iliasx8 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Το μεσαίο εικονίδιο ( το χ το πολύχρωμο) τι κάνει; Λογικά σε βάζει στις εφαρμογές Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Λογικά σε βάζει στις εφαρμογές Να μας πει ο φίλος που το βρήκε και πως το έβαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Να μας πει ο φίλος που το βρήκε και πως το έβαλε. κανει αυτο που ειπα το παλικαρι ο ilias πιο πανω σε βαζει στις εφαρμογες και επειδη κατα την αποψη μου ταιριαζει με τα υπολοιπα το αφησα... κοιταξε μια σελιδα πισω το εχω ανεβαζει σε 2 μεγεθη...! το βρηκα απο xda καπου στο thread arc themes and apps Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 κανει αυτο που ειπα το παλικαρι ο ilias πιο πανω σε βαζει στις εφαρμογες και επειδη κατα την αποψη μου ταιριαζει με τα υπολοιπα το αφησα... κοιταξε μια σελιδα πισω το εχω ανεβαζει σε 2 μεγεθη...! το βρηκα απο xda καπου στο thread arc themes and apps Και πώς το περνάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Και πώς το περνάμε; οσον αφορα τον apex launcher που εχω εγκαταστησει πατας παρετεταμενα πανω στο εικονιδιο που θες να αλλαξεις,και απο εκει διαλεγεις επεξεργασια.. επειτα πανω στο εικονιδιο θα σου δειξει την προεπισκοπηση του και απο εκει πας στη διαδρομη οπου εχεις αποθηκευσει το αρχειο σου..! τωρα οσον αφορα τον στοκ ics πιστευω τα πραγματα θα ειναι παρομοια μιας και ο apex βασιζεται σε αυτον... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Με ταυτόχρονο πάτημα Volume down και power και κράτημα, δε σου βγάζει? Ειναι stock feature... Εχει την 2.3.5 πανω και νομιζω πως δεν γινεται γιατι το εχω δοκιμασει:( Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εχει την 2.3.5 πανω και νομιζω πως δεν γινεται γιατι το εχω δοκιμασει:( ειναι χαρακτηριστικο του Android 4.0. Σε προηγουμενες εκδοσεις, ηταν παραμετροποιηση του κατασκευαστη, δεν υπηρχε στο Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) να και η δικια μου homescreen Edited July 6, 2012 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 να και η δικια μου homescreen http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=25917&d=1341543180 δεν φαίνεται.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) δεν φαίνεται.:lol: Πρωτη φορα ανεβαζω φωτο, αφου εψαχνα ποση ωρα για να βρω πως γινεται. Ειναι λιγο μεγαλη, ε?:oops: Ναι. Τωρα που μπηκα απο το κινητο ειδα οτι δεν φαινοταν. Στο pc την εδειχνε τεραστια. Τελος παντων, το διορθωσα Edited July 6, 2012 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Οριστε και η δικη μου απο S3 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Οριστε και η δικη μου απο S3 Ο καιρός ποιος ειναι....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ο καιρός ποιος ειναι....? Είναι του S3 και μόνο για τον stock launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Είναι του S3 και μόνο για τον stock launcher. δεν μπορουμε καπως να εχουμε το apk? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 δεν μπορουμε καπως να εχουμε το apk? ειναι 3 apk...τα εκανα copy απο το system αλλα δεν ξερω αν κανουν για αλλη συσκευη http://www.sendspace.com/file/1qcvci Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ειναι 3 apk...τα εκανα copy απο το system αλλα δεν ξερω αν κανουν για αλλη συσκευη http://www.sendspace.com/file/1qcvci Ούτε στο s3 με άλλο launcher δεν μπαίνουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) δεν μπορουμε καπως να εχουμε το apk? Πρεπει οπως ειπαν κ τα παιδια να φορας twlauncher για να δουλεψει. Αλλιως φυσικα υπαρχει κ η επιλογη του προγραμματος uccw απο market και τα απειρα skins που εχουν φτιαξει διαφοροι στο xda. Πχ. Ενα παραδειγμα του καιρου.. Δεν μοιαζει αρκετα?! xda-thread : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387518 Edited July 9, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Οριστε και η δικη μου απο S3 Καλημέρα, το εορτολόγιο ποιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 δεν μπορουμε καπως να εχουμε το apk? Πως παίρνουμε apk απο της εφαρμογές Χρησιμοποιώντας ES Διαχείριση αρχείων Ανοίξτε τη Διαχείριση αρχείων ES Κάντε κλικ στο κουμπί του μενού της συσκευής σας Κάντε κλικ στο "Διαχείριση" Κάντε κλικ στο "Διαχείριση Εφαρμογών" Παρατεταμένο πάτημα για εφαρμογή που θέλετε να εξαγάγετε Κάντε κλικ στο "εφεδρική" Εκχυλίσματα. Apk αρχεία θα πρέπει να διατίθενται στην "αντίγραφα ασφαλείας" κατάλογο της SD κάρτας σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Πως παίρνουμε apk απο της εφαρμογές Χρησιμοποιώντας ES Διαχείριση αρχείων Ανοίξτε τη Διαχείριση αρχείων ES Κάντε κλικ στο κουμπί του μενού της συσκευής σας Κάντε κλικ στο "Διαχείριση" Κάντε κλικ στο "Διαχείριση Εφαρμογών" Παρατεταμένο πάτημα για εφαρμογή που θέλετε να εξαγάγετε Κάντε κλικ στο "εφεδρική" Εκχυλίσματα. Apk αρχεία θα πρέπει να διατίθενται στην "αντίγραφα ασφαλείας" κατάλογο της SD κάρτας σας Εμένα η επιλογή 'εφεδρικη' και 'εκχυλίσματα' δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Λογικό γιατί η μετάφραση στο κινητό σου δεν έχει γίνει από το google translate αλλά από άνθρωπο. Υποθέτω λοιπόν ότι όπου "εφεδρικός" εννοεί το αντίγραφο ασφαλείας (backup) κι όπου εκχύλισμα (βοτάνων;;;;) εννοεί την εξαγωγή (extract στα αγγλικά). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Αρκετά απλή homescreen, τα εικονίδια είναι τα project glass και το background είναι από τα default του iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Η lock screen μου.(φωτιά το Wildfire ;)) Και η home screen μου ο δύσκολος δρόμος μπροστά μας :mad: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream11 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καλησπέρα σας! Νέα στο φόρουμ και είπα να δείξω κι εγώ πως έχω καταντήσει (:wacko:) το κινητό μου μετά από τα τοοοσα θέματα που έχω διαβάσει στο φόρουμ... Χρησιμοποιώ ADW Launcher και γραμματοσειρά την PF Remider Pro - Regular http://img43.imageshack.us/img43/2715/image1ve.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Κάτι φωτεινό και χαλαρό. Το App Drawer ανοίγει πατώντας την αντανάκλαση του δέντρου στο κέντρο του dock (έχω διαφανές icon). http://i.imgur.com/J4x1T.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts