iliasx8 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 καλησπερα παιδες πως γινεται να να εχω μια Homescreen του κινητου μου ευχαριστω εχω android xperia S Power button + volume down για ics. Αν δε το καταφέρεις με τη πρώτη μη πεις ότι δε πιάνει!Συγχρονισε τα δάχτυλα σου:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Power button + volume down για ics. Αν δε το καταφέρεις με τη πρώτη μη πεις ότι δε πιάνει!Συγχρονισε τα δάχτυλα σου:p δε νομιζω να εννοει screenshot...μαλλον θελει να διαγραψει τις κενες-περριτες home και να εχει μονο μια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 10 characters Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Νεα rom, νεο θεμα, νέος launcher :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Πόσο σπαστικό να μπαίνουν τόνοι στα κεφαλαία πριν τα γράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Total black, total minimal (δεν φαίνεται ωραίο εδώ, αλλά με το μαύρο του Gnexus είναι όμορφο :). http://i.imgur.com/MRSZvuXs.png http://i.imgur.com/5jNkXuEs.png Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 ολα transparent και μικρη navbar...πως σας φενεται? αναλογα με το wallpaper θα αλλαξω σιγουρα τα χρωματα στην statusbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 ολα transparent και μικρη navbar...πως σας φενεται? αναλογα με το wallpaper θα αλλαξω σιγουρα τα χρωματα στην statusbar Πάρα πολύ καλό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Πρώτη προσπάθεια απο mycolorscreen.com Και πρωτη φορα με uccw app (μου φαίνεται δυσκολο) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Πρώτη προσπάθεια απο mycolorscreen.com Και πρωτη φορα με uccw app (μου φαίνεται δυσκολο) Πραγματικά πολύ καλή!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Πραγματικά πολύ καλή!:) Ευχαριστώ πολυ. Αυτη ειναι με nova launcher και με δυσκολεψε αρκετά στα widgets Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 CyanogenMod και δεν είμαι καλά :-P Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 ολα transparent και μικρη navbar...πως σας φενεται? αναλογα με το wallpaper θα αλλαξω σιγουρα τα χρωματα στην statusbar Επειδή με το widget του καιρού που χρησιμοποιείς ο ήλιος είναι χαμηλά και δεξιά θα σου πρότεινα να βάλεις hd widget καιρού 4Χ1 ώστε να πάει ο ήλιος πιο πάνω και αριστερά.:)Επίσης όλα αυτά τα εικονίδια που έχεις βγάλει έξω δεν μπορείς να τα βάλεις σε ξεχωριστή σειρά dock ή χρησιμοποιείς stock launcher και δεν έχεις τέτοια επιλογή? :) Πρώτη προσπάθεια απο mycolorscreen.com.Και πρωτη φορα με uccw app (μου φαίνεται δυσκολο) Πολύ στυλάτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Το κρατούσα για αργότερα αυτό το wallpaper, αλλα επειδή μου αρέσει πολύ, δεν άντεξα και το έβαλα.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 http://img94.imageshack.us/img94/3889/screenshot20130note2201.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το κρατούσα για αργότερα αυτό το wallpaper, αλλα επειδή μου αρέσει πολύ, δεν άντεξα και το έβαλα.. :p Πολυ ωραιο καλοκαιρινό. Θα το προτιμούσα με ουζάκι :p http://img94.imageshack.us/img94/3889/screenshot20130note2201.png Καλα εσύ έχεις ξεφύγει. Όχι μόνο στο θέμα home screen αλλά και στην παρουσίαση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 ολα transparent και μικρη navbar...πως σας φενεται? αναλογα με το wallpaper θα αλλαξω σιγουρα τα χρωματα στην statusbar Πως τα έκανες όλα transparent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Πως τα έκανες όλα transparent? Ειμαι με custom ρομ που εχει αυτες τις επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ειμαι με custom ρομ που εχει αυτες τις επιλογες Το φαντάστηκα αλλά είχα μια κρυφή ελπίδα να μην πάρω τέτοια απάντηση. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Το φαντάστηκα αλλά είχα μια κρυφή ελπίδα να μην πάρω τέτοια απάντηση. :( Γιατι δεν βαζεις τοτε μια custom rom. Με 1 απλο βημα εισαι πλεον rooted, και σε 10 λεπτα μπορεις να βαλεις νεα rom. Και αν δεν το κανεις για την υποστηριξη, τοτε πιστεψε με εισαι λαθος. Το πολυ να αργησει ο developer κανα 3 μερες για να βγαλει update. +ολα τα extra παραμετροποιησης που υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Total black, total minimal (δεν φαίνεται ωραίο εδώ, αλλά με το μαύρο του Gnexus είναι όμορφο :). http://i.imgur.com/MRSZvuXs.png http://i.imgur.com/5jNkXuEs.png Το μαύρο σε amoled είναι κουκλάκι και σε φάση που θα χρειαστείς να ξεζουμίσεις την μπαταρία χωρίς δυνατότητα φόρτισης είναι must. Γιατι δεν βαζεις τοτε μια custom rom. Με 1 απλο βημα εισαι πλεον rooted, και σε 10 λεπτα μπορεις να βαλεις νεα rom. Και αν δεν το κανεις για την υποστηριξη, τοτε πιστεψε με εισαι λαθος. Το πολυ να αργησει ο developer κανα 3 μερες για να βγαλει update. +ολα τα extra παραμετροποιησης που υπαρχουν. Τα themes είναι ανάλογα στην συσκευή που έχεις και αν η rom τα υποστηρίζει κτλ. "Σχετικά universal" ήταν το Uot kitchen, αλλά από ics και μετά δεν έχει πολλά να δώσει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Οχι, τίποτα εξεζητημένο, αλλά συμπαθητικό νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Γιατι δεν βαζεις τοτε μια custom rom. Με 1 απλο βημα εισαι πλεον rooted, και σε 10 λεπτα μπορεις να βαλεις νεα rom. Και αν δεν το κανεις για την υποστηριξη, τοτε πιστεψε με εισαι λαθος. Το πολυ να αργησει ο developer κανα 3 μερες για να βγαλει update. +ολα τα extra παραμετροποιησης που υπαρχουν. χαχα, με την συσκευή που έχω μόνο custom rom μπορώ να βάλω, αλλά δεν έχω βρεί καμιά με τέτοια δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν το wallpaper στη (fake?) φωτογραφία του x-phone, υπάρχει ήδη σε κάποια από τις συσκευές της Motorola, οπότε μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε κι εμείς; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Με φωτογραφία φίλου που πιθανότατα δεν θέλει να διαθέσει, κι εγώ χωρίς να τον ρωτήσω του τη "βούτηξα"..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts