Devil_7 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 καλησπέρα σας, επειδή ψάχνω :( και δεν βρίσκω video πως να αλλάξω μία οθόνη σε zylo, υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσει κάποιος που να έχει βρει κάτι που να δείχνει πως ανοίγει ? θα με βοηθούσε πολύ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων το συγκεκριμένο site είναι από τα καλύτερα στο είδος του.:):) Φίλε δεν ξέρω αν την άλλαξες αλλά θα σου έλεγα να μην το κάνεις.Είναι πολύ δύσκολο να ανοίξεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο άμα δεν έχεις εμπειρία. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burner Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Με το MyPhoneExplorer δουλεύει ή είναι και αυτό όπως το SE S312 ; Που δεν μπορεί να συνεργαστεί με τίποτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Με το MyPhoneExplorer δουλεύει ή είναι και αυτό όπως το SE S312 ; Που δεν μπορεί να συνεργαστεί με τίποτα ; Δουλεύει κ δουλεύει άψογα το κινητάκι είναι πολύ καλό καθημερινό τηλέφωνο!!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Το κινητό αποσύρθηκε από την αγορά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Το κινητό αποσύρθηκε από την αγορά? Όχι βέβαια, κανονικά κυκλοφορεί και στα τρία διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, ασημί, ροζ Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 ...το οποίο μάλιστα είναι και πολύ τίμιο!:DΠοιοτικό, με δυνατό ηχείο, ΠΑΑΡΑ πολύ καλό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής (walkman)...:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1980 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Καλημερα σε ολους! παιζοντας με το zylo ,αλλαξα τον κωδικο της συσκευης .Τωρα δεν λειτουργει με καμμια αλλη sim και δεν κανει factory reset. υπαρχει ενδεχομενο να ανακτησω τον κωδικο η να τον επαναφερω η να το παω για service? δοκιμασα 0000 αλλα χωρις αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Έχω 1 παλιό w800. Το καλώδιο υπολογιστή και το καλώδιο για τα ακουστικά θα ταιριάζουν στο zylo? γιατί έμαθα ότι δεν έχει τπτ μέσα η συσκευασία. όσο για τα ακουστικά απτο w800 βγαίνει σε υποδοχή για ακουστικά ή ηχεία ενώ απότι ξέρω του zylo δεν έχει υποδοχή είναι κατευθείαν τα ακουστικά οπότε ηχεία δεν μπορείς να συνδέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Αν το Zylo έχει την κλασική fast port θύρα τότε κάνουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Αν το Zylo έχει την κλασική fast port θύρα τότε κάνουν. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν οντως έχει αυτην την θύρα και το zylo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πει αν οντως έχει αυτην την θύρα και το zylo Ναι την έχει..:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ναι την έχει..:) Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ποιά είναι το τελευταίο firmware της συσκευής? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ποιά είναι το τελευταίο firmware της συσκευής? Η έκδοση R7DA062 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest chrisgti Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Θα μπορουσα να εχω λιγη βοηθεια με το πως μπορω να βρω ελληνικη γλωσσα για το ZYLO καθως μετα απο ολικη επαναφορα ολα οκ με το τηλεφωνο αλλα δεν εχω ελληνικα.... Ελέος με το ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ support της SE επιτελους... Να παω σε SE και να το αφησω να μου την περασουν δεν παιζει καθως την παρασκευη μπαινω φανταρος και το ψιλοβιαζομαι.. Ευχαριστω εκ των προταιρων!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Αν μια γλώσσα δεν υπάρχει στο κινητό δεν γίνεται να την περάσεις εκτός κι αν πας σε κάποιο service center. Εντύπωση μου κάνει πάντως πως μετά από ολική επαναφορά έχασες τη γλώσσα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα Παιδιά έχω ένα Sony ericsson Zylo αλλά έχω το εξής πρόβλημα όταν το κινητό είναι ανοικτό προς τα επάνω δουλεύει μονό το πληκτρολόγιο τίποτα άλλο ενώ όταν είναι κλειστό δουλεύουν τα υπόλοιπα πλήκτρα (τερματισμός,σβήσιμο,απάντηση κλήσης κ.τ.λ) γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ή πάει για Service (είναι αγορασμένο περίπου ένα χρόνο); Έχει γίνει update στο τελευταίο firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Μάλλον είναι πρόβλημα hardware οπότε καλύτερα να πας σε ένα Sony Ericsson Service Point Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariass_10 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 γεια σας!! αν μπορει κανεις να με βοηθησει πραγματικα θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια του!! καταρχην δεν γνωριζω αν τα zylo δημιουργησαν προβληματα αλλα το δικο μου χαλασε κανονικοτατα χωρις να το ακουμπισω... κλεινει απο μπαταρια και οταν παω να το φορτισω αναψαν τα πληκτρα και η οθονη ηταν μαυρη που κανονικα επρεπε να δειχνει και να λεει οτι φορτιζει... απο κει και περα οταν παω να το ανοιξω δειχνει μαλλον οτι ανοιγει αλλα μετα δεν κλεινει.. απλα ειναι ετσι αναμμενο με την οθονη μαυρη... αυτα.. αν γνωριζει κανεις τι επαθε ας βοηθησει.. θα παθω καταθλιψη πραγματικα το αγαπησα αυτο το κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία μήπως συνέλθει και πες μας αν μπορείς να το συνδέσεις με PC. Διαφορετικά σε ένα Sony Ericsson Service Point για φλασάρισμα. Δεν νομίζω ότι έχει χαλάσει το κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 γεια σας!! αν μπορει κανεις να με βοηθησει πραγματικα θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια του!! καταρχην δεν γνωριζω αν τα zylo δημιουργησαν προβληματα αλλα το δικο μου χαλασε κανονικοτατα χωρις να το ακουμπισω... κλεινει απο μπαταρια και οταν παω να το φορτισω αναψαν τα πληκτρα και η οθονη ηταν μαυρη που κανονικα επρεπε να δειχνει και να λεει οτι φορτιζει... απο κει και περα οταν παω να το ανοιξω δειχνει μαλλον οτι ανοιγει αλλα μετα δεν κλεινει.. απλα ειναι ετσι αναμμενο με την οθονη μαυρη... αυτα.. αν γνωριζει κανεις τι επαθε ας βοηθησει.. θα παθω καταθλιψη πραγματικα το αγαπησα αυτο το κινητο!!! Φίλε, δεν φταίει η μπαταρία ούτε με αναβάθμιση θα στρώσει. Αν έχεις την απόδειξη πήγαινέ το για επισκευή. Απλά έχει χαλάσει η καλωδιοταινία που συνδέει το πάνω με το κάτω μέρος. Δεν νομίζω να υπάρχει ένα zylo που κάποια στιγμή να μη χαλάσει η καλωδιοταινία του. Αν και καλό τηλέφωνο έχει αυτό το ελάττωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariass_10 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία μήπως συνέλθει και πες μας αν μπορείς να το συνδέσεις με PC. Διαφορετικά σε ένα Sony Ericsson Service Point για φλασάρισμα. Δεν νομίζω ότι έχει χαλάσει το κινητό. και την μπαταρια και τη sim και την καρτα ολα τα εβγαλα.. αλλα τιποτα... αα και ουτε με pc συνδεεται... το εστειλα σημερα για service γιατι δεν μπορουσα να το κανω κατι βεβαια τωρα ποτε θα το παρω ειναι ενα θεμα... Φίλε, δεν φταίει η μπαταρία ούτε με αναβάθμιση θα στρώσει. Αν έχεις την απόδειξη πήγαινέ το για επισκευή. Απλά έχει χαλάσει η καλωδιοταινία που συνδέει το πάνω με το κάτω μέρος. Δεν νομίζω να υπάρχει ένα zylo που κάποια στιγμή να μη χαλάσει η καλωδιοταινία του. Αν και καλό τηλέφωνο έχει αυτό το ελάττωμα. οχι δεν ειπα οτι φταιει η μπαταρια απλα εχει μαυρη οθονη οταν αναβει και μενει ετσι κολλημενο... εχω αποδειξη 5 μηνες το εχω μεσα στην εγγυηση ειναι οποτε το πηγα σημερα για επισκευη... Edited October 13, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 παιδια εχω το σονυ ερικσσον zylo...γινεται με καποιον τροπο να βρω μηνυματα που εχουν σβηστει απο την συσκευη αυτη>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Όχι δεν γίνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatieleos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 στο σονυ ερικσον μου εχω αποθηκευμενους στο log in tους κωδικους του μαιλ και του facebook μου...μπορω με καποιον τροπο να τους ανακτησω? σας ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts