akaliptos_haris Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ναι αλλα το κανει σε ολα τα ακουστικα!οτι και να του βαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Τότε μάλλον έχουν πρόβλημα οι επαφές στο jack των ακουστικών. Είτε ζημιά είτε απλά χρειάζονται καθάρισμα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmio Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια στο storm 2 9520 με vodafone bis εχετε κατεβασει το app world εκδοση 2??Εγω οχι,δεν μου το υποστηριζει η συσκευει ακομα, και ρωτωντας τον παροχο μου με λεει να περιμενω ακομα λιγο!!!τι γκαντεμια ειναι αυτη!!αλλος μηπως το εχει κατεβασει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πριν 3 μέρες πήρα το Storm 2 9550. Ολα μια χαρά στην αρχη. Μέτα παρατήρησα οτι δεν υπαρχει πουθενά η επιλογή να στείλω mms και δεν μπορώ να μπω στο internet μεσω της cosmote. Απο οτι εχω διαβάσει πρεπει να μου στείλουν τα service books που χρειάζεται για ενα ενεργοποιηθούν καποιες υπηρεσίες.. Επίσης πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν οτι δεν μπορώ να κανω τίποτα. Φταίει οτι εχω καρτοκινητό η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα. Ναι, φταίει το καρτοκινητό. Στην Ελλάδα οι υπηρεσίες blackberry "παίζουν" μόνο με συμβόλαιο, οπότε και δε μπορείς να έχεις push mail, BB maps, BB messenger, MMS καθώς και τις native εφαρμογές τύπου facebook, msn κλπ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Δηλαδή αν το αλλάξω σε σύνδεση cosmote θα λειτουργούν όλα κανονικά? Με καρτοσυμβόλαιο θα είναι το ίδιο ή όχι? Και κάτι άλλο ακόμα, το wifi είναι πολύ αδύναμο. Δηλαδή πρέπει να είμαι στα 5 μέτρα από το router για να το πιάσει. Τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Ευχαριστώ πολύ. Edited May 16, 2011 by DiNaMiCc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Πρέπει να έχεις συμβόλαιο, ούτε το καρτοσυμβόλαιο κάνει. Θα λειτουργούν όλα με την προϋπόθεση να έχεις υπηρεσίες blackberry ενεργές στη γραμμή σου, κάτι που θα ανεβάσει το πάγιό σου. Για το wifi δε γνωρίζω να σου πω, αλλά η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Δύο 9520 που έχω λειτουργήσει είχαν τη συνηθισμένη λήψη ενός κινητού. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvara156 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλησπέρα σήμερα παρέλαβα ένα μεταχειρισμένο storm 2 ( ήρθε από Αγγλία και είναι ξεκλείδωτο )παρατήρησα ότι εάν έχω επιλεγμένο το δίκτυο σε 2G-3G ( αυτό βρίσκει 2G gprs ) και ενώ έχω σήμα δεν ακούω η εαν ακούω αυτούς που με περνούν τηλέφωνο τους ακούω πολυ χαλια . όταν το γυρίσω σε 3G έστω και με μια γραμμή τους ακούω πεντακάθαρα !αλλά εδω που μένω δεν πιάνει πάντα 3G!!!!!!!!! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? η έκδοση λογισμικού είναι η v5.0.0.497 (πλατφόρμα 4,2,0,220) ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Είναι - θεωρητικά - λογική μια τέτοια συμπεριφορά δικτύου, αφού το 3G είναι μακράν ανώτερο σε δυνατότητες. Συμπτωματικά, στο σπίτι μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και καταλαβαίνω ακριβώς τι λες. συμπεριφέρεται περίεργα - ακόμα και με καλούτσικο σήμα 2G δε μιλάς, ενώ με ελάχιστο 3G μιλάς. Μου το κάνει σε συγκεκριμένες περιοχές όμως, οπότε μάλλον κάτι παίζει στη συνεργασία τηλεφώνου/δικτύου (vodafone έχω). Δε νομίζω πάντως να βγάλεις άκρη, ίσως με μια διαφορετική έκδοση λογισμικού να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, προσωπικά με την τελευταία που είχα βάλει πριν καιρό είχα καλύτερη λήψη στο 2G ενώ με την ακριβώς προηγούμενη δε μπορούσα να μιλήσω. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvara156 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ευχαριστω για την απάντηση ! εγώ το δουλεύω με κοσμοτε!υπάρχει ποιο καινούργια έκδοση λογισμικού να βάλω,απο αυτη που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 https://swdownloads.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=D840CC5D906C3E9C84374C8919D2074E Διαλεξε απο τη λιστα το STORM2 και κανε download τη version BlackBerry Handheld Software v5.0.0.1743 (All Languages) Package Version: 5.0.0.1743 Consisting of: Applications: 5.0.0.1077 Software Platform: 4.2.0.482 File name: 9520AllLang_PBr5.0.0_rel1743_PL4.2.0.482_A5.0.0.1077_Vodafone_DE.exe File size: 165.02MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxias_pz Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Καλησπερα παιδες. Εχω το bb9520 . ΜΟυ βγαζει ενα φακελακι κατω απο την ημερομηνια, το οποιο εχει ενα @ επανω και μια κοκκινη τελεια με τον αριθμο 1 επανω. Προσφατα αναβαθμησα τον opera mini και απο τότε εχω αυτο το φακελακι. Στο παρελθον μου εβγαζε παλι φακελακι χωρις @ αλλα με μια επανεκκινηση χαθηκε. Τωρα ομως δεν φευγει. Γνωριζει κανεις πως θα το σβησω? Ευχαριστω Παράθεση Ο καιρός γαρ εγγύς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Πήγαινε στα messages. Είναι ειδοποίηση για κάποια νέα εφαρμογή στο AppWorld. Αν κατάλαβα σωστά την περιγραφή σου :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvara156 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 καλημερα θελω να βαλω καποιο destinator-gps στο storm2 που εχω αλλα δεν βρισκω τιποτα στο google!μπορει καποιος να μου πει που θα βρω ενα free και πως θα το κανω εγγατασταση μαζι με χαρτες?ευχαριστω!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Δυστυχώς στα Blackberry οι επιλογές πέραν του BB maps και του google maps είναι σχετικά περιορισμένες. Ρίξε μια ματιά στο σχετικό θέμα για navigation. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannoz Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλησπερα σας , ειμαι νεος στην κοινοτητα και επισης νεος κατοχος ΒΒ. Το προβλημα μου ειναι το εξης: εδω και κανα 2ημερο το κινητο χωρις καποιο προφανη λογο δλδ πτωση η νερο η οτιδηποτε εχει αρχισει κ κανει restart μονο του. Ανοιγει κανονικα δουλευει το πολυ 10 λεπτα μου βγαζει μια ασπρη οθονη με κατι μικρα γραμματα που το μονο που εχω προλαβει να διαβασω ειναι την λεξη error και ξανα απτην αρχη restart. Εχω βγαλει την μπαταρια , δοκιμασα να το αφησω να ξεφορτησει , εσβησα μηνυματα και ολο το αρχειο κλησεων δεν ξερω τι αλλο να κανω..... Οποιος μπορει να βοηθησει ή να με παραπεμψει σε καποιο καταστημα που μπορει θα του ημουν υποχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλησπέρα, μπορείς να ρωτάς σε αυτό το θέμα ό,τι θες, είναι το επίσημο του Storm 2. Είναι περίεργο το ότι αντέχει 10 λεπτά όπως λες. Συνήθως σε τέτοια θέματα μπαίνει σε συνεχές restart loop. Έχεις δοκιμάσει να του περάσεις ξανά λογισμικό; Ενδεχομένως να είναι λύση για το πρόβλημά σου, αλλά μπορεί και όχι. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα, αν είναι hardware το πρόβλημα, να σου κολλήσει κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης και να μην μπορέσεις να το επαναφέρεις - προφανώς δεν φέρω ευθύνη σε τέτοια περίπτωση... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannoz Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Οπως φαινεται καποιο προβλημα υπαρχει με το 3g προς το παρον το εχω γυρισει στο 2g κ ολα καλα σταματησε τα restart. Θα δοκιμασω και αναβαθμιση του λειτουργικου και θα δουμε ... οπως και να εχει ευχαριστω για την συμβουλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheRem Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) καλησπέρα και απο μένα... Νέος κάτοχος ΒΒ από φιλο (αγοραμένο) και μετα τις πρωτες δύο μέρες χωρίς κανένα επεισόδιο (πεσιμο κτλ) σταμλατησα να έχω ήχο από το ηχείο του κινητού.... (Δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης αλλά η δόνηση κανονικά) Επίσης ακούω τον άλλο που μοθ μιλαει επίσης κανονικά. Οταν ακουω καποιο τραγούδι επίσης τιποτε. Απο το ακουστικό του τηλ (αν το ενεργοποιήσω ακουγεται το τραγούδι, σαν να μου μιλαει καποιος που μ' έχει καλέσει εννοιείται). Απο τα ακουστικά δεν γεννάται θέμα, όλα ακούγονται μια χαρά. Ψάχνω για να το φτιάξω, αντικαταστήσω... βοηθειαααααα.... δηλαδή!!!!!!!!!!! Τσέκαρα όλα τα προφίλ και δεν έχω πειράξει τπτ αλλά δεν λειτουργεί το ηχείο και παραμένει σιωπηλό το τηλεφωνό μου.... Τι πρέπει να αλλάξω και που πρέπει να απευθυνθώ. Μπορεί να με βοηθήσει κανεις???? Edited October 12, 2012 by TheRem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Για να καταλάβω, ακούς κανονικά από ακουστικά, καθώς και από το ακουστικό του τηλεφώνου, αλλά δεν ακούς τίποτα από το ηχείο που έχει στην πίσω πλευρά χαμηλά (από εκεί είναι ο ήχος όταν χτυπάει). Είτε κάηκε το ηχειάκι, είτε απλά δεν κάνει καλή επαφή. Σαν ανταλλακτικό από το ebay είναι πολύ φθηνό, αλλά πρέπει να μπορείς να το τοποθετήσεις εσύ. Αλλιώς πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον τεχνικό. Δοκίμασε στο google επισκευές blackberry. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheRem Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ναι ναι, αυτά συμβαίνουν όπως τα λές. Δεν ακούγεται ο ήχος όταν με καλούν ενώ το τηλ μόνο δονείται. ΈΧω βρεί τεχνικό ήδη εδώ στην πόλη μου και μπήκα και στο ebay αλλά το θέμα είναι αν κινούμαι στη σωστή κατεύθυνση. Δες σε παρακαλώ αγαπητέ φίλε το παρακάτω λινκ, αν είναι το σωστό ανταλλακτικό που ψάχνω και πες μου πριν το παραγείλω ..... http://viewitem.eim.ebay.gr/BLACKBERRY-GENUINE-EARPIECE-SPEAKER-FOR-STORM-2-9520-9550-REPLACEMENT-EAR-PART/400302565882/item Σ ευχαριστώ μια ακόμη φορά για την πολύτιμη βοήθεια σου. Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Νομίζω ότι αυτό είναι το ανταλλακτικό του ακουστικού και όχι το πίσω ηχείο που εσύ ψάχνεις. Θα το κοιτάξω λίγο το πρωί γιατί δεν έχω χρόνο τώρα και θα επανέλθω! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheRem Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Οκ!! Σ ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπέρα και πάλι. Έψαξα λιγάκι και παντού βλέπω ότι αυτό το ηχείο είναι το ακουστικό, όχι το πίσω ηχείο του τηλεφώνου. Δυστυχώς το πίσω δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω κάπου όμως... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheRem Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ok φίλε σ ευχαριστώ για την προσπαθεια!!!! Δεν βρήκα και γω τπτ για άλλο ηχείο στο τηλέφωνο... Κριμα γιατί μου φαινεται οτι την πάτησα στην αγορά καθώς μου φαίνεται ότι πρέπει να αλλαχτεί η πλακέτα του τηλεφώνου απ΄ότι μου είπαν στο γερμανό.... Και η πλάκα είναι ότι δεν ξέρω πως να το αναζητήσω και στο νετ... με ποια ονομασία εννοώ, Speaker, speakerphone, etc etc.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts