Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-00

Navar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα και καλη χρονια!!! :) ειμαι νεος στο forum κ στα smatphones, αν κ ειδα αρκετα τηλεφωνα στις ιδιες τιμες με πιο καλο λειτουργικο δεν ειχαν βιντεοκληση (κατι που χρησιμοποιω συνεχεια και ειναι προτεραιοτητα για μενα) οποτε το C6 τα συνδιαζει ολα( με τα + και τα - ). Διαβαζοντας το thread ειδα οτι με τα updates τα πιο πολλα προβληματακια λυνονται. Τωρα καποιες ερωτησεις πρωτου το παραγγειλω μεσω ιντενρετ γτ δεν ειδα να εχουν γινει αναλογες στο thread:

* αναφερει οτι εχει Yahoo! Messenger, Google Talk, Windows Live Messenger, το εxετε δουλεψει καθολου το Windows Live Messenger ? ;)

* βιντεακια στο youtube παιζει η σου βγαζει το λαδι ? :mad:

* το qwerty σας βολεψε? (θα μου πεις συνηθεια ειναι :happy: )

*Για instant messaging τα έχω καταφέρει με προγράμματα "τρίτων" όπως το Nimbuzz και το ebuddy.

*Τα βιντεάκια του youtube τα παίζει πάρα πολύ καλά τόσο μέσα από τον browser του κινητού αλλά και με την εξειδικευμένη εφαρμογή που θα βρεις στο OVI Store (ή από τον υπολογιστή σου εδώ).

*Το QWERTY είναι πάρα πάρα πολύ καλό με μόνο ίσως ελάττωμα ότι κάποια κουμπιά βρίσκονται κοντά στο σώμα του κινητού και αν έχεις χοντρά δάχτυλα ίσως κάποιες ελάχιστες φορές να δυσκολευτείς:blink:. Κατά τα άλλα είναι πάρα πολύ καλό κατασκευαστικά.

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας.

Νέος χρήστης και εγώ του Nokia C6-00 και έχω κάποιες απορίες (πολλές ίσως να έχουν απαντηθεί).

1) Όταν τελειώνει η μπαταρία δεν μου έχει βγάλει ποτέ την ένδειξη "Χαμηλή μπαταρία" απλά πέφτει χωρίς προειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο??

2) Με τα λίγα που έχω διαβάσει κατάλαβα ότι για να εγκαταστήσουμε κάποιο πρόγραμμα (πχ divx player ) πρέπει ή να βγάλουμε πιστοποιητικό για την εφαρμογή ή να χακάρουμε το κινητό. Υπάρχουν κάπου οδηγίες για να ακολουθήσω ένα από τους δύο τρόπους?

3) Ένα πρόβλημα αρκετά εκνευριστικό που έχω είναι το εξής : Βρίσκομαι για παράδειγμα στο Opera και έχω ελληνική γραφή, για να γράψω με αγγλικά αναγκάζομαι να βγω από το Opera να μπω πχ στα μηνύματα να μετατρέψω την γλώσσα στα αγγλικά και μετά να μπω ξανά στο Opera να συνεχίσω την δουλειά μου. Μου φαίνεται αρκετά μεγάλη διαδικασία.

4) Σαν καινούριο που είναι το κινητό έχω ακόμα την έκδοση λογισμικού 10.0.024. Αν την αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση σβήνεται η μνήμη του τηλεφώνου? Τι θα κερδίσω με την νέα έκδοση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα σας.

Νέος χρήστης και εγώ του Nokia C6-00 και έχω κάποιες απορίες (πολλές ίσως να έχουν απαντηθεί).

1) Όταν τελειώνει η μπαταρία δεν μου έχει βγάλει ποτέ την ένδειξη "Χαμηλή μπαταρία" απλά πέφτει χωρίς προειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο??

2) Με τα λίγα που έχω διαβάσει κατάλαβα ότι για να εγκαταστήσουμε κάποιο πρόγραμμα (πχ divx player ) πρέπει ή να βγάλουμε πιστοποιητικό για την εφαρμογή ή να χακάρουμε το κινητό. Υπάρχουν κάπου οδηγίες για να ακολουθήσω ένα από τους δύο τρόπους?

3) Ένα πρόβλημα αρκετά εκνευριστικό που έχω είναι το εξής : Βρίσκομαι για παράδειγμα στο Opera και έχω ελληνική γραφή, για να γράψω με αγγλικά αναγκάζομαι να βγω από το Opera να μπω πχ στα μηνύματα να μετατρέψω την γλώσσα στα αγγλικά και μετά να μπω ξανά στο Opera να συνεχίσω την δουλειά μου. Μου φαίνεται αρκετά μεγάλη διαδικασία.

4) Σαν καινούριο που είναι το κινητό έχω ακόμα την έκδοση λογισμικού 10.0.024. Αν την αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση σβήνεται η μνήμη του τηλεφώνου? Τι θα κερδίσω με την νέα έκδοση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Στο πρώτο σου ερώτημα δεν μπορώ να απαντήσω γιατι αν και κάτοχος του κινητού για περίπου τρεις μήνες είτε μου έκλεινε καθώς κοιμόμουν είτε δεν προλάβαινε να φτασει τόσο χαμηλά η στάθμη της μπαταρίας. Αν και νομίζω πως μία φορά το έχω δει το "η μπαταρία εξαντλείται".

2. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση πιστοποιητικών για όλες τις εφαρμογές. Για παράδειγμα οι εφαρμογες που κατεβάζεις μέσω υπολογιστή από το ovi store δεν χρειάζονται ούτε πιστοποητικό ούτε χακαρισμένο κινητό. Παρ'όλα αυτά υπάρχουν εφαρμογές που είτε πρέπει να τις "υπογράψεις" είτε να έχεις χακάρει το κινητό σου ώστε να κάνουν εγκατάσταση κατευθείαν. Οδηγό για τη διαδικασία υπογραφής θα βρεις εδώ και για χακάρισμα εδώ

3. Ανοίγεις το qwerty και πατάς πρώτα το βέλος και μετά το sym. Θα σου πετάξει παραθυράκι με τις διαθέσιμες γλώσσες.

4. Προσωπική μου γνώμη κάνε άμεσα αναβάθμιση! Θα παρατηρησεις πολυ συντομα πως καποιες φορες (συνηθως μετα απο το τελος κλησης) το κινητο θα κολλαει χωρις να μπορεις να το ξεκλειδωσεις και μονη λυση θα ειναι να βγαλεις την μπαταρια και να το ξανανοιξεις. Παραλληλα με τις καινουριες αναβαθμισεις, αναβαθμιζονται και οι επιμερους εφαρμογες του κινητού. Τελευταία αναβάθμιση πληροφοριακά είναι η 20.0.042

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούριος στο forum. Θα ήθελα να σας ρωτήσω που θα μπορούσα να βρω τις ρυθμίσεις internet της cosmote για το NOKIA C6.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το FAQ της πρώτης σελίδας καθώς πολλές απορίες σου θα λυθούν μέσα από αυτό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

Εκεί μέσα θα βρεις και τις ρυθμίσεις που ψάχνεις Ρυθμίσεις σημείων πρόσβασης για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Καλή παραμονή και καλή συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Να ρωτήσω κάτι χαζό που μπορεί να έχει απαντηθεί (αλλά δεν θέλω να ξημερωθώ πατώντας αναζήτηση);

Κάτι που είναι πολύ προσωπικό και ίσως μερικοί εξοργιστείτε που τόλμησα (μετά από τόσα πολλά μηνύματα που έχω γράψει να ρωτήσω).

Κάτι που ίσως νιώσετε ντροπή (όπως κι εγώ που το ρωτάω).

Ωραία. Το ρωτάω. Μην με βρίζετε (αν και οι νεότεροι θα μου στήσουν άγαλμα)

Πως γίνεται να κάνει κάποιος την σκασμένη την αναβάθμιση;

Το ρωτάω αφού στο παρελθόν είπα να του την κάνω για να το παίξω σύγχρονος. Διάβασα ότι υπάρχουν 2 τρόποι!

1. Από το κινητό (που όμως όταν πηγαίνω μου γράφει "Up to date")

2. Από το PC μου, όπου το Nokia Software Updater μου βγάζει την παρακάτω ένδειξη (και ότι το κινητό μου είναι updated).

http://users.otenet.gr/~davilas/c6.gif

Κανονικά θα έπρεπε να σου βγάζει την v20.0.042.

Έλεγξε και πες μας το product code της συσκευής σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κανονικά θα έπρεπε να σου βγάζει την v20.0.042.

Έλεγξε και πες μας το product code της συσκευής σου.

Το βρήκα και είναι το

059C639

Δέν είναι ελληνικό, πρώτα θα πρέπει να το αλλάξεις και μετά να προχωρήσεις σε αναβάθμιση.

Το κακό είναι ότι το αγόρασα από κατάστημα της Cosmote και μάλιστα από επίσημο (στην οδό Αχαρνών).

Δεν ξέρω αν και άλλοι φίλοι που έχουν το C6, έχουν το πρόβλημα που θα περιγράψω, ή αν μόνο σε εμένα συμβαίνει.

Προσπάθησα να αλλάξω το product code, όλα τα κάνω καλά (βάσει των οδηγιών) αλλά όταν επιλέγω "read values" τα κουτάκια παραμένουν λευκά. (κατά συνέπεια δεν μπορώ να αλλάξω το product code).

Κάποιος άλλος συνάδελφος με C6, αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ή μόνο σε εμένα συμβαίνει;

ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο product key (μαυρο και ασπρο)?

θελω να κανω de brand επειδη ειναι vdf...ποιο να επιλεξω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

@radiodj105 : Δοκίμασε και με τον 2o τρόπο.

@panagis_89 : Είναι το ίδιο βάλε όποιο θέλεις.. Σε σπάνιες περιπτώσεις (δηλαδή πότε) μπορεί να αργήσουν να ανεβάσουν την αναβάθμιση για το Χ product code π.χ. 12 ώρες.

:)

@panagis_89 : Είναι το ίδιο βάλε όποιο θέλεις.. Σε σπάνιες περιπτώσεις (δηλαδή πότε) μπορεί να αργήσουν να ανεβάσουν την αναβάθμιση για το Χ product code π.χ. 12 ώρες.

μπορεις να μου θυμισεις λιγο την διαδικασια?ειναι η ιδια με το Ν73?

Φίλε μου με τον 2ο τρόπο έχω το πρόβλημα. Ο πρώτος τρόπος είναι κυρίως για να προσθέσεις τα ελληνικά.

Φίλε μου με τον 2ο τρόπο έχω το πρόβλημα. Ο πρώτος τρόπος είναι κυρίως για να προσθέσεις τα ελληνικά.

τι προβλημα αντιμετωπιζεις φιλε μ?

Δεν γνωρίζω ποιος από τους 2 τρόπους λειτουργεί στο C6-00 :O Αφού δοκίμασες το δεύτερο και δεν λειτουργεί δοκίμασε τον πρώτο και οι δύο οδηγοί αλλάζουν το product code της συσκευής..

Δεν γνωρίζω ποιος από τους 2 τρόπους λειτουργεί στο C6-00 :O Αφού δοκίμασες το δεύτερο και δεν λειτουργεί δοκίμασε τον πρώτο και οι δύο οδηγοί αλλάζουν το product code της συσκευής..

ok το εκανα με τον 2ο τροπο και επιτελους ξεφορτωθηκα την μ@λ#@#!@ το vdf...

εχει μεινει μονο το 360 update το οποιο δεν διεγραφεται απο την απεγκατασταση εφαρμογων...πως το σβηνω?

Edited by panagis_89

Καλησπέρα παιδιά.είαι καινουργιος στο forum.Χτες πηρα το nokia c6 και ειμαι κατενθουσιασμενος.εχω ενα προβλημα με το GPS.Εχω απενεργοποιησει το A-GPS για να μην χρεωνομαι και το GPS δεν δουλευει,δλδ δεν εντοπιζει την θεση μου.Πως γινεται να δουλεψει χωρίς το A-GPS;

Καλησπέρα παιδιά.είαι καινουργιος στο forum.Χτες πηρα το nokia c6 και ειμαι κατενθουσιασμενος.εχω ενα προβλημα με το GPS.Εχω απενεργοποιησει το A-GPS για να μην χρεωνομαι και το GPS δεν δουλευει,δλδ δεν εντοπιζει την θεση μου.Πως γινεται να δουλεψει χωρίς το A-GPS;

ποση ωρα το αφηνεις να κλειδωσει δορυφορο?

τι εννοεις φιλε μου;;λοιπον μπαινω μενου-χαρτες-οδηγηση και δεν βρισκει την θεση μου οση ωρα και να περιμενω..

τι εννοεις φιλε μου;;λοιπον μπαινω μενου-χαρτες-οδηγηση και δεν βρισκει την θεση μου οση ωρα και να περιμενω..

μηπως το κινητο τ πηρες απο vodafone?

μηπως το κινητο τ πηρες απο vodafone?

οχι..πρεπει να κανω κατι αλλο;ποια ειναι η διαδικασια για να ενεργοποιησω το GPS.

οχι..πρεπει να κανω κατι αλλο;ποια ειναι η διαδικασια για να ενεργοποιησω το GPS.

πατας χαρτες και μετα θεση μου!σε μενα κλειδωνει αμεσως