DonJuan Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 εε δεν ξερω τι δεν παει καλα.. το εκανα και αυτο.. και παλι μου βγαζει το ιδιο μνμ οταν προσπαθω να μπω... λοιπον μ λεει εισαγαγατε λαθος URL σε οποια ιστοσελιδα και να μπω.. τι ειναι παλι αυτο? Δοκίμασε το εξής: Πήγαινε στο μενού "Ρυθμίσεις", στην καρτέλα "Συνδεσιμότητα" βρες το "Ρυθμίσεις Internet" και στο "Σύνδεση με" φτιάξε ένα νέο GPRS (όχι GSM) προφίλ με όνομα "Cosmote Internet" και Apn "internet". Αποθήκευσε το και προσπάθησε να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο. Αν υπάρξει και πάλι κάποιο πρόβλημα, κάλεσε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MargaretMargaret Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Θα μπορούσα να αλλάξω την κεντρική καλωδιοταινία μόνη μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Αν πιάνει το χέρι σου! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MargaretMargaret Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Θα μπορούσα να αλλάξω την κεντρική καλωδιοταινία μόνη μου??? Η γνώμη μου είναι να μην το προσπαθήσεις γιατί είναι δύσκολο και είναι πολύ πιθανό να χαλάσεις κάτι άλλο στη προσπάθεια. Αν πάντως το επιχειρήσεις πρόσεχε πολύ πως θα βγάλεις τη καλωδιοταινια που έχει πάνω τη κάμερα γιατί βγαίνει δύσκολα και μπορεί να κοπεί πολύ εύκολα. Επίσης το αυτοκόλλητο στο πίσω πάνω μέρος θα θέλει αλλαγή εκτός αν το ζεστάνεις και το βγάλεις με πολύ προσοχή. Ακόμα όταν το λύνεις πρόσεχε ποιες βίδες πάνε που γιατί δεν είναι όλες ίδιες και αν τις βάλεις λάθος μπορεί να κάνεις ζημιά στην οθόνη ή να μην κλείνει καλά το πορτάκι. Γενικά αν θέλεις κάτι άλλο ρωτά με σε π.μ. Το κινητό το ξέρω πολύ καλά από άποψη επισκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walker331112 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 μολις το πηρα απο σερβις καλωδιοταινιας και εγω..Εγω ισα που προλαβα την εγγυηση και το πηρα χωρις επιπλεον κοστος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walker331112 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 παιδια γινεται να εγκαταστησω προγραμματακι ωστε να δεχεται pdf αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ECCEV Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 και για το καντρικο πληκτρο φταιει η καλωδιοταινια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Είμαι ο μόνος που έχει το κινητό?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να βρω καλωδιοταινία για το slide του, μπορείτε να με βοηθήσετε; Αυτή κάνει που βρήκα; Edited April 28, 2014 by kostakislarisa Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να βρω καλωδιοταινία για το slide του, μπορείτε να με βοηθήσετε; Αυτή κάνει που βρήκα; Αυτή είναι. Ξέρεις να την αλλάξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ναι απλα να σιγουρευτω οτι ειναι αυτη ηθελα! Ευχαριστω για τη βοηθεια!! Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ναι απλα να σιγουρευτω οτι ειναι αυτη ηθελα! Ευχαριστω για τη βοηθεια!! Να ζεστάνεις το αυτοκόλλητο πίσω από την οθόνη με ένα πιστολάκι για να μη χαλάσει όταν το βγάλεις αν δεν πάρεις άλλο. Ότι άλλο θες ρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Το παρήγγειλα λογικά μέχρι παρασκευή θα το έχω. :D Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts