GeorgeX21 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εχω εδώ και καιρό περασμένη στο desire μου την defrost αλλά η μπαταρία μου τελειώνει αρκετά γρήγορα, δηλαδή σήμερα με 2 ώρες 3g και angry birds έχει πέσει 25%. Τι μπορώ να περάσω για λιγότερη κατανάλωση; παίζει κάτι με το radio; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καλησπερα, εχει βαλει κανεις την AuraxTSense v8.0 να μου πει εντυπωσεις...; Ω τι σύμπτωση, σήμερα είπα να την δοκιμάσω. Έκανα τα κλασσικά wipes κλπ, την έβαλα, σε πρώτη εντύπωση ήταν σφαιράτη. Έχει μια λειτουργία που όταν κλείνεις τον οθόνη για πάνω από 12 sec γυρνάει από 3g σε 2g αυτόματα. Ε, σε μένα στήνοντάς το σε κάποια φάση κόλλησε σε απλό και δεν γύριζε σε 3g. Χτυπάω ένα restart να έρθει στα καλά του και μετά είχε συνουσιαστεί ο Δίας. Χύμα widgets παντού, το sense δεν φόρτωνε κλπ, μπάχαλο. Βαρέθηκα να ασχοληθώ μαζί της παραπάνω, έκανα ένα restore την 2.2f και ησύχασα. Μπορεί να έτυχε σε μένα, απλά αναφέρω την περίπτωσή μου για να είσαι προετοιμασμένος. :) Εχω εδώ και καιρό περασμένη στο desire μου την defrost αλλά η μπαταρία μου τελειώνει αρκετά γρήγορα, δηλαδή σήμερα με 2 ώρες 3g και angry birds έχει πέσει 25%. Τι μπορώ να περάσω για λιγότερη κατανάλωση; παίζει κάτι με το radio; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Wifi κ 3g ανοιχτά συνέχεια; SetCpu έχεις φτιάξει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Ω τι σύμπτωση, σήμερα είπα να την δοκιμάσω. Έκανα τα κλασσικά wipes κλπ, την έβαλα, σε πρώτη εντύπωση ήταν σφαιράτη. Έχει μια λειτουργία που όταν κλείνεις τον οθόνη για πάνω από 12 sec γυρνάει από 3g σε 2g αυτόματα. Ε, σε μένα στήνοντάς το σε κάποια φάση κόλλησε σε απλό και δεν γύριζε σε 3g. Χτυπάω ένα restart να έρθει στα καλά του και μετά είχε συνουσιαστεί ο Δίας. Χύμα widgets παντού, το sense δεν φόρτωνε κλπ, μπάχαλο. Βαρέθηκα να ασχοληθώ μαζί της παραπάνω, έκανα ένα restore την 2.2f και ησύχασα. Μπορεί να έτυχε σε μένα, απλά αναφέρω την περίπτωσή μου για να είσαι προετοιμασμένος. :) ευχαριστω για την πληροφορια :) κατι αλλο..για ext3 partition με το livecd χρειαζεται να εχεις linux στο pc...; EDIT: γραφω σε cd το ubuntu με το nero start smart αλλα οταν το βαζω στο cd rom και κανω restart δεν κανει τιποτα...μπαινει κανονικα στα XP...!!! Edited December 4, 2010 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 WiFi κλειστό και 3g μόνο όταν θέλω internet. Στο setcpu το εχω βάλει να δουλεύει max 768 και min 245. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) ευχαριστω για την πληροφορια :) κατι αλλο..για ext3 partition με το livecd χρειαζεται να εχεις linux στο pc...; Δεν έχω φτιάξει έτσι ext3 partition έτσι ποτέ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, το κάνω πάντα από το rom manager μέσα. :( WiFi κλειστό και 3g μόνο όταν θέλω internet. Στο setcpu το εχω βάλει να δουλεύει max 768 και min 245. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Προφίλ έχεις δοκιμάσει να σετάρεις στο setcpu; Ποιόν governor χρησιμοποιείς; Φλασιά, εννοείς έχεις χάσει το 25% (=75%) της μπαταρίας με αυτήν τη χρήση ή είσαι στο 25%; Edited December 4, 2010 by drdino Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Είμαι στο 75% μάλλον ήμουν, τώρα είμαι στο 69! Όχι δεν εχω προφίλ στο setcpu και επίσης δε γνωρίζω κάτι για governor. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Δεν έχω φτιάξει έτσι ext3 partition έτσι ποτέ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, το κάνω πάντα από το rom manager μέσα. :( λοιπον τωρα εκανα κι εγω ext3 μεσω rom manager με ext3 size=512 και swap=0...ομως τα περιεχομενα της καρτας δεν διαγραφηκαν..κανονικα δεν επρεπε να σβηστουν; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ευχαριστω για την πληροφορια :) κατι αλλο..για ext3 partition με το livecd χρειαζεται να εχεις linux στο pc...; EDIT: γραφω σε cd το ubuntu με το nero start smart αλλα οταν το βαζω στο cd rom και κανω restart δεν κανει τιποτα...μπαινει κανονικα στα XP...!!! Δεν χρειάζεται να εχεις τα linux οχι. Αφού δεν κάνει boot αυτόματα από το cd κατα πάσα πιθανότητα θα εχει σαν προεπιλογή να κάνει boot από το δίσκο σου. Αυτό αλλάζει εύκολα. Όταν κανεις restart πρόσεξε που σου λεει σε κάποιο σημείο να πατήσεις F1 ή κάποιο άλλο δεν θυμάμαι τώρα για να μπείς στις ρυθμίσεις το bios και από το menu βάλε προεπιλογή να κάνει πρώτα boot από το cd. Αν πάλι δεν δουλέψει σημαίνει οτι φταίει το cd, ή δεν κάηκε σωστά ή δεν κατέβηκε σωστα. Μου έχει συμβεί και αυτο. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ευχαριστω για την πληροφορια :) κατι αλλο..για ext3 partition με το livecd χρειαζεται να εχεις linux στο pc...; οχι δε χρειαζετε απλα κανεις μπουτ απ το livecd. δοκιμασε να κανεις το partition με to easeus partition master ειναι πανευκολο .την Aurax την ειχα βαλει πιο παλια μου φανικε γρηγοροτερη και ειναι ποιο εφετζιδικη απ τη LeeDroid αλλα δεν ειναι σταθερη και ειχε προβληματα με το βιντεο ειχα δοκιμασει και αλλους kernel τιποτα και την εβγαλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 οχι δε χρειαζετε απλα κανεις μπουτ απ το livecd. δοκιμασε να κανεις το partition με to easeus partition master ειναι πανευκολο .την Aurax την ειχα βαλει πιο παλια μου φανικε γρηγοροτερη και ειναι ποιο εφετζιδικη απ τη LeeDroid αλλα δεν ειναι σταθερη και ειχε προβληματα με το βιντεο ειχα δοκιμασει και αλλους kernel τιποτα και την εβγαλα μπορεις να μου περιγραψεις εν συντομια την διαδικασια...; τωρα το κατεβασα.. Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 λοιπον τωρα εκανα κι εγω ext3 μεσω rom manager με ext3 size=512 και swap=0...ομως τα περιεχομενα της καρτας δεν διαγραφηκαν..κανονικα δεν επρεπε να σβηστουν; σβηνονται ολα επρεπε να επαιρνες back up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) σβηνονται ολα επρεπε να επαιρνες back up εχω παρει back up edit: με το rom manager δεν εγινε τελικα το ext3...την εκανα plug στο pc και δειχνει fat32 και τα περιεχομενα εχουν παραμεινει:( Edited December 4, 2010 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εχω παρει back up ok τοτε;):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εχω παρει back up edit: με το rom manager δεν εγινε τελικα το ext3...την εκανα plug στο pc και δειχνει fat32 και τα περιεχομενα εχουν παραμεινει:( Στο pc με windows δε φαινεται το ext partition, δες απλα αν φαινεται μικροτερη η καρτα απ οτι ειναι γιατι θα λειπει το partition. Αν και αφου δε χαθηκαν τοτε μαλλον δεν εγινε. Sent from my HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Στο pc με windows δε φαινεται το ext partition, δες απλα αν φαινεται μικροτερη η καρτα απ οτι ειναι γιατι θα λειπει το partition. Αν και αφου δε χαθηκαν τοτε μαλλον δεν εγινε. Sent from my HTC Desire ειναι 4αρα και λεει 3.68 αλλα και πριν τοσο εδειχνε...αρα δεν εγινε:( Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 μπορεις να μου περιγραψεις εν συντομια την διαδικασια...; τωρα το κατεβασα.. ποια διαδικασια για το easeus? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 ποια διαδικασια για το easeus? ναι για το πως θα το κανω τελικα με το easeus... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 εχω παρει back up edit: με το rom manager δεν εγινε τελικα το ext3...την εκανα plug στο pc και δειχνει fat32 και τα περιεχομενα εχουν παραμεινει:( απο finn σελιδα 586 για δες :)Συνήθως όταν κάνουμε partition με το Rom manager μπουτάρει στο δικό του recovery αλλά επειδή η ρύθμιση signature verification είναι enabled δε κάνει τίποτε και ο χρήστης,αν δεν ελέγξει το μήνυμα λάθους, λανθασμένα νομίζει ότι πήγαν όλα καλά. Οπότε για να πετύχει πρέπει να επιλέξουμε Partition SD card απ τον Rom manager,το κινητό μπαίνει σε recovery,ελέγχουμε αν δίνει μήνυμα λάθους και αν ναι μπαίνουμε στο select zip form sd card και επιλέγουμε το toggle signature verification.Λογικά θα γράψει disabled.Πατάμε back και πάμε στο advanced και επιλέγουμε reboot recovery.Λογικά θα ξεκινήσει η διαδικασία partitioning. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 απο finn σελιδα 586 για δες :)Συνήθως όταν κάνουμε partition με το Rom manager μπουτάρει στο δικό του recovery αλλά επειδή η ρύθμιση signature verification είναι enabled δε κάνει τίποτε και ο χρήστης,αν δεν ελέγξει το μήνυμα λάθους, λανθασμένα νομίζει ότι πήγαν όλα καλά. Οπότε για να πετύχει πρέπει να επιλέξουμε Partition SD card απ τον Rom manager,το κινητό μπαίνει σε recovery,ελέγχουμε αν δίνει μήνυμα λάθους και αν ναι μπαίνουμε στο select zip form sd card και επιλέγουμε το toggle signature verification.Λογικά θα γράψει disabled.Πατάμε back και πάμε στο advanced και επιλέγουμε reboot recovery.Λογικά θα ξεκινήσει η διαδικασία partitioning. μα εμενα καθως επελεξα Partition SD card απ τον Rom manager, το κινητο δεν μπηκε σε recovery, παρα εκανε μονο restart:confused: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) ναι για το πως θα το κανω τελικα με το easeus... εν συντομια. βαλε τη καρτα σε ενα καρντριντερ ανοιξε το easeus θα δεις τη καρτα σα δισκο κανε δεξι κλικ στην καρτα και κανε resize βαλε πχ 512μβ στο unallocated after kai πατα οκ. μετα πατα δεξι πανω στο unallocated και δωσε create as primary και file system ext3 αυτο ηταν πατα πανω αριστερα apply και τελιωσες Edited December 4, 2010 by than_007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 μα εμενα καθως επελεξα Partition SD card απ τον Rom manager, το κινητο δεν μπηκε σε recovery, παρα εκανε μονο restart:confused: Μήπως δεν έχεις εγκατεστημενο recocery μεσω του rom manager? Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 μα εμενα καθως επελεξα Partition SD card απ τον Rom manager, το κινητο δεν μπηκε σε recovery, παρα εκανε μονο restart:confused: σε πηγε στην μαυρη οθονη με το τριγωνο & το android ανθρωπακι ? αν ναι πατας το power & μπαινεις σε recovery:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μήπως δεν έχεις εγκατεστημενο recocery μεσω του rom manager? Sent from my HTC Desire using Tapatalk το εχω γιατι οταν επελεξα partionsd εγκατεστησε μια εφαρμογη νομιζω την clockwor recovery 2.0.5.7..καπως ετσι... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 σε πηγε στην μαυρη οθονη με το τριγωνο & το android ανθρωπακι ? αν ναι πατας το power & μπαινεις σε recovery:) οχι απλα εκανε reboot :( Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 το εχω γιατι οταν επελεξα partionsd εγκατεστησε μια εφαρμογη νομιζω την clockwor recovery 2.0.5.7..καπως ετσι... καντω οπως σου πα ειναι 3 κλικ υποθεση και βαλε 1g ext μπορει να θες να δοκιμασεις και hd rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts