tron Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μια τέτοια θήκη λέτε να επηρεάσει τη λήψη του τηλεφώνου? http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-Desire-thiki-silikonis-hydro-lux.229263.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μια τέτοια θήκη λέτε να επηρεάσει τη λήψη του τηλεφώνου? http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-Desire-thiki-silikonis-hydro-lux.229263.html Οχι φιλε μου, μια παρομοια χρησιμοποιω και εγω πολυ καιρο. ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 thanks και με ένα screen protector πιστεύω να είναι καλυμένο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Το εχω κανει αυτο που λες,αλλα οταν παω να βαλω καποιες επαφες σε ομαδες μου εμφανιζει μονο αυτες που εχω στο gmail. Ουτε απο facebook, ουτε απο σιμ,. Μηπως πρεπει να περασω τις επαφες στο τηλεφωνο? Πήγαινε στο gmail>contacts διάλεξε μια οποιαδήποτε επαφέ και πάτα εκεί που λέει groups. Αν είναι στο My contacts τότε είανι από αυτές που σου δείχνει, αν όχι τότε δεν στην δείχνει στο κινητό. Το κινητό έχει όλες τις επαφές αλλά "επιλέγει" να σου δείχνει αυτές που είναι στο My contacts που είναι αυτές που είτε έχουν τηλέφωνο, είτε τις έχεις προσθέσει εσύ (και ας μην έχουν τηλέφωνο). Είναι λίγο μπέρδεμα αλλά θα το βρεις... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 οποιος γνωριζει ας μου δειξει ενα καλο screen protector γιατι χρησιμοποιω ενα nortonline αλλα δεν μου αρεσει φαινεται να χαλαει αρκετα την εικονα...οχι απο ebay...απο ελλαδα θα ηθελα...ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Μια τέτοια θήκη λέτε να επηρεάσει τη λήψη του τηλεφώνου? http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-Desire-thiki-silikonis-hydro-lux.229263.html Αυτήν έχω πάρει κι εγώ.Κανένα πρόβλημα. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) οποιος γνωριζει ας μου δειξει ενα καλο screen protector γιατι χρησιμοποιω ενα nortonline αλλα δεν μου αρεσει φαινεται να χαλαει αρκετα την εικονα...οχι απο ebay...απο ελλαδα θα ηθελα...ευχαριστω.. bill το αυθεντικο screen protector της htc νομιζεις οτι δεν υπαρχει πανω στο κινητο...και ουτε δαχτυλιες κτλ...απο public το αγορασα. Edited February 5, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roulchania Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Νομίζω πως όχι, θα το τσεκάρω και θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 αν σβησω τους χαρτες τις google θα εχω κανενα προβλημα...? 9mb ειναι κ αλλωστε ποτε δεν το χρησιμοποιησα.... Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 αν σβησω τους χαρτες τις google θα εχω κανενα προβλημα...? 9mb ειναι κ αλλωστε ποτε δεν το χρησιμοποιησα.... Στην cashe εννοεις? Οχι κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδια περιμένω μία κάρτα 8gb class 4 κ θέλω να κάνω ext 4 με live cd (θέλω να περάσω καποιες rom οι οποιες απαιτουν ext4) στην παλια που έχω έκανα ext3, η διαφορά ποια είναι μεταξύ ext3 και ext4?δεν έχω καταλάβει! Ευχαριστώ προκαταβολικά! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Μια βοηθεια παιδια γιατι θα ...σαλταρω Το bluetooth μου κανει το εξης προβλημα: Συνδεεται με το bluetooth της οθονης στο αυτοκινητο αλλα οχι παντα...Αν του κανω επανεκκινηση δουλευει μια χαρα αλλα αν σβησω τον κινητηρα και ξανααναψω δεν ανιχνευει παντα το bluetooth του αυτοκινητου. Το ιδιο κανει και στο σπιτι με συσκευες που διαθετουν bluetooth.Κανω σαρωση για να βρει αλλες συσκευες και αλλοτε κανει σαρωση και οτι βρει και αλλοτε δεν κανει σαρρωση. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων και με το Mybackup pro επανεφερα τα προγραμματα μου αλλα παλι τα ιδια.. Εχω ακουσει οτι αυτες οι μικροσυσκευες των κινητων και οχι μονο ή δουλευουν ή δεν δουλευουν αλλα εμενα αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι. Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Μια βοηθεια παιδια γιατι θα ...σαλταρω Το bluetooth μου κανει το εξης προβλημα: Συνδεεται με το bluetooth της οθονης στο αυτοκινητο αλλα οχι παντα...Αν του κανω επανεκκινηση δουλευει μια χαρα αλλα αν σβησω τον κινητηρα και ξανααναψω δεν ανιχνευει παντα το bluetooth του αυτοκινητου. Το ιδιο κανει και στο σπιτι με συσκευες που διαθετουν bluetooth.Κανω σαρωση για να βρει αλλες συσκευες και αλλοτε κανει σαρωση και οτι βρει και αλλοτε δεν κανει σαρρωση. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων και με το Mybackup pro επανεφερα τα προγραμματα μου αλλα παλι τα ιδια.. Εχω ακουσει οτι αυτες οι μικροσυσκευες των κινητων και οχι μονο ή δουλευουν ή δεν δουλευουν αλλα εμενα αλλοτε δουλευει και αλλοτε οχι. Ευχαριστω. Εγώ έχω αλλάξει rom (έχω την aurax) κ έχω συνέχεια το bluetooth ανοιχτό κ δεν έχω κανένα πρόβλημα όποτε μπαίνω στο αυτοκίνητο ενεργοποιείται πάντα αυτόματα.ϊσως αν άλλαζες rom να έβρισκες λύση.. nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ευχαριστω. Το κινητο ηταν root και ειχε την rom του HD αλλα περασα την original παλι. Τι πρεπει να κανω για να περασω αλλη rom ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ευχαριστω. Το κινητο ηταν root και ειχε την rom του HD αλλα περασα την original παλι. Τι πρεπει να κανω για να περασω αλλη rom ? Έχει πολυ καλους οδηγούς στην πρώτη σελίδα πως να περάσεις costum rom!Rom θα βρεις στο xda http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628 απο εκεί κ πέρα πρέπει να διαβάσεις είναι πολυ απλη η διαδικασία! Εγω έχω περάσει την leedroid και την Aurax κ ειμαι πολυ ευχαριστημένος! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Έχει πολυ καλους οδηγούς στην πρώτη σελίδα πως να περάσεις costum rom!Rom θα βρεις στο xda http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628 απο εκεί κ πέρα πρέπει να διαβάσεις είναι πολυ απλη η διαδικασία! Εγω έχω περάσει την leedroid και την Aurax κ ειμαι πολυ ευχαριστημένος! Πρεπει να ξανακανω την διαδικασια για να ξαναγινει root η συσκευη ή μπορω ετσι οπως ειναι τωρα να περασω αλλη εκδοση ? Ευχαριστω.φευγω για λιγες ωρες και ελπιζω στην βοηθεια σας. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Πρεπει να ξανακανω την διαδικασια για να ξαναγινει root η συσκευη ή μπορω ετσι οπως ειναι τωρα να περασω αλλη εκδοση ? Ευχαριστω.φευγω για λιγες ωρες και ελπιζω στην βοηθεια σας. πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη... φιλε μου βλέπω πως έχεισ περάσει το καινούργιο radio απο απόδοση πως είναι?μπαταρία κτλ.? φλασάρεις με update zip απο recovery? nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 φιλε μου βλέπω πως έχεισ περάσει το καινούργιο radio απο απόδοση πως είναι?μπαταρία κτλ.? φλασάρεις με update zip απο recovery? ολα λειτουργουν ρολοι,και σημα καλο και wifi πολυ καλο.οπως λενε κι αλλοι στο forum των xda ειναι οτι καλυτερο. ναι,κανονικα flashαρεις το radio.zip... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ολα λειτουργουν ρολοι,και σημα καλο και wifi πολυ καλο.οπως λενε κι αλλοι στο forum των xda ειναι οτι καλυτερο. ναι,κανονικα flashαρεις το radio.zip... αν αλλαξουμε το radio θα δουμε καμια συμαντικη διαφορα...? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 αν αλλαξουμε το radio θα δουμε καμια συμαντικη διαφορα...? sakis697 να σου πω την αληθεια,πριν βαλω την rom διαβασα αρκετα το forum των παιδιων κι ελεγαν πολλοι οτι με το καινουριο radio ειδαν διαφορά στο κινητο τους.ετσι το εβαλα εξ αρχης,αρα δε μπορω να ξερω αν εχει διαφορες με αυτο που εχει η rom κατα την εγκατασταση.παντως σε οτι εχει να κανει με τις λειτουργιες του radio βλεπω οτι τα παντα λειτουργουν πολυ καλα!... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 sakis697 να σου πω την αληθεια,πριν βαλω την rom διαβασα αρκετα το forum των παιδιων κι ελεγαν πολλοι οτι με το καινουριο radio ειδαν διαφορά στο κινητο τους.ετσι το εβαλα εξ αρχης,αρα δε μπορω να ξερω αν εχει διαφορες με αυτο που εχει η rom κατα την εγκατασταση.παντως σε οτι εχει να κανει με τις λειτουργιες του radio βλεπω οτι τα παντα λειτουργουν πολυ καλα!... εε αν μπορεσεις κ βαλεις κανα λινκ για το radio θα το κανω κ εγω ετσι για την εμπειρια βρε αδερφε...! Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εε αν μπορεσεις κ βαλεις κανα λινκ για το radio θα το κανω κ εγω ετσι για την εμπειρια βρε αδερφε...! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687464 εδω ειναι...καλο flashαρισμα...;) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδια περιμένω μία κάρτα 8gb class 4 κ θέλω να κάνω ext 4 με live cd (θέλω να περάσω καποιες rom οι οποιες απαιτουν ext4) στην παλια που έχω έκανα ext3, η διαφορά ποια είναι μεταξύ ext3 και ext4?δεν έχω καταλάβει! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Για τις διαφορες απο ext3-ext4 θεωρητικα δεν μπορω να σου πω ακριβως, εχει να κανει με το journal νομιζω, εχει ξαναειπωθει εδω στο topic. Παντως για να το μετατρεψεις μεσω live cd ειναι πολυ ευκολο, αν κρατησεις το μεγεθος του partition το ιδιο. Αφου μπεις κανονικα, και εμφανισει τα patitions, απλα κανεις δεξι κλικ, και εχει επιλογη για να το φορμαρεις σε ext4. Κοιτα στο 4:30 περιπου Στην τελευταια εκδοση που λογικα θα εχεις, θα εχει κανονικα και επιλογη ext4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondas1975 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπερα! Χαιρετω ολους στο forum και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια παρακαλω. Πως μπορω να συγχρονισω imac με desire? Υπαρχει εφαρμογη στο android και αν ναι ειναι μαλλον επι πληρωμη? Συγχωρεστε με αν εχει ηδη ερωτηθει, αν ναι δωστε μου το λινκ. Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts