iliasx8 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Κάτι φωτεινό και χαλαρό. Το App Drawer ανοίγει πατώντας την αντανάκλαση του δέντρου στο κέντρο του dock (έχω διαφανές icon). http://i.imgur.com/J4x1T.png Έπρεπε ήδη να έχεις γράψει τα σχετικά:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Καλησπέρα σας! Νέα στο φόρουμ και είπα να δείξω κι εγώ πως έχω καταντήσει (:wacko:) το κινητό μου μετά από τα τοοοσα θέματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ... Χρησιμοποιώ ADW Launcher και γραμματοσειρά την PF Remider Pro - Regular Που την κατέβασες την γραματοσειρα; PF Remider Pro - Regular δείχνει πολλή ωραία :) Υπάρχει κάποιο θέμα εδώ στο φόρουμ; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Κάτι απλό, η homescreen του SII μου με Touchwiz και Weather widget από SIII.. http://hotimg.org/images/65168281663601160007.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Έπρεπε ήδη να έχεις γράψει τα σχετικά:p Not sure I quite got that :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream11 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Που την κατέβασες την γραματοσειρα; PF Remider Pro - Regular δείχνει πολλή ωραία :) Την βρήκα από ένα site μετά από πολύ ψάξιμο. :p αλλά μπορείς να την βρεις εδώ μαζί με κάποιες άλλες που έχω ανεβάσει στο ζιπακι. Πρέπει να είσαι root όμως για να την περάσεις. Giov87 η γραμματοσειρά ποια είναι; το widget με τον καιρο και την ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Την βρήκα από ένα site μετά από πολύ ψάξιμο. :p αλλά μπορείς να την βρεις εδώ μαζί με κάποιες άλλες που έχω ανεβάσει στο ζιπακι. Πρέπει να είσαι root όμως για να την περάσεις. Giov87 η γραμματοσειρά ποια είναι; το widget με τον καιρο και την ώρα; Ευχαριστώ απλά κάνεις unzip το αρχείο σωστά; πρέπει να σβήσω case η τίποτα άλλο; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream11 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 κανε unzip το αρχειακι και περασε απο το pc την γραμματοσειρα που θελεις στον φακελο του .fontchanger (με αυτο φανταζομαι θα αλλαζεις γραμματοσειρα) και μετα μπες στο fontchanger απο το κινητο, βρισκεις την γραμματοσειρα, κανεις reboot και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Giov87 η γραμματοσειρά ποια είναι; το widget με τον καιρο και την ώρα; Η γραμματοσειρά είναι αυτή που ήδη υπάρχει μέσα (έχει 2-3 από μόνο του), λέγεται "Choco cooky".. Όσο για το widget, είναι από το S3.. :) Μπορείς να κατεβάσεις από ΕΔΩ το .zip, που περιέχει (Agenda, Calendar,GS3Accuweather) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Κάτι απλό, η homescreen του SII μου με Touchwiz και Weather widget από SIII.. το wallpaper? Edited July 19, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 πως μπορω να κανω install το widget του καιρου απο το GS3 στο sole? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Οχι κατι ιδιαιτερο αλλα μου αρεσει αρκετα :) SSlauncher με oriental theme και για lockscreen widgetlocker Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 το wallpaper? Από την εφαρμογή "zedge".. Έχει πολύ ωραία wallpapers και άλλα.. και είναι free.. ;) πως μπορω να κανω install το widget του καιρου απο το GS3 στο sole? Θα πρέπει αρχικά να έχεις κάνει root το κινητό σου.. Έπειτα, κατεβάζεις από ΕΔΩ το .zip αρχείο και το περνάς στην συσκευή σου.. Τέλος, (και αφού είσαι πλέον rooted) μπαίνεις σε recovery mode και επιλέγεις "Install from sd card", βρίσκεις το .zip και τα κάνεις εγκατάσταση.. :) Περιέχει, Agenda, Calendar & GS3Accuweather.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 AOKP rom(πειραγμενη statusbar) nova launcher UCCW φυσικα. http://i.imgur.com/zlGvQ.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) AOKP rom(πειραγμενη statusbar) nova launcher UCCW φυσικα. Μπράβο ρε Νίκο πολύ ωραία home screen !! O καιρός ειναι και αυτος UCCW ?? Κάποια στιγμή πρέπει μα μιλήσουμε για τον πως βάζεις τον καιρό στην ststus bar :up::up: Edited July 22, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Μπράβο ρε Νίκο πολύ ωραία home screen !! O καιρός ειναι και αυτος UCCW ?? Κάποια στιγμή πρέπει μα μιλήσουμε για τον πως βάζεις τον καιρό στην ststus bar :up::up: ναι ειναι UCCW. οποτε θες, για AOKP που εχει καιρο ηδη στη notification :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 http://img268.imageshack.us/img268/2900/screenshot2012072218354.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vags Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το widget κάτω δεξιά ποιο είναι; Παράθεση Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Το data counter widget... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω fonts για το UCCW σε CM9 rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Παιδιά γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω fonts για το UCCW σε CM9 rom? Για δες sd-card >ultimatecustomclockwidget >image fonts Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Για δες sd-card >ultimatecustomclockwidget >image fonts Τίποτα,από αυτό που μου πρότεινες..Δοκίμασα sdcard>fonts folder, που αναφέρει στους xda για το συγκεκριμένο θέμα που θέλω,αλλά τίποτα.Επίσης έφτιαξα ενα φάκελο fonts folder μέσα sd-card >ultimatecustomclockwidget αλλά επίσης τίποτα.Η εικόνα του widget ανοίγει κανονικά αλλά έχω πρόβλημα με τα fonts.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Τίποτα,από αυτό που μου πρότεινες..Δοκίμασα sdcard>fonts folder, που αναφέρει στους xda για το συγκεκριμένο θέμα που θέλω,αλλά τίποτα.Επίσης έφτιαξα ενα φάκελο fonts folder μέσα sd-card >ultimatecustomclockwidget αλλά επίσης τίποτα.Η εικόνα του widget ανοίγει κανονικά αλλά έχω πρόβλημα με τα fonts.. fonts στην καρτα μνημης θελει για κανονικα ttf αρχεια. κανε restart μηπως τα δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Έκανα μερικές αλλαγές Edited July 27, 2012 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Έκανα μερικές αλλαγές Το εορτολόγιο ποιο είναι καθώς επίσης και το από κάτω widget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 η εφαρμογη ειναι το business calendar ειναι εφαρμογη ημερολογιου το εορτλογιο το ειχε κανει ενα παλικαρι και το εχω συγχρονισει με google calendar το widget ειναι το elixir 2 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts