Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή λέω να αγοράσω το desire θέλω να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια.

1. Έχω δει ότι η συσκευή δεν έχει ενσωματωμένη μνήμη. Έχει μόνο την κάρτα sd. Αν κατεβάσω μια εφαρμογή η οποία δεν επιτρέπει να εγκατασταθεί στην sd τι γίνεται; Δεν υπάρχουν ούτε λίγα ΜΒ στην συσκευή για να μπαίνουν εφαρμογές;

2. Το GPS που έχει λέει τίποτα; (χωρίς χρήση 3G)

Θα πρέπει να είμαι root για να έχω λογισμικό και χάρτες της προκοπής;

1)Έχει λίγα mb αλλά οι περισσότερες αν όχι όλες μεταφέρονται στην κάρτα. Αν θες πολλές πολλές εφαρμογές τότε η μόνη λύση είναι root το οποίο είναι πανεύκολο.

2)Ναι

3)Όχι

Υ.Γ. Μήπως ψάχνεις μεταχειρισμένο;; :Ρ

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω αν εχει αλλος εμπειρια γιατι δεν ειναι προβληματου κινητου αλλα πολλες φορες οταν το βγαζω απο την οριζοντια θηκη ζωνης που το εχω ή απο τσεπη σακακιου ή μου ανοιγει χωρις να το ζητησω ή κανει αποριψη κλισης.

Πρεπει να το βγαλω πολυ προσεκτικα πιανοντας το απο τα πλαϊα για να μην εχω προβλημα.

Γιάννη κι εγώ έτσι το έχω αλλά χρησιμοποιώ Bluetooth.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Γιάννη κι εγώ έτσι το έχω αλλά χρησιμοποιώ Bluetooth.

Οσα δοκιμασα δεν μπορω να τα δεχτω στο αυτι το ατιμο...

Το κινητο μπορει να συνδεεται με δυο bluetooth ? Ενα στο αυτι και με αλλο στο αυτοκινητο ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Οσα δοκιμασα δεν μπορω να τα δεχτω στο αυτι το ατιμο...

Το κινητο μπορει να συνδεεται με δυο bluetooth ? Ενα στο αυτι και με αλλο στο αυτοκινητο ?

Την ίδια στιγμή μόνο με ενα.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο κλείνω το Bluetooth και συνδεομαι αυτόματα με του αυτοκινητου.

Την ίδια στιγμή μόνο με ενα.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο κλείνω το Bluetooth και συνδεομαι αυτόματα με του αυτοκινητου.

Δεν γινεται ατο αυτοκινητο να δουλευουν και τα δυο και να επιλεγουμε οποιο θελουμε για να απαντησουμε ?Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

έβαλα την miui 1.1.26 και μετά την επαναφορά του backup των εφαρμογών με το titanum η εσωτερική μνήμη έχει πέσει στα 40 mb που με defrost και Leedroid είχα πάνω απο 100, ξέρει κανεις γιατί συμβαίνει αυτό? υποτίθεται ότι η miui είναι μικρή και ελαφριά

έβαλα την miui 1.1.26 και μετά την επαναφορά του backup των εφαρμογών με το titanum η εσωτερική μνήμη έχει πέσει στα 40 mb που με defrost και Leedroid είχα πάνω απο 100, ξέρει κανεις γιατί συμβαίνει αυτό? υποτίθεται ότι η miui είναι μικρή και ελαφριά

Γράψε σε terminal emulator

Su

A2sd check

A2sd zipalign

A2sd cachesd

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Γράψε σε terminal emulator

Su

A2sd check

A2sd zipalign

A2sd cachesd

μου γράφει a2sd not found ενώ στο quick system την εμφανίζει κανονικά

Το απόγευμα άλλαξα rom μιας και αγόρασα καινούρια sd και από τη στιγμή που έχει boοtάρει η συσκευή, έχει μουλαρώσει και στο world clock μού δείχνει ότι βρίσκομαι στο Άμστερνταμ, οπότε η ώρα είναι στο GMT +1 !!!

Τι πρέπει να κάνω για να βρει την σωστή ώρα;

Δεν θέλω να απενεργοποιήσω το automatic στις ρυθμίσεις και να του δώσω χειροκίνητο time zone +2.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό!!

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για το Nexus One εννοείς γιατί το S έχει ήδη 2.3, αλλά και αυτή η cooked δε θα έχει sense. Αν θέλετε sense σε 2.3 θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η htc να κυκλοφορήσει κάποια έκδοση 2.3 με sense ui και μετά να περιμένετε τους xda να το κάνουν port στο desire.

Μπερδεύτηκα τελειως. Έχεις δίκιο. Κι εγώ εννοούσα όταν η HTC βγάλει την πρώτη της συσκευή με 2.3 και sense.

Edited by David
HTC Desire Root User

Παίδες καλησπέρα!

Ύστερα από 10 μήνες απόλυτα ευχάριστης συμβίωσης με το Desire, αποφάσισα μόλις χθες να

κάνω perm root και flash rom. Εδώ να πω πως ο μοναδικός λόγος ήταν η αξιοποίηση του a2sd+

σε συνδυασμό με ext partition για περισσότερο χώρο για εφαρμογές. Παρόλα αυτά το κινητό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ καλό στην απόκριση.

Στο κατά τώρα. Root με http://unrevoked.com/ και μετά flash την AuraxTSense από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796255.

Όλα τρέχουν ρολόι! Με 40 εφαρμογές ακόμα 100mb χώρος! Να πω ότι η sd είναι Kingston class 4

και η ταχύτητα του κινητού είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή με εργοστασιακή rom.

Έχω όμως 2 απορίες για όσους ξέρουν:

1) Κάνει η συγκεκριμένη rom από μόνη της undervolt ανάλογα με τις συνθήκες? (αποτέλεσμα>εξοικονόμηση μπαταρίας σε stand by)

2) Ήμουν από stock όταν την flashara. Πρέπει να περάσω και radio? Στα info το radio που

βλέπω είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή που δίνει o dev

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ.: Όποιος θέλει βοήθεια με την συγκεκριμένη διαδικασία ευχαρίστως να βοηθήσω. pm me

maiden επειδη αυτο το καιρο εχω κι εγω τη συγκεκριμενη rom να σου απαντησω οτι 1) κανει undervolt αυτοματα 2) οσοι εχουν τα νεοτερο radio ειναι πολυ ευχαριστημενοι αρα μη το αλλαξεις

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ διάφορες ROM από LeeDroid και AuraXTsense. Υπάρχει λόγος να περάσω σε κάποια HD ROM ή σε μη-HD αλλά κάποια άλλη καλύτερη από αυτές που προανέφερα? τι κερδίζω και τι χάνω; :rolleyes:

Με ενδιαφέρει να υποστηρίζει κανονικά τα Ελληνικά, να μην είναι ρυθμισμένη χαμηλά η αυτόματη φωτεινότητα, γενικά να είναι αξιόπιστη και γρήγορη και να έχει προεγκατεστημένες τις γνωστές βασικές εφαρμογές. Ευχαριστώ.

OculatusAbis θα σου πω τη δικη μου υποκειμενικη γνωμη...εχω λιγο καιρο τη συσκευη,ομως εχω δοκιμασει να τρεξω αρκετες rom,εκτος απο miui(ειχα iphone πριν και το μισω!!:p)...λοιπον, οι hd ειναι λιιιιιγο πιο εντυπωσιακες με το καινουριο sense αλλα σου κοβουν λιγο απο αποκρηση στη μεταβαση απο σελιδες η στις εφαρμογες,κι επισης παροτι εφτιαξαν την καμερα να δουλευει,εχει καποια μικροπροβληματα οπως λενε στο xda...επισης οι no sense ειναι αρκετα πιο γρηγορες απο sense rom και φυσικα απο official αλλα προσωπικα πηγα στο desire για τις τσαχπινιες του,για τα εφε του και ολα αυτα που προσφερει η HTC με το sense.Γιαυτο το λογο αλλωστε αφησα την apple κι ηρθα εδω!

παντως θα συνεχιζω να δοκιμαζω οτι καινουριο βγαινει αν και μεχρι τωρα leedroid και auraxtense ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει...

Υ.Γ.:μεινετε μακρυα απο τα παραπλανητικα αποτελεσματα του quadrant!

Follow me on XDA

λοιπον ας θεσω κ εγω την απορια μου...το εχω κανει root...δεν με καλυπτει ομως η μπαταρια του....απ οτι διαβασα η καλυτερη rom για αποδοση μπαταριας ειναι η AuraXTsense..αν κανω λαθος διορθοστε με και προτεινετε μου κατι αλλο...το ερωτημα τωρα ειναι το εξης..σκευτομαι να περασω την AuraXTsense...θα το κανω οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα?πειραζει που ειναι root?πρεπει να το επαναφερω?επισης αν μπορειτε δωστε μου καποιο link για το που θα την βρω και αν γινετε να μιν χρειαζεται να φλασαρω radio γιατι δν ξερω καν πως γινεται...οποιος μπορει και θελει ας βοηθησει....

λοιπον ας θεσω κ εγω την απορια μου...το εχω κανει root...δεν με καλυπτει ομως η μπαταρια του....απ οτι διαβασα η καλυτερη rom για αποδοση μπαταριας ειναι η AuraXTsense..αν κανω λαθος διορθοστε με και προτεινετε μου κατι αλλο...το ερωτημα τωρα ειναι το εξης..σκευτομαι να περασω την AuraXTsense...θα το κανω οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα?πειραζει που ειναι root?πρεπει να το επαναφερω?επισης αν μπορειτε δωστε μου καποιο link για το που θα την βρω και αν γινετε να μιν χρειαζεται να φλασαρω radio γιατι δν ξερω καν πως γινεται...οποιος μπορει και θελει ας βοηθησει....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796255

εδω ειναι η rom.πρεπει να εισαι root για να τη βαλεις.ειναι πολυ καλη μαζι με τη leedroid για sense rom.το radio αν θελησεις να το περασεις ξεχωριστα ειναι πολυ ευκολο.οταν εχεις βαλει τη καινουρια σου rom,βαζεις το zip αρχειο του radio στη καρτα σου,reboot σε recovery,επιλεγεις flash zip το radio και μολις τελειωσει ενα reboot κι εισαι ετοιμος.αν δε θες να το κανεις flashαρε μονο τη rom και εισαι οκ και παλι.ακολουθησε τον οδηγο στην αρχη κι ολα θα γινουν ευκολα.

Υ.Γ.:μη περιμενεις με καμμια rom να σου κραταει 2-3 μερες η μπαταρια.σιγουρα ομως μια βελτιωση τη βλεπεις.

Edited by elthis

Follow me on XDA

η AuraXTsense δν ειναι αλλη rom απο την leedroid?πως γινεται να εχω δυο μαζι?εκτος της μπαταριας θελω και περισσοτερο χωρο....πρεπει να κανω ext3?

χθες εβαλα την Aura TSense 8.3... ολα καλα μεχρι εδω..... αλλα δεν εχασα ουτε εφαρμογες ουτε δεδομενα ουτε τπτ... αυτο πως γινετε.....????

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ costsa41 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ....

Mod Edit: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία γιατί σημαίνουν ότι φωνάζεις. Ευχαριστώ.

Edited by kollatos

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

η AuraXTsense δν ειναι αλλη rom απο την leedroid?πως γινεται να εχω δυο μαζι?εκτος της μπαταριας θελω και περισσοτερο χωρο....πρεπει να κανω ext3?

εννοω οτι αυτες οι 2 ειναι οι καλυτερες rom απο sense.φυσικα και δε θα τις εχεις και τις δυο μαζι!:p

πρεπει να κανεις ext3.ειναι αναγκαστικο για να εκμεταλευτεις ουσιαστικα ολες τις rom κι ετσι βασικα λειτουργουν!τα βασικα βηματα ειναι:root-ext3-custom rom...

Follow me on XDA

εσυ ποια θα προτεινες?ξερω οτι ειναι υποκειμενικο αλλα για μπαταρια,ομορφια και μνημη ποια θα εβαζες?απλα να κανω την αρχη κ μετα βλεπουμε ποια κραταμε με τον καιρο...παιζει καθολου η miui για αυτα που ζηταω?αξιζει η να μην την κοιταξω προσ το παρων?ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αφου δν ξερω κ πολλα κ συγνωμη αν γινομαι κουραστικος...:)

εσυ ποια θα προτεινες?ξερω οτι ειναι υποκειμενικο αλλα για μπαταρια,ομορφια και μνημη ποια θα εβαζες?απλα να κανω την αρχη κ μετα βλεπουμε ποια κραταμε με τον καιρο...παιζει καθολου η miui για αυτα που ζηταω?αξιζει η να μην την κοιταξω προσ το παρων?ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αφου δν ξερω κ πολλα κ συγνωμη αν γινομαι κουραστικος...:)

ειναι οντως υποκειμενικο...ειναι παρομοιες αυτες οι 2 rom αλλα θα σου προτεινα leedroid γιατι auraxtsense δεν υποστηριζει data2ext και κανεις καποιες ρυθμισεις για να περνας τις εφαρμογες στη καρτα.στη leedroid δε κανεις τπτ κι εχεις ποοοολυ χωρο.απο μπαταρια ελαχιστα καλυτερη η auraxtsence.η miui μοιαζει αρκετα με το iphone εξωτερικα ,δεν εχει sense αλλα ειναι γρηγορη.λεπτομερειες δε ξερω γιατι δε την εχω βαλει.οπως ειπα παραπανω μου τη σπαει το iphone κι επισης θελω το sense.

δες λιγο αυτο τον οδηγο.ειναι μαζεμενες ολες οι rom με τις αναβαθμισεις τους κτλ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328

Follow me on XDA

OculatusAbis θα σου πω τη δικη μου υποκειμενικη γνωμη...εχω λιγο καιρο τη συσκευη,ομως εχω δοκιμασει να τρεξω αρκετες rom,εκτος απο miui(ειχα iphone πριν και το μισω!!:p)...λοιπον, οι hd ειναι λιιιιιγο πιο εντυπωσιακες με το καινουριο sense αλλα σου κοβουν λιγο απο αποκρηση στη μεταβαση απο σελιδες η στις εφαρμογες,κι επισης παροτι εφτιαξαν την καμερα να δουλευει,εχει καποια μικροπροβληματα οπως λενε στο xda...επισης οι no sense ειναι αρκετα πιο γρηγορες απο sense rom και φυσικα απο official αλλα προσωπικα πηγα στο desire για τις τσαχπινιες του,για τα εφε του και ολα αυτα που προσφερει η HTC με το sense.Γιαυτο το λογο αλλωστε αφησα την apple κι ηρθα εδω!

παντως θα συνεχιζω να δοκιμαζω οτι καινουριο βγαινει αν και μεχρι τωρα leedroid και auraxtense ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει...

Υ.Γ.:μεινετε μακρυα απο τα παραπλανητικα αποτελεσματα του quadrant!

Σ' ευχαριστώ για τη γνώμη σου :) Η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω κάτι σημαντικά διαφορετικό στις HD ROMs οπότε μένω στις απλές. Πράγματι εκτός της LeeDroid μόνον η AuraxTSense με καλύπτει...

*βλέπω ότι χρησιμοποιείς ένα από τα επισυναπτόμενα (στο xda) kernel (kernel:2.6.32.28-Halcyon). Ποιο από τα 2 πρώτα εγκατέστησες; Έχει σχέση με τις ρυθμίσεις του SetCPU? :worry:

Δεν εχει καποια σχεση με το setcpu...αλλωστε προσπαθω να αποφευγω να το δουλευω το συγκεκριμενο προγραμμα οσο μπορω...απλα καποιοι αναφερουν βελτιωση στη μπαταρια με τον συγκεκριμενο..

Πρωτα τη rom μετα τον kernel...

Follow me on XDA

ειναι οντως υποκειμενικο...ειναι παρομοιες αυτες οι 2 rom αλλα θα σου προτεινα leedroid γιατι auraxtsense δεν υποστηριζει data2ext και κανεις καποιες ρυθμισεις για να περνας τις εφαρμογες στη καρτα.στη leedroid δε κανεις τπτ κι εχεις ποοοολυ χωρο.απο μπαταρια ελαχιστα καλυτερη η auraxtsence.η miui μοιαζει αρκετα με το iphone εξωτερικα ,δεν εχει sense αλλα ειναι γρηγορη.λεπτομερειες δε ξερω γιατι δε την εχω βαλει.οπως ειπα παραπανω μου τη σπαει το iphone κι επισης θελω το sense.

δες λιγο αυτο τον οδηγο.ειναι μαζεμενες ολες οι rom με τις αναβαθμισεις τους κτλ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328

καλησπερα :) παντως & η miui μπορει να παραμετροποιηθει αρκετα ωστε να μοιαζει στο sense & για του λογου το αληθες παραθετω μερικα screenshots

αυτο μπορει να γινει αλλαζοντας launcher & βαζοντας καποια widgets την φερνεις στα μετρα σου:)

edit: καλησπερα Αντρεα!

Edited by timos1968

καλησπερα :) παντως & η miui μπορει να παραμετροποιηθει αρκετα ωστε να μοιαζει στο sense & για του λογου το αληθες παραθετω μερικα screenshots

αυτο μπορει να γινει αλλαζοντας launcher & βαζοντας καποια widgets την φερνεις στα μετρα σου:)

Το widget για το ρολοι (που δείχνει και τον καιρό)πάνω πιο είναι;

Παιδια κατι τρεχει με το bluetooth του κινητου..

Το βαζω να ψαξει γαι συσκευες τιποτα...βαζω αλλες συσεκυες (Nokia N70) δεν το βρισκουν.

Κανω επανεκκινηση χωρις αλλη ρυθμιση και βρισκει το Nokia καθως και το macbook της κορης και το βρισκει το desire το Nokia.Μετα χανεται η συνδεση.Το ιδιο και με το bluetooth της οθονης Kenwood 8022BT που εχω στο αυτοκινητο.

Υπαρχει τροπος να κανω reset το bluetooth ή τι αλλο μπορω να κανω ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Το widget για το ρολοι (που δείχνει και τον καιρό)πάνω πιο είναι;

Fancy Widget.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...