panosz75 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ναι υπάρχει κανονικά Πάνο. Σε όλα τα symbian s60 5th edition υπάρχουν 3 ήδη πληκτρολογίων, εικονικό αλφαριθμητικό με Τ9, πλήρες qwerty και μίνι qwerty. Βέβαια το full qwerty (αν δεν κάνω λάθος) δεν υπάρχει στις συσκευές που έχουν hardware qwerty (C6/N97/N97mini). Όσο αφορά την 2η σου ερώτηση, αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται, γιατί όταν ανοίγεις το hardware πληκτρολόγιο τότε αυτομάτως κρύβονται τα εικονικά πληκτρολόγια (ανάλογα πιο χρησιμοποιείς). Θενξ! Έτσι κι αλλιώς κυρίως το εικονικό αλφανουμερικό με ενδιαφέρει να έχει Τ9. Το qwerty πιστεύω ότι συνηθίζεται σχεδόν αμέσως. :) Και μάλιστα από ό,τι έχω διαβάσει, από άποψη κατασκευής, το qwerty είναι στα ίδια και καλύτερα επίπεδα με το N97/N97 mini. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Νέα μειωμένη τιμούλα (259€) στο Πλαίσιο και επιτέλους σε λευκό χρώμα! Ψήνομαι πολύ σοβαρά να το τσιμπήσω τελικά! :D http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-C6-White-002T030.htm Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το είδα χθες στο Πλαίσιο. Ωραίο κινητό αλλά ο μηχανισμός slide ήταν πολύ χάλια. Δεν ξέρω αν έφταιγε το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το είδα χθες στο Πλαίσιο. Ωραίο κινητό αλλά ο μηχανισμός slide ήταν πολύ χάλια. Δεν ξέρω αν έφταιγε το συγκεκριμένο κινητό. Πρέπει να ήταν το εκθεσιακό κομμάτι,στο δικό μου το slide είναι άριστο....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Εσύ rostropol σε τι χρωματάκι το έχεις; Απο γρατζουνιές στα πλαστικά μέρη πώς πάει; Φοβάμαι για το λευκό μήπως κάνει γρατζουνιές και φαίνονται άσχημα. Συν ότι το Ν82 μου είναι ήδη σε ανοικτό χρώμα, λέω να αλλάξω και να πάω σε κάτι πιο σκούρο. Επειδή θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για θήκη και screen protector, η οθόνη του με ποιο άλλο κινητό της Nokia έχει τις ίδιες διαστάσεις; Με του Ν97 mini να υπθέσω; Ή με του 5800; Edited September 10, 2010 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 @panosz75 Πάνο και τα 3 έχουν οθόνη 3,2". Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις θέσεις των αισθητήρων. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 @panosz75 Πάνο και τα 3 έχουν οθόνη 3,2". Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις θέσεις των αισθητήρων. Θενξ! Αλλά ο screen protector δεν πιάνει μόνο την οθόνη και όχι 2η κάμερα, ακουστικό, αισθητήρες κλπ; Έχουν απλά κάποια κενά για τους αισθητήρες ή απλά υπάρχει κάλυψη αυστηρά μόνο πάνω στην οθόνη; Δηλαδη καλύπτει αυτή την περιοχή: [/url]http://img638.imageshack.us/img638/8491/nokiac6frontwhite1604x6.th.png ή αυτή: http://img255.imageshack.us/img255/2046/nokiac6frontwhite2604x6.th.png :rolleyes::confused: Το ορατό πλαίσιο της οθόνης και για τα δύο (N97 mini και C6) είναι ακριβώς το ίδιο, έτσι; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Πρέπει να ήταν το εκθεσιακό κομμάτι,στο δικό μου το slide είναι άριστο....;) και στο δικο μου ειναι αριστος o μηχανισμος Edited September 10, 2010 by gvg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 @panosz75 Αυτό εξαρτάται πως θα είναι το screen protector της κάθε εταιρίας. Υπάρχουν άλλα που καλύπτουν μόνο το πλαίσιο της οθόνης, υπάρχουν και άλλα τα οποία έχουν συγκεκριμένα κενά για τους αισθητήρες. Το άλλο που είπες για το ορατό πλαίσιο δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα. :O Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το άλλο που είπες για το ορατό πλαίσιο δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα. :O Δικό μου λάθος, μάλλον σε μπέρδεψα. :p Εννοούσα για τις διαστάσεις της οθόνης, αλλά μόνο της οθόνης, όχι του μπροστινού μέρους του κινητού. Οι οθόνες του Ν97 mini και του C6 έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις (μήκος x πλάτος); Δηλαδή αν βρω έναν screen protector που πιάνει μόνο την οθόνη (όχι αισθητήρες, ακουστικό, εμπρόσθια κάμερα κλπ) για Ν97 mini, θα ταιριάζει απόλυτα στο C6; Θενξ και πάλι. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Εσύ rostropol σε τι χρωματάκι το έχεις; Απο γρατζουνιές στα πλαστικά μέρη πώς πάει; Φοβάμαι για το λευκό μήπως κάνει γρατζουνιές και φαίνονται άσχημα. Συν ότι το Ν82 μου είναι ήδη σε ανοικτό χρώμα, λέω να αλλάξω και να πάω σε κάτι πιο σκούρο. Επειδή θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για θήκη και screen protector, η οθόνη του με ποιο άλλο κινητό της Nokia έχει τις ίδιες διαστάσεις; Με του Ν97 mini να υπθέσω; Ή με του 5800; Black,αλλά είναι ανθεκτικό στα σύνηθη(όταν πάω για καφέ το αφήνω στο τραπεζι,τέτοια πράγματα),η οθόνη όμως έχει αποκτήσει κάτι μινιμαλιστικές μικροαμυχές(screen protector να βάλεις),και σε λευκό δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,τα πλαστικά του είναι καλής ποιότητας. Σε σχέση πάντως με 5230,5800 που έχω δουλέψει η οθόνη του C6 ακούει πολύ καλύτερα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Black,αλλά είναι ανθεκτικό στα σύνηθη(όταν πάω για καφέ το αφήνω στο τραπεζι,τέτοια πράγματα),η οθόνη όμως έχει αποκτήσει κάτι μινιμαλιστικές μικροαμυχές(screen protector να βάλεις),και σε λευκό δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,τα πλαστικά του είναι καλής ποιότητας. Σε σχέση πάντως με 5230,5800 που έχω δουλέψει η οθόνη του C6 ακούει πολύ καλύτερα....;) Πολύ ωραία νέα. Δεν ξέρω ακόμα για χρώμα. Μάλλον για μαύρο το βλέπω, θα δείξει μέχρι τελευταία στιγμή. Κάτι άλλο: το ηχείο του που είναι στο πίσω μέρος, δεν μειώνεται δραστικά η έντασή του όταν έχεις τη συσκευή σε τραπέζι κλπ, με την οθόνη να βλέπει πάνω; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Πολύ ωραία νέα. Δεν ξέρω ακόμα για χρώμα. Μάλλον για μαύρο το βλέπω, θα δείξει μέχρι τελευταία στιγμή. Κάτι άλλο: το ηχείο του που είναι στο πίσω μέρος, δεν μειώνεται δραστικά η έντασή του όταν έχεις τη συσκευή σε τραπέζι κλπ, με την οθόνη να βλέπει πάνω; Μην σε απασχολεί καθόλου το θέμα ένταση,ούτε και όταν είναι σε τραπεζι,αντιθέτως ενισχύεται από την αντήχηση που κάνει,σε κάθε περίπτωση το ηχείο είναι μια χαρά.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Απο ταχυτητα μενου,image gallery,video player κτλ πως τα παει ; Ειναι αρκετη η 128 ram ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Απο ταχυτητα μενου,image gallery,video player κτλ πως τα παει ; Ειναι αρκετη η 128 ram ; Φαίνεται πως είναι αλλά ποτε τα 128 ΜΒ είναι αρκετά.....:confused:,ποτέ δεν είναι(ευτυχώς τώρα θα βγούν τα Symbian^3 με 256 ΜΒ). Πάντως σε σχέση με το Χ6 που είχα πρόσφατα δεν βλέπω διάφορες,είναι σβέλτο σε όλα....:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Παιδία να ρωτήσο κάτι πρακτικό, αναγκαστικά χρειάζεται θήκη αυτό το κινητό? Με την έννοια οτι δεν μπορείς να το βάλεις στι τσέπη σου κτλ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Παιδία να ρωτήσο κάτι πρακτικό, αναγκαστικά χρειάζεται θήκη αυτό το κινητό? Με την έννοια οτι δεν μπορείς να το βάλεις στι τσέπη σου κτλ. Ευχαριστώ Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι σαν αυτό είναι το καλύτερο: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/carrying-cases/nokia-carrying-case-cp-515 ...μαζί με ένα screen protector δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς την προστασία του. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Ενδιαφέρουσα ιδέα φίλε θα το σκεφτώ σοβαρά για την (επαν)αγορά του (Αν και σκέφτομαι και το nokia e5 αλλά κολλάω που δεν έχει βιντεοκλήση και έχει παλιότερο <<λογισμικό>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλησπερα... Ξερει κανεις γιατι οταν τελειωνει η μπαταρια δεν μου βγαζει μηνυμα οτι τελειωνει...? Στην αρχη το εκανε τωρα πια ομως οχι. Υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο? :wacko: Ευχαριστω εκ των προτερων...!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Καλησπερα... Ξερει κανεις γιατι οταν τελειωνει η μπαταρια δεν μου βγαζει μηνυμα οτι τελειωνει...? Στην αρχη το εκανε τωρα πια ομως οχι. Υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο? :wacko: Ευχαριστω εκ των προτερων...!!!:D Μιας και το αναφέρεις, τι λέει από αυτονομία; Πώς τα πάει η 1200άρα μπαταρία του; Την έχεις στρώσει; - - - - - - - - - - - Edit: Το Nokia shop στο Βόλο που ρώτησα, δεν έχει ακόμα στοκ, το φέρνει όμως με παραγγελία όπως μου είπαν. Το παραγγέλνεις και έρχεται σε 1-2 μέρες. Και στα δύο χρώματα. Η Wind είχε φέρει πολύ λίγα κομμάτια αλλά έφυγαν όλα. Στο Γερμανό που ρώτησα, η κοπελιά νόμισε ότι μιλούσα για το X6, μάλλον δεν το είχε καν ακουστά το C6! :D Edited September 13, 2010 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Αναλυτική παρουσίαση, εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Με αφορμή την αναλύτική του παρουσίαση, ας πω το σχόλιό μου για την εν λόγω συσκευή. Όμορφο τηλέφωνο, αλλά με παρωχημένο λειτουργικό σύστημα και όχι τόσο εξελιγμένα χαρακτηριστικά (cpu,ram, ποιότητα οθόνης). Ίσως με καινούρια έκδοση του Symbian, να είχε ελπίδες να γίνει top seller... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moudaniotis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Για άλλη μια φορά οι Φιλανδοί μας απογοητεύουν πάλι με "ξαναζεσταμένο" φαγητό... Μια από τα ίδια και λογισμικό επιεικώς απαράδεκτο.... Κάποιος πρέπει να τους κάνει δώρο καμιά συσκευή με android να δουν πως είναι τα σύγχρονα λογισμικά σήμερα και οι χρόνοι απόκρισης σε οθόνες αφής, μενού κλπ. Νομίζω ότι το galaxy 3 (249 € λιανική) και ας μην έχει querty πληκτρολόγιο, είναι πολύ - πολύ καλύτερο.... Τι να πω ρε παιδιά με αυτή τη Nokia.... Σκέτη απογοήτευση.... Παράθεση Φιλικά, Moudaniotis --------------------------------------------------------------------- Ποτέ μη λες όσα γνωρίζεις....Αλλά πάντοτε γνώριζε όσα λες.... ---------------------------------------------------------ΣΩΚΡΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Καλησπερα... Ξερει κανεις γιατι οταν τελειωνει η μπαταρια δεν μου βγαζει μηνυμα οτι τελειωνει...? Στην αρχη το εκανε τωρα πια ομως οχι. Υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο? :wacko: Ευχαριστω εκ των προτερων...!!!:D Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Ρε παιδιά, όλα ωραία και καλά με την homescreen με τα widgets, αλλά είχα μία απορία: μπορείς στην αρχική οθόνη να βλέπεις με κάποιον τρόπο τις σημειώσεις ημερολογίου; Έχω συνηθίσει από την 3rd Edition που βλέπω τις επικείμενες εργασίες μου, είναι κάτι σημαντικό για μένα. Αυτό γίνεται εδώ; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts