Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://forum.samdroid.net/f49/superuser-su-busybox-i9000-26-06-2010-a-1355/

και root

το κινητακι φαινεται να εχει μελλον

ηδη βγηκε και ο κερνελ

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό όταν με το καλό ερθει στην Ελλάδα. Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω?

Απο θέμα εφαρμογών πως τα παει?

Το μόνο που φοβάμαι είναι το αν θα έχει υποστηρίξει από την samsung επειδή όσα samsung έχω, και έχω λειτουργήσει η samsung δεν τα έχει δώσει κανένα update πχ omnia, omnia HD.

Είναι λίγο δύσκολο να τραβάει βίντεο όπως το omnia HD επειδή το omnia έχει και μεγαλύτερη κάμερα, είναι και HD.

Edited by Dim2
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

θα περνει την νεα εκδοση android? επισης απο εφαρμογες και παιχνιδια υπαρχουν τοσο καλες οσο υπαρχουν και για το iphone? η ειναι τα μεν με λιγοτερα εφε και δυνατοτητες και τα παιχνιδια με λιγοτερα γραφικα?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μια ερωτηση! Οταν με το καλο το παρω βαζω την sim μου και...εχω ελληνικα και στελνω μηνυμα με ελληνικα η πρεπει να κανω κατι πρωτα;
Αντώνης

Σκέφτομαι να πάρω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό όταν με το καλό ερθει στην Ελλάδα. Τι λέτε αξίζει να το αγοράσω?

Απο θέμα εφαρμογών πως τα παει?

Το μόνο που φοβάμαι είναι το αν θα έχει υποστηρίξει από την samsung επειδή όσα samsung έχω, και έχω λειτουργήσει η samsung δεν τα έχει δώσει κανένα update πχ omnia, omnia HD.

Είναι λίγο δύσκολο να τραβάει βίντεο όπως το omnia HD επειδή το omnia έχει και μεγαλύτερη κάμερα, είναι και HD.

Και εγω omnia hd εχω και σε καταλαβαινω! (Hyperx V4) Εχω τραβηξει κουπι με αυτο το τηλεφωνο λογω μη υποστηρηξης απο samsung! Τωρα ομως παιζει και η google που δεν νομιζω να αφησει αυτο το τηλεφωνο ετσι!

Αντώνης

θα περνει την νεα εκδοση android? επισης απο εφαρμογες και παιχνιδια υπαρχουν τοσο καλες οσο υπαρχουν και για το iphone? η ειναι τα μεν με λιγοτερα εφε και δυνατοτητες και τα παιχνιδια με λιγοτερα γραφικα?

Ειπαμε, η 2.2 θα κυκλοφορησει κανονικα για το galaxy s.

Τα παιχνιδια εχουν αρχισει και γινονται ports κανονικα και πληρως απο το iphone. Το τηλεφωνακι εχει και δυνατη gpu και παιζει αψογα (σε συνδυασμο με την απολαυστικη οθονη).

Δες π.χ. το asphalt 5

@tonysac:

Ελληνικα εχει σε ολα τα μενου, απλα θα βαλεις ενα απο τα δωρεαν πληκτρολογια που κυκλοφορουν στο μαρκετ (π.χ. Greek IME).

Και εγω omnia hd εχω και σε καταλαβαινω! (Hyperx V4) Εχω τραβηξει κουπι με αυτο το τηλεφωνο λογω μη υποστηρηξης απο samsung! Τωρα ομως παιζει και η google που δεν νομιζω να αφησει αυτο το τηλεφωνο ετσι!

Θα συμφωνήσω με αυτό που λεες ότι κρύβεται η google πίσω από αυτό και ίσως δούνε για πρώτη φορά υποστήριξη από την ίδια την samsung.

Ότι θα βγει το froyo είναι το μόνο σίγουρο το θέμα είναι τοτι θα γίνει πέρα από αυτό, και ρωτάω επειδή τι κινητό είναι άψογο και είναι κρίμα να μην το υποστηρίξει η samsung.

Το κινητό έχει flash player η θα πάρει με την έκδοση froyo?

από θέμα παιχνιδιών πιστεύω πως σίγουρα θα ανταγωνιστή την apple αφού μερικά παιχνίδια που έχουν βγει είναι ακριβώς ίδια με αυτά του iPhone.

Edited by Dim2
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

[quote name=v@gelis:

Ελληνικα εχει σε ολα τα μενου, απλα θα βαλεις ενα απο τα δωρεαν πληκτρολογια που κυκλοφορουν στο μαρκετ (π.χ. Greek IME).[/quote]

ΟΚ! Thanks!

Αντώνης

με τις εφαρμογες για android τι γινετε? επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει και ειμαι λιγο ασχετος με αυτο, to Galaxy S εχει μεγαλυτερη οθονη και αλλη αναλυση απο πολλα αλλα android phones που κυκλοφορουν... αυτο σημαινει οτι δεν τρεχουν ολες οι εφαρμογες android στο τηλ και πρπεπει να ψαχνουμε για εκδοσεις ιδικες για το galaxy?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα συμφωνήσω με αυτό που λεες ότι κρύβεται η google πίσω από αυτό και ίσως δούνε για πρώτη φορά υποστήριξη από την ίδια την samsung.

Ότι θα βγει το froyo είναι το μόνο σίγουρο το θέμα είναι τοτι θα γίνει πέρα από αυτό, και ρωτάω επειδή τι κινητό είναι άψογο και είναι κρίμα να μην το υποστηρίξει η samsung.

από θέμα παιχνιδιών πιστεύω πως σίγουρα θα ανταγωνιστή την apple αφού μερικά παιχνίδια που έχουν βγει είναι ακριβώς ίδια με αυτά του iPhone.

Τωρα δεν εχει flash αλλα με froyo ΝΑΙ!

Αντώνης

Flash player με τη froyo. Απο εκει και περα μιλαμε για Χριστουγεννα για την επομενη (2.3 η και παραπανω), που ειναι αγνωστο τι θα γινει, αλλα και παλι οταν εχεις ηδη root+kernel, η σκηνη των devs θα δωσει πολλα διαμαντακια (και για ενα κινητο που λειτουργει απο την πρωτη κιολας στιγμη με ελαχιστα, ασημαντα bugs).

Αναφορικα με το θεμα παιχνδια, κακα τα ψεματα παιδια.

Με την κυκλοφορια και του iphone 4 και το sixaxis θα βρωμισει ο τοπος παιχνιδια (θα δειτε οτι θα γινει, μεταξυ αλλων μια ευρεως διαδεδομενη παιχνιδομηχανη). Οποτε αν θελετε πολλα παιχνιδια, πηγαιντε προς τα εκει.

Εγω που δεν ενδιαφερομαι (οκ, για χαβαλε κανα asphalt 5 και κανενα ομορφο puzzle), κοιταζω αλλα θεματα, οπως διαχειριση μνημης, multitasking κλπ...

με τις εφαρμογες για android τι γινετε? επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει και ειμαι λιγο ασχετος με αυτο, to Galaxy S εχει μεγαλυτερη οθονη και αλλη αναλυση απο πολλα αλλα android phones που κυκλοφορουν... αυτο σημαινει οτι δεν τρεχουν ολες οι εφαρμογες android στο τηλ και πρπεπει να ψαχνουμε για εκδοσεις ιδικες για το galaxy?

Ολα τα high end (galaxy s, nexus one, desire, milestone) παιζουν με την ιδια αναλυση, δε θα εχεις κανενα θεμα. Πρακτικα παιζουν ολες (και μιλαμε για αρκετες χιλιαδες). Ενα προβλημα συνανταται σε κινητα με μικροτερες αναλυσεις και παλιοτερη εκδοση android, αλλα δεν αφορα το συγκεκριμενο θεμα.

Edited by v@gelis

Από την στιγμή που η ανάλυση οθόνης παρά μένει η ίδια δεν θα υπάρξει πρόβλημα δεν έχει σχέση που η μια είναι amoled και η άλλη super amoled.

Η εσωτερική μνήμη φτάνει επειδή νομίζω έχει 8giga, δηλαδή οι εφαρμογές ποιανουν πολύ μέγεθος όπως το iPhone?

Από την στιγμή που η ανάλυση οθόνης παρά μένει η ίδια δεν θα υπάρξει πρόβλημα δεν έχει σχέση που η μια είναι amoled και η άλλη super amoled.

Η εσωτερική μνήμη φτάνει επειδή νομίζω έχει 8giga, δηλαδή οι εφαρμογές ποιανουν πολύ μέγεθος όπως το iPhone?

Οι εφαρμογες γενικα εχουν μικρο μεγεθος, με μονα τα καλα παιχνιδια να πανε σε μεγεθη της ταξης των 30-100 ΜΒ, οι καλες εφαρμογες σπανια ξεπερνουν τα 1-2 ΜΒ (με παλι μονη εξαιρεση εφαρμογες για gps).

Εχεις στη διαθεση σου τα 2 απο τα 8 GB για εγκατασταση εφαρμογων προς το παρον (που ειναι υπεραρκετα για εγκατασταση πολλων εφαρμογων).

Φυσικα με την ελευση του froyo η εγγενης υποστηριξη εγκαταστασης εφαρμογων σε καρτα μνημης θα εξαλειψει κι αυτο τον περιορισμο.

Το froyo ποτε θα καταλαβουμε οτι ειναι διαθεσιμο για την συσκευη μας ;

Τα υπαρξει ανακοινωση; Περιπου ποτε;

Samsung S21 Ultra

Καμια απολυτως διαφορα. Και εγγυηση εχεις κανονικα, οποτε δεν υπαρχει λογος να περιμενεις. Ψαχνοντας θα το βρεις και φθηνοτερο (π.χ. handtec) ;)

Μωρέ είναι η επιδότηση στη μέση αλλιώς τώρα θα το είχα στα χέρια μου.

Edited by Devil_7

Περασα το ελληνικο πληκτρολογιο "greek input method" με ρυθμιση unicode,παιζει ΑΨΟΓΑ..:)

Αρκει μοναχα να βρουμε και τροπο να παιζει αυτο η καποιο αλλο με το απλο gsm (για τους 160 χαρακτηρες στα μηνυματα).

Κατάφερα και πέρασα και τα μηνύματα από το παλιό μου κινητό, αυτό δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει. Χρησιμοποιούσα MobilEDIT! και τα είχα σε XML, μου πήρες λίγο χρόνο αλλά τα πέρασα όλα ! ! ! ! ! ! ! !

Η εφαρμογή που χρησιμοποιήσα είναι αυτή: http://4.bp.blogspot.com/_cVZSC5zDJtc/S2N4NiVESUI/AAAAAAAAAHQ/GojJOvT0QwI/s320/QRCode.png

Έτσι για να δείτε τι μπορεί να κάνει το Android!

TIP: Μπείτε με το Android κινητό και πατήστε το link ή βγάλτε photo με το Goggles!

Οι εφαρμογες γενικα εχουν μικρο μεγεθος, με μονα τα καλα παιχνιδια να πανε σε μεγεθη της ταξης των 30-100 ΜΒ, οι καλες εφαρμογες σπανια ξεπερνουν τα 1-2 ΜΒ (με παλι μονη εξαιρεση εφαρμογες για gps).

Εχεις στη διαθεση σου τα 2 απο τα 8 GB για εγκατασταση εφαρμογων προς το παρον (που ειναι υπεραρκετα για εγκατασταση πολλων εφαρμογων).

Φυσικα με την ελευση του froyo η εγγενης υποστηριξη εγκαταστασης εφαρμογων σε καρτα μνημης θα εξαλειψει κι αυτο τον περιορισμο.

Αυτη την στιγμη δεν μπορουμε δηλαδη να βαλουμε εφαρμογες στη καρτα του κινητου και μονο με την ελευση του froyo θα μπορουμε; Επισης γνωριζει κανεις αν παιζει καμμια καλη εφαρμογη με πλανηταριο οπως εκεινη του iphone;

Edited by tonysac
Αντώνης

Ναι, αλλά σκέψου ότι το desire, hereo, N1 etc δεν έχουν καν τα 2GB που έχουμε εμείς. Οι εφαρμογές εγκαθιστώνται στην εσωτερική μνήμη, και τα παιχνίδια που χρειάζονται πολύ χώρο περνάνε τα αρχεία τους στη sd.

Δοκίμασε το Google Sky Map αν εννοείς κάτι τέτοιο για πλανητάριο :)

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Αυτη την στιγμη δεν μπορουμε δηλαδη να βαλουμε εφαρμογες στη καρτα του κινητου και μονο με την ελευση του froyo θα μπορουμε; Επισης γνωριζει κανεις αν παιζει καμμια καλη εφαρμογη με πλανηταριο οπως εκεινη του iphone;

Οπως σου απαντησε κι ο georgios29 ετσι ειναι, αν και μικρο το κακο γιατι:

1) Τα 2GB προς το παρον ειναι υπερ-αρκετα για εγκατασταση εφαρμογων

2) Ακομα κι οι size-consuming εφαρμογες, πολλες φορες εγκαθιστουν τα απαραιτητα μονο αρχεια στην εσωτερικη μνημη και τα υπολοιπα στην καρτα (π.χ. εφαρμογες gps, που βαζεις χαρτες κλπ στην καρτα).

Ναι, αλλά σκέψου ότι το desire, hereo, N1 etc δεν έχουν καν τα 2GB που έχουμε εμείς. Οι εφαρμογές εγκαθιστώνται στην εσωτερική μνήμη, και τα παιχνίδια που χρειάζονται πολύ χώρο περνάνε τα αρχεία τους στη sd.

Δοκίμασε το Google Sky Map αν εννοείς κάτι τέτοιο για πλανητάριο :)

ΝΑΙ! Κατι τετοιο ηθελα! Το τσεκαρα στο google σε ευχαριστω!

Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...