giothesuper Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παίδες καλημέρα και από εμένα... Έχω να μπω πολύ καιρό. Θυμάμαι από παλιά που κάποιοι ρωτούσαν συνέχεια πως γίνεται να πάρεις ενα screenshot στο κινητό. Λοιπόν, βρήκα κάτι τελείως τυχαία στο δικό μου το κινητό. Πατήστε το button που κλείνει το κινητό ( δεν το αφήνετε ) και μετά το home button!!! Αυτό ήταν, η φωτό έχει αποθηκευτεί μέσα στις φωτογραφίες σας. Εδώ θα πρέπει να ενημερώσω οτι έχω το HTC DESIRE HD με Sence 3.0 Android 2.3.5 και το βασικότερο όλων, το κινητό ΔΕΝ είναι rooted. Το συγκεκριμένο tip το έχω δοκιμάσει μόνο στη δικιά μου συσκευή, δεν γνωρίζω εάν δουλεύει και σε άλλες. Το λογικότερο είναι οτι θα πρέπει να λειτουργεί σε όλες γιατί μάλλον είναι λειτουργία του Android Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αυτό ποιο πριν ( δεν εχω ψάξει :p ). Εάν ναι sorry απλά υπέθεσα οτι θα βοηθήσει και είπα να το μοιραστώ μαζί σας Happy Screanshoting - sharing.... στο xperia neo v με 2.3.4 γινεται με το button που κλεινει το κινητο και βγαζει επιλογη απο μονο του..σε καθε συσκευη ειναι αλλιως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καινουργιο homescreen, πληροφοριες στην υπογραφη, το wallpaper ειναι απο HTC Hub/Abstract Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Να και το δικό μου Galaxy Note Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Νέο screenshot με LauncherPro Plus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Νέο screenshot με LauncherPro Plus Ωραια ! Γιαννη η κοπελιά ειναι γνωστη σου ??? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Νέο screenshot με LauncherPro Plus Ρολόι και καιρος πως τα βρίσκω????ωριαο wallpaper,πρέπει να το ψαξω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ρολόι και καιρος πως τα βρίσκω????ωριαο wallpaper,πρέπει να το ψαξω Για wall, χτύπα στο wallbase black n white colorful και κάπου εκεί είναι :p Το θέμα του mclock είναι το Tapeclock από το deviantart το είχα πάρει και ο καιρός είναι ο beweather με τα μαμίσια εικονίδια, απλά έκανα διάφανο το φόντο , άλλαξα γραμματοσειρά και χρώματα. Είναι πολύ καλό και σωστό για την ώρα σε προβλέψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Πηρα νεο κινητο και ειπα να το πειραξω λιγο :D Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Με GO Launcher EX μια και τον βρήκα ποιο παραμετροποιήσιμο σε σχέση με τον LauncherPro Plus . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Ορίστε και η δική μου Edited April 2, 2012 by livadaki Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Λίγα πράγματα και από εμένα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Λίγα πράγματα και από εμένα Ξέρεις τι πρέπει να κανείς:p Wall please!!! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Γεια σου Ηλία :) αν θυμαμαι καλα ειναι απο το zedge... Edited April 2, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 wallpaper? http://wallbase.cc/wallpaper/65714 :) Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Γεια σου Ηλία :) αν θυμαμαι καλα ειναι απο το zedge... Καλημέρα Θανάση!!! Ευχαριστώ!!! Το έψαχνα στο zedge αλλά μάλλον δεν έψαξα καλά!!:O Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Πηρα νεο κινητο και ειπα να το πειραξω λιγο :D Τι χρησημοπιεις για να βγαλεις το screenshot? Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Τι χρησημοπιεις για να βγαλεις το screenshot? power + home button... Λογικα θα σου δουλεψει Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 power + home button... Λογικα θα σου δουλεψει οχι απλο screenshot αυτο που διχνει ολο το κινητο και το wallpaper. Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 οχι απλο screenshot αυτο που διχνει ολο το κινητο και το wallpaper. Νομιζω πως οπως βλεπεις τη φωτογραφια, αυτη ειναι η homescreen του.. Νομιζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 οχι απλο screenshot αυτο που διχνει ολο το κινητο και το wallpaper. στο photoshop, βαζεις τη μια εικονα μαζι με την αλλη και βγαινει το συνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Κάποιες μικρές αλλαγές στην homescreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Η δικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 μπράβο παιδιά όλο και πιο minimal πράγματα βλέπω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Κάποιες μικρές αλλαγές στην homescreen Γαλαξιδιον χαχαχαχαχα :lol: Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γαλαξιδιον χαχαχαχαχα :lol: :D Εμένα μ'αρέσει το circle widget που λέει τη μπαταρία κ η εναλλαγή κατάστασης! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts