tetra1982 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Υποθέτω θα έχει να κάνει με το encoding των tag.. έχεις δοκιμάσει να το πειράξεις μέχρι να δεις ποιο κάνει; Δηλαδή; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Όσες συσκευές είχα (2-3 mp3 players μουφεξ, ipods και iPhone τα έβλεπαν) Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Δηλαδή; Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Όσες συσκευές είχα (2-3 mp3 players μουφεξ, ipods και iPhone τα έβλεπαν) Κατέβασε αυτό το πολύ ωραίο και χρήσιμο δωρεάν προγραμματάκι που είναι ένας id3 tag editor: http://www.mp3tag.de/en/ Όταν το ανοίξεις πήγαινε Tools>Options>Tags>Mpeg και δίπλα πρόσεξε να έχει read και write τα id3v1 και id3v2, στο id3v2 να είναι επιλεγμένο το id3v2.3 UTF-16 και από κάτω να έχει τικ η ένδειξη id3v2 only if id3v1 too small και πάτα ΟΚ. Μετά για να φορτώσεις έναν φάκελο με τραγούδια πας File>Change Directory τον διαλέγεις και πατάς Select. Μετά θα σου βγάλει τα τραγούδια που θες να πειράξεις, αλλά δε θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά πράγματα(εφόσον βέβαια οι τίτλοι και οι καλλιτέχνες είναι σωστοί), μόνο να διαλέξεις τα τραγούδια>δεξί κλικ και πάτα Save tag. Κλείνεις το πρόγραμμα και περνάς τα τραγούδια στο κινητό να δεις αν δουλεύουν όπως πρέπει! (μην ξεχάσεις να κάνεις το scanmedia που έγραψα παραπάνω για να είσαι σίγουρος) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 καλημερα, απο εχθες το βραδυ μεσα στη καρτελα με τους λογιαριασμους του google για συγχρονισμο εχω 4, ο ενας απο αυτους δεν κανει συχρονισμο πως μπορω να μαθω πιος ειναι? ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Προσπαθησα σημερα να κανω root το desire(2.2 froyo), χωρις επιτυχια δυστυχως.Mε το Unrevoked version 3.14.Ειμαι σιγουρος ολα εγινα συμφωνα με τις οδηγιες...στο τελος οταν κανει reboot παιρνω το error "failed to flash recovery image" .Μπορει καποιος να βοηθησει που να το εχει κανει με επιτυχια? ευχαριστω Δεν κάνει η 3.14 για τη 2.2. Θες 3.2 κ πανω για bootloader 0.92... Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το Move Caches (to SD) για Root Users; Ακούω διάφορα και διστάζω να το δοκιμάσω... καλού κακού ας τραβήξω ένα backup με το titanium :cool: ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς το Move Caches (to SD) για Root Users; Ακούω διάφορα και διστάζω να το δοκιμάσω... καλού κακού ας τραβήξω ένα backup με το titanium :cool: Εκτός από το titanium, κάνε και ένα nandroid backup μέσα από το recovery ;) Τσάμπα είναι :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εκτός από το titanium, κάνε και ένα nandroid backup μέσα από το recovery ;) Τσάμπα είναι :p Σωστός, θένξ! ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δεν κάνει η 3.14 για τη 2.2. Θες 3.2 κ πανω για bootloader 0.92... Την οποιαν που μπορουμε να βρουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εκτός από το titanium, κάνε και ένα nandroid backup μέσα από το recovery ;) Τσάμπα είναι :p Ωραίο το Nandroid, αλλα πιάνει 600ΜΒ στην κάρτα :mad: HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Ωραίο το Nandroid, αλλα πιάνει 600ΜΒ στην κάρτα :mad: Πιστεύω πιάνει όσα χρειάζονται, και όχι παραπανίσια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εχω το εξής πρόβλημα, στον default browser "Internet" όταν παω στις ρυθμίσεις και πειράξω το "Ορισμός μεγέθους κειμένου" τότε μετά κρασάρει ο browser και δεν με αφήνει με τπτ να ξαναμπώ. Για να φτιαχτεί πρέπει να παω στις Ρυθμίσεις εφαρμογές και να σβήσω όλα τα δεδομενα από τον browser. Εσείς εχετε σχετικό πρόβλημα? Προκειται δηλαδή για bug του κινητού (τελευταίας εκδοσης radio ίσως?) ή φταίει κάτι στο κινητό μου? Να πως ότι εκανα εγκατάσταση και 3 αλλους browser (opera, skyfire, dolphin) αλλά επειδή στην αρχή νομιζα ότι το προβλημα δημιουργείται μεταξύ τους, τους απεγκατέστησα αλλά τελικά δεν εφταιγαν οι αλλοι browsers αλλά αυτό που λέω στην αρχή! Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Μπορεί να προτείνει κάποιος ένα καλό screen protector από ebay που το δοκίμασε; Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 @ charis232: Καλύτερα να περιμένεις να βγει η 3.21 και να την κατεβάσεις από το επίσημο site... Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 @ charis232: Καλύτερα να περιμένεις να βγει η 3.21 και να την κατεβάσεις από το επίσημο site... Αυτή τι είναι πιο καινουρια από αυτήν που πηγε προσφατα που αλλαζει το radio ? Ξέρουμε πότε βγαίνει? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Αυτή τι είναι πιο καινουρια από αυτήν που πηγε προσφατα που αλλαζει το radio ? Ξέρουμε πότε βγαίνει? Μιλάω για unrevoked, όχι για update froyo.... Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Εχω το εξής πρόβλημα, στον default browser "Internet" όταν παω στις ρυθμίσεις και πειράξω το "Ορισμός μεγέθους κειμένου" τότε μετά κρασάρει ο browser και δεν με αφήνει με τπτ να ξαναμπώ. Για να φτιαχτεί πρέπει να παω στις Ρυθμίσεις εφαρμογές και να σβήσω όλα τα δεδομενα από τον browser. Εσείς εχετε σχετικό πρόβλημα? Προκειται δηλαδή για bug του κινητού (τελευταίας εκδοσης radio ίσως?) ή φταίει κάτι στο κινητό μου? Να πως ότι εκανα εγκατάσταση και 3 αλλους browser (opera, skyfire, dolphin) αλλά επειδή στην αρχή νομιζα ότι το προβλημα δημιουργείται μεταξύ τους, τους απεγκατέστησα αλλά τελικά δεν εφταιγαν οι αλλοι browsers αλλά αυτό που λέω στην αρχή! φιλε μου ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω και δεν εχω βρει ακομη λυση....:happy::happy::happy: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 ρε παιδια το launcherpro plus μηπως δεν τα πηγαινει καλα με τα προγραματα gps? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 δεν ξερω αν το εχει η stock froyo της HTC, αλλα στην OpenDesire 4.00.15 μπορεις να κανεις touch to focus ακομα και την ωρα που τραβας βιντεο. πολυ καλο. περα απο ολα τα αλλα που εχει η ρομ. (το ειχα δει στο Iphone 4 και μ'αρεσε :p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Μπορεί να προτείνει κάποιος ένα καλό screen protector από ebay που το δοκίμασε; invisible shieldby Zagg. Το καλυτερο Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Κάθε φορά που έχω κάποιο προβληματάκι και σκέφτομαι να το ρουτάρω, βγαινει καινουρια αναβάθμιση και το διορθώνω :P Αλλα δεν μου έχει ερθει ακόμα τώρα που εψαξα. Δεν έχει έρθει σε όλους ε? Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 ρε παιδια το launcherpro plus μηπως δεν τα πηγαινει καλα με τα προγραματα gps? Γιατί το λες αυτό; Τι πρόβλημα σου παρουσιάζει; Δεν έχω παρατηρήσει στο δικό μου κάτι σχετικό (εκτός από ότι πριν την αναβάθμιση κλείδωνε σχετικά αργά και τώρα μάλλον κλειδώνει γρηγορότερα. Αλλά δεν έχει σχέση με τον launcher). Κάθε φορά που έχω κάποιο προβληματάκι και σκέφτομαι να το ρουτάρω, βγαινει καινουρια αναβάθμιση και το διορθώνω :P Αλλα δεν μου έχει ερθει ακόμα τώρα που εψαξα. Δεν έχει έρθει σε όλους ε? Απ'ότι έγραφε κάποιος φίλος λίγα μηνύματα πριν, όχι. Είναι ανάλογα με το serial, σιγά σιγά. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Άποψή μου: δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κρατάει στην "περιορισμένη" έκδοση που δίνει η HTC(και η κάθε εταιρία). Με το root που έκανα όταν πήρα το κινητό πρώτα απ' όλα είχα πρόσβαση στα paid apps, το οποίο και μόνο του μου αρκεί σαν λόγος. Πόσο μάλλον όταν έχεις λειτουργικό apps to sd και όταν το κινητό γίνεται γρηγορότερο. Να μην πω για τον νέο κόσμο των custom rom που κάνουν ότι θέλω(κυριολεκτικά: δεν έχω βρει κάτι που να είναι εφικτό να γίνει από την τεχνολογία του κινητού και να μην το έχουν σκεφτεί και βάλει οι developers στις rom τους ή σε ξεχωριστά scripts). Σχετικά με τους ενδοιασμούς σας για την εγγύηση: μπορείτε να περάσετε ένα RUU όπως λέγεται και θα φύγουν τα πάντα όταν θα θελήσετε να το πάτε στο service. Δεν ξέρω τι γίνεται αν χαλάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να γίνει η διαδικασία του RUU, πιστεύω είναι και αυτό ένα ρίσκο. Φυσικά αυτό είναι άποψη δική μου και πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει να το σκεφτείτε και να το διπλοσκεφτείτε :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Άποψή μου: δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κρατάει στην "περιορισμένη" έκδοση που δίνει η HTC(και η κάθε εταιρία). Με το root που έκανα όταν πήρα το κινητό πρώτα απ' όλα είχα πρόσβαση στα paid apps, το οποίο και μόνο του μου αρκεί σαν λόγος. Πόσο μάλλον όταν έχεις λειτουργικό apps to sd και όταν το κινητό γίνεται γρηγορότερο. Να μην πω για τον νέο κόσμο των custom rom που κάνουν ότι θέλω(κυριολεκτικά: δεν έχω βρει κάτι που να είναι εφικτό να γίνει από την τεχνολογία του κινητού και να μην το έχουν σκεφτεί και βάλει οι developers στις rom τους ή σε ξεχωριστά scripts). Σχετικά με τους ενδοιασμούς σας για την εγγύηση: μπορείτε να περάσετε ένα RUU όπως λέγεται και θα φύγουν τα πάντα όταν θα θελήσετε να το πάτε στο service. Δεν ξέρω τι γίνεται αν χαλάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να γίνει η διαδικασία του RUU, πιστεύω είναι και αυτό ένα ρίσκο. Φυσικά αυτό είναι άποψη δική μου και πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει να το σκεφτείτε και να το διπλοσκεφτείτε :p Εγώ θα το rootάρα, αλλά όλο αυτό το downgrade που χρειάζεται από την 2.2 με σταματάει (μέχρι να βγει κάποια σωστή έκδοση του unrevoked ίσως). Desire δεν έχω ξαναrootάρει, έχω ασχοληθεί όμως με rootάρισμα άλλων κινητών. Γνώμη μου είναι πως στο μέσο χρήστη δεν προσφέρει κάτι (τα paid apps ήταν για μένα ένας λόγος στην αρχή, αλλά δεν μπορώ να πώ πως έμεινα εντυπωσιασμένος. Δεν υπάρχει κάτι που να "πεθαίνω" να αγοράσω, αν και έχω αγοράσει διάφορα για να τα έχω. Με free γίνονται όλα). Τα υπόλοιπα που προσφέρει δεν νομίζω ότι αποτελούν λόγο για rootάρισμα για κάποιον μη έμπειρο που θέλει το κινητό του απλώς να δουλεύει, χωρίς να μπλέκει με πολλά πολλά. Τώρα, αν είσαι φreak και θέλεις να το "πειράζεις" και να το ξεζουμίζεις, root all the way :P. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 ειναι λίγο offtopic...Δεν εχω κανένα πρόβλημα να ρουταρω την συσκευη. Αλλα μέχρι ώρας με καλύπτει. Ψάχνομαι γενικα αλλα δεν θεωρω αναγκαιο το root αυτη την στιγμη. Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Άποψή μου: δεν μπορώ να καταλάβω τι σας κρατάει στην "περιορισμένη" έκδοση που δίνει η HTC(και η κάθε εταιρία). Με το root που έκανα όταν πήρα το κινητό πρώτα απ' όλα είχα πρόσβαση στα paid apps, το οποίο και μόνο του μου αρκεί σαν λόγος. Πόσο μάλλον όταν έχεις λειτουργικό apps to sd και όταν το κινητό γίνεται γρηγορότερο. Να μην πω για τον νέο κόσμο των custom rom που κάνουν ότι θέλω(κυριολεκτικά: δεν έχω βρει κάτι που να είναι εφικτό να γίνει από την τεχνολογία του κινητού και να μην το έχουν σκεφτεί και βάλει οι developers στις rom τους ή σε ξεχωριστά scripts). Σχετικά με τους ενδοιασμούς σας για την εγγύηση: μπορείτε να περάσετε ένα RUU όπως λέγεται και θα φύγουν τα πάντα όταν θα θελήσετε να το πάτε στο service. Δεν ξέρω τι γίνεται αν χαλάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να γίνει η διαδικασία του RUU, πιστεύω είναι και αυτό ένα ρίσκο. Φυσικά αυτό είναι άποψη δική μου και πριν κάνετε οτιδήποτε πρέπει να το σκεφτείτε και να το διπλοσκεφτείτε :p Γίνεται πιο γρήγορο? Πόσο να πάει πια ? :lol: Από άποψη μπαταρίας εχετε δει κάποια βελτίωση? Εγώ για να πω την αλήθεια δεν εχω προβεί σε όλα αυτά γιατί είμαι καπως μπερδεμένος, είναι το πρώτο μου smartphone, το χρησιμοποιώ πολύ το κινητό, δεν είναι δηλαδή ότι είμαι "μέσος" χρήστης, έτσι θα ήθελα το κατι παραπάνω για το κινητό. Αλλά δε ξερω από που να αρχίσω, εχω βρει διαφορα tutorials των xda-developers αλλά δεν εχω δοκιμάσει κάτι ακόμα γιατί όπως είπα δεν εχω ξανακάνει κατι τετοιο. Μπορείτε να μου λύσετε μερικά ζητήματα: 1) Θέλω οποσδήποτε να μπορώ να το επαναφέρω πίσω για να εχω την εγγύηση του, δεν εχω κάθε μερα 500ευρώ να ξοδεύω για τέτοια υπερκινητά. 2) Αν βάλω καποια απ'όλες αυτές τις roms που ακούω κατα καιρούς (τελείως μπερδεμένος με τα τόσα ονοματα που ακουω), υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία? 3) Οταν θα βγει η Gingerbread, τι γίνεται? τα ξαναβγάζω όλα και πάλι από την αρχή? 4) Ελληνικό λεπτομερές tutorial (ενημερωμένο) για newbies υπάρχει ? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts