ βρίσκω από εδώ ότι θέλω.. Το είχε προτείνει κάποιος από εδώ.. :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Η Ubuntu που προτείνετε να υποθέσω ότι δεν έχει θέμα έτσι; Εγώ κανένα απολύτως θέμα με την Ubuntu και το font installer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.font.installer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qcnVtbXkuZm9udC5pbnN0YWxsZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 O μόνος λόγος που θα αγόραζα πότε τηλέφωνο σε άσπρο χρώμα ειναι γιατι μπορείς να φτιάξεις όμορφες homescreen .:lol: http://img211.imageshack.us/img211/2356/sandwhitenewhd11wallpap.jpg Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts