emperor4her Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 και αυτά φίλε μου? SysInfo widget data counter widget Πολυ ωραιες!! Το εορτολογιο ποιο ειναι ? dark birthday (δεν ξερω αν κανει συγχρωνισμο απο fb, εγω εχω περασει στις επαφες που με ενδιαφερουν ξεχωριστα στον καθενα τα γεννεθλια του!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 http://mycolorscreen.com/ φανταστικες homescreen.... Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 http://mycolorscreen.com/ φανταστικες homescreen.... Ναι αλλα οι περισσοτεροι δεν εχουν Link για τα wallpapepers.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Να και η δική μου. Πολύ απλή! Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Να και η δική μου. Πολύ απλή! Ωραια η φωτο παντως! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 http://mycolorscreen.com/ φανταστικες homescreen.... Εξαιρετικό site!! Ευχαριστούμε! Βρήκα και καινούργιο wallpaper από εκεί! http://frames.imagedit.net/pictures/icsApex.jpg ICS | Apex 1.0.2 - MAtrix 16 :cool: Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) http://s1.directupload.net/images/120206/s3c9mk8r.png http://s7.directupload.net/images/120207/2vfqsnjg.png Edited February 7, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 http://mycolorscreen.com/ φανταστικες homescreen.... πως τις βαζουμε στο κινητο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 πως τις βαζουμε στο κινητο? Δεν μπορείς να τις βάλεις στο κινητό..ιδέες παίρνεις για να γι Φτιάξεις τη δική σου.κάποιοι βέβαια από ότι είδα έχουν και τα wallpaper, icons..κάποιοι άλλοι, όχι.. Send from Galaxy sII :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 http://frames.imagedit.net/pictures/Screenshot_2012-02-08-08-21-07.png Advanced Clock Widget Pro ExtDateWidgetXL Go SMS Pro - Battery Widget Pro CalWidget Apex 1.0.2 :up: Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Simi Clock no lock OnOff (WiFi, bluetooth, silentmod, brightness) εορτολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Advanced Clock Widget Pro ExtDateWidgetXL Go SMS Pro - Battery Widget Pro CalWidget Apex 1.0.2 :up: wallpaper? Edited February 8, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 wallpaper? Κάποιος το έχει στο mycolorscreen.com Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 παιδια μια βοηθεια.εγκατεστησα το Advanced Clock Widget αλλα δεν το βρισκω πουθενα στις εφαρμογες.εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 παιδια μια βοηθεια.εγκατεστησα το Advanced Clock Widget αλλα δεν το βρισκω πουθενα στις εφαρμογες.εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα:!: Δεν έχει εικονίδιο η εφαρμογή. Βάλε ένα widget και μπες από εκεί στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Nα και το δικο μου....απλο [ATTACH]23793[/ATTACH] Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Nα και το δικο μου....απλο [ATTACH]23793[/ATTACH] Στη πανω μπαρα που εχεις πληροφοριες μπαταριας - cpu ειναι απο τη rom σου ή ειναι καποια εφαρμογη? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 εφαρμογη ειναι φιλε! Cool Tool λεγεται ...δωρεαν στο market, προσαρμοζεις το τι θες να εμφανιζει με τι χρωμα κτλ! εχει και κατι μπαρες διπλα να δειχνει αλλα τις εβγαλα! επισης το βαζεις οπου θες στην οθονη! εγω το ''κολλησα΄΄ στην μπαρα! Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 εφαρμογη ειναι φιλε! Cool Tool λεγεται ...δωρεαν στο market, προσαρμοζεις το τι θες να εμφανιζει με τι χρωμα κτλ! εχει και κατι μπαρες διπλα να δειχνει αλλα τις εβγαλα! επισης το βαζεις οπου θες στην οθονη! εγω το ''κολλησα΄΄ στην μπαρα! Ευχαριστω Νικο την κατεβασα και τη δοκιμαζω, να δω και τι καταναλωνει σε cpu και memory. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkat Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 εφαρμογη ειναι φιλε! Cool Tool λεγεται ...δωρεαν στο market, προσαρμοζεις το τι θες να εμφανιζει με τι χρωμα κτλ! εχει και κατι μπαρες διπλα να δειχνει αλλα τις εβγαλα! επισης το βαζεις οπου θες στην οθονη! εγω το ''κολλησα΄΄ στην μπαρα! το βαλα κ γω:p πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 καλη εφαρμογη οντως!!! χρησιμη!!! οπως και το sms scheduler !!! :p αντι να ξυπναω καθε πρωι 7 να στελνω μηνυμα στην κοπελα μου εβαλα την εφαρμογουλα και ησυχασα!!! το ρυθμιζω απο το βραδυ και ειμαι αρχοντας!!! εχει σωσει πολλους!! για επετειους κτλ!!! χαχαχα γλυτωνεις την παντοφλα! :p :p :p :p :p Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 καλη εφαρμογη οντως!!! χρησιμη!!! οπως και το sms scheduler !!! :p αντι να ξυπναω καθε πρωι 7 να στελνω μηνυμα στην κοπελα μου εβαλα την εφαρμογουλα και ησυχασα!!! το ρυθμιζω απο το βραδυ και ειμαι αρχοντας!!! εχει σωσει πολλους!! για επετειους κτλ!!! χαχαχα γλυτωνεις την παντοφλα! :p :p :p :p :p ελπιζω να μην μπαινει η κοπελα σου στο myphone :p Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 καλη εφαρμογη οντως!!! χρησιμη!!! οπως και το sms scheduler !!! :p αντι να ξυπναω καθε πρωι 7 να στελνω μηνυμα στην κοπελα μου εβαλα την εφαρμογουλα και ησυχασα!!! το ρυθμιζω απο το βραδυ και ειμαι αρχοντας!!! εχει σωσει πολλους!! για επετειους κτλ!!! χαχαχα γλυτωνεις την παντοφλα! :p :p :p :p :p :O:O Δεν ηξερα τη συγκεκριμενη εφαρμογη! ΠΟΛΥ χρησιμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τον launcher που εχει το μινι με τις γωνιες?εχω το xperia ark, κατεβασα ενα αρχειο sony ericsson active launcher αλλα ενω μου κανει εγκατασταση μετα μου βγαζει τον κανονικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_desire_s Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 χαχα οχι ευτυχως!!! :lol: Παράθεση Razer mamba :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts