thief Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Το 9520 έχει το τυπικό 3,5" καρφί. Οποιαδήποτε ακουστικά διαλέξεις θα ταιριάζουν, καθώς και οποιαδήποτε ακουστικά με μικρόφωνο για χρήση με τηλέφωνο θα ταιριάζουν επίσης. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackBirdy Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αν κατάλαβα καλά μπορώ να πάρω ακουστικά Ericsson πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Κάποια από τα τελευταία μοντέλα της SonyEricsson έχουν συμβατά σετ ακουστικών. Πρέπει να είναι καρφί το άκρο τους. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luxury_john Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια σημερα πηρα το storm 2 για να δω πως ειναι τα blackberry αλλα εχω κολλησει σε πολλα!πως μπορω να περασω εφαρμογες απο το pc στο blackberry?????? Edited December 8, 2010 by luxury_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καλησπέρα. Θα σε παρακαλέσω, επειδή είσαι νέος χρήστης στο τμήμα των blackberry, να κοιτάξεις πρώτα το FAQ και τις επισημασμένες θεματικές ενότητες. Μην ανοίγεις νέο θέμα για κάθε απορία σου, μπορείς να χρησιμοποιείς τα ήδη υπάρχοντα. Με μια αναζήτηση θα βρεις απάντηση σε όλες τις απορίες που θα έχεις από την πρώτη επαφή σου με ένα blackberry. Επιγραμματικά, από τη στιγμή που θα έχεις διαθέσιμο το αρχείο της (συμβατής οπωσδήποτε) εφαρμογής, τρέχεις το Desktop Software 6.0 και στην κεντρική σελίδα έχει επιλογή "Applications". Από εκεί τις περνάς. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileSolution Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ακούς κάποιο σήμα στο ακουστικό ? ή τίποτα ? και εκεί που σου δείχνει πόσο σήμα έχεις. . . σου δείχνει κάτι ? ή τίποτα ? και αν όχι έλεγξε αν είναι ενεργό το δίκτυό σου μέσα απο τις ρυθμίσης της συσκεύης σου. Αν είναι ενεργό τότε μάλλον θα σου είναι κλειδωμένο στο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitovios82 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Δεν ξερω εαν ειμαι εντος του θεματος επειδη ειμαι καινουριος αλλα θα την κανω την ερωτηση και εαν ειναι βαλτεμε στην θεση μου. Εχβ και εγω το ΒΒ ΣΤΟΡΜ2 και ρωταω το gps πως λειτουργη τι ρυθμισεις χριαζονται για να δουλεψει και εαν δουλευει μονο με καρτα vodafon.Ευχαριστω πολυ και εαν ειμαι εκτος θεματος πεστεμου που να ρωτησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Λειτουργεί μόνο αν έχεις ενεργή την υπηρεσία BIS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) για σας έχω το blackberry storm 2 κατέβασα τον opera όλα μια χαρά ανοίγω το google και μπαίνω στα email μου θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο jad που μου έχουν στήλη στο email μου το πατάω το link αλλα μου ανοίγει ο browser του blackberry και μου λέει ότι δεν dinati i euresi tou diakomisti ti prepi na kano?? EDIT για σας έχω το blackberry storm2 ανοίγω το opera και όταν παο να κατεβάσω κάτι μου ανοίγει ο browzer τις blackberry πως μπορώ να μην γίνετε αυτό?? στο 9700 bold που έχω δεν τον ανοίγει συνεχίζει με τον opera το download δεν με πηγαίνει στο blackberry browzer Edited January 21, 2011 by moment_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Πρώτη ερώτηση: Έχεις Data Plan??? Και πιο συγκεκριμένα έχεις BIS?? Για να κατεβάσεις ένα επισυναπτόμενο πρέπει να είναι από το mail που χρησιμοποιείς στη συσκευή σου. Δεύτερη ερώτηση: Τι αρχείο προσπαθείς να κατεβάσεις με τον opera??? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 δεν μπορώ να κατεβάσω ένα αρχείο jad που μου έχουν στήλη στο gmail μου και να ανοίξω το gmail από internet??? εννοώ χωρίς να έχω data plan ανοίγω το email μου από το browzer και μπαίνω στο email μου από εκεί δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο jad?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 qpol Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση. Τα greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ΈΧΩ ΌΛΑ ΤΑ THEMES ΑΠΌ ΤΟ SITE ELECITE ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ BLACKBERRY ΣΧΕΔΌΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΉΛΗ PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Το μήνυμα σου είναι off topic εντελώς ενώ τα κεφαλαία δείχνουν οτι φωνάζεις Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazinio Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 καλησπέρα, έχω ενεργοποιήσει το BIS στο stormII και από τότε διαπίστωσα ότι το σήμα μου κάνει κενά όταν μιλάω. απερνεργοποίησα όλα τα auto refresh στα applications αλλά ακόμα το ίδιο. anyone? thanks in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Αυτα τα 2 (BIS - ποιοτητα ομιλιας) δεν εχουν καποια λογικη σχεση μεταξυ τους. Για δοκιμασε να βαλεις το κινητο να δουλευει σε 2g στο Options-Mobile Network και δες αν συνεχιζει να το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Δοκίμασε επίσης κάποια άλλη έκδοση λογισμικού, αν δε βγάλεις άκρη αλλιώς. Υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα λήψης από έκδοση σε έκδοση. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazinio Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 thanks έφτιαξε με την νέα έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 έχει βάλει κανεις την os6 ?? τι διαφορες έχει μη την προηγουμενη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Δεν υπάρχει OS 6.0 ακόμα :) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ...ούτε και θα υπάρξει για αυτό το τηλέφωνο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 να κανω μια αφελή ερώτηση και το στορμ 2 χρειαζεται να εχεις πληρωμένο χρονο ιντερνετ στον πάροχο που είσαι, για να δουλεψει το gps και γενικά το ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Όχι γενικά, αλλά ειδικά για όλες τις επίσημες εφαρμογές της blackberry καθώς και maps, push mail κλπ. Υπάρχουν δηλαδή και άλλες εφαρμογές που θα παίξουν χωρίς ειδικό πρόγραμμα δεδομένων. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 παιδια καλησπερα!μια ερωτηση επειδη ειδα οτι μιλατε για ακουστικα!!!οποτε συνδεσω ακουστικα απευθειας στο storm 2 παντα μου κανει κενα!δηλαδη αναλογα το πως κινειται το κινητο στη τσεπη, χανει τον ηχο στο ενα ακουστικο!!!τι μπορει να φταιει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μάλλον τα ακουστικά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts