eltsele Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Α, εγώ την έχω μόνιμα ανοιχτή οπότε γι' αυτό δεν το έχω προσέξει. Το ίδιο ακριβώς το παθαίνω με το wifi εγώ στη 2.2 τις περισσότερες φορές. Θέλει το χρόνο του μάλλον!!! Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Εγώ από την άλλη που τα έχω μονίμως ανοικτά όλα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα από εναλλαγές 3G και wifi... Unrooted με όλα τα updates... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Στα GPS status,Motonav και Ndrive που τα δοκίμασα κλειδωσανε αμέσως (ούτε 10 δεύτερα) Αλλά πρέπει να περιμένουμε για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. τι να πω...θα ξαναπροσπαθησω αυριο και θα πω νεοτερα...πριν παντως στο ιδιο σημειο ηθελε ενα λεπτο περιπου... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Εγώ από την άλλη που τα έχω μονίμως ανοικτά όλα, δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα από εναλλαγές 3G και wifi... Unrooted με όλα τα updates... Δεν κλείνεις wifi ποτέ?? Κυκλοφορείς με ηλιακό φορτιστή?!:lol::p Κι εγώ unrooted με όλα τα Updates είμαι..;) Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 το ιδιο κανει και το google earth δεν ξερω αν το χεις δοκιμασει?παει ολο στην internal σα να μην υπαρχει a2sd+ το ξαναδοκιμασα τωρα απο 103mb 87mb free Δεν το έχω κοιτάξει... βασικά προς το παρόν δεν με απασχολεί, έχω ακόμα καμμία 40αριά mb ελεύθερα:-P Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Δεν κλείνεις wifi ποτέ?? Κυκλοφορείς με ηλιακό φορτιστή?!:lol::p Κι εγώ unrooted με όλα τα Updates είμαι..;) Ποτέ δεν κλείνω τίποτα. Δεν ζω σε σπηλιά οπότε δεν μου λείπουν οι πρίζες κατά την διάρκεια της μέρας... :p Δεν θα πάρω το desire ούτως η άλλως για τον διάπλου του Ατλαντικού... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 με τον launcher pro αναφερθηκε πως μπορεις να κρυψεις τα αχρηστα εικονιδια στο μακροσκελες μενου... με την free ή θελει την paid εκδοση? με τον ADW μπορει να γινει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ποτέ δεν κλείνω τίποτα. Δεν ζω σε σπηλιά οπότε δεν μου λείπουν οι πρίζες κατά την διάρκεια της μέρας... :p Δεν θα πάρω το desire ούτως η άλλως για τον διάπλου του Ατλαντικού... :lol: Μμμμ... εξυπνάδες!!!!:lol::p:lol: Κοιτά καλά κάνεις.. αλλά εμένα οι 2 φορές τη μέρα που το φορτίζω μου είναι ήδη αρκετές!!:D Αν και πλάκα πλάκα την περισσότερη ώρα ανοιχτό είναι.. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 to wifi δεν μπαινει σε sleep mode? μπορει να ναι ανοιχτο οταν δεν χρησιμοποιειται και να μην τρωει μπαταρια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ναι μπορεί.... Προσωπικά το έχω στον allways on... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 με τον launcher pro αναφερθηκε πως μπορεις να κρυψεις τα αχρηστα εικονιδια στο μακροσκελες μενου... με την free ή θελει την paid εκδοση? με τον ADW μπορει να γινει? Υπενθυμίζω ότι τα widgets της HTC δεν λειτουργούν σε άλλους launcher! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnaross Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 με τον launcher pro αναφερθηκε πως μπορεις να κρυψεις τα αχρηστα εικονιδια στο μακροσκελες μενου... με την free ή θελει την paid εκδοση? με τον ADW μπορει να γινει? Και στον free Preferences > General Settings > Hidden apps 2)Ειχε γινει λογος για το προβλημα με το ραδιο μεσω ιντερνετ(πχ e-radio.gr) αλλα χωρις λυση...μηπως ξερετε αν τελικα υπαρχει λυση? Βρικα χθες μια εφαρμογη τη radiotime (paid) που εχει πραγματικα ολους τους σταθμους, ακομα και τοπικους... Ακομα βεβαια δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει απευθειαν απο τον browser..?! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 (edited) με τον launcher pro αναφερθηκε πως μπορεις να κρυψεις τα αχρηστα εικονιδια στο μακροσκελες μενου... με την free ή θελει την paid εκδοση? με τον ADW μπορει να γινει? Και η free το κάνει. Όσον αφορά τα HTC widgets, ναι, όντως, δεν τρέχουν. Στις τελευταίες εκδόσεις της paid όμως, ο developer έχει αρχίσει και δημιουργεί κάποια πανομοιότυπα, με την ίδια ακριβώς λειτουργία (μέχρι στιγμής τα People, Bookmarks, Calendar, Messaging, Twitter). Και στον free Βρικα χθες μια εφαρμογη τη radiotime (paid) που εχει πραγματικα ολους τους σταθμους, ακομα και τοπικους... Δοκίμασε και το TuneIn, είναι δωρεάν (για την ακρίβεια, νομίζω πως είναι το καινούργιο radiotime). Mods: Αν θέλετε κάντε merge με το από πάνω. Edited September 10, 2010 by Nikos_s3 DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Υπενθυμίζω ότι τα widgets της HTC δεν λειτουργούν σε άλλους launcher! Sent from my HTC Desire using Tapatalk ναι το ξεχασα τελειως... κανενα ρολογακι οπως το κλασικο του sense, στον launcher pro μπορουμε να χουμε? και γενικα να προσθεσεις κι αλλο πραμα... εχει γινει συνηθεια πλεον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ναι το ξεχασα τελειως... κανενα ρολογακι οπως το κλασικο του sense, στον launcher pro μπορουμε να χουμε? και γενικα να προσθεσεις κι αλλο πραμα... εχει γινει συνηθεια πλεον... Αν σε ενδιαφέρουν τα widgets της HTC, εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις την paid έκδοση (2.99 δολάρια κάνει, την έχω). Έχει τα widgets που αναφέρω παραπάνω και όσα προστεθούν. Δεν κάνω διαφήμιση ούτε γνωρίζω τον developer, αλλά είναι κατά κοινή ομολογία από τους καλύτερους launchers και από τους πιο ενεργούς developer αυτή τη στιγμή στην κοινότητα. Για ρολόι, εγώ έχω το Digital Clock (κάπως έτσι το λένε). DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Και στον free Preferences > General Settings > Hidden apps Βρικα χθες μια εφαρμογη τη radiotime (paid) που εχει πραγματικα ολους τους σταθμους, ακομα και τοπικους... Ακομα βεβαια δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει απευθειαν απο τον browser..?! εννοεις απο live24 και λοιπα σαιτ? στο pc χρειαζονται plugin του media player των windows , κατι που δεν μπορει να γινει στον browser του desire.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Για ρόλοι σε άλλους launcher σαν της HTC έχουν τα beautiful widgets τα οποία βρίσκετε επί πληρωμής στο μάρκετ. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnaross Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Δοκίμασε και το TuneIn, είναι δωρεάν (για την ακρίβεια, νομίζω πως είναι το καινούργιο radiotime). Οντως ειναι ιδιο...και ειναι και free εννοεις απο live24 και λοιπα σαιτ? στο pc χρειαζονται plugin του media player των windows , κατι που δεν μπορει να γινει στον browser του desire.... Ακριβως αυτο εννοω!!Δε γινετε δηλαδη να τα βαλουμε καπως κι εδω?:confused: Καποιος εδω ειχε βρει αυτο: http://www.lorinbute.com/posts/how-to-force-apps-to-move-to-the-sd-card-on-froyo.html?currentPage=2#comments (move2sd διαδικασια) Το εκανα και ειναι τελειο για unrooted συσκευη, οπως η δικια μου!!!thanks... Edited September 10, 2010 by Johnaross Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το εκανα και ειναι τελειο για unrooted συσκευη, οπως η δικια μου!!!thanks... Λειτουργεί σίγουρα; Το είχα δεί κι εγώ και το σκέφτομαι για να το κάνω... DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnaross Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Λειτουργεί σίγουρα; Το είχα δεί κι εγώ και το σκέφτομαι για να το κάνω... Το εκανα το απογευμα και πετυχε παρα πολυ! Δεν τις μεταφερει ολοκληρες αλλα τις μεταφερει ολες...και ειναι και πολυ ευκολη διαδικασια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Α, ξέχασα, θέλει το Android SDK. Για κάποιο λόγο, δεν μου κάνει εγκατάσταση... Πετάει ένα command line και κλείνει.. :( (μάλλον θέλει διάφορα και τώρα βαριέμαι.. :p) Edited September 10, 2010 by DJDB DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ποια radio εγκατέστησε το νέο OTA firmware? HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ποια radio εγκατέστησε το νέο OTA firmware? 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 και πρέπει να είναι πολύ άθλιο σε 3G/HSDPA... DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) σχετικα με την μνημη και το google earth σε μενα εχει την ιδια κατανομη χωρου χωρις google earth εχω (a2cd 284mb internal 75.86mb sd 2.86gb) με google earth εχω (a2cd 279mb internal 60.96mb sd 2.86gb) και οταν του κανω μεταφωρα με το app2sd ( a2cd 284mb internal 60.96mb sd 2.85gb) με λιγα λογια στο θεμα του google earth ειτε a2sd+ εχεις ειτε app2sd δεν κερδιζεις τιποτα Edited September 10, 2010 by jgk31 ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Εγώ πάντως με το καινούργιο update με την 2.10 rooted μου έδωσε το quadrant 1279! Ενώ στην επίσης rooted 2.09 μου έδινε μέχρι 1190. Οι εφαρμογές είναι οι ίδιες γιατί απλά έκανα αναβάθμιση.Νομίζω ότι έχει διαφορά... Sent from my HTC Desire using Tapatalk noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts