Jump to content

Meeting κατόχων HTC, Qtek (και όχι μόνο) στη Θεσ/νικη

ktsak
 Κοινοποίηση

Που θελετε να γινει το 8ο Meeting iPhone, HD2, HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη  

9 members have voted

1. 1. Που θελετε να γινει το 8ο Meeting iPhone, HD2, HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη

• Το ΠΕΤΡΙΝΟ (Παυλου Μελα 16, Πυλαια)
    • ΤΗΓΑΝΙΕΣ & ΣΧΑΡΕΣ (Θ. Σοφουλη 97, Καλαμαρια)
    • ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΛΑΔΟΚΟΛΑ (Ωραιοκαστρου 133, Σταυρουπολη)
    • ΗΛΙΑΣ Ψαροταβερνα (Ωραιοκαστρου 127, Σταυρουπολη)
      0
    • ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ (Δαβακη 5, Πυλαια)
    • ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ψησταρια (Θερμαικου 23, Βυζαντιο)
      0

Recommended Posts

Από τώρα ?????

Μπααααα δε μ' αφήνει η κόρη μου ακόμα ...

Και για να σας προλάβω, "παντόφλας" λέγεσαι όταν δε σ' αφήνει η γυναίκα σου. Όταν δε σ' αφήνει η κόρη σου λέγεσαι "χαζομπαμπάς" !

Αντε σιγα σιγα. Χαζοπαντοφλα, ε Χαζοπαντοφλα :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 319
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε SlideShow, για οσους θελουν να το εχουν

http://img197.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img197/192/1245114691ww1.smil :lol:

Για να δειτε εσεις που δεν ηρθατε και να ζηλεψετε :cool:

Ραντεβου παλι το Σεπτεμβριο, πιο ανανεωμενοι, πιο μαυρισμενοι, πιο .......

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ :!:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Guest lagoudakis
μπραβο ρε παιδια,μια απορια;του μπαμπη δεν του δινετε να φαει;στην προηγουμενη συναντηση ειχε αδειο πιατο,τωρα βλεπω μονο κατι λεμονια:confused::confused:τιμωρια επειδη πηρε iphone;

μπραβο ρε παιδια,μια απορια;του μπαμπη δεν του δινετε να φαει;στην προηγουμενη συναντηση ειχε αδειο πιατο,τωρα βλεπω μονο κατι λεμονια:confused::confused:τιμωρια επειδη πηρε iphone;

:lol::lol::lol::lol:

Δειχνει λεει ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ, για να φαει οταν ερθει κατω Αθηνα, κατι παραπάνω :lol: :p :lol: :p :lol:

Κωστας (Pterarxos)

:lol::lol:

Δειχνει λεει ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ, για να φαει οταν ερθει κατω Αθηνα, κατι παραπάνω :lol: :p

Τί αυτοσυγκράτηση βρε ... απλά η μηχανή είναι ψηφιακή και δεν έχει ΤΟΟΟΟΣΟ μεγάλη ευαισθησία ώστε να προλάβει το πιάτο του γεμάτο ... :lol: :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Guest lagoudakis
:lol::lol::lol::lol:κατεβα κατω ρε μπαμπη που σε εχουν στην πεινα εκει πανω και θα παμε μια στα "βλαχικα"να τσακισουμε τα παιδακια και τα κοκορετσια και αν δεν μας φτασουμε τρωμε και τον τσολια που χτυπαει την κουδουνα:p

:lol::lol::lol::lol:κατεβα κατω ρε μπαμπη που σε εχουν στην πεινα εκει πανω και θα παμε μια στα "βλαχικα"να τσακισουμε τα παιδακια και τα κοκορετσια και αν δεν μας φτασουμε τρωμε και τον τσολια που χτυπαει την κουδουνα:p

Αμα λέω εγω οτι ξύνεστε όλοι σας στην γκλίτσα του τσοπάνη κάτι ξέρω :)

και το δικό μου άραγε γιαυτό ήταν άδειο ... λόγο iphone ? :cry::lol:

και το δικό μου άραγε γιαυτό ήταν άδειο ... λόγο iphone ?

Τελικα αποδεικνυεται οτι το μηλο σας κοβει την ....... ορεξη :lol: :p :lol:

Αφου βλέπετε οτι σας χαλαει, κόψτε το το ρημαδι !!!!!!!!!!!!!!!!!! :p :lol:

Κωστας (Pterarxos)

πουλατε να σωθει η ψυχη σας:lol:

Σωστος ο Γιαννης :!: :!: :!: :!:

Κωστας (Pterarxos)

θα μπορουσατε ισως κυριοι Mods να κλεισετε πλεον το Thread, μια και η συγκεκριμενη συναντηση εγινε και στεφθηκε με επιτυχια ?:worry:

Ευχαριστουμε για τη φιλοξενια :D

Ραντεβου για νεα συναντηση τον Σεπτεμβριο :lol:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :cool:

Κωστας (Pterarxos)

• 4 weeks later...

Μετα την τεραστια επιτυχια και του 5ου meeting κατοχων HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη, και επειδη θα λαβει χωρα ενα πολυ σημαντικο γεγονος για την "εν Θεσσαλονικη" μικρη και εξειδικευμενη κοινοτητα του myphone.gr, ειπαμε να οργανωσουμε καινουρια συναντηση στις 30 Αυγ. 2009.

Προτεινεται λοιπον για το 6ο Meeting των κατόχων iPhone, HD κ.α. PPC στη Θεσ/νικη η αποχαιρετηστηρια συναντηση του εκλεκτου μας φιλου Minotavrs (Αληθεια Μπαμπη, ξερεις πως λεγεται η αποχαιρετιστηρια συναντηση ? Σιχτιρ Πιλαφ). Μαγαζι προτεινω το "ΠΕΤΡΙΝΟ", ειναι στην Π. Μελα 16 στην Πυλαια.

Ξεκιναμε να δηλωνουμε συμμετοχες.

1. ktsak

2. odytsak

3. Minotavrs

4. vga ?????

5. zografos

6. dimitriossara ????

7. kartasos ?????

8. harisg ??????

9. pirgas

10. kospanius ?????

11. milena03 ?????

12. kostastnt

13. Kostas_falcon ??????

14. lazaim ?????

15. powerser

16.

17.

18.

19.

Περιμενουμε συμμετοχες. Γενικος χαρτης για το μαγαζι ακολουθει, οπως και ακριβες σημειο (συντεταγμενες) για οσους δεν ξερουν το μαγαζι (Μηκος 40.59881 Ε (Α) και Πλατος 22.98722 Ν (Β).

Ευχομαι να μαζευτουμε οσο το δυνατον πιο πολλοι και να μην εχουμε διαρροες. Minotavrs ειναι αυτος :lol: :p :lol:

Αντε να δουμε τι θα γινει :cool:

Παρακαλουμε πολυ τους Mods να το κανουν sticky μεχρι να διωξουμε το Minotavrs :lol:

YΓ. Μπαμπη προσεξες τον τιτλο ? Ειδες ο μαθητης ? Ωραιος ?

Κωστας (Pterarxos)

Στο πέτρινο έχουμε ξαναπάει (στο 3ο meeting αν θυμάμαι καλά),

προτείνω ''Σαμαράκια'', πάλι στην Πυλαία είναι.

Αν και ο καιρός θα είναι καλός και θα πρέπει να το κάνουμε όπως και στο 5o meeting μπροστά στο κύμα...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στο πέτρινο έχουμε ξαναπάει (στο 3ο meeting αν θυμάμαι καλά), προτείνω ''Σαμαράκια'', πάλι στην Πυλαία είναι.

Αν και ο καιρός θα είναι καλός και θα πρέπει να το κάνουμε όπως και στο 5o meeting μπροστά στο κύμα...

Το Πετρινο το εβαλα γιατι δεν θυμομουνα κατι αλλο. Διαλεξα δε κατι μεσα στη Θεσσαλονικη και οχι την Περαια - Ν. Επιβατες για να μπορεσουν να ερθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι. Θυμασαι οτι στο Οστρακο ειμασταν εμεις κι εμεις.

Minotavrs ειναι αυτος .................................................. :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετα την τεραστια επιτυχια και του 5ου meeting κατοχων HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη, και επειδη θα λαβει χωρα ενα πολυ σημαντικο γεγονος για την "εν Θεσσαλονικη" μικρη και εξειδικευμενη κοινοτητα του myphone.gr, ειπαμε να οργανωσουμε καινουρια συναντηση στις 30 Αυγ. 2009.

Προτεινεται λοιπον για το 6ο Meeting των κατόχων iPhone, HD κ.α. PPC στη Θεσ/νικη η αποχαιρετηστηρια συναντηση του εκλεκτου μας φιλου Minotavrs (Αληθεια Μπαμπη, ξερεις πως λεγεται η αποχαιρετιστηρια συναντηση ? Σιχτιρ Πιλαφ). Επειδη στο "ΠΕΤΡΙΝΟ", που ειναι στην Π. Μελα 16 στην Πυλαια εχουμε ξαναπαει (ευχαριστω τον Odytsak που μας το υπενθυμισε), προτεινεται εκ νεου να παμε στα "Σαμαρακια", Δελφων 5 και Δαβακη 21 γωνια, παλι στην Πυλαια.

Ξεκιναμε να δηλωνουμε συμμετοχες.

1. ktsak

2. odytsak

3. Minotavrs

4. zografos

5. pirgas

6. kostastnt

7. powerser

8. harisg ??????

9. kartasos ?????

10. kospanius ?????

11. milena03 ?????

12. dimitriossara ????

13. Kostas_falcon ??????

14. lazaim ?????

15. vga ?????

16.

17.

18.

19.

Περιμενουμε συμμετοχες. Γενικος χαρτης για το μαγαζι ακολουθει, οπως και ακριβες σημειο (συντεταγμενες) για οσους δεν ξερουν το μαγαζι (Μηκος 40.59416Ν (Β) και Πλατος 22.98238Ε (Α).

Ευχομαι να μαζευτουμε οσο το δυνατον πιο πολλοι και να μην εχουμε διαρροες. Minotavrs ειναι αυτος :lol: :p :lol:

Αντε να δουμε τι θα γινει :cool:

Παρακαλουμε πολυ τους Mods να το κανουν sticky μεχρι να διωξουμε το Minotavrs :lol:

YΓ. Μπαμπη προσεξες τον τιτλο ? Ειδες ο μαθητης ? Ωραιος ?

Κωστας (Pterarxos)

Αν και εννοείτε, να δηλώσω και επίσημα τη συμμετοχή μου !

Όσο για μαγαζί κι εγώ κάτι σε θάλασσα θα πρότεινα, αλλά έχει ένα point ο Κώστας ...

Πάντως, ίσως θα έπρεπε να αφήσουμε τιμής ένεκεν τον Μπάμπη να αποφασίσει ... και αν θυμάμαι καλά οι παλιές προτάσεις του που δεν εισακούστηκαν ήταν "Νικηφόρος" και "Αχ Νίκο αχ" ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Θα έρθω μόνο αν ο Οδυσσέας έρθει χωρίς γυναίκα....

Επίσης επειδή τα σαμαράκια το θεωρώ πολύ ακριβό μαγαζί γι'αυτά που προσφέρει,θα πρότεινα ''Θερμαικό'' δίπλα από το Μαϊάμι στην Κρήνη και μάλιστα πάνω στο κύμα για να μπορέσουμε να ''Βαφτίσουμε'' για τελευταία φορά τον Αθηναίο σε Σαλονικιό...:lol::lol::lol:

Υ.Γ:Είμαι και οργανωμένος πλέον...αγόρασα λέιζερ 200watt,οπότε ετοιμαστείτε:D

Επίσης επειδή τα σαμαράκια το θεωρώ πολύ ακριβό μαγαζί γι'αυτά που προσφέρει,θα πρότεινα ''Θερμαικό'' δίπλα από το Μαϊάμι στην Κρήνη και μάλιστα πάνω στο κύμα για να μπορέσουμε να ''Βαφτίσουμε'' για τελευταία φορά τον Αθηναίο σε Σαλονικιό...:lol::lol::lol:

Ο Χρήστος που έχει τον Θερμαϊκό είναι πολύ φίλος. Ότι θέλετε, το κανονίζουμε άμεσα. Βέβαια, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής, το μαγαζί πολύ φτηνό δεν είναι, αλλά εγώ πάντα λέω ότι είναι τίμιο μαγαζί, δηλαδή αξίζει αυτό που πληρώνεις, σε αντίθεση με πολλά άλλα ...

Πάντως η πρόταση του Δημήτρη με βρίσκει κι εμένα σύμφωνο (μέχρι νεωτέρας) !

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Αν και εννοείτε, να δηλώσω και επίσημα τη συμμετοχή μου ! Όσο για μαγαζί κι εγώ κάτι σε θάλασσα θα πρότεινα, αλλά έχει ένα point ο Κώστας ...

Πάντως, ίσως θα έπρεπε να αφήσουμε τιμής ένεκεν τον Μπάμπη να αποφασίσει ... και αν θυμάμαι καλά οι παλιές προτάσεις του που δεν εισακούστηκαν ήταν "Νικηφόρος" και "Αχ Νίκο αχ" ...

Σχετικα με το Νικηφορο, δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα για Κυριακη

Για το Αχ Νικο Αχ, ειπαμε ας αποφυγουμε τα μακρινα, για να ερθει οσο το δυνατο περισσοτερο κοσμος:rolleyes:

Οσο για το πρωτο, δεν νομιζω οτι ενοχληθηκε κανεις, αλλα δεν μπορουμε και να τον υποχρεωσουμε για τιποτα:X

Οσο για το δευτερο, αν συμφωνησετε ολοι, εγω δεν εχω προβλημα

οσο για το τριτο, τι να πω, μεγαλα παιδια ειμαστε :lol:

Ο Χρήστος που έχει τον Θερμαϊκό είναι πολύ φίλος. Ότι θέλετε, το κανονίζουμε άμεσα. Βέβαια, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής, το μαγαζί πολύ φτηνό δεν είναι, αλλά εγώ πάντα λέω ότι είναι τίμιο μαγαζί, δηλαδή αξίζει αυτό που πληρώνεις, σε αντίθεση με πολλά άλλα ...

Πάντως η πρόταση του Δημήτρη με βρίσκει κι εμένα σύμφωνο (μέχρι νεωτέρας) !

Το καλυψα στην προηγουμενη παραγραφο :cool:

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to Meeting κατόχων HTC, Qtek (και όχι μόνο) στη Θεσ/νικη
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...