Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω. Ολα καλα απλως δεν μπορω να συνδεθω με 3G απο κοσμοτε.

Κανεις εχει τις ρυθμισεις;

Αντεγραψα μερικες αλλα μαλλον δεν τις εκανα σωστα.

Εκανα APN ιντερνετ και εκει μεσα ειχε πολλες ρυθμισεις. Απλως για mms θα κανω 2ο APN ;

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου εστειλαν το tracking number...Με DHL Express...Λογικα αυριο θα ειναι εδω ε?:p

Δωστε μου κουραγιο..Δε μπορω να περιμενω..!!!:lol:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Μου εστειλαν το tracking number...Με DHL Express...Λογικα αυριο θα ειναι εδω ε?:p

Δωστε μου κουραγιο..Δε μπορω να περιμενω..!!!:lol:

Αυριο θα ειναι εδω, ναι.

@doganos: Κανε και μια επανεκκινηση μολις βαλεις τις ρυθμισεις. Ενω εχω παιξει με πολλα android, αυτο μου εκανες τσιριμονιες για να παιξει, μεχρι που εκανα restart μετα την εφαρμογη των ρυθμισεων. Ναι, για mms κανεις ξεχωριστο.

Ρυθμισεις για τα 3 δικτυα δειτε εδω:

http://magic-tips.blogspot.com/search/label/Wind

Ευχαριστω. Ολα καλα απλως δεν μπορω να συνδεθω με 3G απο κοσμοτε.

Κανεις εχει τις ρυθμισεις;

Αντεγραψα μερικες αλλα μαλλον δεν τις εκανα σωστα.

Εκανα APN ιντερνετ και εκει μεσα ειχε πολλες ρυθμισεις. Απλως για mms θα κανω 2ο APN ;

Εγώ έφτιαξα ένα

Name: COSMOTE

APN: internet

MCC: 202

MNC: 01

APN type: internet

και όλα τα άλλα όπως ήταν

και ένα για MMS

Name: COSMOTE MMS

APN: mms

MMSC: http://195.16765.220:8002

MMC proxy:10.10.10.20

MMS port: 8080

MCC: 202

MNC: 01

APN type: mms

και τα υπόλοιπα όπως ήταν

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Δεν έχω στείλει mms ακόμα, αλλά το 8080 είναι η θύρα, οπότε στο Port πάει. Έτσι ήταν και στο Hero μου.

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Κατεβασα το morelocale 2 αλλα απο που βαζω ελληνικα; Δεν εχει στις ρυθμισεις γραφης ελληνικα...
Samsung S21 Ultra

Πρέπει να κατεβασεις καποιο ελληνικο πληκτρολογιο, πχ greek input method η το demo του slideIT

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Γιώργος

Το κατεβασα τελικα το greek input method, το ενεργοποιησα αλλα στο πληκτρολογιο που ειναι αγγλικα, πως το κανω αλλαγη γλωσσας στα ελληνικα; Στις ρυθμισεις για Γλωσσα Γραφης δεν γραφει Ελληνικα πουθενα ...
Samsung S21 Ultra

πατα για λιγο εκει που θες να γραψεις και διαλεξε input method και διαλεξε ελληνικα

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Γιώργος

Κι εκτος απο micro usb εδω κανεις δουλιτσα και με wifi. Ουτε καλωδια, ουτε εγκατασταση λογισμικου (παρα μονο ενα μικρο προγραμματακι στο κινητο) και απο το browser οποιουδηποτε υπολογιστη "βλεπεις" το κινητο σου...

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, θα μας πεις?

ξέρει κανεις γιατί τα mkv αρχεια που του βάζω να παίξει, δεν έχουν ήχο? δοκίμασα 720P αρχείο. Θέλει κάποιον συγκεκριμένο codec ο ήχος?

Δοκίμασα και εγώ ένα απλό mkv με μόνη γλώσσα αγγλικά και χωρίς embedded υπότιτλους και έπαιξε κανονικά.

Μετά έβαλα ένα anime με 2 γλώσσες και υπότιτλους και δεν έπαιζε ο ήχος. Οπότε μάλλον θέλουμε έναν player που να μπορεί να τα βλεπει

Γιώργος

Ξερει κανεις πως μπαινει ηχος κλησης; Σε ποιον φακελο πρεπει να τον βαλω;

Μπορείς να βάλεις όποιο ringtone θέλεις. Αρκεί να φτιάξεις στην κάρτα SD ένα φάκελο audio και μέσα σε αυτόν άλλους τρεις φακέλους με την εξής δομή:

audio -> alarms

audio -> notifications

audio -> ringtones

Σε καθένα απ' αυτούς μπορείς να βάλεις τους ήχους της αρεσκείας σου και κατόπιν να επιλέξεις από το μενού των ρυθμίσεων αυτόν που θέλεις για ringtone.

ή δοκίμασε

/sdcard/media/alarms
/sdcard/media/notifications
/sdcard/media/ringtones

Γιώργος

Μπορείς να βάλεις όποιο ringtone θέλεις. Αρκεί να φτιάξεις στην κάρτα SD ένα φάκελο audio και μέσα σε αυτόν άλλους τρεις φακέλους με την εξής δομή:

audio -> alarms

audio -> notifications

audio -> ringtones

Σε καθένα απ' αυτούς μπορείς να βάλεις τους ήχους της αρεσκείας σου και κατόπιν να επιλέξεις από το μενού των ρυθμίσεων αυτόν που θέλεις για ringtone.

ή δοκίμασε

/sdcard/media/alarms
/sdcard/media/notifications
/sdcard/media/ringtones

ειναι απαραιτητο να γινει ολο αυτο για να βαλεις ενα ηχο κλησης δικο σου??γιατι ετσι?

Δεν το έχω κάνει, αλλά λογικά αν θες μόνο ήχους κλήσης φτιάξε μόνο το φάκελο ringtones.

Τώρα γιατί το θέλει έτσι, τι να σου πω... Μπορεί να υπάρχει και άλλος τρόπος :)

Γιώργος

Χθες το βραδυ εγκατεστησα και την InvisibleSHIELD στο κινητο. Σαφως βελτιωμενη εφαρμογη απο προηγουμενα skin της εταιριας που ειχα παλιοτερα, ισως και λογω νεας μεθοδου τοποθετησης με το σφουγγαρακι. Δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολη η εφαρμογη καθως βοηθαει το σχημα του κινητου και τα λιγα κουμπια. Ηρθε σε 5 εργασιμες (ειναι η Maximum Coverage). Απο Zagg.com (στελνουν απο Αγγλια μονοι τους)
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Το παρελαβα λοιπον και εγω...

Αφου του "εβγαλα τα ματια" για ενα διωρο,θα σας πω τις εντυπωσεις μου...

Κατ 'αρχας οποιος προερχεται απο το καταπληκτικο HD2,δεν θα παθει και τη πλακα της ζωης του...Το HD2 το ειχα τοσο καλα στημενο,που δε τρελλαθηκα και ιδιαιτερα απο τη παραπανω ταχυτητα..Μικροδιαφορες...

"Χρηστικοτητα",εξαιρετικη,πολυ πιο ευκολη απο WM,απλα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..Σε 2 ωρες,νομιζω οτι το "ξεκοκκαλισα" αρκετα και λογω εμπειριας τοσα χρονια στα smartphones,καταφερα αρκετα πραγματα ωστε να τα φερω λιγο στα μετρα μου..

Βεβαια οι "παλιοι" του Android,ετοιμαστειτε για καταιγισμο ερωτησεων...:lol:

Οθονη πραγματικα πολυ καλη,αλλα και παλι δε τρελλαθηκα..Το HD2 ηταν σχετικα κοντα σε αποδοση...Βεβαια,για να πουμε και τα αρνητικα,αυτη η υπεροχη οθονη,αποτελει μια "παραφωνια" στο ολο στησιμο,τη ποιοτητα υλικων και κατασκευης...Ειναι σαν να εχεις βαλει μια σουπερ 3D τηλεοραση σε ενα "κοτετσι"...

Αναμφησβητητα,το πιο "φτηνοκινεζικο" κινητο που εχω αγορασει...Ακομα και τα πρωτα ΕΤΕΝ (για να θυμουνται και οι παλιοι),ειχαν μακραν καλυτερη ποιοτητα...

Λειτουργικο...ΝΑΙ...Ειναι το λειτουργικο του μελλοντος...Πολυ φιλικο και "ανοιχτο" για τρελλο "σκαλισμα" και ψαξιμο...

ΔΕΝ μου λειπουν ΚΑΘΟΛΟΥ,τα WM..!!! ANDROID και ξερο ψωμι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λειτουργικο...!!:D

Σαν πρωτο λοιπον γενικο συμπερασμα...

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αγορα,πιο πολυ γιατι θα μου δωσει την ευκαιρια να πειραματιστω με το καινουριο λειτουργικο και μαλιστα με ενα τηλεφωνο που αναμφισβητητα για την ωρα εχει το κορυφαιο hardware αναμεσα σε ολες τις συσκευες Android.

Το μοναδικο αλλα πολυ σοβαρο μειονεκτημα η ποιοτητα κατασκευης...Ιδια και χειροτερα χαλια με το Iphone 3GS...Κι εγω που ειμαι και λιγο "ψωνιο" και θελω να κουβαλαω "executive" συσκευες,ειμαι πολυ προβληματισμενος...

Αλλα απο την αλλη δε μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Το καινουριο Iphone ας πουμε ειναι πολυ μακρια..πολυ ανωτερο σε ομορφια και ποιοτητα κατασκευης,αλλα εχει ΣΚΑΡΤΟ λειτουργικο...

Θα προτιμουσα λοιπον ενα Iphone με Android...:D

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Το παρελαβα λοιπον και εγω...

Αφου του "εβγαλα τα ματια" για ενα διωρο,θα σας πω τις εντυπωσεις μου...

Κατ 'αρχας οποιος προερχεται απο το καταπληκτικο HD2,δεν θα παθει και τη πλακα της ζωης του...Το HD2 το ειχα τοσο καλα στημενο,που δε τρελλαθηκα και ιδιαιτερα απο τη παραπανω ταχυτητα..Μικροδιαφορες...

"Χρηστικοτητα",εξαιρετικη,πολυ πιο ευκολη απο WM,απλα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..Σε 2 ωρες,νομιζω οτι το "ξεκοκκαλισα" αρκετα και λογω εμπειριας τοσα χρονια στα smartphones,καταφερα αρκετα πραγματα ωστε να τα φερω λιγο στα μετρα μου..

Βεβαια οι "παλιοι" του Android,ετοιμαστειτε για καταιγισμο ερωτησεων...:lol:

Οθονη πραγματικα πολυ καλη,αλλα και παλι δε τρελλαθηκα..Το HD2 ηταν σχετικα κοντα σε αποδοση...Βεβαια,για να πουμε και τα αρνητικα,αυτη η υπεροχη οθονη,αποτελει μια "παραφωνια" στο ολο στησιμο,τη ποιοτητα υλικων και κατασκευης...Ειναι σαν να εχεις βαλει μια σουπερ 3D τηλεοραση σε ενα "κοτετσι"...

Αναμφησβητητα,το πιο "φτηνοκινεζικο" κινητο που εχω αγορασει...Ακομα και τα πρωτα ΕΤΕΝ (για να θυμουνται και οι παλιοι),ειχαν μακραν καλυτερη ποιοτητα...

Λειτουργικο...ΝΑΙ...Ειναι το λειτουργικο του μελλοντος...Πολυ φιλικο και "ανοιχτο" για τρελλο "σκαλισμα" και ψαξιμο...

ΔΕΝ μου λειπουν ΚΑΘΟΛΟΥ,τα WM..!!! ANDROID και ξερο ψωμι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λειτουργικο...!!:D

Σαν πρωτο λοιπον γενικο συμπερασμα...

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αγορα,πιο πολυ γιατι θα μου δωσει την ευκαιρια να πειραματιστω με το καινουριο λειτουργικο και μαλιστα με ενα τηλεφωνο που αναμφισβητητα για την ωρα εχει το κορυφαιο hardware αναμεσα σε ολες τις συσκευες Android.

Το μοναδικο αλλα πολυ σοβαρο μειονεκτημα η ποιοτητα κατασκευης...Ιδια και χειροτερα χαλια με το Iphone 3GS...Κι εγω που ειμαι και λιγο "ψωνιο" και θελω να κουβαλαω "executive" συσκευες,ειμαι πολυ προβληματισμενος...

Αλλα απο την αλλη δε μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Το καινουριο Iphone ας πουμε ειναι πολυ μακρια..πολυ ανωτερο σε ομορφια και ποιοτητα κατασκευης,αλλα εχει ΣΚΑΡΤΟ λειτουργικο...

Θα προτιμουσα λοιπον ενα Iphone με Android...:D

Ολα ειναι λιγο πολυ οπως τα λες.

Βεβαια, αναφορικα με τη συγκριση με τα WM, κρατα... μικρο καλαθι. Εχεις πολλα ουσιωδη πραγματα που θα ανακαλυψεις στην πλατφορμα, που θα σε κανουν να ξεχασεις τα υπολοιπα λειτουργικα.

Για τα υλικα κατασκευης τα λεω εδω και μερες. Αν εχεις παιξει με το HD2 κι εχει γινει κτημα σου, ολα τα αλλα ειναι (για την οθονη θα διαφωνησω. Η χρωματικη αποδοση ειναι δυο κλασεις πανω)...

Χρειαζεται επειγοντως θηκη, μια καλη δερματινη θηκη (flip, με το κινητο μονιμα σε αυτη). Προς το παρον δεν υπαρχει τιποτα στο εμποριο (αυτη της zenus που εδωσα παραπανω ειναι μαγεια, αλλα δεν ξερω... κορεατικα για να την παραγγειλω και με translators δε γινεται δουλεια) η εστω μια αλουμινιου απο την pdair (αυτες ετοιμαζονται, σε λιγες μερες θα ειναι διαθεσιμες και με δωρεαν μεταφορικα).

http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11000993&products_id=30917

Καλοριζικο λοιπον, δωσε λιγο χρονο στο λειτουργικο για να σου δειξει τι μπορει να κανει για σενα ;)

Edited by v@gelis

Χθες το βραδυ εγκατέστησα και την InvisibleSHIELD στο κινητο. Σαφως βελτιωμένη εφαρμογη απο προηγουμενα skin της εταιριας που ειχα παλιοτερα, ισως και λογω νεας μεθοδου τοποθετησης με το σφουγγαρακι. Δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολη η εφαρμογή καθως βοηθαει το σχημα του κινητου και τα λιγα κουμπια. Ηρθε σε 5 εργασιμες (ειναι η Maximum Coverage). Απο Zagg.com (στελνουν απο Αγγλια μονοι τους)

Εκτός από την εφαρμογή, έχει αλλάξει καθόλου η αίσθηση του touch στην οθόνη; Κάπου είχα διαβάσει ότι το χέρι "κολλάει" περισσότερο στην οθόνη όταν βάλεις το skin. Είχες κανένα τέτοιο πρόβλημα;

Γιώργος

Το χερι οντως "κολλαει" αρκετα περισσοτερο, αλλα η αποκριση ειναι η ιδια στην αφη.
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...