Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εδώ και καιρό περασμένη στο desire μου την defrost αλλά η μπαταρία μου τελειώνει αρκετά γρήγορα, δηλαδή σήμερα με 2 ώρες 3g και angry birds έχει πέσει 25%. Τι μπορώ να περάσω για λιγότερη κατανάλωση; παίζει κάτι με το radio;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα,

εχει βαλει κανεις την AuraxTSense v8.0 να μου πει εντυπωσεις...;

Ω τι σύμπτωση, σήμερα είπα να την δοκιμάσω.

Έκανα τα κλασσικά wipes κλπ, την έβαλα, σε πρώτη εντύπωση ήταν σφαιράτη. Έχει μια λειτουργία που όταν κλείνεις τον οθόνη για πάνω από 12 sec γυρνάει από 3g σε 2g αυτόματα. Ε, σε μένα στήνοντάς το σε κάποια φάση κόλλησε σε απλό και δεν γύριζε σε 3g. Χτυπάω ένα restart να έρθει στα καλά του και μετά είχε συνουσιαστεί ο Δίας. Χύμα widgets παντού, το sense δεν φόρτωνε κλπ, μπάχαλο. Βαρέθηκα να ασχοληθώ μαζί της παραπάνω, έκανα ένα restore την 2.2f και ησύχασα.

Μπορεί να έτυχε σε μένα, απλά αναφέρω την περίπτωσή μου για να είσαι προετοιμασμένος. :)

Εχω εδώ και καιρό περασμένη στο desire μου την defrost αλλά η μπαταρία μου τελειώνει αρκετά γρήγορα, δηλαδή σήμερα με 2 ώρες 3g και angry birds έχει πέσει 25%. Τι μπορώ να περάσω για λιγότερη κατανάλωση; παίζει κάτι με το radio;

Wifi κ 3g ανοιχτά συνέχεια;

SetCpu έχεις φτιάξει;

Ω τι σύμπτωση, σήμερα είπα να την δοκιμάσω.

Έκανα τα κλασσικά wipes κλπ, την έβαλα, σε πρώτη εντύπωση ήταν σφαιράτη. Έχει μια λειτουργία που όταν κλείνεις τον οθόνη για πάνω από 12 sec γυρνάει από 3g σε 2g αυτόματα. Ε, σε μένα στήνοντάς το σε κάποια φάση κόλλησε σε απλό και δεν γύριζε σε 3g. Χτυπάω ένα restart να έρθει στα καλά του και μετά είχε συνουσιαστεί ο Δίας. Χύμα widgets παντού, το sense δεν φόρτωνε κλπ, μπάχαλο. Βαρέθηκα να ασχοληθώ μαζί της παραπάνω, έκανα ένα restore την 2.2f και ησύχασα.

Μπορεί να έτυχε σε μένα, απλά αναφέρω την περίπτωσή μου για να είσαι προετοιμασμένος. :)

ευχαριστω για την πληροφορια :)

κατι αλλο..για ext3 partition με το livecd χρειαζεται να εχεις linux στο pc...;

EDIT:

γραφω σε cd το ubuntu με το nero start smart αλλα οταν το βαζω στο cd rom και κανω restart δεν κανει τιποτα...μπαινει κανονικα στα XP...!!!

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

WiFi κλειστό και 3g μόνο όταν θέλω internet. Στο setcpu το εχω βάλει να δουλεύει max 768 και min 245.

Δεν έχω φτιάξει έτσι ext3 partition έτσι ποτέ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, το κάνω πάντα από το rom manager μέσα. :(

WiFi κλειστό και 3g μόνο όταν θέλω internet. Στο setcpu το εχω βάλει να δουλεύει max 768 και min 245.

Προφίλ έχεις δοκιμάσει να σετάρεις στο setcpu; Ποιόν governor χρησιμοποιείς;

Φλασιά, εννοείς έχεις χάσει το 25% (=75%) της μπαταρίας με αυτήν τη χρήση ή είσαι στο 25%;

Edited by drdino

Είμαι στο 75% μάλλον ήμουν, τώρα είμαι στο 69! Όχι δεν εχω προφίλ στο setcpu και επίσης δε γνωρίζω κάτι για governor.

Δεν έχω φτιάξει έτσι ext3 partition έτσι ποτέ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, το κάνω πάντα από το rom manager μέσα. :(

λοιπον τωρα εκανα κι εγω ext3 μεσω rom manager με ext3 size=512 και swap=0...ομως τα περιεχομενα της καρτας δεν διαγραφηκαν..κανονικα δεν επρεπε να σβηστουν;

Ηρακλής!

EDIT:

γραφω σε cd το ubuntu με το nero start smart αλλα οταν το βαζω στο cd rom και κανω restart δεν κανει τιποτα...μπαινει κανονικα στα XP...!!!

Δεν χρειάζεται να εχεις τα linux οχι. Αφού δεν κάνει boot αυτόματα από το cd κατα πάσα πιθανότητα θα εχει σαν προεπιλογή να κάνει boot από το δίσκο σου. Αυτό αλλάζει εύκολα. Όταν κανεις restart πρόσεξε που σου λεει σε κάποιο σημείο να πατήσεις F1 ή κάποιο άλλο δεν θυμάμαι τώρα για να μπείς στις ρυθμίσεις το bios και από το menu βάλε προεπιλογή να κάνει πρώτα boot από το cd. Αν πάλι δεν δουλέψει σημαίνει οτι φταίει το cd, ή δεν κάηκε σωστά ή δεν κατέβηκε σωστα. Μου έχει συμβεί και αυτο.

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

οχι δε χρειαζετε απλα κανεις μπουτ απ το livecd. δοκιμασε να κανεις το partition με to easeus partition master ειναι πανευκολο .την Aurax την ειχα βαλει πιο παλια μου φανικε γρηγοροτερη και ειναι ποιο εφετζιδικη απ τη LeeDroid αλλα δεν ειναι σταθερη και ειχε προβληματα με το βιντεο ειχα δοκιμασει και αλλους kernel τιποτα και την εβγαλα

οχι δε χρειαζετε απλα κανεις μπουτ απ το livecd. δοκιμασε να κανεις το partition με to easeus partition master ειναι πανευκολο .την Aurax την ειχα βαλει πιο παλια μου φανικε γρηγοροτερη και ειναι ποιο εφετζιδικη απ τη LeeDroid αλλα δεν ειναι σταθερη και ειχε προβληματα με το βιντεο ειχα δοκιμασει και αλλους kernel τιποτα και την εβγαλα

μπορεις να μου περιγραψεις εν συντομια την διαδικασια...;

τωρα το κατεβασα..

Ηρακλής!

λοιπον τωρα εκανα κι εγω ext3 μεσω rom manager με ext3 size=512 και swap=0...ομως τα περιεχομενα της καρτας δεν διαγραφηκαν..κανονικα δεν επρεπε να σβηστουν;

σβηνονται ολα επρεπε να επαιρνες back up

σβηνονται ολα επρεπε να επαιρνες back up

εχω παρει back up

edit:

με το rom manager δεν εγινε τελικα το ext3...την εκανα plug στο pc και δειχνει fat32 και τα περιεχομενα εχουν παραμεινει:(

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

εχω παρει back up

edit:

με το rom manager δεν εγινε τελικα το ext3...την εκανα plug στο pc και δειχνει fat32 και τα περιεχομενα εχουν παραμεινει:(

Στο pc με windows δε φαινεται το ext partition, δες απλα αν φαινεται μικροτερη η καρτα απ οτι ειναι γιατι θα λειπει το partition. Αν και αφου δε χαθηκαν τοτε μαλλον δεν εγινε.

Sent from my HTC Desire

Στο pc με windows δε φαινεται το ext partition, δες απλα αν φαινεται μικροτερη η καρτα απ οτι ειναι γιατι θα λειπει το partition. Αν και αφου δε χαθηκαν τοτε μαλλον δεν εγινε.

Sent from my HTC Desire

ειναι 4αρα και λεει 3.68 αλλα και πριν τοσο εδειχνε...αρα δεν εγινε:(

Ηρακλής!

μπορεις να μου περιγραψεις εν συντομια την διαδικασια...;

τωρα το κατεβασα..

ποια διαδικασια για το easeus?

ποια διαδικασια για το easeus?

ναι για το πως θα το κανω τελικα με το easeus...

Ηρακλής!

εχω παρει back up

edit:

απο finn σελιδα 586 για δες :)Συνήθως όταν κάνουμε partition με το Rom manager μπουτάρει στο δικό του recovery αλλά επειδή η ρύθμιση signature verification είναι enabled δε κάνει τίποτε και ο χρήστης,αν δεν ελέγξει το μήνυμα λάθους, λανθασμένα νομίζει ότι πήγαν όλα καλά.

Οπότε για να πετύχει πρέπει να επιλέξουμε Partition SD card απ τον Rom manager,το κινητό μπαίνει σε recovery,ελέγχουμε αν δίνει μήνυμα λάθους και αν ναι μπαίνουμε στο select zip form sd card και επιλέγουμε το toggle signature verification.Λογικά θα γράψει disabled.Πατάμε back και πάμε στο advanced και επιλέγουμε reboot recovery.Λογικά θα ξεκινήσει η διαδικασία partitioning.

απο finn σελιδα 586 για δες :)Συνήθως όταν κάνουμε partition με το Rom manager μπουτάρει στο δικό του recovery αλλά επειδή η ρύθμιση signature verification είναι enabled δε κάνει τίποτε και ο χρήστης,αν δεν ελέγξει το μήνυμα λάθους, λανθασμένα νομίζει ότι πήγαν όλα καλά.

Οπότε για να πετύχει πρέπει να επιλέξουμε Partition SD card απ τον Rom manager,το κινητό μπαίνει σε recovery,ελέγχουμε αν δίνει μήνυμα λάθους και αν ναι μπαίνουμε στο select zip form sd card και επιλέγουμε το toggle signature verification.Λογικά θα γράψει disabled.Πατάμε back και πάμε στο advanced και επιλέγουμε reboot recovery.Λογικά θα ξεκινήσει η διαδικασία partitioning.

μα εμενα καθως επελεξα Partition SD card απ τον Rom manager, το κινητο δεν μπηκε σε recovery, παρα εκανε μονο restart:confused:

Ηρακλής!

ναι για το πως θα το κανω τελικα με το easeus...

εν συντομια. βαλε τη καρτα σε ενα καρντριντερ ανοιξε το easeus θα δεις τη καρτα σα δισκο κανε δεξι κλικ στην καρτα και κανε resize βαλε πχ 512μβ στο unallocated after kai πατα οκ. μετα πατα δεξι πανω στο unallocated και δωσε create as primary και file system ext3 αυτο ηταν πατα πανω αριστερα apply και τελιωσες

Edited by than_007

μα εμενα καθως επελεξα Partition SD card απ τον Rom manager, το κινητο δεν μπηκε σε recovery, παρα εκανε μονο restart:confused:

Μήπως δεν έχεις εγκατεστημενο recocery μεσω του rom manager?

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

σε πηγε στην μαυρη οθονη με το τριγωνο & το android ανθρωπακι ? αν ναι πατας το power & μπαινεις σε recovery:)

Μήπως δεν έχεις εγκατεστημενο recocery μεσω του rom manager?

το εχω γιατι οταν επελεξα partionsd εγκατεστησε μια εφαρμογη νομιζω την clockwor recovery 2.0.5.7..καπως ετσι...

Ηρακλής!

σε πηγε στην μαυρη οθονη με το τριγωνο & το android ανθρωπακι ? αν ναι πατας το power & μπαινεις σε recovery:)

οχι απλα εκανε reboot :(

Ηρακλής!

το εχω γιατι οταν επελεξα partionsd εγκατεστησε μια εφαρμογη νομιζω την clockwor recovery 2.0.5.7..καπως ετσι...

καντω οπως σου πα ειναι 3 κλικ υποθεση και βαλε 1g ext μπορει να θες να δοκιμασεις και hd rom

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...