sakis697 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Εγώ στη MIUI χρησιμοποιώ το Miren browser και μου φαίνεται πολύ πρακτικός. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ και απο τον stock. Αν σου λείπουν πράγματα απο sense σε miui που να πας και σε aosp rom!! :p αυτη η ρομ που λες εχει ελληνικα...? γτ δεν ειδα κατι να λεει στο xda.... κ ειναι χωρις sense εε? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 αυτη η ρομ που λες εχει ελληνικα...? γτ δεν ειδα κατι να λεει στο xda.... κ ειναι χωρις sense εε? εγώ έχω την MIUI-au που είναι στα αγγλικα (έχει link για το site τους στο thread του xda). Για ελληνικά, κατεβάζεις τη κινέζικη και μετά εγκαθιστάς το πακέτο του finn. Έχει τα link στην υπογραφή του. Η miui είναι η μόνη rom που αν και δεν έχει sense δε μου έχει λείψει ούτε για μια στιγμή ;) Τώρα βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό, γι αυτό καλό είναι να δοκιμάσεις λιγο απ ολα για να διαλέξεις. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) πήγα να αλλάξω kernel στη miui-au σήμερα και πήγε κατα διαόλου η φάση :P Επεσε σε bootloop και κατέληξα να κάνω nandroid restore. Τί wipes έπρεπε να είχα κάνει με την αλλαγή kernel? γιατί stadar εκεί έκανα τη πατατα. Πριν το restore που δοκίμασα wipe cahce και dalvik cache έκανε κανονικά boot αλλά έλλειπαν οι μισές εφαρμογές, μιζέριασα κι εκανα restore.. Γεια σου φιλε..! Οταν ειχα περασει την 1.1.22 ειχα παει να βαλω τον vorkR8 γιατι ερχοταν με αλλον η ρομ.. Λοιπον θυμαμαι οτι ειχε κολλησει στην ασπρη αρχικη οθονη με το Htc logo.. Εβγαλα μπαταρια.. ξανα φλασαρα αν θυμαμαι μονο με cache k dalvik wipe κ λειτουργησε.. αλλα η διαφορα ηταν αμελητεα.. πηγαινε πιο γρηγορα αλλα οχι σαν την 1.1.7 .. p.s. Μου προτεινεις να την περασω την 26 ?? η να περιμενω ? Καλυτερη απο την 1.1.7 δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης.. :( Εγώ στη MIUI χρησιμοποιώ το Miren browser και μου φαίνεται πολύ πρακτικός. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ και απο τον stock. Αν σου λείπουν πράγματα απο sense σε miui που να πας και σε aosp rom!! :p +1 για τον Miren!! Θα τολμησω να πω μαλιστα οτι ειναι ΑΝ οχι ο καλυτερος τοτε απο τους πιο ολοκληρωμενους κ γρηγορους browser στο μαρκετ..! Επισης οι aosp roms παρολο που ειναι λιγο γρηγοροτερες στα benchmark, (προσωπικα στη χρηση μου φαινεται παλι πιο γρηγορη η miui) δεν ειναι καθολου ολοκληρωμενες! Πολυ minimal κατασταση κ νομιζω πως πρεπει να παιδευτεις αρκετα για να το φερεις στα μετρα σου το τηλεφωνο μιας κ μιλαμε για roms που ερχονται με πολυ βασικες εφαρμογες επανω... Εμενα προσωπικα δεν με ικανοποιουν αλλα αξιζει να τις δοκιμασετε ολες για να εχετε μια πιο ολοκληρωμενη γνωμη! Αλλωστε ο καθενας εχει τις προτιμησεις του! :) Edited January 29, 2011 by Petr3_Dinamik Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Αν και το έψαξα κι εγώ... σίγουρα στη δική μου προσπάθεια δε με πήγε απευθείας στους XDA. Ευχαριστώ. Μα και στη δικιά σου αναζήτηση πρέπει να στο έβγαλε. Εγώ απλά πάτησα το "I'm feeling lucky" που σε πάει απευθείας στο 1ο αποτέλεσμα αντί για το αναζήτηση. Edited January 29, 2011 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Γεια σου φιλε..! Οταν ειχα περασει την 1.1.22 ειχα παει να βαλω τον vorkR8 γιατι ερχοταν με αλλον η ρομ.. Λοιπον θυμαμαι οτι ειχε κολλησει στην ασπρη αρχικη οθονη με το Htc logo.. Εβγαλα μπαταρια.. ξανα φλασαρα αν θυμαμαι μονο με cache k dalvik wipe κ λειτουργησε.. αλλα η διαφορα ηταν αμελητεα.. πηγαινε πιο γρηγορα αλλα οχι σαν την 1.1.7 .. p.s. Μου προτεινεις να την περασω την 26 ?? η να περιμενω ? Καλυτερη απο την 1.1.7 δεν εχω συναντησει μεχρι στιγμης.. :( Κοίτα μετά το μπάχαλο που έγινε με τον kernel, γύρισα με nandroid στην 1.7 κι έγω.. Απ΄οτι βλέπω, ο s-myrphy για κάποιο λόγο δεν ασχολείται αυτό το καιρό και το team του αν και προσπαθεί πολύ δεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη.. Για να καταλάβεις σήμερα ανεβάσαν την 1.28 το μεσημέρι και τώρα έχουν βγάλει alert ότι δε λειτουργεί ο dialer... Τι να τι κάνεις τη rom αν δε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο?? :P anyway, λέω να περιμένω λίγο ακόμα.. ps: το quickpic που μου είχες πεί όντως πολύ καλο! στο επόμενο flash θα αντικαταστήσω το miui gallery στο zip (και το miui music που μου σπάει τα νεύρα, δε μπορώ απο πουθενα να βγάλω το shuffle!) Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Κοίτα μετά το μπάχαλο που έγινε με τον kernel, γύρισα με nandroid στην 1.7 κι έγω.. Απ΄οτι βλέπω, ο s-myrphy για κάποιο λόγο δεν ασχολείται αυτό το καιρό και το team του αν και προσπαθεί πολύ δεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη.. Για να καταλάβεις σήμερα ανεβάσαν την 1.28 το μεσημέρι και τώρα έχουν βγάλει alert ότι δε λειτουργεί ο dialer... Τι να τι κάνεις τη rom αν δε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο?? :P anyway, λέω να περιμένω λίγο ακόμα.. ps: το quickpic που μου είχες πεί όντως πολύ καλο! στο επόμενο flash θα αντικαταστήσω το miui gallery στο zip (και το miui music που μου σπάει τα νεύρα, δε μπορώ απο πουθενα να βγάλω το shuffle!) καλησπερα εγω εχω την 1.1.26 με μεταφραση του finn & παει πολυ καλα οντως ο miren τα σπαει ειχα βαλει την gingervillain αλλα τελικα ξαναγυρισα στην miui θα περιμενω για ginger μεχρι να βγει official η miui πιστευω πως ειναι η πιο ολοκληρωμενη ρομ χωρις sense καλα ρομ που να μην μπορεις να παρεις τηλ γιατι να υπαρχει:X:lol::lol: edit: μολις δοκιμασα το quickpic & οντως ειναι πολυ καλητερο απο μαμα gallery edit : Αντρεα καλησπερα:) Edited January 29, 2011 by timos1968 edit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Κοίτα μετά το μπάχαλο που έγινε με τον kernel, γύρισα με nandroid στην 1.7 κι έγω.. Απ΄οτι βλέπω, ο s-myrphy για κάποιο λόγο δεν ασχολείται αυτό το καιρό και το team του αν και προσπαθεί πολύ δεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη.. Για να καταλάβεις σήμερα ανεβάσαν την 1.28 το μεσημέρι και τώρα έχουν βγάλει alert ότι δε λειτουργεί ο dialer... Τι να τι κάνεις τη rom αν δε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο?? :P anyway, λέω να περιμένω λίγο ακόμα.. ps: το quickpic που μου είχες πεί όντως πολύ καλο! στο επόμενο flash θα αντικαταστήσω το miui gallery στο zip (και το miui music που μου σπάει τα νεύρα, δε μπορώ απο πουθενα να βγάλω το shuffle!) Εκανα request για το προβλημα με το led του handcent στo topic της 1.1.26 (δες το αν θελεις) κ μου απαντησε κ για την 1.1.28 λεγοντας πως καλο θα ηταν να κρατησω την 1.1.7 κ να περιμενω για την 1.1.28 R1.. Αν θες πες μου πως μπορω να το κανω κ εγω αυτο με το quickpic.. Επισης δοκιμασε το music player (πολυ απλο αλλα λειτουργικο) --> http://www.appbrain.com/app/music-player/com.rb.mplayer k Mymusicon .. Το 1ο εχει amplifier κ ακουγεται πολυ δυνατα ειδικα με ακουστικα.. το 2ο ειναι πολυ εφετζιδικο :lol: p.s. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Δοκιμαστε το quickpic κ πειτε μας εντυπωσεις σε σχεση με την μαμα gallery της εκαστοτε Rom γιατι παρατηρησα οτι εκτος του οτι ειναι πολυ γρηγορο δειχνει πολυ πιο λεπτομερεις τις φωτογραφιες! Τραβηξτε φωτο την οθονη του pc στο forum κ μετα δοκιμαστε να την δειτε με ολες τις εφαρμογες gallery.. Εγω αρχικα αμφισβητουσα την καμερα του κινητου εως οτου βρηκα την ριζα του κακου... :P Edited January 29, 2011 by Petr3_Dinamik Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 καλησπερα παιδια..εχω το desire εδς κ μια βδομαδα περιπου κ πειραματιζομαι με τον φανταστικο κοσμο του android..εχω κατεβασει αρκετες εφαρμογες και αρκετα παιχνιδακια...μεταξυ των εφαρμογων και το app2sd free...η απορια μου ειναι η εξης...βλεπω τον χωρο στο κινητο να μειωνετε συνεχως και βλεπω οτι δεν εχω την δυνατοτητα μερικεσ εφαρμογεσ να τισ μετακινησω στην sd..ετσι μ εχουν μεινει 2mb σχεδον και αναγκαστικα διαγραφω....εχετε να προτεινετε κατι εσεις που ξερετε?κανω μηπως κατι λαθος κ παιδευομαι τσαμπα?σας παρακαλω μια βοηθεια...επισης δεν μπορω ν καταλαβω πωσ εφυγε τοσο γρηγορα η μνημη...οταν τις περναμε στην sd μενουν κ καποια δεδομενα στο κινητο και τρωνε μνημη?συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις....οποιος μπορει ας βοηθησει...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Καλησπέρα και καλώς όρισες στο forum μας, αν θες ρίξε μια ματιά στην 1η σελίδα που υπάρχουν αρκετές πληροφορίες κι ότι απορίες σου μείνουν ξαναρωτάς. Επίσης προετοιμάσου για αρκετό διάβασμα στην αρχή ειδικά αν έχεις το μικρόβιο του πειράγματος όπως κι εμείς. Καλό θα ήταν επίσης να περάσεις μια βόλτα από το thread του xda-developers όπου θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες. Εξάλλου κι εμείς από εκεί μαθαίνουμε τα νεώτερα! [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Καπου ειχα δει σελιδα της HTC που διναμε το serial number της συσκευης και κατεβαζαμε την τελευταια rom αλλα μια που κατεβασα με ονομα setup_3.0.5511.exe δεν μου ζητησε serial Σε λαθος σημειο πηγα ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Καπου ειχα δει σελιδα της HTC που διναμε το serial number της συσκευης και κατεβαζαμε την τελευταια rom αλλα μια που κατεβασα με ονομα setup_3.0.5511.exe δεν μου ζητησε serial Σε λαθος σημειο πηγα ? Νομίζω ότι η HTC δεν δίνει για λήψη τις rom για τα Android κινητά. Αλλά μπορείς να βρεις την τελευταία επίσημη αναβάθμιση στην αρχική σελίδα του thread. Επίσης να σου πω ότι αυτό που κατέβασες δεν είναι η rom αλλά το HTC Sync!;) Edited January 29, 2011 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 οποτε η λυση ειναι το ροοτ...αν κανω root μετα θα υπαρχει το sense??οχι ε??μετα ειναι ευκολο να ξαναπερασω την μαμα??και αν κανω ροοτ θα βαλω costum room φανταζομαι?συγνωμη απλα εχω το μικροβιο και θελω να μαθω αρκετα για ολα αυτα για να τα κανω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) οποτε η λυση ειναι το ροοτ...αν κανω root μετα θα υπαρχει το sense??οχι ε??μετα ειναι ευκολο να ξαναπερασω την μαμα??και αν κανω ροοτ θα βαλω costum room φανταζομαι?συγνωμη απλα εχω το μικροβιο και θελω να μαθω αρκετα για ολα αυτα για να τα κανω... και το sense θα παραμεινει και ολα...με απλα λογια ξεκλειδωνεις καποιες δυνατοτητες... Edited January 29, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εσεις ποια προτεινετε να βαλω?να ξεκινησω με καποια κ μετα βλεπουμε...ποια πιστευετε ειναι καλυτερη?δηλαδη ως προς ομορφια κολληματα λειτουργικοτητα ταχυτητα...miui η καποια αλλη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 LeeDroid κι από μένα... Ότι πρέπει για να γλυκαθείς και να μην πάθεις σοκ απ'τις αλλάγες. Από τις HD εμένα καλύτερη μου βγήκε η baadnwz. Και φυσικά η MIUI που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό (αλλά πρώτα να βαρεθείς το sense - αν είναι αυτό δυνατό...). You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 οποτε η λυση ειναι το ροοτ...αν κανω root μετα θα υπαρχει το sense??οχι ε??μετα ειναι ευκολο να ξαναπερασω την μαμα??και αν κανω ροοτ θα βαλω costum room φανταζομαι?συγνωμη απλα εχω το μικροβιο και θελω να μαθω αρκετα για ολα αυτα για να τα κανω... Εντελώς φιλικά θέλω να σου πω το έξης, έχεις ήδη ξεκινήσει λάθος. Πρώτα πρέπει να κατανοήσεις λίγο την γενική φιλοσοφία του android και κατ' επέκταση και του linux και μετά να αρχίσεις να πειράζεις. Ξεκίνα όπως σου είπα διαβάζοντας το 1ο post εδώ και συνέχισε στο xda κι αφού αισθανθείς πιο εξοικειωμένος με το κινητό ξεκινάς την διαδικασία του root. Σε γενικές γραμμές ένα απλό rootάρισμα και η εγκατάσταση του a2sd+ στην rom που ήδη έχεις είναι αρκετό για να σου λύσει το πρόβλημα του χώρου. Τη miui άσ' την για αργότερα. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Εκανα request για το προβλημα με το led του handcent στo topic της 1.1.26 (δες το αν θελεις) κ μου απαντησε κ για την 1.1.28 λεγοντας πως καλο θα ηταν να κρατησω την 1.1.7 κ να περιμενω για την 1.1.28 R1.. Αν θες πες μου πως μπορω να το κανω κ εγω αυτο με το quickpic.. Επισης δοκιμασε το music player (πολυ απλο αλλα λειτουργικο) --> http://www.appbrain.com/app/music-player/com.rb.mplayer k Mymusicon .. Το 1ο εχει amplifier κ ακουγεται πολυ δυνατα ειδικα με ακουστικα.. το 2ο ειναι πολυ εφετζιδικο :lol: p.s. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Δοκιμαστε το quickpic κ πειτε μας εντυπωσεις σε σχεση με την μαμα gallery της εκαστοτε Rom γιατι παρατηρησα οτι εκτος του οτι ειναι πολυ γρηγορο δειχνει πολυ πιο λεπτομερεις τις φωτογραφιες! Τραβηξτε φωτο την οθονη του pc στο forum κ μετα δοκιμαστε να την δειτε με ολες τις εφαρμογες gallery.. Εγω αρχικα αμφισβητουσα την καμερα του κινητου εως οτου βρηκα την ριζα του κακου... :P Εγω για μουσικη εβαλα το music mod που εχει τρομερα widgets αλλα θα δοκιμασω και αυτα που μου λες για να κατασταλαξω! Για να κανεις αυτο που λεω, απλα ανοιγεις το zip της rom πριν τη φλασαρεις, (χωρις να το ξεζιπαρεις ) σβηνεις το miuimusic. Apk και πετας μεσα το apk που θες (το βρισκεις πχ απο το φακελο του titanium αν το εχεις κανει backup) Τωρα για το ιδιο θεμα ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε. Οτι apks βαλω στο zip της rom στο system θα αποθηκευονται στο partition του συστηματος και θα γλυτωσω χωρο απο το partition των εφαρμογων ή ουτε καν? Υπαρχει καποιο μειονεκτημα? Πχ να αργει περισσοτερο το boot του κινητου.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλημερα....! εσβησα απο την sd το .zip της leedroid.... πειραζει καθολου αυτο....? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλησπέρα Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βγάλω από το μενού του swype όλες τις γλώσσες πλην των ελληνικών και των αγγλικών; Thanks Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 καλημερα....! εσβησα απο την sd το .zip της leedroid.... πειραζει καθολου αυτο....? Όχι δεν πειράζει. καλησπέρα Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βγάλω από το μενού του swype όλες τις γλώσσες πλην των ελληνικών και των αγγλικών; Thanks Sent from my HTC Desire using Tapatalk Γίνεται, αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο :(. Αν θυμάμαι καλά απλά σβήνεις τις γλώσσες που δεν θέλεις μέσα από το πακέτο. Περίμενε όμως να σου γράψει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 οποτε ξεκιναω οπως ειπε ο kollatos και βλεπουμε...επισης αλλο ενα προβλημα ειναι η μπαταρια...με χαμηλο φωτισμο αλλα χρηση ασταματητη μ βγαζει το πολυ μιση μερα...αυτο το post στην αρχη για την μπαταρια που αυξανει την ζωη της ισχυει?το εχει δοκιμασει κανενας?να το κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 οποτε ξεκιναω οπως ειπε ο kollatos και βλεπουμε...επισης αλλο ενα προβλημα ειναι η μπαταρια...με χαμηλο φωτισμο αλλα χρηση ασταματητη μ βγαζει το πολυ μιση μερα...αυτο το post στην αρχη για την μπαταρια που αυξανει την ζωη της ισχυει?το εχει δοκιμασει κανενας?να το κανω? εμενα με την leedroid αρχισε να μου κραταει περισσοτερο...! κ επειδη ελεγες για τις εφαρμογες με εσωσε κ απο απο αυτο.... εχω free 80mb κ πανω απο 60 εφαρμογες.. κ εχει κ το sense που μου αρεσει παρα πολυ...! Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 οποτε ξεκιναω οπως ειπε ο kollatos και βλεπουμε...επισης αλλο ενα προβλημα ειναι η μπαταρια...με χαμηλο φωτισμο αλλα χρηση ασταματητη μ βγαζει το πολυ μιση μερα...αυτο το post στην αρχη για την μπαταρια που αυξανει την ζωη της ισχυει?το εχει δοκιμασει κανενας?να το κανω? Οι περισσότεροι είδαν διαφορά με το καλιμπράρισμα, εγώ πάλι δεν είδα. Όταν το rootάρεις θα σου πω ένα κόλπο που κάνει την ίδια δουλειά! [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Μολις ξαναγυρισα το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση και η διαφορα ταχυτητας ειναι παραπανω απο εμφανης !!!:):):) Τα μονα μου παραπονα προσωπικα ειναι οτι: Δεν μπορω να μεγαλωσω την γραμματοσειρα και Δεν μπορω να "ξυπναω" το κινητο με αλλο τροπο εκτος το power button. Τελικα μηπως υπαρχει καποια λυση για αυτα τα δυο ?:( Ευχαριστω.:) Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Εγώ πάλι τη leedroid δεν τη θέλω γιατί μου τρώει τη μπαταρία, όπως μια HD rom περίπου. Για πολύ περισσότερο χώρο και μπαταρια ΟΚ μόνο τελικά η AuraxTsence αξίζει. Θυμάμαι με 5 παιχνίδια. το google earth και καμια 50αρια εφαρμογες με Aurax είχα χώρο ακόμα 100 και ΜΒ για στειλε μου κανα λινκ αν μπορεις για την AuraxTsence να την κατεβασω γτ αν μου πεισ να μπω στο xda σιγουρα δεν θα την βρω... σου αρεσε πολυ δλδ σε σχεση με την leedroid...? Οι περισσότεροι είδαν διαφορά με το καλιμπράρισμα, εγώ πάλι δεν είδα. Όταν το rootάρεις θα σου πω ένα κόλπο που κάνει την ίδια δουλειά! πες το κοπλακι στον λαο που ειναι root ηδη....!!!!!!!! :happy: Edited January 30, 2011 by kollatos Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts