Jump to content

Meeting κατόχων HTC, Qtek (και όχι μόνο) στη Θεσ/νικη

ktsak
 Κοινοποίηση

Που θελετε να γινει το 8ο Meeting iPhone, HD2, HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη  

9 members have voted

1. 1. Που θελετε να γινει το 8ο Meeting iPhone, HD2, HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη

• Το ΠΕΤΡΙΝΟ (Παυλου Μελα 16, Πυλαια)
    • ΤΗΓΑΝΙΕΣ & ΣΧΑΡΕΣ (Θ. Σοφουλη 97, Καλαμαρια)
    • ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΛΑΔΟΚΟΛΑ (Ωραιοκαστρου 133, Σταυρουπολη)
    • ΗΛΙΑΣ Ψαροταβερνα (Ωραιοκαστρου 127, Σταυρουπολη)
      0
    • ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ (Δαβακη 5, Πυλαια)
    • ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ψησταρια (Θερμαικου 23, Βυζαντιο)
      0

Recommended Posts

• Απαντήσεις 319
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A...βλέπω περάσατε μια χαρά...όπως άλλωστε ήταν δεδομένο!! Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοια!!

@Powerser: Το 'ξερα ότι εσύ θα κρατήσεις χαρακτήρα!! Εύγε, βράχος!!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

.....@Powerser: Το 'ξερα ότι εσύ θα κρατήσεις χαρακτήρα!! Εύγε, βράχος!!

Αυτο με το χαρακτηρα για καντο μας λιανα ρε συ Ελενιτσα :blink:. Γιατι αυτος εφαγε πιο πολυ απολους μας:rolleyes:, ηπιε πιο πολυ απολους μας:rolleyes:, πηρε το φλουρι :mad: και πληρωσε το ιδιο με ολους μας :p. Οποτε τι χαρακτηρα κρατησε :worry: ?

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Ρε ... πτέραρχε ... εδάφους-εδάφους (κατά το Καρέτα-Καρέτα) ανέβασε το Video που μας έχεις ξεφτιλίσει !!! :mad: :mad:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Τωρα δουλευουν τα links, και τα 2 :rolleyes:

Απολαυστε λοιπον το group της Θεσσαλονικης :w00t:

Ρε ... πτέραρχε ... εδάφους-εδάφους (κατά το Καρέτα-Καρέτα) ανέβασε το Video που μας έχεις ξεφτιλίσει !!! :mad: :mad:

Αν διαβαζες προσεκτικοτερα, θα εβλεπες οτι ηδη ειναι πανω και δουλευει αψογα ;). Η ληψη απο τον εικονοληπτη ειναι χαλια :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Αν διαβαζες προσεκτικοτερα, θα εβλεπες οτι ηδη ειναι πανω και δουλευει αψογα ;). Η ληψη απο τον εικονοληπτη ειναι χαλια :p

Λόγια λόγια για τον εικονολήπτη ! Έχω βγάλει τη σχολή του ΑΝΤ1 :lol: :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Λόγια λόγια για τον εικονολήπτη ! Έχω βγάλει τη σχολή του ΑΝΤ1 :lol: :lol:

Ε πεστο ντε και ανησυχουσα :cry:

Κωστας (Pterarxos)

A...βλέπω περάσατε μια χαρά...όπως άλλωστε ήταν δεδομένο!! Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοια!!

@Powerser: Το 'ξερα ότι εσύ θα κρατήσεις χαρακτήρα!! Εύγε, βράχος!!

Αυτο με το χαρακτηρα για καντο μας λιανα ρε συ Ελενιτσα :blink:. Γιατι αυτος εφαγε πιο πολυ απολους μας:rolleyes:, ηπιε πιο πολυ απολους μας:rolleyes:, πηρε το φλουρι :mad: και πληρωσε το ιδιο με ολους μας :p. Οποτε τι χαρακτηρα κρατησε :worry: ?

Ελενη καλησπερα (επισης και για την υπολοιποι παρεα) χθες παλι τους ειπα για σενα

για μια διαδρομη που μου ειχες περαση στο hd αλλα κανης δεν ηξερε να με βοηθηση

και υμνουσα παλι το ονομα σου .;) Χαρακτηρα ναι ναι WM PHONE !!!!!

Επισης πτεραρχε εμενα μου παιζη μονο 1,5 λεπτο απο το βιντεο του εικονοληπτη του αντ1 που οπως λεη και το ασμα φωτογραφε πωπω χαλια αυτο δεν ειναι βιντεο αλλα

παρωδια βεβαια την ευθηνη την εχουνε οι μαναβηδες μαπα μηλα πουλανε :lol:

ΝΙΚΟΣ

.......Επισης πτεραρχε εμενα μου παιζη μονο 1,5 λεπτο απο το βιντεο του εικονοληπτη του αντ1 που οπως λεη και το ασμα φωτογραφε πωπω χαλια αυτο δεν ειναι βιντεο αλλα

παρωδια βεβαια την ευθηνη την εχουνε οι μαναβηδες μαπα μηλα πουλανε :lol:

Ρε ουτε οι μαναβηδες φταινε, ουτε τα μηλα. Αυτοι που πανε στην αγορα φταινε. Το βιντεο παιζει μια χαρα και τα 6,5'. Για δες το κανονικα :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Δεν φταίει ο εικονολήπτης.....

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Αυτο με το χαρακτηρα για καντο μας λιανα ρε συ Ελενιτσα . Γιατι αυτος εφαγε πιο πολυ απολους μας:rolleyes:, ηπιε πιο πολυ απολους μας , πηρε το φλουρι :mad: και πληρωσε το ιδιο με ολους μας :p. Οποτε τι χαρακτηρα κρατησε :worry: ?

Α.....έτσι είναι παιδί μου οι wm παίχτες!!!! Άμα τα έκανε ανάποδα θα είχε πάρει μήλο!!!:lol::p

Ελενη καλησπερα (επισης και για την υπολοιποι παρεα) χθες παλι τους ειπα για σενα

για μια διαδρομη που μου ειχες περαση στο hd αλλα κανης δεν ηξερε να με βοηθηση

και υμνουσα παλι το ονομα σου . Χαρακτηρα ναι ναι WM PHONE !!!!!

Ωωω, με συγκινείτε κε πρέσβη!!! :lol: Θα τελειώσω εδώ με τις υποχρεώσεις και θα επανέλθω δριμύτερη και θα βρεθεί και η διαδρομή!!!!:D

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τελικά ακόμα και το samsung των 100€ βγάζει κλάση ανώτερες φώτο από το ξυνόμηλο του πτέραρχου:lol::D:lol:

ρε σεις γιατι μου πειραζετε τον Πτεραρχο??:confused:

θα σας μαλωσω :chair::whip: :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ο ... προδότης πτέραρχος αυτή τη στιγμή ασχολείται με ... άλλα φρούτα ... :lol: :lol: :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Άστα Βρε Δημήτρη....

Ο άνθρωπος είναι αθεράπευτα wmobilakias και κυκλοφορεί με το μήλο για να κάνει εντύπωση στα κοριτσάκια:lol::lol::lol:

Ο ... προδότης πτέραρχος αυτή τη στιγμή ασχολείται με ... άλλα φρούτα ... :lol: :lol: :lol:

Άκη,

αν το δείς και εσύ αυτό το φρούτο...θα θέλεις να το δαγκώσεις;)

Ο ... προδότης πτέραρχος αυτή τη στιγμή ασχολείται με ... άλλα φρούτα ... :lol:

Άστα Βρε Δημήτρη....

Ο άνθρωπος είναι αθεράπευτα wmobilakias και κυκλοφορεί με το μήλο για να κάνει εντύπωση στα κοριτσάκια:lol:

:blink: τεκνον Βρουτε (Ktsak :happy:) απο τουτους :ninja: εισαι και εσυ??:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

:blink: τεκνον Βρουτε (Ktsak :happy:) απο τουτους :ninja: εισαι και εσυ??:lol::lol:

Μητσο, αναγκα και οι θεοι πειθονται, αν και εχει αρχισει να με εκνευριζει, πηγα να κανω συγχρονισμο με το Mac, τα περασε ολα εκτος απο ημερολογιο και σημειωσεις, αποφασισα να το κανω στο eeePC, μου εχει σπασει τα .....@λ@ το ActiveSync, εχω ξεχασει εν τω μεταξυ σχεδον τα παντα περι WM και ψαχνομαι, αστα να πανε :mad:. Μου φαινεται θα το στειλω απο κει πουρθε. Αν δεν λυσω τα προβληματα μου μεχρι τη Δευτερα, ετοιμαστειτε για αγγελια :mad:

Κωστας (Pterarxos)

Μητσο, αναγκα και οι θεοι πειθονται, αν και εχει αρχισει να με εκνευριζει, πηγα να κανω συγχρονισμο με το Mac, τα περασε ολα εκτος απο ημερολογιο και σημειωσεις, αποφασισα να το κανω στο eeePC, μου εχει σπασει τα .....@λ@ το ActiveSync, εχω ξεχασει εντωμεταξυ σχεδον τα παντα και ψαχνομαι, αστα να πανε :mad:. Μου φαινεται θα το στειλω απο κει πουρθε. Αν δεν λυσω τα προβληματα μου μεχρι τη Δευτερα, ετοιμαστειτε για αγγελια :mad:

αν ο καιρος ειναι καλος(για μηχανη,γιατι με το αμαξι δεν παλευεται...),πεταγομαι μια βολτα Σαλονικα κυριακη,να το ρεγουλαρουμε :happy:

ps

αν ενδιαφερεσαι...:rolleyes:

εχω ενα λαπτοπ που καθεται με xp :X:worry: :p

αν ο καιρος ειναι καλος (για μηχανη,γιατι με το αμαξι δεν παλευεται...), πεταγομαι μια βολτα Σαλονικα κυριακη, να το ρεγουλαρουμε :happy:

ps

αν ενδιαφερεσαι...:rolleyes:

εχω ενα λαπτοπ που καθεται με xp :X:worry: :p

μωρε και γω εχω το eeePC 1000H της Asus με ΧΡ. Ασε θα δειξει. Ισως φταει που ξεκινησα με συγχρονισμο απο Mac. Θα κανω ενα Hard Reset κια ξεκιναω απο την αρχη και βλεπουμε. Να αυτα σιχαινομουνα στα WM και το γυρισα στα οπωροκηπευτικα. Τα ξενυχτια και τις ανωμαλιες της Ms :mad:

Ευχαριστω για την προσφορα σου ρε Μητσο, αλλα ευτο το Σαββατοκυριακο ειναι φουλ με οικογενειακες δραστηριοτητες. Γιαυτο και καθομαι τετοια ωρα και παιδευομαι. Θα δειξει :!:

Κωστας (Pterarxos)

μωρε και γω εχω το eeePC 1000H της Asus με ΧΡ. Ασε θα δειξει. Ισως φταει που ξεκινησα με συγχρονισμο απο Mac. Θα κανω ενα Hard Reset κια ξεκιναω απο την αρχη και βλεπουμε. Να αυτα σιχαινομουνα στα WM και το γυρισα στα οπωροκηπευτικα. Τα ξενυχτια και τις ανωμαλιες της Ms :mad:

Ευχαριστω για την προσφορα σου ρε Μητσο, αλλα ευτο το Σαββατοκυριακο ειναι φουλ με οικογενειακες δραστηριοτητες. Γιαυτο και καθομαι τετοια ωρα και παιδευομαι. Θα δειξει :!:

δεν ειναι τπτ,απλα πρεπει να ξεκινησεις σωστα,για να μην παιδευεσαι..

ηταν οντως λαθος αρχη να συγχρονισεις με mac...

στρωσε τις επαφες σου στο λαπτοπ σου και στησε το τηλεφωνο απο εκει,για αρχη τουλαχιστον.

απο εκει και μετα,απλα οτι σκεφτεις και κολησεις,μιλα :)

Στα 'λεγα εγώ ... δε στα 'λεγα ? :lol: :lol:

Πολύ μ' αρέσει να το λέω αυτό ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• The title was changed to Meeting κατόχων HTC, Qtek (και όχι μόνο) στη Θεσ/νικη
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...